Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 32χρονος καγκουρας (τωρα μου βγηκε. Τι να κανωωω;;;χαχαχα) παρουσιαζει την ομορφουλα του !!! :) Η εξαπίστονη από Varadero ή από CBR 600 F; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Επιτελους ενα hornet πιο ομορφο απο το δικο μου. Ευγε συντεκνε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Η εξαπίστονη από Varadero ή από CBR 600 F; Την δαγκανα εννοεις; Ειναι η εργοστασιακη για μοντελα με ABS... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Η εξαπίστονη από Varadero ή από CBR 600 F; Την δαγκανα εννοεις; Ειναι η εργοστασιακη για μοντελα με ABS... :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spiros FJR Patra 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Η εξαπίστονη από Varadero ή από CBR 600 F; Την δαγκανα εννοεις; Ειναι η εργοστασιακη για μοντελα με ABS... Ολες οι μοτοσικλετες της HONDA με συνδυασμενη πεδηση=>DCBS φορανε την ιδια τριεμβολη NISSIN δαγκανα με γλυστρα.Χαρακτηριστικα αναφερω VARADERO-HORNET600-CB1000-XLV700-CBF600-CBF1000-CBR1100XX-VFR800-CROSSRUNNER-CROSSTOURER-SH300-INTEGRA-NC700-FJS600 SILVERWING και καποια αλλα που τωρα δεν τα θυμαμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 32χρονος καγκουρας (τωρα μου βγηκε. Τι να κανωωω;;;χαχαχα) παρουσιαζει την ομορφουλα του !!! :) Η ζαντα σπερνει!!! Πολυ ωραια δουλεια!!...... Οριστε το αγαπημενο μου κομματι πανω της!!!.......Κωλ@ρα!! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 Yoshimura είναι Σωστός! GP Evo 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2012 να ανεβάσω και γω μια. περσινη,απο τη χονισμενη παρνηθα upload pics 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Σε λίγες ημέρες ελπίζω να έχω κι εγώ όλες τις καλές μου σε απαρτία οπότε να ανεβάσω ομαδικές φωτογραφίες τους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2012 Ολες οι μοτοσικλετες της HONDA με συνδυασμενη πεδηση=>DCBS φορανε την ιδια τριεμβολη NISSIN δαγκανα με γλυστρα.Χαρακτηριστικα αναφερω VARADERO-HORNET600-CB1000-XLV700-CBF600-CBF1000-CBR1100XX-VFR800-CROSSRUNNER-CROSSTOURER-SH300-INTEGRA-NC700-FJS600 SILVERWING και καποια αλλα που τωρα δεν τα θυμαμαι Ξέχασες το Deauville! Ντροπή! Τόσο δημοφιλές μοντέλο! Τη δική μου τη Χωριάτα τη βλέπετε και στην υπογραφή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Κοντέρ σε βάση πάνω στο μοτέρ το καλό είναι για τα φωτάκια και ρεζέρβα έχουν προβλέψει στο καπελάκι απο το φώς να έχουν ένα κενο αφαιρείς την μεταλική πλάκα και βάζεις τα φωτάκια απο τα όργανα :punk: 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamael 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Suzuki DL 650 Vstrom ABS Πριν Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us και μετά το βιασμό της Uploaded with ImageShack.us Ελπίζω σύντομα να καταφέρω να βάλω εδώ φωτογραφία της επόμενης, όποια και αν είναι αυτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Iraklis Krhth 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Κοντέρ σε βάση πάνω στο μοτέρ το καλό είναι για τα φωτάκια και ρεζέρβα έχουν προβλέψει στο καπελάκι απο το φώς να έχουν ένα κενο αφαιρείς την μεταλική πλάκα και βάζεις τα φωτάκια απο τα όργανα :punk: Πολυ ωραια!!! ...αλλα εχω μια απορια... Ο πισω εχει πλατη για να ακουμπαει...εχει μαρσπιε να παταει...σελα εχει;;;;; :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 O "ταφούλης" μου! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Πολυ ωραια!!! ...αλλα εχω μια απορια... Ο πισω εχει πλατη για να ακουμπαει...εχει μαρσπιε να παταει...σελα εχει;;;;; :P μασπιέ έχει ( κοίτα λίγο ποιο μπροστά :P) σέλα έχω αφαιρούμενη πίσω για τα μακρινά για κοντά και το σίδερο μια χαρα ειναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Suzuki DL 650 Vstrom ABS μετά το βιασμό της Όταν λες "βιασμο".. εννοεις οτι ολα αυτα που λειπουν σου τα κλεψανε???? :shock: Μα πως;; Αποτι καταλαβαινω το εχεις σε πυλωτη..σωστα?? Χωρις να θελω να ξυσω πληγες...... τοσα πολυ κοστιζουν αυτα που σου πηραν, που δεν αξιζε να το φτιαξεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamael 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Ακριβώς, μου τα κλέψανε από πυλωτή. Το κοστολόγιο μόνο για ανταλλακτικά, γιατί την εργασία θα μου την έκανε δώρο ο μηχανικός μου με τον οποίο μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, ήταν γύρω στα 4000 με τα περισσότερα μεταχειρισμένα. Σε αυτή τη φωτογραφία δεν φαίνεται καλά τι έχουνε πάρει, έλυσαν μέχρι κιβώτιο. Έδωσα το κουφάρι που βλέπεις και τώρα με τα λεφτά που πήρα και κάτι που έχω μαζέψει ακόμα κοιτάω τι θα πάρω. Τα λεφτά μου για ένα μεταχειρισμένο vstrom σαν το δικό μου, φτάνουν, αλλά σκέφτομαι έντονα να πάω σε κάποιο λιγότερο εμπορικό μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 :shock: :cry2: καρδια να παθει αυτος που το εκανε!στο θεμα μας! πλεον εχει καθρευτες απο Ζ750 τους μαμα! Αυτος που τους εδωσε ειπε πως εχει τα αυτια και τα ματια του, οποτε δεν τους χρειαζεται! Καλυτερα τους πειρα εγω που τους ειχα αναγκη!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 μολις την πηρα!!!!!!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 μολις την πηρα!!!!!!!!! Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Πολύ όμορφο το εργαλείο. Απ' τον Τζιβαράκη ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Κοντέρ σε βάση πάνω στο μοτέρ το καλό είναι για τα φωτάκια και ρεζέρβα έχουν προβλέψει στο καπελάκι απο το φώς να έχουν ένα κενο αφαιρείς την μεταλική πλάκα και βάζεις τα φωτάκια απο τα όργανα :punk: Το σιδεράκι(βάση για τα σαμάρια) δίπλα στην πίσω ανάρτηση θα το έβαφα μαύρο ματ.. κατά τα άλλα φοβερό εργαλείο..να το χαίρεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτό έχω τώρα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2013 από τον iconan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2013 Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Πολύ όμορφο το εργαλείο. Απ' τον Τζιβαράκη ? Ναι πηγα το μεσημερι που ειχε κοψει λιγο το κρυο!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες