Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Έγινε boy ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Έγινε boy ..... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 nikolakiss included ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 πες μου ωρα κ μερος στην Αγια Παρασκευη κ θα ειμαι εκει μαν... μπαλακι εγω αραξε... παω Αγια το πρωι βρισκομαι με τον Μπιλυ κ ερχομαστε προς τα εκει αν συμφωνει.... εγω δεν εχω θεματα... :) θελεις 7:10 αγια; προλαβαινουμε πιστευω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 7? Το πρωι? Και λεφτα να ειχα,τοσο νωρις δεν παιζει να ξυπνησω!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Τσ! Τσ! Τσ! Τσ! Τσ! Κάτι νεολεροι που κυκλοφορούν σήμερα, μέχρι να ξυπνήσουν, (αν ξυπνήσουν)να αντιληφθούν, να δράσουν, οι Τούρκοι θα εχουν φτάσει κάτω από το αυλάκι. :wallbash: Θ πέσουν για ύπνο με ελληνική σημαία στην ακρόπολη και όταν ξυπνήσουν θα έχει τουρκική και δεν θα το εχουν πάρει και χαμπάρι. :help: Στα τρένα, στην πυρά, στον καιάδα, άνευ χρονοτριβής :knife: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 8 και29 θα ειμαι εκει. Ουτε λεπτο αργοτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Κοίτα και εγώ πάσχω από αυτή την αρρώστια για την ακρίβεια στην αναχώρηση, και πάντα πάω στο καράβι για Κρήτη δευτερόλεπτα πριν σηκώσει τον καταπέλτη αλλά μια φορά ο καπετάνιος ήταν πιο γρήγορος και έμεινα να το αποχαιρετώ από την προβλήτα το καράβι που φεύγει που χάνετε. Πήγαινε καλού κακού κανένα 10λεπτο νωρίτερα μη μείνεις με τον πάπιο στο χέρι, γιατί αν προλάβει και ξεκινήσει ο jimijo και κουμπώσει τετάρτη, θα τους προλάβεις στην επιστροφή όταν θα εχουν τελειώσει το μπάνιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Μπορει να περασω απο Ψαθα, προς το μεσημερακι ομως..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 nikolakiss included ... Tελικα ΝΑΙ καταφερα τον Νικολακη να ερθει βολτα μαζι μας.. ΟΥΑΟΥ.. τωρα χρωσταω εγω μαχιμη εντουραδα στο μουρλοκομειο... 7? Το πρωι? Και λεφτα να ειχα,τοσο νωρις δεν παιζει να ξυπνησω!!!!!!!!!!!!!!!!! Γερασιμε, ασε τις μ2λακιες και ελα 8:10 -8:20 στο σημειο συναντησης.. Πειραια μενεις, αλοιμονο σε εμας που μενουμε στου διαολου την καλτσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Καλα να περασετε παιδες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fygas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 7:30 πριν τη ΓΑΔΑ είπατε ε? Κουλομαρίες δεχόσαστε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 7:30 πριν τη ΓΑΔΑ είπατε ε? Κουλομαρίες δεχόσαστε; φυσικα, ολοι κουλομαριες ειμαστε βλεπετε ετσι....ποιος lavatzura και νιντζα, και επεσε ενα αστερακι χαρτινο στο χωμα τωρα! 6:18 ΡΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fygas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Ώρα για βενζίνη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fygas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Πίσω στη βάση. Ευχαριστώ τους πάντες για την όμορφη βόλτα και παρέα. Χάρηκα πολύ που είδα γνώριμες φάτσες αλλά και για τις καινούριες!!! Άντε και σε κάνα δυο χρονάκια θα σας δω στην επόμενη :lol: Υ.Γ. Billako καλοτάξιδο το κουκλί 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Άντε και σε κάνα δυο χρονάκια θα σας δω στην επόμενη :lol: Xax ετσι με βλεπω και εμενα.. σε 2 χρονακια και αν.... Δεν ξερω για σας αλλα εγω ξεδωσα αρκετα και περασα γαματα. :) Καταλαβα οτι οσο περναει ο καιρος γινομαι μεγαλυτερο κουλαδι. Και ρακετοπολεμος και ολα.. Επιτελους βρηκα μικροτερο απο τον Παναγιωτακη.. Πλεον ο Παναγιωτακης εγινε Παναγιωτης και την θεση του πηρε ο Δημητρακης... (πλακα κανω :) Δημητρο ) Χαρηκα που σε γνωρισα μητσακο junior :) Υ.γ. 1: Ειναι ωραιο να βολταρεις με τον nikolaki Y.γ.2: Ο Μοτορης εχει ντεμεκ αδιαβροχη καμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Πίσω και για μένα αν και λίγο νωρίς , αλλά δεν πειράζει . ΥΓ. Πρέπει να φτιάξω τη σέλα , χτες , δεν πάει άλλο . ΥΓ2. Καλό θα ήταν να είχα σε κάποιες βόλτες ένα άλλο μηχανάκι ( πχ. βλέπε υπογραφή ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 κ εγώ γύρισα πίσω όμορφα κ ωραία... ευχαριστώ κύριοι για την ωραία βόλτα... ηλία η καλύτερη μου να είμαι ο μικρότερος... χε χε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) περασαμε ομορφα, ευτυχώς για εμενα μου βγηκε ολη η κουραση στην αθηνων οταν γυρναγαμε πισω, κόντευα να κοιμηθώ πανω στο tank bag, αλλα την παλεψα και γυρισα σπιτι τελικα!(χωρις υπνο, και μετα το σχολασμα της δουλειας στις 6 το πρωι)! ΩΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟΥΥΥΥΥΥ οταν μπορεσουμε να το ξανα κανουμε φυσικα!!! ΥΓ: Λευτερη σε ευχαριστω για τα καλοριζικα χεχε ΥΓ2: στο πηγενε, δεν τα ειχα βρει καλα με την μηχανη, κατι δεν εκανα σωστα. Στον γυρισμο, ολα δουλευαν καλυτερα, ισως να χαλαρωσα οσο θα επρεπε! και το ευχαριστήθηκα, κανοντας λιγα λαθη σε καποιες στροφες! 1η φορα για στρίψιμο με το ER, πιστευω πως πηγε καλα ΥΓ3: εκανα 200 χλμ, και εκαψα 20 ευρω και το γκαζι -------> Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2012 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Μυστηρια πραγματα...Εγω γεμισα το πρωι,εκανα 150κμ και ακομα να γυρισω ρεζερβα...Μιλαμε για καταναλωση περιπου στο 5.5!!! Ειχα να δω τετοια καταναλωση κανα χρονο τωρα..Συγκινηθηκα!! :lol: ωραια η βολτες παιδια, καλη και η βουτια, και παρολο π ηταν πολυ στα γρηγορα το ολο θεμα, το ευχαριστηθηκα!!Γεμισα μπαταριες που λενε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 να ευχαριστησω ολους οσους ηρθαν, πραγματικα ηταν κατι που εγω το χρειαζόμουν και το περιμενα πως και πως (ποιος χανει υπνο για ενα μπανιο στην ψαθα μωρε; ) στην επομενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Την φωτο ''Το παιδι της crest'', απλα μην την ανεβασεις.. Θα τυφλωθει ο κοσμος απο την φωτογενια μου χαχα Μυστηρια πραγματα...Εγω γεμισα το πρωι,εκανα 150κμ και ακομα να γυρισω ρεζερβα...Μιλαμε για καταναλωση περιπου στο 5.5!!! Ειχα να δω τετοια καταναλωση κανα χρονο τωρα..Συγκινηθηκα!! :lol: Αφου ρε χαμενε εχει κανει γραναζωμα ελευθερης πτωσης. 180+ τελικη εχει η κουμουτσα σου. Στο τελος θα με περνας και στις τελικες εσυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕ οι αλλοι ειναι στο βαθος (Στεφανος,Ηλιας,Δημητηρης) Η φωτο τραβηχτικε απο τον Λευτερη! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2012 από τον A7XBilly 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Ωραια ηταν. Την επομενη φορα να παρουμε και μασκες μαζι να δουμε κανεναν υποβριχιο κωλο . Μοτορη , την φωτογραφικη να φερεις εσυ, τα αλλα αστα πανω μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Xax ετσι με βλεπω και εμενα.. σε 2 χρονακια και αν.... Δεν ξερω για σας αλλα εγω ξεδωσα αρκετα και περασα γαματα. :) Καταλαβα οτι οσο περναει ο καιρος γινομαι μεγαλυτερο κουλαδι. Και ρακετοπολεμος και ολα.. Επιτελους βρηκα μικροτερο απο τον Παναγιωτακη.. Πλεον ο Παναγιωτακης εγινε Παναγιωτης και την θεση του πηρε ο Δημητρακης... (πλακα κανω :) Δημητρο ) Χαρηκα που σε γνωρισα μητσακο junior :) Υ.γ. 1: Ειναι ωραιο να βολταρεις με τον nikolaki Y.γ.2: Ο Μοτορης εχει ντεμεκ αδιαβροχη καμερα και τα περασαμε ομορφα...ομορφα κορμια,θαλασσα και στροφιλικι :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες