antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Σε λιγες μερες βγαζω διπλωμα α1 και λεω να παρω το zzr γινεται το δικαιολογη το α; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Νο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Ναι ομως γιατι; μπορεις ενα χτ και οχι ενα zzr το οποιο ειναι περιπου ιδιο σε ιπποδύναμη με το χτ και βαρητερο απο το χτ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Μπορείς να έχεις ένα xt 500 που έχει ~30 άλογα Νομίζω το zzr βγάζει ~50... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Αν ειναι σωστες η πληροφορίες που εχω το ζζρ εχει 39 αλογα και το xt 35 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Το A1 έχει όριο 34 :) Το xt 500 σίγουρα καλύπτεται, έχουν και μερικοί εδώ στο forum Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Εχεις δικιο αλλα παει και με ττο 0.16kw/kg ετσι νομιζω πως το εχουν και τα παιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Πάει και με αυτό. Άμα καλύπτεται στα νούμερα τότε λογικά θα είσαι ok. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν καλύπτεται φίλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2012 Και να μην καλυπτεται θα παμε σε αλλο .. σε ευχαριστώ για την βοηθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 37-39 hp εχει το 250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisczt 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Πήγαινε βγάλε το απεριόριστο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Ειμαι 18 και δεν μου επιτρεπεται...ξερουμε τα τεχνικα χαρακτηριστικα του zzr; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Ειμαι 18 και δεν μου επιτρεπεται...ξερουμε τα τεχνικα χαρακτηριστικα του zzr; Claimed Horsepower: 53 hp (39.5 kW) @ 11000 rpm Maximum Torque: 37 Nm (27.3 ft. lbs) @ 9000 rpm Dry Weight (without fluids): 197 kg (434.3 pounds) Με το μικρό δίπλωμα δε σου επιτρέπεται να το οδηγήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για 1η μηχανή το ήθελες; :P Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2012 από τον Κώστας92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Παρε Νinja 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Του 2013 όμως το ninjάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 ρε κολλημα με το zzr...νταξ ωραιο, κ γαμω τον ήχο, και γουστόζικο μετά τις 10.000rpm αλλα και παλιό ειναι, και βαρύ και καίει τον πάτο του...δεν κοιτάς για τπτ άλλο ρε αδερφάκι μ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Παρε Νinja 250. Δεν είναι κάπως άγριο για πρώτο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 No, μια χαρά είναι μου φαίνεται εμένα. Σίγουρα τον πρώτο καιρό πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός ότι και μηχανάκι και να έχεις αλλά και πάλι δεν είναι καμία killer βολίδα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 No, μια χαρά είναι μου φαίνεται εμένα. Σίγουρα τον πρώτο καιρό πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός ότι και μηχανάκι και να έχεις αλλά και πάλι δεν είναι καμία killer βολίδα Με τα πάντα μπορείς να φας το κεφάλι σου,απλά 18 χρονών είναι,όσα και να λέει θα το ανοίξει παραπάνω από περιέργεια τουλάχιστον.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Δεν είναι κάπως άγριο για πρώτο; Σε σχεση με το ZZR πιο ηπιο αλλα αν ειναι θελουμε κατι ακομα πιο ηπιο προτεινω και το CBR125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σε σχεση με το ZZR πιο ηπιο αλλα αν ειναι θελουμε κατι ακομα πιο ηπιο προτεινω και το CBR125. Πιο φυσιολογικό μου φαίνεται και εγώ ήθελα duke στην αρχή,αλλά είπαμε :P . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 15 , 2012 από τον Κώστας92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 E όχι και 125, είναι πολύ "λίγο"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Ενα Duke 200 ή ενα Serow 225, πιο ενδιαμεσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonisyamahaxtx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2012 Το duke ηρθε γιατι το εψαχνα πολυ καιρό. και μου ειπαν οτι δεν θα ερθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες