Κωστ Οικ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Χαιρετώ τά μέλη του φόρουμ στο mybike . Mπήκα και γω να διατηρώ το ενδιαφέρον για τις μηχανές μέσα απο τα νέα σας. Εχω ενα vtr sp2 που οδηγώ λιγο αραιά τελευταία. Εμπαινα χρόνια στό bikenet με το όνομα kinhsh . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Χαιρετώ τά μέλη του φόρουμ στο mybike . Mπήκα και γω να διατηρώ το ενδιαφέρον για τις μηχανές μέσα απο τα νέα σας. Εχω ενα vtr sp2 που οδηγώ λιγο αραιά τελευταία. Εμπαινα χρόνια στό bikenet με το όνομα kinhsh . Aααααχχχχχχ....... Καλως ηρθες προσφυγα του Bikenet. Καλη διαμονη και καλα ποσταρισματα... Ααα...καλα θα ηταν να γραψεις και που μενεις....(να δουμε αν εχουμε ελπιδα για καμια βολτα.... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 καλώς ήρθες φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κωστ Οικ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Verbal Kint , Πρέβεζα είμαι, αλλά και από Αθήνα αν ειναι για βόλτα ξεκινάω γιατι μερη σαν την Επίδαυρο ή αλλα στήν Πελοπόνησσο δέν έχω πάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Καλως ήρθες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Καλώς όρισες φίλε και καλή διαμονή στο φόρουμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες