Jump to content
kazanakius

Ducati monster 696 vs Triumph 675 vs ...?

Recommended Posts

Φαντασου να αλλαξεις μηχανη και μετα να σου πει " ποοο δεν με βολευει".....διαζυγιο , την βαζεις να σου παρει πισω το daytona και για payback περνεις το lc4 και την βαζεις πισω 100 χμ διαδρομη και μετα να δεις αμα δεν της αρεσει το daytona. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφού ο άνθρωπος είχε Tiger ξέρει τι σημαίνει να κάθεται ο συνοδηγός σαν άνθρωπος πάνω στη μοτο. Για μένα, μοτοσυκλέτα χωρίς χειρολαβές για συνεπιβάτη είναι ακατάλληλη για κάτι περισσότερο εκτός από βόλτα στον ίδιο νομό. Κατα τ'άλλα όλα είναι ζήτημα προτεραιοτήτων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως τα λες, πιστευω το Versys σας βολευει και τους 2 και θα το κατευχαριστειθητε. Βασικα κατι σε αυτο το στυλ. Αν υπηρχε Tiger 675 θα σου προτεινα να πας να το παρεις αλλα δυστηχως δεν εχει. Απο κει και περα οταν στο στοχαστρο σου υπαρχουν Ducati & KTM ειναι δυσκολο να γυρισεις να κοιταξεις Japan και συμφωνω. Το Multi 1100 δειχνει να σου ταιριαζει μιας και εινα στο στυλ του Versys αλλα με ανωτερα περιφερειακα και περισσοτερη δυναμη. Το ΚΤΜ SMT ειναι εξαιρετικη λυση αλλα ειναι κριμα να πνιγεται καθε μερα στην πολη, Καθε Τριτη Μαστορα θα ζηταει μετα. Απο Aprilia το tuono πολυ πολεμικο, ασ'το καλυτερα, δες το Dorsoduro και αν το παρεις και σε λευκο θα σε παιρναν για ΔΙΑΣ και θα κανεις πλακα στους πιτσιρικαδες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θελεις κατι οικονομικο και καλο ................v-strom η versys ειναι καλη επιλογη για αυτα που θες.........ξερω οτι θα ξενερωσεις απο αυτο που εχεις....

ΑπαπαπαπαΑΠαΠΑαπΑπαΑ .. Εγω δεν κάνω τέτοια πράματαααα. Χωρίς παρεξήγηση για όσους τα έχουν... αλλα ακόμα έχω μέσα μου αρκετά κιλα αδρεναλίνης και δεν μπορώ να πάρω κάτι τέτοιο. όχι ακόμα! Σε λίγα χρόνια μπορει! :D

To Versys... μμμμμμμμ μασιέται! Το V-Strom oxxxiiiii

Απορώ πως άντεξε η κακομοίρα συνεπιβάτης στο daytona και δεν σε χώρισε. Δεν είναι ρε παιδιά τα SS, για συνεπιβάτη ούτε από πλευρά άνεσης αλλά ούτε από πλευρά ασφάλειας. Έχω δει κοπελίτσα σε αμελητέο τρακάρισμα, να εκτοξεύεται σαν από καταπέλτη, έκανε γκελ πάνω απότο αυτοκίνητο και έσκασε από την άλλη πλευρά. Τα 950/990 της KTM είναι όσο αξιόπιστα όσο τα καλύτερα ευρωπαικά. Εγώ τα θεωρώ πιο αξιόπιστα και με οικονομικότερη συντήρηση από ducati. Αφού έχεις ξεπεράσει τις ανασφάλειες σου και οδηγάς τόσα χρόνια ευρωπαικό, μην πέφτεις σε τέτοιες παγίδες.

Για δεύτερο άτομο ούτε το street triple ούτε to monster κάνουν. Αφού ενδιαφέρεται και η κοπέλα σου να μοιραστεί το χόμπυ σου, να την πάρεις μαζί σου και να πάτε να δείτε/δοκιμάσετε κάποιες μοτοσυκλέτες.

Θα πρότεινα triumph sprint st, triumph tiger, ktm smt, ducati hypermotard 800 (γυμνό αλλά πολύ πιο άνετο από monster και multistrada 1100) και ducati st3. Και η bmw έχει πολλές μοτοσυκλέτες όπως τα διάφορα f800, r1200.

Δεν κατάλαβες! Στα 3 χρόνια που την έχω την μοτό 2 φορές ανέβηκε συνεπιβάτης και μετά μπήκε μονόσελο μια και για πάντα!

Και τώρα... μην νομίζεις ότι αποφασισε να μοιραστεί το χόμπυ μου, απλά θα πηγαίνουμε καμια βολτούλο κοντινή! Κανα μπανάκι και τέτοια. Και γενικά καθημερινές βόλτες εντός και λίγο εκτός πόλης. Τιποτα περισσότερο μαζί της.

Είναι δυνατόν να είναι πιο άνετο το hyper με εκείνη την σέλα κούτσουρο - motard που έχει..? Εντύπωση μου κάνει.

Kazanakius, σαν κάτοχος του 796 :

To μηχανάκι προφανώς (όπως και όλα τα naked) δεν είναι για gran turismo, κοινώς, αμα έχεις σκοπό μεγάλες βόλτες/ταξιδάκια με την σύζυγο (δεν έχω τέτοια μεγάλα πλάνα! Είναι λίγο φοβητσιάρα!) και συμπράγκαλα κοτσαρισμένα , ναι.. - θα μου πείς, απο SS έρχεσαι οπότε θα είσαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις...

Σπαρτιατικό μηχανάκι όπως καταλαβαίνεις με αρκετά όρθια θέση οδήγησης (και πιο ξεκούραστη) όμως σε σχέση με τα "παλαιού τύπου" monster.

Η θέση συνεπιβάτη είναι λίγο μεγαλύτερη απο τις "φλούδες" :grin: των περισσοτέρων SS αλλά και πάλι...

Μπορεί το αμόρε να είναι μόνο 45Kg αλλά εσύ είσαι και ψηλό αγόρι στα 1.90, οπότε, ενα test-ride είναι must πιστεύω...

(το κίτρινο ανθρωπάκι είσαι εσύ btw στα 1.91cm)

180 kg "γεμάτο" (βλέπε: ελαφρύ), φρένα άγκυρες , άπλετη ροπή...

Έχει γκάζι αλλά δεν πρόκειται να σε τρομάξει ποτέ.

Τα 230km/h θεωρητικής τελικής δεν νομίζω να τα δεί κανείς ποτέ (εκτός και αν έχει τα χέρια και τον αυχένα του Σβαρτζενέϊγκερ).

Απο τα τα 120Km/h και μετά αρχίζεις και παίζεις μπούφλες με τον αέρα (naked γαρ).

Κατανάλωση, γύρω στα 6 lt/100Km μικτό.

Το μηχανάκι, όπως οι περισσότεροι Ντούκοι, αρχίζει και "αναπνέει" απο τις 3000+rpm και πάνω, κάτω απο αυτό το όριο σκορτσάρει αρκετά - στο αναφέρω γιατί δεν γνωρίζω τι ποσοστό οδήγησης θα κάνεις εντός πόλης.

Μερικοί γνωστοί μου βρήκαν αυτον τον "τραχύ" χαρακτήρα "δυσάρεστο" (προερχόμενοι απο Τζάπωνες) - περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε βέβαια...

Αυτό με προβληματίζει... γιατί σχεδιάζω αρκετή χρήση εντός πόλης.

Θα συμφωνήσω με τα άλλα παιδιά να κοιτάξεις προς αλλού, κάτι πιο "ξεκούραστο" ιδίως απο την στιγμή που θέλεις κατι για μεγάλες βόλτες με την σύντροφο σου :_thumbsup:

ΥΓ : θα έριχνα και μια ματιά στο Shiver 750 - θα σε εκπλήξει μάλλον ( A ρε μποτ@να Aprilia τι μηχανάκια βγάζεις...) Θα το κοιτάξω!

Δεν θα εισαι ο πρωτος που ξαναπαιρνει τιγρη 1050 μετα απο καμποσες μοτοσυκλετες που αλλαξε!Πολυς κοσμος δοκιμασε και ξαναγυρισε...Τι στρητ τριπλ τελειο...το ειχα 1 χρονο του εκανα 15000 κμ απιστευτο!Αλλα δεν κανει για 2 ατομα...ταλαιπωρια παλι και ας ειναι πιο ανετο απο ss και μετα τα 130 σε παιρνει και σε σηκωνει!(οπως σε ολα τα γυμνα).Με τον τιγρη εχω βρει παραπανω απο ο,τι εψαχνα...αλλωστε τον ειχες και ξερεις!

Και αν θυμασαι στην δυναμομετρηση στο συνεργειο του Χρηστου ειχα βγαλει παραπανω αλογα απο το daytona σου ....χαχαχαχα! :shock: Ακομα θυμαμαι την εκπληξη σου!!! :peep:

Αφου είχες δηλώσει λάθος γρανάζωμα στον δυναμομετρητή ωρε σύντεκνε, πως να μην σου βγάλει παραπάνω?!? αχαχαχαχαχ :D

Αφού ο άνθρωπος είχε Tiger ξέρει τι σημαίνει να κάθεται ο συνοδηγός σαν άνθρωπος πάνω στη μοτο. Για μένα, μοτοσυκλέτα χωρίς χειρολαβές για συνεπιβάτη είναι ακατάλληλη για κάτι περισσότερο εκτός από βόλτα στον ίδιο νομό. Κατα τ'άλλα όλα είναι ζήτημα προτεραιοτήτων!

Και το streetaki παίρνει χειρολαβές! ^^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θέλεις γκάζι αλλά και άνεση συνεπιβάτη. δε θέλεις ον/οφφ αν κατάλαβα καλά. γυμνό για όσα θες θα σου λεγα όχι. άρα θα πρότεινα:

1)cbr1100xx super blackbird (injection+cbs) τα βρίσκεις σε καλές τιμή αν και μια και το έψαχνα κι εγώ αυτό το μηχανάκι όλες οι καλές προσφορές έχουν φύγει

2)triumph sprint st 1050 πιο ακριβό αλλά επίσης καλό, συνήθως το βρίσκεις με τριβάλιτσο. έχει και abs

3)fazer 1000 με τη μονοκόματη σέλα

4)shiver 750 από το '11 και μετά για να έχουν λυθεί οι παιδικές ασθένειες ή αλλιώς πιο παλιό μεταχειρισμένο που έχει κάνει τις ανακλήσεις

5)tdm, πχ του Ηλία, έχει το γκάζι του, βάζεις συνεπιβάτη μία χαρά, οικονομικό κλπ κλπ

τώρα δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

πάντως μια και είσαι 1.90 θα πρότεινα περισσότερο τα 2 πρώτα και το tdm.

Τροποποιήθηκε από τον slaine

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου την γουσταρεις αποτι καταλαβα την αγγλιδα σου ....γιατι δεν παιρνεις κατι μικρο και οικονομικο για τα κοντινα που θες, χωρις να την πουλησεις?

φιλε αν λες για χειρολαβες, ο τιγρης εχει......χερια θελει ομως για να της κρατας..... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γιατί όχι tiger 800???????????

είχε το μεγάλο και δε θέλει να γυρίσει σε αυτό και θα πάρει το μικρό; :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......2χρονια του ελεγα,"το Daytona δεν ειναι για την Ελλαδα,δε κανει για εδω!!"...Οχι ρε,ειναι μια χαρα!Τα κανω ολα!

Δωσε το 675 του πατερα σου και παρε το Στρωμα του!!!! :crazy: :crazy:.....

Σου ειπα,πηγαινε παρε μια απο αυτες που εχεις στο μυαλο σου,βαλε την Βιβη πανω,πηγαινετε μεχρι Αιγιο και πισω και βλεπετε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ θέλει να δώσει το daytona και να πάρει το street triple που πάνω κάτω είναι το ίδιο χωρίς τα πλαστικά!!!!

Δηλαδή τι σέλα έχει το street triple που θα είναι και ο λόγος για να το διαλέξεις?

Ετσι και αλλιώς το tiger 800 είναι ο 675 υπερκυβισμένος αν δεν κάνω λάθος.

Βέβαια εμείς προτάσεις δίνουμε!!! όποιο και να πάρει μακάρι να το ευχαριστηθεί !!!

:D :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως το Τuono το πείρα για gt.

Η σέλα που έχει πίσω δεν παίζει σε κανένα γυμνό και κανένα SS.

To μόνο πρόβλημα είναι οτι τα μαρσπιέ του συνοδηγου ειναι ψηλα (το πρόβλημα αυτό λύνεται με την ανάλογη πατέντα και κόστος)

φορτώνεται μια χαρά (Απριλιανός πηγέ 2πλος και φορτωμένος Δολομήτες..

και δεν θα σου λείψουν και πολλά πράγματα απο το 675

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ θέλει να δώσει το daytona και να πάρει το street triple που πάνω κάτω είναι το ίδιο χωρίς τα πλαστικά!!!!

Δηλαδή τι σέλα έχει το street triple που θα είναι και ο λόγος για να το διαλέξεις?

Ετσι και αλλιώς το tiger 800 είναι ο 675 υπερκυβισμένος αν δεν κάνω λάθος.

Βέβαια εμείς προτάσεις δίνουμε!!! όποιο και να πάρει μακάρι να το ευχαριστηθεί !!!

:D :D :D

Εχει διαφορα φιλε,ναι μεν ειναι πανω κατω ιδιες μηχανες αλλα υπαρχουν αρκετες διαφορες.....Πρωτον και κυριον το τιμονι!!Επειδη εχουμε το ιδιο υψος οταν ημασταν και οι 2 μαζι μεσα στη πολη,αναρωτιμουν πως αντεχει!Η σελα παλι,καμια σχεση ειδικα για τον πισω.Στο Daytona οταν εισαι πισω εισαι στο Θεο ενω στο ΣΤ,εχεις την αισθηση οτι εισαι ακομα στη γη!....Μετα υπαρχουν διαφορες στην αποδοση,αναρτησεις κτλπ που αυτα δε παιζουν ρολο στη συγκεκριμενη περιπτωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμία σχέση η θέση οδήγησης από το ένα στο άλλο. Η σέλα στο στριτ είναι πιο χαμηλά, νομίζω και το ντεπόζιτο ειναι πιο χαμηλό, γενικά κάθεσαι πιο χαμηλά και πιο άνετα στο μοτό. Για το τιμόνι δεν λέω, είναι οφθαλμοφανές.

Το στριτ ειναι η μοναδική μοτό που είχα ποτέ, που δεν με δυσκόλευε καθολου, να κόβω βόλτες σε ώρα αιχμής σε κεντρικούς δρόμους π.χ. στην Πατησίων... Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Καλά για συγκρίσεις από τρικύλινδρο υπερσύχρονο τούμπανο, ροπάτο παντού, συνεχές, με καταπληκτική αίσθηση λειτουργίας, σε αερόψυκτη διβάλβιδη δικύλινδρη λαδιέρα πρατ πρατ πρατ, νομίζω ο ενδιαφερόμενος άμα κάνει μια βόλτα με τέτοιο μοτέρ, και δει πόσο τραχύ πρωτόγονο και αδύναμο είναι, θα ζητήσει να κλειδωθεί το θέμα τούτο...

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμία σχέση η θέση οδήγησης από το ένα στο άλλο. Η σέλα στο στριτ είναι πιο χαμηλά, νομίζω και το ντεπόζιτο ειναι πιο χαμηλό, γενικά κάθεσαι πιο χαμηλά και πιο άνετα στο μοτό. Για το τιμόνι δεν λέω, είναι οφθαλμοφανές.

Το στριτ ειναι η μοναδική μοτό που είχα ποτέ, που δεν με δυσκόλευε καθολου, να κόβω βόλτες σε ώρα αιχμής σε κεντρικούς δρόμους π.χ. στην Πατησίων... Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Καλά για συγκρίσεις από τρικύλινδρο υπερσύχρονο τούμπανο, ροπάτο παντού, συνεχές, με καταπληκτική αίσθηση λειτουργίας, σε αερόψυκτη διβάλβιδη δικύλινδρη λαδιέρα πρατ πρατ πρατ, νομίζω ο ενδιαφερόμενος άμα κάνει μια βόλτα με τέτοιο μοτέρ, και δει πόσο τραχύ πρωτόγονο και αδύναμο είναι, θα ζητήσει να κλειδωθεί το θέμα τούτο...

Εμενα 1η μου ηταν το Στρεετ και τωρα εχω το Daytona :blush2: ........Εκανα το αναποδο δλδ και τον κραζω τωρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπλεξιμο θωμα,το γυμνα ντουκατι δεν αξιζουν τον κοπο,η πιο λογικη επιλογη μοιαζει ξανα ο τιγρης,

δεν θα μπεις και στον κοπο να αλλαζεις φορμα :D ,ο,τι κι αν επιλεξεις με το καλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hahaha thanks για το help guys! Χρήστο έχε χάρη που είσαι στην άλλη άκρη της Γης και δεν μπορώ να σε πλακώσω στις φάπες!!! :P :P

Είδες, αν το είχαμε σκεφτεί πέρυσι θα είχαμε κάνει τράμπα τις μηχανές μας και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι τώρα!!

Εδώ που τα λέμε μάλλον για Αγγλίδα με κόβω πάλι. Η street ή tiger 1050.

ΌΤΙ άλλο και να πάρω, ή θα μου περισσεύει ένας κύλινδρος ή θα μου λείπει ένας! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα μιας και απο επιλογες εχεις βαλτωσει γιατι δεν κοιτας προς Ιαπωνια μερια?

Νομιζω ενα cbr 600 f θα στα εκανε ολα και η γυναικα θα παραπονιοταν λιγοτερο.

Αν επιμενεις για Ευρωπη τοτε σκεψου καλα το aprilia shiver GT και το monster 796 που ηδη σκεφτεσαι.

Για το monster εχω ακουσει οτι εχει την καλυτερη σελα για συνεπιβατη στην κατηγορια του. Ασε που ειναι κουκλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το θεμα συνοδηγος σε κανει να θες να αλλαξεις, τοτε για triumph πας σε τιγρη 1050 χωρις δευτερη σκεψη

Κανενα συγχρονο γυμνο δεν εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανετη θεση συνοδηγου και βασικα τα περισσοτερα ουτε καν οδηγου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κατάλαβες! Στα 3 χρόνια που την έχω την μοτό 2 φορές ανέβηκε συνεπιβάτης και μετά μπήκε μονόσελο μια και για πάντα!

Και τώρα... μην νομίζεις ότι αποφασισε να μοιραστεί το χόμπυ μου, απλά θα πηγαίνουμε καμια βολτούλο κοντινή! Κανα μπανάκι και τέτοια. Και γενικά καθημερινές βόλτες εντός και λίγο εκτός πόλης. Τιποτα περισσότερο μαζί της.

Είναι δυνατόν να είναι πιο άνετο το hyper με εκείνη την σέλα κούτσουρο - motard που έχει..? Εντύπωση μου κάνει.

Μάλλον δεν το έχεις δει το hypermotard. Γενικά να ξέρεις ότι η κατηγορία hypermotard (όχι μόνο το duc) δεν έχει καμία σχέση με τα supermotard. Ιστορικά θα σου πω ότι όταν ανακαλύψαν πόσο άνετο ήταν το ktm950sm, η αντιπροσωπεία το πρόσφερε σε έκδοση travel (με ζελατίνα και σαμάρια) και ο κατασκευαστής αποφάσισε να παράγει το ktm 990 smt. To ducati hypermotard έχει παρασάγκας καλύτερα τρίγωνα τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό, μικρή υψομετρική διαφορά μεταξύ των 2, φαρδιά σέλα πίσω αλλά κάπως κοντή (κανένα πρόβλημα για μικροκαμωμένες κοπέλες και ζευγαράκια). Τώρα στατικά που έχω ανέβει πάνω του, άνετη μου φάνηκε αλλά και να μην είναι με μερικά ευρώπουλα την φέρνεις στα μέτρα σου. Η σέλα του καμία σχέση με πχ dorsoduro. Με 130 ταξιδεύεις εθνική άνετα και με καλά κράνοι παραπάνω. Ζελατίνα σε τέτοιο designατο μηχανάκι δεν ξέρω αν μπαίνει. Για αυτό που ζητάς είναι άψογο και στον επαρχιακό θα στρίβεις και καλύτερα από το daytona.

2010-Ducati-Hypermotard-796-widescreen-17.jpg

2010_DUCATI_HYPERMOTARD_796_V-015633_-_Seat_Front_(138_003.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον δεν το έχεις δει το hypermotard. Γενικά να ξέρεις ότι η κατηγορία hypermotard (όχι μόνο το duc) δεν έχει καμία σχέση με τα supermotard. Ιστορικά θα σου πω ότι όταν ανακαλύψαν πόσο άνετο ήταν το ktm950sm, η αντιπροσωπεία το πρόσφερε σε έκδοση travel (με ζελατίνα και σαμάρια) και ο κατασκευαστής αποφάσισε να παράγει το ktm 990 smt. To ducati hypermotard έχει παρασάγκας καλύτερα τρίγωνα τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό, μικρή υψομετρική διαφορά μεταξύ των 2, φαρδιά σέλα πίσω αλλά κάπως κοντή (κανένα πρόβλημα για μικροκαμωμένες κοπέλες και ζευγαράκια). Τώρα στατικά που έχω ανέβει πάνω του, άνετη μου φάνηκε αλλά και να μην είναι με μερικά ευρώπουλα την φέρνεις στα μέτρα σου. Η σέλα του καμία σχέση με πχ dorsoduro. Με 130 ταξιδεύεις εθνική άνετα και με καλά κράνοι παραπάνω. Ζελατίνα σε τέτοιο designατο μηχανάκι δεν ξέρω αν μπαίνει. Για αυτό που ζητάς είναι άψογο και στον επαρχιακό θα στρίβεις και καλύτερα από το daytona.

Ναι έχεις δίκιο, αλλιώς την είχα την σέλα του hyper στο μυαλό μου!! Εντυπωσιακό το πόσο άνετη φαίνεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε ομοσταυλε λαθος γραναζωμα προς το χειροτερο ειχαμε δωσει...μας εφαγε κια 3-4 αλογα!Παρε τιγρη να φτιαξουμε κλαμπ λεμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε ομοσταυλε λαθος γραναζωμα προς το χειροτερο ειχαμε δωσει...μας εφαγε κια 3-4 αλογα!Παρε τιγρη να φτιαξουμε κλαμπ λεμε!

Χαχαχαχα.....προχθες εβλεπα τα βιντεακια με τις δυναμομετρησεις!Εκανες κ αλλη???Ποσα σου εβγαλε τωρα 150 :crazy: ??Εχεις μαθει το κολπο,βαζεις αλλα δοντια και σου βγαζει αλογα με το τσουβαλι!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα