Pants0 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Παιδια εχω εδω και 1 μηνα αγορασει 1 τσαλι με μοτερ λιφαν 110 ολα δουλευαν ρολοι μεχρι πριν 1 βδομαδα που καθως γυριζα απο την παραλια καταλαβα πως ειχε ξεβιδωθει το καρπυρατερ και ετσι αναγκαστηκα να πηγαινω ταπες γιατι επαιρνε αερα και αν πηγαινα με χαμηλες στροφες εσβηνε..τελος παντων φτανω ολα κανονικα..το σβηνω παω μετα απο 3-4 ωριτσες φτιαχνω το καρμπυρατερ παω να το βαλω μπροστα τιποτα..φιλοι μου που το κοιταξαν μου ειπαν δεν κατεβαζει ρευμα..και να κοιταξω τα πηνια..ομως στην πλεξουδα που συνδεεται το μοτερ πεταει σπιθες κανονικα αρα να αποκλεισω το ενδεχομενο των πηνιων?αλλοι μου λενε οτι φταει το μπουζι αλλοι αλλα χιλια δυο πραγματα..εγω πιστευω τωρα πια πως πρεπει να εχει καει ο πολλαπλασιαστης..εσεις που εχετε και καποιες εμπειριες τι πιστευετε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 καταρχην δες αν φερνει ρευμα στο μπουζοκαλωδιο.αν ναι τοτε θες μπουζι.αν δν φερνει φταιει ι πολλαπλασιαστης η ηλεκτρονικη η καπου εχει κοπει καλοδιο.επισης δν μηπως κανει επαφη ο σβηστηρας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pants0 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Σε ευχαριστω τα κοιταξα αυτα που μου ειπες και δεν φερνει ρευμα το μπουζοκαλωδιο εχω αλλαξει μπουζι και πολλαπλασιαστη αλλαξα σημερα...τιποτα ομως..την δευτερα λεω να το παω στο μαστορα στην χειροτερη περιπτωση ποσα παιζει να πληρωσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες