sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Πόσοι από εσάς έχετε βάλλει το κιτάκι της Γιαμάχα. Πόσο καιρο και πόσο χιλιόμετρα το έχετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Το εχει φιλος σε WR..Εδωσε δυναμη αλλα εχει αρυθμιες στο ρελαντι..Του ειπαν βεβαια οτι πρεπει να φορεσει εκκεντροφορους + προγραμμα για να διορθωθουν ολα και να ειναι κομπλε αλλα που λευτα..Δες κ για το κιτακι της μαλοσσι το 182 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Βασικά το κιτάκι της Γιαμάχα σου δίνει και εγγύηση. Και κατα πάσα περίπτωση δεν θα βγάλη θέματα. Αν βάλλω μαλόζι είναι πολλά κυβικά που θα αυξιθεί και δεν ξέρω αν θα κάνει για καθημερινή χρήση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Η μαλοσσι με το δικο της κιτ υποσχεται 19 αλογα..αρκετα,και εχω δει διαφορα crypton x να το φορανε και να πηγαινουν κομπλε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για το κιτ της Malossi στα 63mm.... Το έχω εδώ και 8.000 χλμ χωρίς κανέναν πρόβλημα! Το όλο πρότζεκτ έχει ως εξής: Βελτίωση μοτέρ! Κύλινδρος Malossi 63mm Πιστόνι Malossi 63mm Φλάντζες κεφαλής Malossi Εκκεντρογόρος Uma Racing Παράλληλος εγκέφαλος Malossi Force Master II Σώμα Injection 32mm της Uma Racing Ροϊκή εξέλιξη κεφαλής by PowerHouse Εξάτμιση RaceTech Oval by Παππαγιάννης Συνολικό κόστος 1050 χωρίς εργασία.... Το αποτέλεσμα είναι 20,2 άλογα στον πίσω τροχό! Το αποτέλεσμα ------> 1 ρόδα πίσω απο Nninja 250r με ολόσωμη leovince εξάτμιση, ελαφριά αλισιδογράναζα εκκίνησης και φίλτρο ΚΝ! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2012 από τον Batsakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sarmelion 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Κοιτάχτε εγώ το έχω για καθημερινή χρήση και το Μαλόζι θα τον κουράσει τον κιητήρα, άσε που μετά θα καίει τα κερατά του. Το 150 της γιαμάχα το έχει βάλει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billakos13 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2013 για πειτε βρε παιδια το εχει κανενας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Η μαλοσσι με το δικο της κιτ υποσχεται 19 αλογα..αρκετα,και εχω δει διαφορα crypton x να το φορανε και να πηγαινουν κομπλε..Το εχει φιλος σε WR..Εδωσε δυναμη αλλα εχει αρυθμιες στο ρελαντι..Του ειπαν βεβαια οτι πρεπει να φορεσει εκκεντροφορους + προγραμμα για να διορθωθουν ολα και να ειναι κομπλε αλλα που λευτα..Δες κ για το κιτακι της μαλοσσι το 182 ;)καλησπέρα. Σίγουρα είναι αρχαία η συνάρτηση σου αλλά θέλω να με βοηθήσεις άμα μπορείς να μου πεις περισσότερα για το κιτ 150 που έχει ή είχε στο wr ο φίλος σου άμα άξιζε σε λογικά πλαίσια κτλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgeGR2811 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Θα απαντήσω αν και παλιό τοπικ. Έχω βάλει το κιτ 150 εκκεντροφορο uma Εξάτμιση Leo Vince Φίλτρο K&nΡυθμιστή καυσίμου Uma Πολλαπλασιαστή UmaΓρανάζια 15-40 (15-39 ειναι τα μανισια)Δισκακια και ελατήρια Faito Το αποτέλεσμα ειναι πολυ καλό 120 τελική όρθιος και ειμαι 110 κιλά η 4η κόφτη στα 130 το έχω εδώ και 6000 - 7000 χιλιόμετρα με άγρια χρήση και καεί λάδια.. Λογικά θα παω σε πιο καλα υλικά.. Uma 62mm γιατί μιλάμε για nicasil και σφυρήλατο πιστόνι και δεν θα καταλαβαίνει χτιστό. Να προσθέσω οτι απο 135 σε 150 ειναι μικρή διαφορά και ειναι μανισια πράγματα, το κιτ αυτό ειναι κιτ επισκευής για τα 150 LC Μαλαισίας.. Αυτά απο εμένα., Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες