ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Έγραψα αναλυτική απάντηση αλλά δεν την βλέπω Άκη δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά με τον σέρβερ του φόρουμ, αργεί δεν ξέρω, έτσι είναι αδύνατον να συζητήσουμε φίλε μου....να ορίστε κοίτα τώρα έπεσε η απάντησή σου που πήρα mail με αυτή πριν από 8 λεπτά, πώς να κάνεις συζήτηση ? Άκρως ενοχλητικό αυτό με τον σέρβερ εδώ.. Όχι δεν ανέβηκε κάτι Άκη ή δεν μπήκε κάτι εδώ αν εννοείς αυτό.Άκη άμα έχεις παιδιά μεγάλα ρώτα τα και θα σου το δείξουν είναι μανούλες σε αυτά τα πιτσιρίκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Ανέβηκε τίποτα?Εγινε τίποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Όχι κάτι δεν αντιγράφεις σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Όχι κάτι δεν αντιγράφεις σωστά.Δεν βγάζω άκρη. Θα το δείς από κοντά κάποια στιγμή Δεν βγάζω άκρη. Θα το δείς από κοντά κάποια στιγμήΌποτε θές να το δοκιμάσεις κιόλας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Δεν βγάζω άκρη. Θα το δείς από κοντά κάποια στιγμήΌποτε θές να το δοκιμάσεις κιόλαςΝάσαι καλά Άκη. 'Οπως πάει η έρευνα όμως το βλέπω νάρχεται σφαιράτο, λίγοι μείνανε και αποφασίζω....λέω του αλλουνού σήμερα για test ride κάτι μου μάσαγε, κάτι να σας πάρω τηλέφωνο και κάτι χαζά δηλαδή έτσι θέλουνε να πουλήσουνε? Ξεφτίλα δηλαδή....αύριο θα δοκιμάσω σε άλλον αυτόν ήδη έφαγε μαύρο και λεφτά δικά μου δεν θα δει. Δεν έχει νόημα να πω ποιος κλπ από κοντά αυτά θα τα πούμε όταν στρώσω και ξεκινήσουμε καμιά βόλτα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Νάσαι καλά Άκη. 'Οπως πάει η έρευνα όμως το βλέπω νάρχεται σφαιράτο, λίγοι μείνανε και αποφασίζω....λέω του αλλουνού σήμερα για test ride κάτι μου μάσαγε, κάτι να σας πάρω τηλέφωνο και κάτι χαζά δηλαδή έτσι θέλουνε να πουλήσουνε? Ξεφτίλα δηλαδή....αύριο θα δοκιμάσω σε άλλον αυτόν ήδη έφαγε μαύρο και λεφτά δικά μου δεν θα δει. Δεν έχει νόημα να πω ποιος κλπ από κοντά αυτά θα τα πούμε όταν στρώσω και ξεκινήσουμε καμιά βόλτα.Εχω ακούσει και εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τα test ride. Αν θέλεις πάντως να δοκιμάσεις κάτι από το δικό μου (μοντέλο 2015) και είσαι Αθήνα πές μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Εχω ακούσει και εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τα test ride. Αν θέλεις πάντως να δοκιμάσεις κάτι από το δικό μου (μοντέλο 2015) και είσαι Αθήνα πές μου. Νάσαι καλά Άκη, ναι Αθήνα είμαι. Άμα θέλετε κανά καφεδάκι αύριο μετά τις 19.00 πείτε να μαζευτούμε να γνωριστούμε.Τόπο και ώρα και θάμαι εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Νάσαι καλά Άκη, ναι Αθήνα είμαι. Άμα θέλετε κανά καφεδάκι αύριο μετά τις 19.00 πείτε να μαζευτούμε να γνωριστούμε.Τόπο και ώρα και θάμαι εκεί.Μπορώ και εγώ αύριο αλλά κατά τις 8. Αν βολεύει μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Μπορώ και εγώ αύριο αλλά κατά τις 8. Αν βολεύει μέσα8 μια χαρά, πες μέρος και όποιος θέλει ευπρόσδεκτος θα το δούνε τα παιδιά από εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 8 μια χαρά, πες μέρος και όποιος θέλει ευπρόσδεκτος θα το δούνε τα παιδιά από εδώ.Εγώ είμαι στην Τερψιθέα. Που θέλεις? Εσύ που είσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 και εγω μπορω αν θελετε ισως ομως ερθω και σας βρω αργοτερα.Σαββα εχω τηλ σου οποτε θα σε παρω αν τελικα μαζευτειτε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Αύριο, εγώ δυστυχώς όχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Εγώ είμαι στην Τερψιθέα. Που θέλεις? Εσύ που είσαι?Εγώ είμαι κέντρο Άκη, τι λέτε να πούμε κατά Γλυφάδα μεριά στα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΔΩ ή κατά κέντρο στο ΘΗΣΕΙΟ να βρεθούμε έξω από την είσοδο του Ηλεκτρικού και καθόμαστε σε μία από τις δεκάδες καφετέριες εκεί ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Εγώ είμαι κέντρο Άκη, τι λέτε να πούμε κατά Γλυφάδα μεριά στα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΔΩ ή κατά κέντρο στο ΘΗΣΕΙΟ να βρεθούμε έξω από την είσοδο του Ηλεκτρικού και καθόμαστε σε μία από τις δεκάδες καφετέριες εκεί ?Σάββα εμένα με βολεύει πολύ για τα Δελφίνια και λόγω καιρού και θάλασσας είναι πολύ ωραία. Όμως αν σε βολεύει κάπου αλλού δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 κεντρο θησειο και εγω αν γινεται τεταρτη τεστ τραιβ που πηγες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σάββα εμένα με βολεύει πολύ για τα Δελφίνια και λόγω καιρού και θάλασσας είναι πολύ ωραία. Όμως αν σε βολεύει κάπου αλλού δεν έχω πρόβλημα. Τότε ΔΕΛΦΙΝΙΑ και ώρα 20.00 εκεί μπροστά, θα δείτε το SH και θα καταλάβετε, δεν υπάρχει περίπτωση α χα χα χα χα ! Σούστειλα και τηλέφωνο Άκη μην τυχόν και τύχει καμιά στραβή, πάλι θα ταράξουμε την υπερήλικη νεολαία εκεί εμείς τα νιάτα...α χα χα χα χα , πολύ ωραία ! κεντρο θησειο και εγω αν γινεται τεταρτη τεστ τραιβ που πηγες ?Έκλεισε τώρα για Δεφίνια αύριο σύντροχε, θα σας τα πω από κοντά τα λοιπά. Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2016 από τον ΣΑΒΒΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Τότε ΔΕΛΦΙΝΙΑ και ώρα 20.00 εκεί μπροστά, θα δείτε το SH και θα καταλάβετε, δεν υπάρχει περίπτωση α χα χα χα χα ! Σούστειλα και τηλέφωνο Άκη μην τυχόν και τύχει καμιά στραβή, πάλι θα ταράξουμε την υπερήλικη νεολαία εκεί εμείς τα νιάτα...α χα χα χα χα , πολύ ωραία ! Έκλεισε. Σε περιμένω εκεί στις 8. Σου έστειλα και εγώ. Φυσικά όποιος άλλος μπορεί ευπρόσδεκτος. Και μιλάμε και για Τετάρτη για τον φίλο Sabre 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Έκλεισε. Σε περιμένω εκεί στις 8. Σου έστειλα και εγώ. Φυσικά όποιος άλλος μπορεί ευπρόσδεκτος. Και μιλάμε και για Τετάρτη για τον φίλο Sabre ΟΚ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Καταρχην να ζητησω συγνωμη σε ολους που δεν ενημερωσα εδω για τη Σαββατιατικη βολτα που πηγαμε στην Ευβοια.Κανονιστηκε τελευταια στιγμη και ισα που προλαβα να τη βαλω γρηγορα στο γκρουπακι μας στο FB. Σταση στη Στενη για καφεδακι. Ανηφοριζοντας για Κυμη οπου θα τρωγαμε.Εδω ενα τρομερο σημειο,η τριτη παραλια ειναι η γνωστη μας Χιλιαδου NC 2016 γραφει στο φακο! Καλυτερο τυροπιταρι ακομη και απο του Μπατζαβαλη τολμω να πω.Πολυ υλικο μεσα! Και ενας χαλαρωτικος καφες στην Αμαρυνθο Αυτα για να δειτε ποσο ωραια θα περασουμε την Κυριακη!Οσοι πιστοι προσελθετε! 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Δε μου λες Μπίλ όταν θάναι για τις βόλτες θα χωριζόμαστε σε ομάδες <<νεαρών στριφτερών>>, και <<οδηγώ και σε σκέφτομαι ?>> α χα χα χα χα χα ΔΕΣΦΙΝΑ με τον Μπίλυ μόνο που το σκέφτομαι πεθαίνω....θα φτάνει ο Μπίλυ και εγώ θα χαζεύω πεταλούδες, τοπίο κλπ και μόλις φτάνω ..τώρα φεύγουμε .... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Δε μου λες Μπίλ όταν θάναι για τις βόλτες θα χωριζόμαστε σε ομάδες <<νεαρών στριφτερών>>, και <<οδηγώ και σε σκέφτομαι ?>> α χα χα χα χα χα ΔΕΣΦΙΝΑ με τον Μπίλυ μόνο που το σκέφτομαι πεθαίνω....θα φτάνει ο Μπίλυ και εγώ θα χαζεύω πεταλούδες, τοπίο κλπ και μόλις φτάνω ..τώρα φεύγουμε .... ο καθενας φυσικα παει με το ρυθμο που θελει και νιωθει ασφαλης,πιστευω αυτη ειναι η μαγικη συνταγη στις βολτες για να περνανε ολοι καλα φυσικα.Εννοειται οπου υπαρχουν διασταυρωσεις γινεται μια ανασυγκροτηση και συνεχιζουμε!Γενικα διαφωνω με κατι σκουπες και πλοηγους που ακουω σε διαφορες βολτες και σαφως και δε θα συμμετειχα σε τετοιου ειδους convoy! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Εεε παιδιά δεν πάει ωραία αυτο που κάνετε!!! Πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πως ζηλεύω που θα πάτε για καφε όλοι μαζί!!! Καταραμένα νησιά!! Αποκομμένοι είμαστε ρε γαμωτο!! Καλά να περάσετε ρε συντροχοι!!! και προσοχή στον δρόμο.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 ο καθενας φυσικα παει με το ρυθμο που θελει και νιωθει ασφαλης,πιστευω αυτη ειναι η μαγικη συνταγη στις βολτες για να περνανε ολοι καλα φυσικα.Εννοειται οπου υπαρχουν διασταυρωσεις γινεται μια ανασυγκροτηση και συνεχιζουμε!Γενικα διαφωνω με κατι σκουπες και πλοηγους που ακουω σε διαφορες βολτες και σαφως και δε θα συμμετειχα σε τετοιου ειδους convoy!Ωραίος ! Άσε θα πούμε πολλά στον καφέ θάχει τρελά γέλια λέμε !Επί του παρόντος καληνύχτα παιδιά.Υ.Γ. Γιάννη μην ανησυχείς θα μαζέψουμε κανά φράγκο και θαρθούμε Κρήτη να σας ενοχλήσουμε, βρες φθηνά δωμάτια και κάτι θα γίνει και κατά εκεί πού θα πάει ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Εεε παιδιά δεν πάει ωραία αυτο που κάνετε!!! Πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πως ζηλεύω που θα πάτε για καφε όλοι μαζί!!! Καταραμένα νησιά!! Αποκομμένοι είμαστε ρε γαμωτο!! Καλά να περάσετε ρε συντροχοι!!! και προσοχή στον δρόμο....Εκεί που είσαι είναι καλύτερα από παντού Γιάννη 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Να είστε καλα ρε παιδιά.. Ελπιζω να περάσετε καλα και να το χαρείτε!! Δεν πειράζει πού κάποιοι απο εμάς είμαστε μακριά και μόνο που μπορούμε μεσα απο εδω και ανταλλάσουμε ιδέες και τα λέμε είναι σαν να γνωριζόμαστε σαν φίλοι χρόνια!!! Καληνύχτα σε όλους!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες