XristosKar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΚΕΙΗΙΝ 18 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.ΜΕ ΠΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΩΩ???(πχ ΜΕ ΣΠΡΕΙ?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 Οχι σπρευ.. Βγαζεις οοοολα τα ζιγκλερ και τα φυσας με πεπιεσμενο αερα/κομπρεσερ . Το ζιγκλερ του ρελαντι αν εχει θεμα το αντικαθιστας με καινουριο . Με τον ιδιο τροπο(πεπιεσμενο αερα) φυσας ολες τις διοδους των ζιγκλερ στο καρμπυρατερ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XristosKar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 μαλακό πανί και οινόπνευμα - βενζίνη αν έχει καθόλου μάκα που δε φεύγει με τον αέρα γιατί όχι σπρέι? (εκτός ότι είναι πανάκριβο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 Μιλοντας παντα για εσωτερικο καθαρισμο οχι σπρευ γιατι καταστρεφει τις τσιμουχες/Oring . Για εξωτερικο καθαρισμο παλι κατι που να ειναι ασφαλες για τις οποιοες τσιμουχες/Oring . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 οπως λεει και ο Dr Smias και ο Al λυσε το καρμπ και καθαρισε - φυσα το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 αυτά τα carb-o-spray τότε για τι υπάρχουν ; εγώ μια φορά έριξα με ενα τέτοιο μέσα σε ένα kaze R το καθάρισε δεν λέω αλλά έσβησε και μέχρι να πάρει μπρωστά μου έβγαλε την παναγία :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2012 Αν είναι πολύ χάλια, τότε και μόνο τότε το σπρέι είναι καλή λύση. Προϋποθέτει βέβαια να αφαιρέσεις πριν όλα το o-ring και κάθε είδους λαστιχάκι που θα βρεις μέσα. Τα οποία για να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά καλό είναι να τα αντικαταστήσεις. Στο δικό μου που τα πράγματα ήταν τραγικά όταν το πήρα, τα λύσαμε εντελώς, αντικαταστήσαμε όλα τα o-ring και όπου τα πράγματα ήταν τραγικά, καθαρίσαμε με σπρέι. Συμβουλή: Αν χρησιμοποιήσεις σπρέι, επειδή είναι από τα χειρότερα χημικά, κάλυψε μύτη και στόμα και αν έχεις πλαστικά γυαλιά για τα μάτια, φόρεσέ τα οπωσδήποτε, ειδικά αν κάνεις τον καθαρισμό έξω και φυσάει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες