Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Σαββατο πρωι αφου εχω ξυπνησει απο τις 6:30, η μερα δειχνει πως θα ειναι ζεστη, πολυ ζεστη. Φορτωνω τα τελευταια πραγματα και περνω τον δρομο προς τα διοδια οπου θα συναντησω αλλους 3 τρελους που δεν κωλωσαν να βγουνε με 40 βαθμους στον δρομο. Ο καφες δεν ηταν επιλογη για εκει κοντα καθως θα μας επιανε ακομα περισσοτερη ζεστη στο δρομο. Ετσι κατηφορησαμε σβελτα μεσο εθνικης οπου πηραμε την εξοδο για την Βυτινα. Πριν καποια χρονια ειχα φτασει στο χιονοδρομικο Μαιναλου αλλα δεν συνεχισα να δω αν τελικα βγαινει. Αυτη την φορα ειπα να το τολμισο. Ετσι αντι να πιασουμε τον κεντρικο δρομο προς Βυτινα πηραμε την εναλλακτικη διαδρομη μεσα απο το Μαιναλο. Τελικα η επιλογη ηταν πολυ σωστη. Η θερμοκρασια ειχε πεσει 10 βαθμους ηδη και πραγματικα η οδηγηση ειχε γινει ευχαρηστηση εκει πανω. Ελατα παντου, ομορφες μυρωδιες δασους και δροσια !!! Εδω ο "νεος" της παρεας. Ο Μαρκος με το V-Strom του που εχει 1000+1 πατεντες πανω, ομολογω καποιες απο αυτες πολυ εξυπνες :) Αφου περασαμε απο χιλιαδες ελατα, φτασαμε πλεον στο χιονοδρομικο. Οπως ηταν αναμενομενο... χιονι δεν ειχε :D -Γιωργο, εισαι καλα ? -Ολα καλα ! Μετα απο λιγο, μας επιασε η κατηφορα, οπου ξαφνηκα μεσα απο τα ελατα εμφανιστηκε η Βυτινα. Ο δρομος εκει πανω εχει καποιες τρυπες που και που, αλλα πραγματικα εχει χαλικακι το οποιο δεν φαινεται σε αρκετα σημεια και σε καποιες στροφες νοιωθεις την μηχανη να μετακινηται μερικα εκατοστα δια μαγειας. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Αφου κατεβηκαμε απο το βουνο, ειχα βαλει στο προγραμμα αντι να περασουμε μεσα απο τους βραχους και το χωριο της Δημητσανας, να κοψουμε μεσα απο Ελατη οπου θα ηταν αρκετα δροσερα κατω απο την σκια τον δεντρων. Οπως και ηταν. Καπου στην εισοδο το δρομου προς την Ελατη ενα σπιτι να το εχουν καταβροχθησει ολων των ειδων τα φυτα και δεντρα. Η ωρα ειχε παει 12 περιπου και ο καφες ακομα δεν ειχε μπει στο προγραμμα μας. Ετσι καναμε μια σταση στην Ελατη για εναν καφε. Μια κειδια μας εκοψε την φορα αφου ειχε γεμισει η καφετερια απο κοσμο (πολλους γνωστους ειχε ο θανων ). Ετσι κατηφορισαμε και βαλαμε πλωρη για Στεμνιτσα οπου ξεραμε πως σιγουρα θα βρουμε κατι. Οπως και εγινε τελικα. Αραξαμε στο χωριο το οποιο το καλοκαιρι θυμιζει περισσοτερο καπη αφου ολοι οι νεοι εχουν παρει σβαρνα της παραλιες της Μυκονου. Και αφου πινουμε τον καφε, ξαφνηκα κατι ειδαν τα ματια μου . Διστυχως μεχρι να βγαλω την φωτογραφικη το θεαμα ειχε χαθει. Αλλα... βαλτε την φαντασιας σας να δουλεψει . Για οσους απο το τραπεζι δεν το προσεξαν, ηταν καλο Αφου... "δροσιστηκαμε", συνεχισαμε προς τα κατω για να φτασουμε στο βυζαντινο γεφυρι της Καρυταινας. Ξαφνικα ενα ολοκληρο κονβου απο κατσικια. Πολλα κατσικια !!! Και καπου μεσα στον χαμο ισως δειτε και αλλα 2 κατσικια πιο γνωστα σε εσας Πρωτος εγω στο δικο μας μοτοσακαδικο κονβου ψαχνω να βρω τον χωματοδρομο που μας βγαζει στο γεφυρι. Τελευταια στιγμη σε μια στροφη βλεπω μια εξοδο στο χωμα οπου κατι μου θυμιζε. Το βλεπω και μπενω καπως φορτσατος μεσα Νομιζω πως απο πισω καποιος μου κορνανε. Δεν ξερω, ισως να πιστευαν οτι ξεχαστηκα οτι ειμαι με το CBR ? Οτι πηρα λαθος δρομο ? Ντουκου ντουκου τα πλαστικα στο CBR , τελικα φτασαμε κατω απο την κεντρικη γεφυρας που περναει πανω απο τον ποταμο Αλφειο. Χτισμενη κολλιτα στα θεμελεια βρισκεται μια μικρη μονη. Λεγεται πως ηταν προστατης των περαστικων. Τρια πουλακια καθονταν... και χαζευαν το ποταμι :D 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 εεεεε στην μεση μας αφηνεις??? συνεχισε :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Ρίξε Στέφανε!Θέλω φωτο από καταρράκτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Ωραίο ωραίο ωραίο !!!!! Δώσε Στεφανάκοοοο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 μαλήτες, αλλιάδες, μηχανόβιοι, παλιοχαρακτήρεζες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Περνοντας την Ανδριτσενα πλεον, αρχισαμε να πηγενουμε λιγο νοτια αναζητοντας τον ναο Επικουριου Απολλωνα. Μολις πριν 1-2 εβδομαδες εμαθα για αυτο και οτι ειναι ενας ναος σε παρα πολυ καλη κατασταση. Η μερα καυτη και σιγουρα θα βραζαμε εκει στα βραχια. Παρολα αυτα, οσο ζεστη και να ειχε περιμενα να δω αρκετο κοσμο. Τελικα περαμε απο 5-10 ατομα δεν ειδαμε αλλους. Ο ναος επιβλιτικος και πραγματικα σε αριστη κατασταση. Για οσους αγαπουν την ιστορια αξιζει σιγουρα να τον δουν και απο κοντα. Καπου εδω καταλαβα πως πρεπει να αγορασω ευρυγωνιο φακο, αφου δεν χωρουσε ολος ο ναος στο πλανο :P Ο ναος απο εξω. Καπου εκει αρχισαμε να αναρωτιομαστε πως θα φτασουμε στην Νεδα. Ξεραμε οτι ενα σημειο ηταν κλειστο, αλλα δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε τελικα απο που θα πρεπει να παμε. Ολοι φοβομασταν πως θα πρεπει να κατεβουμε πλεον παραλιακα και να γυρισουμε απο κατω. Αν γινοταν αυτο πραγματικα τον ειχαμε... πιει... Ρωτωντας εκει καποια ατομα μας ειπαν οτι θα πρεπει να κανουμε τον γυρο. Δεν χαρηκα πολυ που ακουγα τετοια πραγματα. H πεινα θεριζε στομαχια. Οταν πεινας , εχεις σχεδον 40 βαθμος υπο σκια ειναι θεμα χρονουν να ξεκινησει και η γκρινια. Ετσι αποφασησαμε να τολμισουμε να παμε προς Φιγαλεια και οτι βγει. Πριν την φιγαλεια συναντησαμε ενα πολυ μικρο χωριουδακι, τα Περιβολια. Ενα μικρο καφενεδακι στημενο στο "κεντρικο" σημειο εμοιαζε με παραδεισο. Ρωτησαμε αν εχει κατι φαγωσημο. Μπαινοντας μεσα... μυριζω ψαρι. Αμεσως με κερασαν 2 μαριδακια :D . Ευτυχως το μενου ειχε κοτοπουλο με πατατες φουρνου και μολις ειχε τελειωσει. Δεν μας χαλασε ΚΑΘΟΛΟΥ !!! Πιασαμε την κουβεντα με τον ιδιοκτητη και μας ειπε πως τελικα ο δρομος για Νεδα παει μια χαρα και πως κομμενο ειναι το κομματι αναμεσα στην Φιγαλεια και τα Πλατανια. Βεβαια, το 99% των ανθρωπων που πανε Νεδα, κατεβαινουν απο τα Πλατανια. Ξερουν αυτοι γιατι. Εμεις ειμασταν το 1% που πηραμε τον αλλο δρομο . 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Πεθαίνω για Θωμά με εξοπλισμό "τύπου τάνγκα" !!! Μαζί σου σύντροφε, ουστ στην ζέστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Λιγα λογια για την διαδρομη απο την Φιγαλεια προς την Νεδα. Για να φτασουμε στους καταραχτες επρεπε να κατηφορισουμε ολο το βουνο απο την Φιγαλεια. Το CBR εχει πατησει πολλες φορες χωμα, αλλα ποτε οχι τοσο ασχημο οσο προχθες. Ο χωματοδρομος ειναι αρκετα χιλιομετρα με αρκετα μεγαλη κλιση. Πραγματικα τα φρενα πηραν φωτια. Η πρωτη δεν μπορουσε να φρεναρει το μηχανακι τοσο. Ο Θωμας σε καποια φαση εμεινε απο πισω φρενο καθως ειχε παρει φωτια πλεον. Τα βεντιλατερ να εχουν παρει μπρος και οι αναρτησεις απο το CBR να χτυπανε υπερωριες. Ακουγα αλυσιδες να χτυπανε διαρκως στην γλυστρα, πλαστικα να τριζουν και σκεφτομουν οπου να ειναι θα τα μαζευουμε απο κατω. Οποιος θελει να παει απο αυτο το δρομο πραγματικα να το κανει μονο με On/Off και αυτο τις προκοπης. Ηταν απο τις λιγες φορες που λυπηθηκα την μηχανη μου σε χωματινο τερρεν. Ηταν παλι μια απο τις στιγμες που καταλαβα οτι οδηγαω λαθος μηχανη... (Οχι πως το SMT θα τα πηγενε καλυτερα εκει :P ) . Αφου φτασαμε τελικα στο γεφυρι, βλεπουμε απο την αλλη πλευρα αμαξια. Οποτε καταλαβαμε οτι απο την αλλη ο δρομος ηταν πιο βατος αφου ειχαν κατεβει ολοι απο εκει. Εκτος απο εμας τους... πορομενους :P . Ωραια τι κανουμε τωρα ? Θα φυγουμε απο την αλλη βεβαια και οχι πισω απο το σπαστιρι. Ελα ομως που για να κατεβεις το γεφυρι ειχε κατι κοτρωνια αρκετων εκατοστων και ειχε μεγαλη κλιση. Πεταγετε ο Μαρκος και λεει να περασουμε απανεντι. Δεν γινεται ρε συ του λεω, θα βρει η καρινα απο την μηχανη μου για πλακα κατω. Απο την αλλη δεν ηθελα για κανενα λογο να γυρισω την επομενη ημερα απο τον ιδιο δρομο παλι πισω. Τελικα εκατοστο εκατοστο περασαμε ενα ενα τις μηχανες στην αντιπερα οχθη αφου κρατουσαμε αριστερα δεξια τις μηχανες για να μην φυγουμε πανω στις πετρες... Οπως παντα, στις φωτογραφιες δεν φαινεται η κλιση της κατηφορας. Δεν ειναι μεγαλο κομματι, αλλα αν εχεις χαμηλο μηχανακι και δεν βρεις απο που θα περασεις το πιο πιθανο ειναι να ψαχνεις για λαιμους η καρινα. Αφου το περασαμε, ηξερα πλεον οτι το δυσκολοτερο κομματι ηταν πισω μας. Το θετικο με αυτο βεβαια ειναι πως ειχαμε γλυτωσει παρα πολλα χιλιομετρα που θα επρεπε να καναμε αν θελαμε να μπουμε απο την σωστη πλευρα. Μεγαλη ανασα ξεφορτωμα και βρουμ για το στισημο των σκινων. Το ξαναλεω για αλλη μια φορα. Αν εχετε στρεεταδικο μηχανακι απλα μην περασετε απο εκει. Ωρα φαγητο. Η συνεχεια αργοτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Πάντα τέτοια παιδιά!!! Από Ανδρίτσαινα καμιά φωτό;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Και αφου πινουμε τον καφε, ξαφνηκα κατι ειδαν τα ματια μου . Διστυχως μεχρι να βγαλω την φωτογραφικη το θεαμα ειχε χαθει. Αλλα... βαλτε την φαντασιας σας να δουλεψει . Για οσους απο το τραπεζι δεν το προσεξαν, ηταν καλο how youu doiinn'?????? καλά σε αυτή ο Θωμάς τα έχει δώσει όλα!!! χεχεάντε ρε γμτ ζηλεύω! έπρεπε να ήμουν με το τσοπεράκι εκεί να έβλεπες πως περνάμε τα χώματα/πέτρες αλάρμιε!!!:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πεθαίνω για Θωμά με εξοπλισμό "τύπου τάνγκα" !!! Μαζί σου σύντροφε, ουστ στην ζέστη. Δεν φοράω εξοπλισμό τύπου ταγκα γατάκι, φοράω πλήρη εξοπλισμό Εκτός από το κράνος φοράω πάντα και λοιπό εξοπλισμό. Συνήθως φοράω μοτοσικλετιστικα γάντια με προστασίες. Αλλά λόγω της μαρτυρικής ζεστής είπα να βγάλω τα γάντια και να βάλω μοτοσικλετιστικα μποτάκια. Αφού λοιπόν εκτός από το κράνος που είναι υποχρεωτικό εκ του νόμου, ο εξοπλισμός μου περιλαμβάνει ακόμα ένα είδος προστασίας που δεν είναι υποχρεωτικό, θεωρείτε πλήρης. Εξάλλου κατά 99% βασίζομε στην χρυσή ισόβια εγγυηση των προ του 1970 παραχθέντων μοντέλων η οποία καλύπτει τα πάντα, και κάθε απερισκεψία του κατόχου της. Τον αρπάζεις τον πετάς στην ταμπέλα, την κατεδαφίζεις και αφήνεις το χωριό χωρίς σήμανση, τον χτυπάς κάτω σαν το χταπόδι και μπρούμυτα και ανάσκελα, αλλά η χρυσή εγγυηση εκεί παρούσα και πάντα εν ισχύ, βράχος ακλόνητος, φροντίζει για όλα. Αυτός στο τέλος σηκώνετε τινάζει τη σκόνη του και φεύγει κύριος. Πέρα από την πλακά όμως, θα είχα φέτος παντελόνι και μπουφάν πλήρως καλοκαιρινό της Σαχάρας, ήταν προγραμματισμένο, αλλά δυστυχώς, το χοντρό τέρας με το γουρουνίσιο πρόσωπο και τα μοχθηρά ματιά ήταν πιο γρήγορο και από τη σκέψη που έκανα. (κακό χρόνο και μαύρο να έχει όπου και αν βρίσκετε, σκ@τ@ στον τάφο του) Το ταμείο είναι πλέων παθητικό σε κάθε βόλτα μπαίνω μέσα, δεν εχουν αφήσει πια τίποτα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2012 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Αντιχριστε Ατριχε Μαλλια.......... Επιτελους κανε μια χαρη στον εαυτο σου,και παρε ενα ον-οφφ,γιατι καθε φορα που βλεπω εκδρομη σας με τον Τομας, το λυπαται η ψυχη μου το ερμο το CBR....... Σε παρακαλω, μ η ν το κακοποιεις αλλο,δεν αντεχω να βλεπω ρε μπαγλαμα..... Παντως ωραιες εικονες,και καλη παρεα βλεπω,οποτε ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Οποιος θελει να παει απο αυτο το δρομο πραγματικα να το κανει μονο με On/Off και αυτο τις προκοπης. Ηταν απο τις λιγες φορες που λυπηθηκα την μηχανη μου σε χωματινο τερρεν. Ηταν παλι μια απο τις στιγμες που καταλαβα οτι οδηγαω λαθος μηχανη... (Οχι πως το SMT θα τα πηγενε καλυτερα εκει :P ) . Το ξαναλεω για αλλη μια φορα. Αν εχετε στρεεταδικο μηχανακι απλα μην περασετε απο εκει. Γιατί ως συνήθως, ακόμα και τώρα, εξακολουθείς να κοιτάς τα λάθος μηχανάκια. Ένα caponord Raid θα πέρναγε αέρα πατέρα, ενώ θα χουζούρευε μετά από το πρωινό του ξύπνημα πριν καν ξυπνήσει εντελώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Συμφωνα με τα εκδρομικα που βλεπω αρχιζω να καταλαβαινω οτι εχει ΠΟΛΥ πραμα εκει κατω για να γυρισεις. Εγω εδω, απο οτι καταλαβαινω εχω τελειωσει εδω και καιρο με τα αξιολογα μερη σε ακτινα 100-150km και για να παω (και να γυρισω απο) καπου αξιολογα χρειαζεται και 2ο φουλαρισμα. Ζηλευω λεμε...χαρα σε σας αν εχετε τοσα και τετοια μερη κοντα σας. Στεφανε, στο τελος βαλε και μια διαδρομη στο maps.google να την εχω στα υποψιν ΑΝ ποτε κατεβω προς τα κατω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 βαλε και μια διαδρομη στο maps.google να την εχω στα υποψιν ΑΝ ποτε κατεβω προς τα κατω... +++ με πρόλαβες αν κι έχω ξαναπάει από άλλο δρόμο, να δω εσείς τα κατσίκια από που πήγατε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 ρε θωμα ,σιγα μην εχουμε στο γκαραζ μας 5 μηχανακια ,ενα για καθε ειδους δρομου.ουτε τα λεφτα εχουμε ουτε τον χωρο να τα παρκαρουμε ενα που τα κανει ολα απο λιγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Πάντα τέτοια παιδιά!!! Από Ανδρίτσαινα καμιά φωτό;;; Στην Ανδρίτσαινα είχε 38 βαθμούς υπό σκιάν, δεν νομίζω να πρόλαβε ο Στεφ να σου κάνει τη χάρη, οπού φύγει φύγει ακόμα τρέχει να γλυτώσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 ,γιατι καθε φορα που βλεπω εκδρομη σας με τον Τομας, το λυπαται η ψυχη μου το ερμο το CBR....... Οπως το ειπες, ο Θωμας τα φταιει, αυτος με παρασηρει, και ας εβγαλα εγω το προγραμμα Περα απο την πλακα, οσο και να με ποναει λιγο καμια φορα ο κανιβαλισμος στην μηχανη, πραγματικα αυτο που αξιζει για εμενα ειναι να την ζεισεις και ας ειναι το λαθος μηχανακι για πραγματα που υες να κανεις και ας σου μεινει στα χερια μια ωρα αρχιτερα. Στο τελος θα εχεις κατι να θυμασαι, κατι ξεχωριστο. Στεφανε, στο τελος βαλε και μια διαδρομη στο maps.google να την εχω στα υποψιν ΑΝ ποτε κατεβω προς τα κατω... Ενταξει Κωστη, θα βαλω στο τελος :) Ένα caponord Raid θα πέρναγε αέρα πατέρα, ενώ θα χουζούρευε μετά από το πρωινό του ξύπνημα πριν καν ξυπνήσει εντελώς Ειναι γκουμουτσα αυτο, δεν ειναι On/Off :P Στην Ανδρίτσαινα είχε 38 βαθμούς υπό σκιάν, δεν νομίζω να πρόλαβε ο Στεφ να σου κάνει τη χάρη, οπού φύγει φύγει ακόμα τρέχει να γλυτώσει Οντως δεν εβγαλα καμια. Ηθελα να βγαλω απο μακρια το χωριο αλλα η ζεστη... με εσκυψε το κεφαλι κατω για να φτασουμε στον Ναο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 ρε θωμα ,σιγα μην εχουμε στο γκαραζ μας 5 μηχανακια ,ενα για καθε ειδους δρομου.ουτε τα λεφτα εχουμε ουτε τον χωρο να τα παρκαρουμε ενα που τα κανει ολα απο λιγο. Έχεις δίκιο, 5 μηχανάκια είναι πολλά και δημιουργούν πολλά προβλήματα, και στέγασης, και συντήρησης, και κόστους απόκτησης, το αναγνωρίζω και εγώ. Γι αυτό και περιόρισα τις ανάγκες μου στα 4. Τα δυο onofια τα έχω είδη ένα vfr 800 και aprilia funturo 1000 μου λείπει ακόμα και είμαι κομπλέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Με στεναχωρήσατε τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas2004 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 επειδη καταγομαι διπλα απο ανδριτσαινα παρτε μερικες φωτο που βρηκα να αναφέρω αν δεν έχει λεχθεί πως ο ναός του Ναος του Επικούριου Απόλλωνα ειναι μια μικρογραφία του Παρθενώνα αφου σχεδιάστηκε απο τον Ικτίνο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Αφου λοιπον παρκαραμε τα αλογα σε μια γωνια, πισω απο εναν τοιχο... τι κρυβεται ? Δυο XR αγκαλιτσα Ειχαν κατεβει καποιοι χωματινοι στον τοπο του εγκληματος. Επρεπε ομως να στισουμε τις σκινες γιατι η νυχτα σιγα σιγα ερχοταν. Γιωργο... τι κανεις εκει με γυρισμενη την πλατη ? Οι σκινες ηταν πλεον στις θεσεις τους, οποτε πριν κανω την βουτια ορμιξα να βγαλω μια γρηγορη φωτογραφια. Καπως ετσι ηταν στο μεγαλυτερο κομματι. Διαλεγες τον δικο σου προσωπικο μικρο καταραχτη και την αραζες απο κατω. Η νυχτα ειχε πεσει πλεον για τα καλα, τα αστρα ειχαν γεμισει τον ουρανο αλλα και τα στομαχια ηθελαν ανεφοδιασμο. Η λυση βρεθεικε με ενα... ντελιβερι Μερικα σουβλακια , λιγο ψωμι και κατι πατατες ηταν οτι πρεπει για να συνοδεψουν τις πολλες μπυρες. Διστυχως στο αθλημα της μπυρας συμμετηχα μονο εγω με τον Γιωργο. Οποτε επρεπε να φυγουν ολες οι μπυρες , κριμα ηταν να πεταχτουν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Μια δυο μπυρες αργοτερα, λεω στον Γιωργο. "Παω να βγαλω φωτογραφιες" . Με κοιταζει με ενα χαζο βλεμα , να καπως ετσι . Τι θα βγαλεις με ρωταει μεσα στα σκοταδια ? Οντως η ωρα ηταν 10 το βραδυ, φως δεν υπηρχε περα απο αυτο τον αστρων. Λεω παω να δοκιμασω και οτι βγει. Αφου κοντεψα να τσακιστω κρατωντας το κινητο στο χερι για βλεπω μπηκα στο νερο και αρχισα να τραβαω ναουμε Το ρολοι εγραφε πλεον 12+ το βραδυ, η κουραση αρκετη και οι λιγες μπυρες εκαναν τον υπνο να φανταζει σαν ονειρο. Χωθηκαμε στις σκινες. Βγαζω την φωτογραφικη να γελασουμε και.... -Γιωργο η φωτογραφικη δεν βγαζει ρε μαλακα. Ειναι ολα μαυρα -Βγαλε το καπακι απο μπροστα ρε μαλακα Ομολογω πως με τις μπυρες και εγω μαυρα τα εβλεπα πλεον Τελικα ετσι κοιμηθηκαμε... Αγακλιτσα . Κλανοντας ο ενας τον αλλον Φιλακια ρουφηχτα - Ρουφηχτα φιλακια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες