Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οταν βολταρουν τα NC....πρεπει να ερθεις και εσυ! :P Ποιος είναι ο πρώτος τις φώτο; Εσυ Στρατο; Χωρίς να γίνομαι αδιακριτος!! Ρωτώ για να δω αν οι χούφτες είναι givi!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2016 από τον Γιαννης Κρήτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Ποιος είναι ο πρώτος τις φώτο; Εσυ Στρατο; Χωρίς να γίνομαι αδιακριτος!!καποιος ηταν στο υγειονομικο χα χα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Πρώτος από τους τελευταίους, και ναι οι χούφτες είναι Givi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Οκ τώρα ειμαι σίγουρος οτι κάνουν και σε εμένα!!! αύριο τις παραγγέλνω!!! Ευχαριστώ!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 εθεαθει Σαββας στη μεσογειων κατα τις 10.00!!!Σύντροχοι γρηγορείτε ο εχθρός (Γιαμαχάκιας) μας παρακολουθεί.....Λιάκο βολτίτσα...μικρούλα...να τόση δα.... Σάββα ειχα βάλει τις χούφτες γιατι μου άρεσαν και ειχαν επιπλέον προστασία με το σίδερο (σου το έδειξα) και έψαχνα για ζελατίνα λόγω ύψους επέλεξα την civi αφού ήταν η ψηλότερη και απο της μαμάς (την ψηλή) ,για να αποφύγω να βάλω το φριδάκι που τελικά το έβαλα γιατί και με την civi ο αέρας με κτυπαγε στο πανω μέρος απο το κράνος και με έπιανε ο αυχένας.(ηλικία γαρ πιθανότερο ) . Με το που εβαλα την civi ήθελε λίγο κόψιμο 2-3 εκ την σημάδεψα με μαρκαδόρο την έβγαλα και πήγα http://www.mpf-windshields.com/el/ μου την έκοψε σε 3 λεπτά. Δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα απλα μειώθηκαν τα πλαϊνά που ήταν μεγαλύτερα απο τις αλλες ζελατίνες πιθανόν για να κόβουν αέρα απο τα χέρια. Εκανα κοπτοραπτική με απόλυτη ασφάλεια ,ως γνήσιος Ελλην, αφου έπρεπε να λύσω το πρόβλημα που παρουσιαστηκε ,τα ειχα πληρώσει τα χρήματα και την είχα πάρει απο το εξωτερικό!!!!! Εξαρτάται που κάνουμε κοπτοραπτικη για μένα. Επίσης δεν γνωρίζω αν αυτά τα φρυδάκια που φοράμε αντέχουν απο στη δύναμη του αέρα (και δεν σπάσουν τη ζελατίνα απο την αντίσταση του αερα)....Ποιες οι προδιαγραφές του ωστε να μπαίνει χωρίς πρόβλημα στις ζελατίνες ???Επίσης κατι ακόμα μια που τα ψάχνεις το θέματα και ετσι πρέπει ...ποια ειναι η σωστή γωνία που πρέπει να εχει το φρυδακι απο τις 4 νομίζω θέσεις του, ωστε να ανεβάζει τον αέρα πανω απο το κράνος... (Τα μαστορια μου λένε δοκιμάζεις και βλέπεις.. εγώ δεν κατάφερα να δοκιμάσω και το έχω στην ποιο ψηλη θέση και με κλίση όπως της ζελατίνας).Εχω στείλει μαιλ στη εταιρία εδω και ενα χρόνο για να μου πει αλλά δεν απάντησε...Έβαλα λοιπόν δυο προβληματισμους μου ,αντοχή ζελατίνας (που τοποθετείται )και σωστή κλίση για το βέλτιστο αποτέλεσμα ΥΣ Το γράφω πάλι γιατί οι χούφτες αυτές (sw -Motech ) βρίσκουν πάνω στη ζελατίνα της civi Δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις ζελατίνες στα του 2016. Τότε Θανάση έγινε σωστό κόψιμο σύντροχε και είναι μια χαρά ! Όσο αφορά την ερώτησή σου τώρα. Το spoiler τόχω στην ψηλότερη θέση του παράλληλα με τη ζελατίνα. Δεν βλέπω με ταχύτητες έως και 170 που έχω πάει μέχρι τώρα να έχει κάποιο πρόβλημα ούτε αυτό ούτε η μάνα ζελατίνα αλλά ούτε και σε ανεμοκάλυψη ή άλλα θέματα ευστάθειας μοτό. Για να υπάρξει εμπεριστατωμένη απάντηση θάπρεπε να έχω πρόγραμμα προσομοίωσης ή θάλαμο αεροδυναμικής σήραγγας που φυσικά δεν έχω οπότε ότι και να απαντήσω θάναι μη εμπεριστατωμένο. Αρκούμαστε στις πρακτικές δοκιμές δυστυχώς.Ένας λόγος που πήρα το spoiler και δεν άλλαξα ζελατίνα (φθηνότερη λύση) είναι γιατί θα βάλω και χούφτες και δεν ξέρω και εγώ αν θα βρίσκουν με τη ζελατίνα πράγμα που δεν θέλω γιαυτό διατήρησα τη μάνα και πρόσθεσα το σπόιλερ. Προς το παρόν αυτό το θέμα έχει τελειώσει για μένα και πάμε για άλλα σιγά σιγά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Συμφωνώ με τις δοκιμες αυτό κάνω και εγω αυτο λένε όλοι (και οι ειδικοί μάστορες χεχε ) ...για την αντοχή εχω ομως τις αμφιβολίες μου!!! Τελος πάντων απλά για προβληματισμο τα έγραψα .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Καλημέρα και καλή βδομάδα από το σπίτι του Ανατέλλοντος Ηλίου : 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Θανάση με το ύψος που έχεις δεν σώνεσαι από τον αέρα με τίποτα. Τώρα αν αντέξει το φρυδάκι στα δικά μας που έχουμε και ψηλή ζελατίνα ο χρόνος θα δείξει 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mourlos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 μπραβο παιδια παντα τετοια ,το παληκαρι με το vfr 800x αν μπορει να μου πει μερικα πραγματα για την μηχανη γιατι ενδιαφέρομαι για αγορα .εχω ανοιξει συζητηση στο http://www.advride.com ευχαριστω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 μπραβο παιδια παντα τετοια ,το παληκαρι με το vfr 800x αν μπορει να μου πει μερικα πραγματα για την μηχανη γιατι ενδιαφέρομαι για αγορα .εχω ανοιξει συζητηση στο http://www.advride.com ευχαριστω.Δεν είναι εδώ σύντροχε και δεν διαβάζει, η αναμετάδοση είναι από το δικό μου φόρουμ αλλά πες τι θες να μάθεις και θα σου πω εγώ μιας και ανήκει σε αδερφό σύντροχο και την φροντίζουμε μαζί μιας και είμαστε Ομάδα στα πάντα.Με δύο κουβέντες αν δεν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση και θες μεγαλύτερη ιπποδύναμη, ανετότερη σέλα συνεπιβάτη πάρτη με κλειστά μάτια, στο τσακ τη γλύτωσε από μένα γιατί ήθελα μόνο μία και για την πόλη. Αν και την μορφονιά της έχουμε κάνει και αυτή μισοNC αφού στα ανεβάσματα δεν χρειάζεται συμπλέκτη με POWER SHIFT HONDA μαμά.Κεντάει λέμε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mourlos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 πρεπει να εκανα πατατα για δες http://advride.gr/threads/Αγορα-μηχανης-vfr-800-x.5504/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 πρεπει να εκανα πατατα για δες http://advride.gr/threads/Αγορα-μηχανης-vfr-800-x.5504/Δεν θα πω τίποτα σύντροχε πουθενά αλλού παρά μόνο αυτά πούδα δεν μπορώ να διαβάζω κουταμάρες από ορισμένους που δεν έχουν ιδέα για τι πράμα μιλάνε και εδώ είμαστε εκτός θέματος. Με έπιασε αναγούλα μόνο που διάβασα την πρώτη σελίδα. Θα σου πω λοιπόν γιατί θέλω να σε βοηθήσω ότι εγω θα τόπαιρνα με χίλια και ότι ο σύντροχος έχει μόνο κανά 9άρι χιλιάδες χλμ για να κρίνουμε μακροχρόνια, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω τι θα συμβεί με πηνία κλπ, αλλά το ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟ και είναι MADE IN JAPAN θα προσθέσει νομίζω πολλά ατού και βάρος μιας και το CBF ως γνωστόν είναι κατασκευασμένο Ιταλία και ως γνωστόν και στην ίδια τη Χόντα είχε πρόβλημα με τα πηνία που αλλάζανε δωρεάν αφού έδιναν 6 χρόνια εγγύηση πλην όμως μείνανε σύντροχοι και γυρίσανε με οδική και αυτό δεν πληρώνεται. Κατά τα άλλα είναι απλά εξαιρετικό μηχάνημα. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο ιδιάιτερα όταν διαβάζω κουταμάρες γιατί τλευταία έχω γίνει πολύ αλλεργικός στην κουταμάρα και δεν τη γουστάρω, τόχω πει και προφορικά που τους γράφω βέβαια και αυτούς που τα λένε και τις απόψεις τους. Καλή επιλογή. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mourlos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 καλημέρα φίλε σαββα και απο μένα σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου σας διαβάζω συνέχεια μια και στις πρώτες προτιμήσεις μου ήταν και το nc,όμως μετά από αρκετή σκέψει είπα να κάνω την κουτουράδα και να ανέβω κατηγορία [πολλά τα λεφτά αρη] μια και ηλικιακά δεν εχω και πολλά περιθώρια για πολλές αλαγές. η προηγούμενη μηχανή ηταν ενα cbf 1000 2009 μοντέλο πιστεύω οτι κάπου εκεί είναι και το vfr και θέλω να ξέρω τις διαφορές με το προηγούμενο που ειχα .φυσικά και με ενδιαφέρουν καταναλώσεις φρένα στήσιμο, οδηγική συμπεριφορά service κλπ του εχω κάνει ενα τεστ μικρο βέβαια αλλα τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) μπραβο παιδια παντα τετοια ,το παληκαρι με το vfr 800x αν μπορει να μου πει μερικα πραγματα για την μηχανη γιατι ενδιαφέρομαι για αγορα .εχω ανοιξει συζητηση στο http://www.advride.com ευχαριστω.Ειμαστε off topic, αν θες ομως σου λεω τη γνωμη μου μιας και το οδηγησα προσφατα στην επιδαυρο και το πιεσα.Ειναι πολυ καλο μηχανακι,πραγματικα δεν υπαρχει λογος(πλην του οικονομικου βεβαια) να στραφει καποιος σε Z750s ή fazer 600-800 που ειναι ιδια κατηγορια.Ωραιο ροπατο μοτερ,πολυ ελαφρια αισθηση μεχρι τα 100 μοιαζει με το NC,μετα απο αυτα τα km φαινεται πιο βαρυ.Μαλακο πολυ ομως για τα γουστα μου,προσωπικα θα το εκανα πιο σφιχτο.Και ετσι οπως ηταν παντως δε με προβληματισε και δεν ενιωσα γλιστρηματα(δε φοραγε σουπερ λαστιχα αλλα ηταν ικανοποιητικα).Φρενα Honda δε χρειαζεται να αναφερω κατι περισσοτερο.Γενικα ανετο μηχανακι με ποιοτητα κυλισης και τρομερο ηχο μοτερ,οποιος ψαχνει ψηλο,ποιοτικο street με γκαζι το θεωρω τοπ επιλογη.Λιγο τα σερβις του με προβληματιζουν με το επιπεδο μηχανικων στην Ελλαδα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2016 από τον billy84 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Κρυμμένο περιεχόμενοΠολύ σωστός Σάββα,πολλές βλακείες και ανακρίβειες από τους επίδοξους Valendino Rossi,στο τσάκ και εγώ να σπάσω τον υπολογιστή μου με τις αρλούμπες τους. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mourlos 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Ευχαρηστω και συγνωμη ...για το θεμα που ηταν εκτος συζητησεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Πολύ σωστός Σάββα,πολλές βλακείες και ανακρίβειες από τους επίδοξους Valendino Rossi,στο τσάκ και εγώ να σπάσω τον υπολογιστή μου με τις αρλούμπες τους.Valendino Rossi ? ποιος Valendino Rossi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 αυτό με κάποιους να σου επιβάλουν τι μηχανή θα πάρεις...λες και έχουν ποσοστά !!!! και το ποιο παράξενο οταν δουν οτι καταλήγεις να πάρεις κάποια που δε γουστάρουν σου τη λένε κιόλας...Στελιο τη σέλα τη πέρασες μόνος σου? Μετα τη πρόσφατη συζήτηση για τις σέλλες έβαλε κάποιος καινούργια? ¨ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Ναι δεν είναι τίποτα. Λίγο ζόρι έφαγα μόνο για μεταφέρω τα λάστιχα απο την μία στην άλλη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 αυτό με κάποιους να σου επιβάλουν τι μηχανή θα πάρεις...λες και έχουν ποσοστά !!!! και το ποιο παράξενο οταν δουν οτι καταλήγεις να πάρεις κάποια που δε γουστάρουν σου τη λένε κιόλας...Στελιο τη σέλα τη πέρασες μόνος σου? Μετα τη πρόσφατη συζήτηση για τις σέλλες έβαλε κάποιος καινούργια? ¨δεν καταλαβαίνεις? Αν έχεις κάποια μοντέλα αυτόματα είσαι <χεράς> και μάγκας, αν παίρνεις κάποια άλλα είσαι φλώρος και άσχετος. Πάνε και αγοράζουν μηχανές με τέτοιο κριτήριο. Τους μικρούς σκέφτομαι να μην ψαρώνουν από τέτοια γίδια. Εμείς οι μεγαλύτεροι ειδικά όσοι έχουμε καβαλήσει τόσες μηχανές δεν έχουμε την ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα. Απλά γελάω με αυτά αλλά με πιάνει και μια θλίψη που αντί να πάρει μια μηχανή να την ξεζουμίσει και να την ευχαριστηθεί βάσει των αναγκών του πάει και παίρνει μηχανή να είναι αποδεκτή από τους άλλους. Εγώ προσωπικά αν μου αρέσει και μου γουστάρει κάτι θα το πάρω και ας λένε όλοι ότι θέλουν 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 δεν καταλαβαίνεις? Αν έχεις κάποια μοντέλα αυτόματα είσαι <χεράς> και μάγκας, αν παίρνεις κάποια άλλα είσαι φλώρος και άσχετος. Πάνε και αγοράζουν μηχανές με τέτοιο κριτήριο. Τους μικρούς σκέφτομαι να μην ψαρώνουν από τέτοια γίδια. Εμείς οι μεγαλύτεροι ειδικά όσοι έχουμε καβαλήσει τόσες μηχανές δεν έχουμε την ανάγκη να αποδείξουμε τίποτα. Απλά γελάω με αυτά αλλά με πιάνει και μια θλίψη που αντί να πάρει μια μηχανή να την ξεζουμίσει και να την ευχαριστηθεί βάσει των αναγκών του πάει και παίρνει μηχανή να είναι αποδεκτή από τους άλλους. Εγώ προσωπικά αν μου αρέσει και μου γουστάρει κάτι θα το πάρω και ας λένε όλοι ότι θέλουν Ακριβως ετσι ειναι.Και οπως αντιλαμβανεσαι οι περισσοτεροι νεοι ετσι επιλεγουν,βαζω και ατομα της ηλικιας μου μεσα.Οτι διαβαζουν στα περιοδικα και στα φορουμς.Και αυτο το θεμα να δεις απο την αρχη ποσοι ασχετοι εγραφαν για τη μονη δισκοπλακα οτι δε θα φρεναρει το μηχανακι?Οτι δε θα στριβει?Στην πραξη κανενας δεν ασχολειται γιατι πολυ απλα δεν ξερει ποια ειναι η πραξη.Η πραγματικοτητα βρισκεται στις οθονες πια. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Καμιά βόλτα θα πάμε ?Πολύ ασχοληθήκαμε για πάμε λίγο στα όμορφα Πλατάνια : 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Είχαμε τον billy,έπιασες και εσύ τώρα με βίντεο και φωτογραφίες και έδεσε το γλυκό! Να σε ρωτήσω Σάββα,η ζελατίνα πάνω στην οποία έχεις βάλει το εξτρα ζελατινάκι,είναι αυτή της μάνας του? Αν θυμάμαι διάβασα πως είσαι κομπλέ(όχι 100% αλλά αρκετά έτσι ώστε να μην ασχοληθείς άλλο με το θέμα την ανεμοκάλυψης) με αυτό τον συνδιασμό,τι ύψος έχεις? Συγνώμη αν το έχεις ξαναπεί κ ρωτάω πράγματα που μπορεί να έχεις απαντήσει,αλλά από την μια τυλίγω κούπες και μαγνητάκια και από την άλλη βλέπω τις ωραίες φωτογραφίες σας και τα έχω χάσει λίγο. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2016 από τον damianos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Εξαιρετικες φωτο Σαββα!Παντα τετοια! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Είχαμε τον billy,έπιασες και εσύ τώρα με βίντεο και φωτογραφίες και έδεσε το γλυκό! Να σε ρωτήσω Σάββα,η ζελατίνα πάνω στην οποία έχεις βάλει το εξτρα ζελατινάκι,είναι αυτή της μάνας του? Αν θυμάμαι διάβασα πως είσαι κομπλέ(όχι 100% αλλά αρκετά έτσι ώστε να μην ασχοληθείς άλλο με το θέμα την ανεμοκάλυψης) με αυτό τον συνδιασμό,τι ύψος έχεις? Συγνώμη αν το έχεις ξαναπεί κ ρωτάω πράγματα που μπορεί να έχεις απαντήσει,αλλά από την μια τυλίγω κούπες και μαγνητάκια και από την άλλη βλέπω τις ωραίες φωτογραφίες σας και τα έχω χάσει λίγο. Αυριο πρωί το τρίτο μέρος....1,72 είμαι και ναι η ζελατίνα είναι μάνα, χοντρή και σταθερή γιαυτό για μένα υπήρχαν δύο επιλογές .Ήτοι ή να βάλω την εξαιρετική ψηλότερη μάνα ή να βάλω το spoiler. Έβαλα το spoiler και με ένα 60άρι περίπου λιγότερα έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξαιρετικες φωτο Σαββα!Παντα τετοια!Νάσαι καλά Μπίλυ, ερασιτεχνικές με μηχανή μάπα, καμιά σχέση με τις δικές σου αδερφέ μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες