mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Γεια σας ρε παλικαρια.Για ακομα μια φορα χρειαζομαι τη πολυτιμη γνωμη σας.Εδω και καιρο ηθελα να αγορασω ενα φθηνο κρανος για χρηση απο συνεπιβατη.Βρηκα λοιπον μια προσφορα (δε ξερω βεβαια κατα ποσο ηταν τελικα προσφορα...) σε ενα καταστημα που ειχε προγραμμα αποσυρσης (εδινες ενα παλιο κρανος σε οποιαδηποτε κατασταση) και μπορουσες να αγορασεις με 100€ ενα κρανος τις Bieffe (το sintek).Προχωρησα λοιπον σε αυτη την αγορα, αλλα το ολο θεμα ειναι οτι χθες μπηκα στο site τις colori και ειδα κρανη τις hjc τα οποια ηταν στην ιδια τιμη και σε μερικες περιπτωσεις και πιο φθηνα. Ετσι μου "μπηκαν ψηλοι στα αυτια" που λενε, μηπως τελικα εκανα μ...κια?Αν δε κανω λαθος η bieffe ειναι Ιταλικη, σωστα?Άξιζε αραγε αυτη η αγορα? Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 Η γνωμη σας θα με βοηθήσει επειδη ενδιαφερεται κι ο πατερας μου για αγορα κρανους και δε θελει να διαθεσει ενα καρο χρηματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2012 νομιζω ειναι καλα κρανη και παλια μαρκα στα κρανη μηχανων.ειδα εχει προσφορες και με 89 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Γεια σας ρε παλικαρια.Για ακομα μια φορα χρειαζομαι τη πολυτιμη γνωμη σας.Εδω και καιρο ηθελα να αγορασω ενα φθηνο κρανος για χρηση απο συνεπιβατη.Βρηκα λοιπον μια προσφορα (δε ξερω βεβαια κατα ποσο ηταν τελικα προσφορα...) σε ενα καταστημα που ειχε προγραμμα αποσυρσης (εδινες ενα παλιο κρανος σε οποιαδηποτε κατασταση) και μπορουσες να αγορασεις με 100€ ενα κρανος τις Bieffe (το sintek).Προχωρησα λοιπον σε αυτη την αγορα, αλλα το ολο θεμα ειναι οτι χθες μπηκα στο site τις colori και ειδα κρανη τις hjc τα οποια ηταν στην ιδια τιμη και σε μερικες περιπτωσεις και πιο φθηνα. Ετσι μου "μπηκαν ψηλοι στα αυτια" που λενε, μηπως τελικα εκανα μ...κια?Αν δε κανω λαθος η bieffe ειναι Ιταλικη, σωστα?Άξιζε αραγε αυτη η αγορα? Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα. Μήτσο, κι εγώ έχω κάνει την ιδια αγορά πριν 6 μήνες περίπου και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το έχω για καθημερινή χρήση και δεν με έχει προβληματίσει καθόλου όσον αφορά το βάρος, την ηχομόνωση, την ποιότητα του εσωτερικού, την ζελατίνα κτλ.Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει σε ταχύτητες πάνω από 70-80 χλμ. Για χρήση σε αστικό περιβάλλον με το scooter μου και για αυτά που δίνει,πιστεύω είναι πολύ καλή αγορά. Για πιο αυξημένες απαιτήσεις έχω Arai και Shoei. "Άλλος Μήτσος Χίος" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Μήτσο, κι εγώ έχω κάνει την ιδια αγορά πριν 6 μήνες περίπου και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το έχω για καθημερινή χρήση και δεν με έχει προβληματίσει καθόλου όσον αφορά το βάρος, την ηχομόνωση, την ποιότητα του εσωτερικού, την ζελατίνα κτλ.Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει σε ταχύτητες πάνω από 70-80 χλμ. Για χρήση σε αστικό περιβάλλον με το scooter μου και για αυτά που δίνει,πιστεύω είναι πολύ καλή αγορά. Για πιο αυξημένες απαιτήσεις έχω Arai και Shoei. "Άλλος Μήτσος Χίος" Γεια σου ρε "'Αλλος Μητσος Χιος" , σε ευχαριστω για την απαντηση.Θελω να πιστευω οτι για τα χρηματα του ειναι μια τιμια προταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 νομιζω ειναι καλα κρανη και παλια μαρκα στα κρανη μηχανων.ειδα εχει προσφορες και με 89 ευρω Ναι φιλε μου, εχω διαβασει οτι ειναι παλια μαρκα, οπότε θα υπαρχει απο πισω και μια εμπειρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες