Jump to content
Sign in to follow this  
Mike_kou

Aprilia sxv 550

Recommended Posts

σκεφτομαι να αγορασω το aprilia sxv 550 εχω ακουσει διαφορα για το συγκεκριμενο μοντελο , θα ηθελα να μου πειτε κ εσεις την γνωμη σας...απο αποψη δυναμης δεν πιανετε αλλα μου ειπαν οτι χρειαζεται αλλαγη το κυλνδροπιστονα σε καποια χιλιομετρα,κ οτι γενικα βγαζει προβληματα!! αν γνωριζει καποιος ολοκληρωμενα θα ηθελα να μ πει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αν το θες για δρόμο καλύτερα να μην το σκέφτεσαι

και από άποψη συντήρησης και από άποψη κατανάλωσης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για καθημερινη χρηση,βολτουλες,μπανακια,καφεδακια το ξεχνας......ειναι ενα πολυ δυνατο και καλοστημενο sm που ο φυσικος του χωρος ειναι η πιστα.Βεβαια αν το φυσας το χρημα η συντηρηση δεν θα σε πολυνοιαξει αλλα και παλι το θεωρω μεγαλη ξενερα να εισαι ολο με το ωρομετρο,μην ξεφυγεις απο τις προβλεπομενες ωρες και δεν κανεις service .Αν μας πεις για τι χρηση το θες μπορουμε να βοηθησουμε περισσοτερο..... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθημερινη , εγω το καψουρευτικα απ το γκαζι που εχει...και οτι στα χαρτια ειναι 33 αλογα κ με καλυπτει το διπλωμα ωστε να ειμαι επιτελους νομιμος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα χαρτια 33 αλογα?δεν νομιζω!βασικα δεν πεζει με τιποτα γιατι εχω ακουσει οτι ειναι κανονικα 78 αλλα αμα το παρεις φιμομενο εχει μεγαλητερη εγγηηση και ειναι 45 αλογα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθημερινη , εγω το καψουρευτικα απ το γκαζι που εχει...και οτι στα χαρτια ειναι 33 αλογα κ με καλυπτει το διπλωμα ωστε να ειμαι επιτελους νομιμος

τι ειναι στα χαρτια? εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για το ιδιο μηχανακι? το 5.5αρι το sxv? ΕΙΝΑΙ 70++ΦΕΥΓΑ ΑΛΟΓΑΤΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γληγορε, ασε αυτο το οπλο για καποιον που θα το αξιοποιησει.. Δεν ειναι για την χρηση που το θες...

Καπως ετσι χαλανε τα ονοματα τους οι εταιριες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα προτεινα το ΧΤΧ 660 αλλα και παλι παρανμος θα εισαι, εγω ψιφιζω CBF - YBR 250 ή κανενα D-Tracker αν ντε και καλα θελεις μοταρντ, ασε τα γκαζια για τα ατομα που μπορουν να τα διαχειριστουν, δεν το λεω για να σε προσβαλω αλλα τα 70+ αλογα πανω σε ενα ελαφρυ μοταρντ θελουν χερια για να τα πας.. αλλιως σε πανε αυτα οπου θελουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου θες ντε κ καλα μοταρντ ωραιο με γκαζι κ αφου προκειται για μηχανακι γυρω στα 18 και δινεις κ αρκετα λευτα δες σε κανενα WRF250,κανενα husky TE250,CRF250 κτλ..ειναι πολλες οι επιλογες ειδικα οταν εχεις λευτα να ριξεις .. Δες και σε tm,KTM,husaberg κτλ..Διχρονα και τετραχρονα..

Τροποποιήθηκε από τον modeoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχα το τι κραταν τα χερια μ ασε να το γνωριζω εγω καλητερα...αλλη ηταν η ερωτηση μ,αν κ ολοκληρομενη απαντηση για το μηχανακι δεν πηρα....εν παση περιπτωση για να σ φυγει η απορεια κ να μην νομιζεις οτι λεω λογια του αερα ο αντιπροσωπος της aprilia μου ειπε οτι η μηχανη αν κανεις μια μλκια κατι σαν προγραμμα δεν ξερω εγω τι μετα την περνας κτεο κ ειναι στα 33 αλογα χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος για την αξιοπηστια οσον λεω διοτι οι αντιπροσωποι ειναι λιγο σαν τους μεσιτες!!! φιμομενο οπωσ λεει ο ''fx@kodres''.... modeoner ευχαρηστω πολυ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν το έχω ξανακούσει για το sxv αλλά δεν είναι και απίθανο. Το ίδιο μπορείς να το κάνεις και με gsxr 600, οπότε άμα σου το είπαν από αντιπροσωπεία θα γίνεται :_thumbsup:

Τώρα για την αξιοπιστία, θα βγάζει τα μισά άλογα το μοτέρ και η λογική λέει ότι θα είναι πιο αξιόπιστο. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι και πολύ σίγουρος με ένα αγωνιστικό μοτέρ

Τροποποιήθηκε από τον g.papas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα χαρτια μονο με ενδιαφερει, το μοτερ δεν το πηραζω ειναι ιεροσυλια να ριξεις ενα τετοιο μηχανακι... για το gsxr το εχω ακουσει κ γω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπες στο πρωτο post οτι θες αυτο το μηχανακι για το γκαζι του...ποιο ο λογος να το παρεις, αν το εχεις φιμωμενο στα 33 αλογα? 33 αλογα βρισκεις σε πολλα αλλα μηχανακια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα ητανε τοσο απλο τοτε θα εβλεπες ΝΟΜΙΜΟΥΣ 18χρονους με 1000αρες..καποιο λακο εχει η φαβα..Μπορει ναι σε injection να του περασεις ενα προγραμμα με Χ χρηματα για να κατευει στα 33 αλογα,μετα να πληρωσεις το κτεο για να στο περασει και μετα να τρεχεις να το δηλωσεις ΑΝ καταφερεις για να πας και να βγαλεις το προγραμμα ωστε να εχεις την κανονικη δυναμη...Καλυτερα να μπεις μεσα επειδη δεν εχεις διπλωμα! Ασε που αμα σε σταματησει κανεις μπατσος ψαγμενος και δει οτι η αδεια λεει 33 αλογα δικυλινδρο 550 ΚΥΒΙΚΑ μπορει να σε τρεξει πολυ ασχημα..Για ασφαλιστηκη δε μιλαω καν σε περιπτωση τρακας εεε..Αντε βγαλε ακρη..Αμα το θες τοσο παρτο αλλα θα εχεις να πληρωνεις πανακριβη συντηρηση + το προστιμο αν γινει κατι..Τουλαχιστον δες για το 4.5αρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστα ολα αυτα π λες σημφωνω απολυτα... γιαυτο κ ηθελα να μαθω τι παιζει με αυτο το μηχανακι...

ποια λες εσυ στα 33 αλογα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά βγαίνει και το sx 125 απο την Aprillia. Ξεφιμωμένο στα 30 άλογα νομίζω

Μετα σε motard έτοιμα υπάρχουν d tracker 250 (4t), wr 250x (4t), husqvarna sm 125 (2t)

Αφού έχεις και τα ca$h απότι κατάλαβα υπάρχει και το duke 200 (4t), με ~25 άλογα νομίζω

Τροποποιήθηκε από τον g.papas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα θες ξερόγκαζο, πάρε Ζ... Δεν θα το βαρεθείς ποτέ.. Και αν το κάνεις 200άρι, πάει πολλάααα αλογάκια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γληγορε, ασε αυτο το οπλο για καποιον που θα το αξιοποιησει.. Δεν ειναι για την χρηση που το θες...

Καπως ετσι χαλανε τα ονοματα τους οι εταιριες.

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα