φαφαλας 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Νέα μέτρηση, μετά από αλλαγή αλυσογράναζων και ελαστικών: 1,62 λτ/100χλμ εντός πόλης & αυτονομία εντός: 265 χλμ. Επίσης μετά την αλλαγή σταμάτησε και ένα ενοχλητικό βουητό που ακουγόταν μετά τα 60 χ.α.ω. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα αλυσογράναζα για την αυξημένη κατανάλωση ή τα παλιά λάστιχα. ο χιλιομετριτης σου δουλευει σωστα ή για καθε πραγματικο χιλιομετρο σου γραφει 2 στο κοντερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2015 Πόσοι καίτε κάτω από 2λτ/100χλμ;;; Παραλίγο θα μπορούσα να γράψω κι εγώ εδώ....... :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2015 Μέση ωριαία ταχύτητα 50χλμ μου καίει από τις 4 Ιουλίου 1991 όπως το πήρα από το εργοστάσιο της Honda μέχρι σήμερα 1,4λτ/100χλμ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lolarikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Παιδιά, γειας σας καταρχήν και καλώς σας βρήκα. Είμαι νέος στο forum. Μπορείτε να μου προτείνετε το πιο οικονομικό μηχανάκι που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην αγορά από άποψη κατανάλωσης; Γενικά από ό,τι έχω διαβάσει τα παπιά είναι τα πιο οικονομικά. Το Honda ANF Innova 125 Injection καίει σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει ανακοινώσει η ίδια η εταιρεία 1,6 λίτρα/100km. Υπάρχει κάποιο που να το πατάει στον τομέα αυτόν; Daytona Sprinter 125 Injection αξίζει ή να πάμε σε κάποια πιο γνωστή και αξιόπιστη μάρκα όπως η Honda, δινοντας οκτώ κατοστάρικα περισσότερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2016 Ινοβα ι θα παρεις. Μου βγαζει 150-180 χλμ με 3.7 λιτρα τεποζιτο. Εχω 4 δοντια μεγαλυτερο γραναζι πισω και παλι δεν καει παραπανω. Εδω θα δεις τα παντα. Εχω γραψει και για την ακταναλωση καπου http://www.mybike.gr/forums/topic/76041-honda-innova-125i-συμβιωση-μαζι-του/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες