Jump to content
Sign in to follow this  
Fireman19

Daytona Sprinter 50cc ->125cc

Recommended Posts

Γεια σας, εχω ενα Daytona Sprinter 50cc μαμα και θελω να το κανω 125cc, σκευτομαι να φαω λιγο τα καρτερ απο τον 50αρι τον κινητηρα και να το κανο 125cc και θα το ανεβασω στα 54mm,θα βαλω κυλινδροπιστονο 54mm (Aasa Astrea 54mm 54 διαδρομή 40€),,καρμπιλατερ 20αρι(Shark CM200 20mm 27€),εκκεντροφορο 5ο ή 3ο σταδιο,κεφαλή CDI ή Lifan για να γραφει 49 πανω ωστε να μην εχω καθολου θεματα με τους αστυνομικους και γραναζομα 14-36 με στροφαλομπιελα Honda Astrea και σασμαν επησεις απο Honda Astrea

Μηπως ξερει κανεις ποσο περιπου θα παει ολο αυτο το πακετο μαζι με την εργασεια? :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βαλε στροφαλο 54mm απο c90.Κυλινδροπιστονο βαλε καλητερα narita ειναι φθηνοτερα αντεχουν κιολας.

Για να βαλεις astrea σασμαν και στροφαλο θελει πατεντα να βαλεις και καμπανα-φυγοκεντρικο και καπακι απο astrea.Εκκεντροφορο βαλε f100(3ο σταδιο) θα δουλευει καλητερα απο 5ο αν το κανεις 54χ54.

Και καρμπυρατερ βαλε 22-24.

Τα πραγματα βγαινουν γυρο στα 250-300€.Η δουλεια αναλογα τον μαστορα αλλα να ξες πανω απο 100αρικο εκτος και αν ειναι γνωστος.

Τροποποιήθηκε από τον gh0st

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλε στροφαλο 54mm απο c90.Κυλινδροπιστονο βαλε καλητερα narita ειναι φθηνοτερα αντεχουν κιολας.

Για να βαλεις astrea σασμαν και στροφαλο θελει πατεντα να βαλεις και καμπανα-φυγοκεντρικο και καπακι απο astrea.Εκκεντροφορο βαλε f100(3ο σταδιο) θα δουλευει καλητερα απο 5ο αν το κανεις 54χ54.

Και καρμπυρατερ βαλε 22-24.

Τα πραγματα βγαινουν γυρο στα 250-300€.Η δουλεια αναλογα τον μαστορα αλλα να ξες πανω απο 100αρικο εκτος και αν ειναι γνωστος.

Ναι, αλλα απο οσο εχω ψαξει τα narita δεν ειναι πομπε οπως ειναι το σιγκεκριμενο πιστονι που θελω να βαλω, επισεις εχουν 5-10€ διαφορα η οποια ειναι μιδενικη αν κατσουμε να σκεφτουμε πως με το πομπε θα εχει καλητερη σιμπιεση,

Οσο αφορα για το σασμαν σκεφτομε να μην το αλλαξω εχει ηδι σασμαν απο GLX απλος ελεγα για κατι καλητερο, οσο αφορα τον στροφαλο 54μμ του c90 θα χρειαστει καμια πατεντα?

Επισεις για την μπιελα τι προτηνεις?Γιατι αυτη που εχει τωρα δεν θα αντεξει για παραπανω απο 72cc οπως εχω ρωτησει.

Καρμπιλατερ ξερω πως με 22-24 θα εχω καλητερο ανοιγμα στο γκαζι αλλα δεν θα μου καει?

Το μιχανακι δεν το θελω για κοντρες απλος εδω που μενω εχει πολλες ανηφορες και μεγαλες γι' αυτο χρειαζομε ενα δυνατο μιχανακι.

Ευχαριστω για τις προτασεις σου θα τις εχω στο νου μου!!!:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε καλα λες τα narita δεν ξερω αν βγαζουν πομπε.Αν βαλεις cdi κεφαλη βαλε πομπε(αλλιος δεν θα χεις συμπιεση) αν βαεις astrea/lifan μη βαλεις.Και για στοφαλο μιλουσα για ολοκληρο οχι χωρις μπιελα.

Αλλα αν το θες για βολτες καντο 51-52 με εναν c90 στροφαλο και ουτε καρτερ δεν ανοιγεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε καλα λες τα narita δεν ξερω αν βγαζουν πομπε.Αν βαλεις cdi κεφαλη βαλε πομπε(αλλιος δεν θα χεις συμπιεση) αν βαεις astrea/lifan μη βαλεις.Και για στοφαλο μιλουσα για ολοκληρο οχι χωρις μπιελα.

Αλλα αν το θες για βολτες καντο 51-52 με εναν c90 στροφαλο και ουτε καρτερ δεν ανοιγεις.

Κοιταξα και CDI κεφαλη ειναι 58€ οποτε ΥΣΩΣ παω σε Astrea/Lifan αναλογος με τα λεφτα που θα εχω

Οσο αφορα τα κυβηκα υσος ειναι καλα 51μμ αλλα δεν μπορω να βρω με 51 ή 52 διαδρομη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι δεν παιρνεις απο την αντιπροσωπεια το 125 μοτερ πιστευω θα ηταν καλυτερα αναλογα τι θες και εσυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι δεν παιρνεις απο την αντιπροσωπεια το 125 μοτερ πιστευω θα ηταν καλυτερα αναλογα τι θες και εσυ

Προφανος γιατι το καινουργειο μοτερ θα θελει 400€

Για τα νουμερα λογικα.

Επησεις οπως ειπες για τα νουμερα, γιατι αμα το ανοιξω το πολυ πολυ το εχω διλομενο 50αρι και αμα με πιασοθν για υπερκιβισμο

Ενω με το καινουρειο μοτερ θα πρεπει να παω να το διλοσω αναγκαστηκα γτ αμα με πιασουν θα το θεωρισουν ως κλεμμενο οποτε αλλα 100€ για να το διλοσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι 400€ εγω ξερω 250-280 κανει.Αν ειναι ετσι καλητερα lifan 125 που κανει 200€ βγενει και με συμπλεκτη αν θες παει και καλητερα.

Και να το δηλωσεις φιλε και να θες δεν μπορεις γιατι ειναι 50αρι στα χαρτια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα εγω πιρα μοτερ 125cc taytona 260e και ειναι καλο .το βαζις και τεγιονης και ειναι κουτα και δεν πεδεβεσε,απο τιν στιγμι που δεν το φελις για κοτνρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι 400€ εγω ξερω 250-280 κανει.Αν ειναι ετσι καλητερα lifan 125 που κανει 200€ βγενει και με συμπλεκτη αν θες παει και καλητερα.

Και να το δηλωσεις φιλε και να θες δεν μπορεις γιατι ειναι 50αρι στα χαρτια.

Στο stelpet τα lifan τα εχει 300€+

Αλλα γιατι να μην μπορω να το δυλοσω? Ενοω πως απο την στιγμη που εχω την αποδηξη με το μοτερ το καινουργιο δεν θα μπορω να παω με αυτο στην τροχαια?

καλημερα εγω πιρα μοτερ 125cc taytona 260e και ειναι καλο .το βαζις και τεγιονης και ειναι κουτα και δεν πεδεβεσε,απο τιν στιγμι που δεν το φελις για κοτνρες.

Αν ηταν ετσι δεν επερνα κατεφθιαν το 125 με 40€ παραπανω? :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το stelpet τα εχει πολυ ακριβα.Δες αλλου.

Και απο οσο ξερω δεν μπορεις να δηλωσεις 50αρι σε 125 γιατι δεν γινετε να αλλαξει η αδεια της τροχαιας.

Τροποποιήθηκε από τον gh0st

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο stelpet τα lifan τα εχει 300€+

Αλλα γιατι να μην μπορω να το δυλοσω? Ενοω πως απο την στιγμη που εχω την αποδηξη με το μοτερ το καινουργιο δεν θα μπορω να παω με αυτο στην τροχαια?

Αν ηταν ετσι δεν επερνα κατεφθιαν το 125 με 40€ παραπανω? :Ρ

Το 50αρι αν αλλαχτει μοτερ δεν γινεται να δηλωθει,γινεσαι αυτοματα παρανομος.Δεν γινεσαι μονος βασικα,το κρατος σε κανει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα