Skin gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Γεια σας παιδια σαν νεος στο forum μπορει να κανω μερικα λαθακια οποτε μην με παρεξηγητε! Ανοιξα αυτο το topic γιατι προσανατολιζομαι στην αγορα ενος Aprilia Sx50 και θελω να ακουσω γνωμες, υπερ κατα ολες καλοδεχουμενες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Πολυ ωραιο μηχανακι ηταν στις επιλογες μου για πρωτο μηχανακι..ωραιο στυσιμο με καλα φρενα και πλαισιο.. Λιγο χαμηλο βεβαια. Δεν εχω οδηγησει το 50αρι αλλα το 80αρι μαλλοσι που οδηγησα πηγαινε αρκετα καλα για τα κυβικα του(τσαγακι σε πολλα παπια). Δες επισης κ το αντιστοιχο της derbi..αυτο εχω κ γω..Ιδιο μοτερ αλλα με λιγο καλυτερα περιφερειακα και σε χαμηλοτερη τιμη αν το θες μεταχειρο(επισης πιο ψηλο και δειχνει πιο μηχανη κ οχι ποδηλατο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skin gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Φιλε πρωτον σε ευχαριστω για το ενδιαφερον και δευτερον και γω ημουν αναμεσα σε derbi και aprilia και επελεξα απριλια μονο για λογους αισθητικης αν και απο οτι ειδα εχει λιγο καλυτερα φρενακια! Τωρα απο θεμα κινητηρα δν ξερω ακομα αλλα ασ ελπισουμε οτι για 50αρι κατι θα κανει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Φιλε πρωτον σε ευχαριστω για το ενδιαφερον και δευτερον και γω ημουν αναμεσα σε derbi και aprilia και επελεξα απριλια μονο για λογους αισθητικης αν και απο οτι ειδα εχει λιγο καλυτερα φρενακια! Τωρα απο θεμα κινητηρα δν ξερω ακομα αλλα ασ ελπισουμε οτι για 50αρι κατι θα κανει! Φρενα αποσο θημαμαι εχουν ακριβως τα ιδια..αγκυρες για τα κυβικα αυτα με διπιστονι δαγκανα μπροστα. Καινουριο θες να το αγορασεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skin gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Ναι του κουτιου..οσον αφορα τα φρενα με βαση τα μοντελα που εχει εκει το aprilia εχει μεγαλυτερο δισκο και σωληνακι υψηλης ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι του κουτιου..οσον αφορα τα φρενα με βαση τα μοντελα που εχει εκει το aprilia εχει μεγαλυτερο δισκο και σωληνακι υψηλης ! μαζι με την αγορα βαλε στο μπατζετ ενα καλο κρανακι(ΜΧ επιβαλεται!) και ενα κιτ υπερκυβισμου για να εισαι πιο χαλαρος..δεν εχει να κανει τοσο με το ποσο γκαζι θα εχεις αλλα με το ποσο θα ζοριζεται το μηχανακι για δικαβαλα,ανηφορες,προσπερασεις κτλ...Αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να το κανεις κ μονος αλιως υπολογισε γυρω στο 250αρι σε εναν καλο μαστορα.. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 21 , 2012 από τον modeoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skin gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Για το κρανακι το χω στα υποψη μου και εννοειται πως θα ειναι ΜΧ..τωρα οσον αφορα το κιττακι το χω στο μυαλο μου αλλα στο κοντινο μελλον γιατι τωρα δεν παιζει φραγκο! Α και μην ξεχασω αμα ξερεις καμια ιστοσελιδα που να εχει πραγματα για το μηχανακι κανε ενα κοπο και στειλτην ;)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Για το κρανακι το χω στα υποψη μου και εννοειται πως θα ειναι ΜΧ..τωρα οσον αφορα το κιττακι το χω στο μυαλο μου αλλα στο κοντινο μελλον γιατι τωρα δεν παιζει φραγκο! Α και μην ξεχασω αμα ξερεις καμια ιστοσελιδα που να εχει πραγματα για το μηχανακι κανε ενα κοπο και στειλτην ;)! μπαα δεν εχω βρει κατι..κουτουρου..γουγκλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skin gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 χαχα γαμησετα και γω μια απο τα ιδια...σε ευχαριστω πολυ παντως φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolakispap21 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 εγω θα προτιμουσα το Aprilia rx50 με τις ροδες δηλαδη απο καθαρο motocros,τωρα γουστα ειναι αυτα εχω ακουσει πως και με τα motard ,μπαινεις κανονικα και αμουλα και παντου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thakis_pap 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 φίλε μιας και ψαχνωμαστε και οι δυο για το συγκεκριμενο,εγω ειμαι σε αλλη φαση πρωτα ειχα innova125(δανεικο του πατερα) τωρα τον αυγουστο αγορασα glx και θελω να παρω κατι που να μοιαζει για μηχανη ρε αδερφε..και οχι παπακι 30ετων δες το θεμα μου μια ματια! http://www.mybike.gr/topic/69430-glx-vs-aprilia-sx-50/page__fromsearch__1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες