ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Αυτο εχω και εγω (του 2014 το δικο μου)και ζελατίνα της civi...ειναι 3εκ ποιο ψηλή απο της χοντα Ειμαι 188...δεν εχω αέρα στο κρανος !!! Δεν θέλει τρύπες ...Θανάση σε πολλά χλμ η ζελατίνα της GIVI κάνει εμφανείς ταλαντώσεις με το spoiler επάνω ?Όταν λέω πολλά μη φανταστείς κάτι υπερβολικό, 150 σερί πορεία εννοώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Γενικά πιστεύω οτι όλα τα αξεσουάρ τις μηχανής μας είναι πολύ ακριβά!! Είτε είναι γνήσια είτε after market!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 METALLICή Καλημέρα πέρα για πέρα : 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Γενικά πιστεύω οτι όλα τα αξεσουάρ τις μηχανής μας είναι πολύ ακριβά!! Είτε είναι γνήσια είτε after market!!!100άρες κάργα και όταν είδα τα θερμαινόμενα γκρίπς λιποθύμησα αλλά τα μαμημένα δεν έχουνε καμία σχέση με OXFORD κλπ......οπότε θα τα φάει η Χόντα, ο κουμπαράς ήδη γεμίζει για τις παραμονές του χειμώνα.....θεωρούσα το 160άρι του SH ότι ήτανε πολύ...πού νάξερα .....τα διπλά λέμε...α πα πα πα πα....δηλαδή άμα πηγαίνει με την ιπποδύναμη σκέψου να παραγγείλεις για κανά RR..πουλάς νεφρό.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Οι κ*αύλες πληρώνονται... Νόμος! :D 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Οι κ*αύλες πληρώνονται... Νόμος! :DΑυτό πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να επεξηγηθεί στις κυράδες μας...α χα χα χα χα χα .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Εγω 3 πραγματάκια θελω ακόμα και έκλεισα!! Εξάτμιση που η γνήσια είναι σαν θερμοσίφωνας, πίσω φτερό για τις λάσπες, φρυδακι για τον αέρα και το πολύ πολύ να βάλω και προβολακια έτσι για ομορφιά γιατι μου αρεσουν παρα πολυ!!! ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Το τελευταίο που θα άλλαζα είναι η εξάτμιση... Θα προτιμούσα να τα δώσω για μια καλή ανάρτηση... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Πιστεύω οπτικά το χαλάει αρκετά αυτη η εξάτμιση. Ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο ποιό λεπτή.Μαζεμένη!!! και να είχε λιγο ποιο μπάσο ήχο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 κοιτάξτε η εξάτμιση δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα αλλά ρε παιδιά η μηχανή γίνεται κούκλα με μια ωραία εξάτμιση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themis roadrunner 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Συμφωνω με την αλλαγη της εξατμισης κερδιζεις σε εμφανιση με την αλλαγη πισω αναρτησης κερδιζεις σε ουσια. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Όπως είπα, το τελευταίο... Όχι οτι δεν θα το έκανα κάποια στιγμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 και της μαμάς το αμορτισέρ μια χαρά είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Θανάση σε πολλά χλμ η ζελατίνα της GIVI κάνει εμφανείς ταλαντώσεις με το spoiler επάνω ?Όταν λέω πολλά μη φανταστείς κάτι υπερβολικό, 150 σερί πορεία εννοώ.Δεν μου κανει...καμμια ταλάντωση... την έχω κόψει για να μπουν οι χούφτες μου (sw -Motech ) που σου έδειξα... ουτε στα 180 ένοιωσα κατι... και απο ορατότητα δε μου κόβει αυτο που περιγραφεις Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2016 από τον gthanasis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 Δεν μου κανει...καμμια ταλάντωση... την έχω κόψει για να μπουν οι χούφτες μου (sw -Motech ) που σου έδειξα... ουτε στα 180 ένοιωσα κατι... και απο ορατότητα δε μου κόβει αυτο που περιγραφειςαυτό είναι καλο νέο για μενα γιατι τις εχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Προσωπικά σύντροχοι κοπτοραπτική δεν θέλω πουθενά απολύτως, ξέρω λοξός είμαι αλλά κάτι με πιάνει όταν ακούω κοπτοραπτική οπουδήποτε και δεν το κάνω με τίποτα λέμε.Χτες νεότερα....με τη μάνα ζελατίνα και το φρυδάκι εθνική επιστροφή με ταχύτητες μέχρι και 170 πορεία μια χαρά ήμουνα και ζελατίνα πεντακάθαρη (κράνους) ούτε κουνήματα ούτε τίποτα και να πω έτσι για την ιστορία ότι μικτή κατανάλωση είχα επαρχιακό με σχετικά μικρές ταχύτητες (Αθήνα, Κάζα, Αλεποχώρι, Ψάθα, Περαχώρα, Βουλιαγμένη, Λουτράκι, εθνική νέα και πίσω) και μετά από Κόρινθο μέχρι Αθήνα μαζί με Ζ750 που παρέα πληρώναμε στα διόδια της Ελευσίνας, μετρημένο στην αντλία και ξεχειλισμενο και ξέρετε από κλέψιμο κλπ κλπ, 3,49λίτρα στα 100 που δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση.Ένδειξη οργάνου 3,4/100 μέση κατανάλωση οπότε ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ και δεν ξαναμετράω σε βενζινάδικο, δεν υπάρχει κανείς λόγος πλέον.Το εργαλείο απλά κεντάει και τώρα πια το λέω με απόλυτη σιγουριά. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος, είναι απόλυτα αυτό πούθελα 1.000%.Αφιερωμένες στην παρέα : 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Καλημερα Παληκαρια!!Λοιπον, παιζει μια κοντινη βολτιτσα για καφεδακι στο Σεσι.Οποιος θελει να παμε μαζι, ραντεβου 10.30 στη Μεσογειων, προς Παλληνη, μετα τη γεφυρα του Σταυρου!https://goo.gl/maps/bwbvHouDAdL2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Καλημερα Παληκαρια!!Λοιπον, παιζει μια κοντινη βολτιτσα για καφεδακι στο Σεσι.Οποιος θελει να παμε μαζι, ραντεβου 10.30 στη Μεσογειων, προς Παλληνη, μετα τη γεφυρα του Σταυρου!https://goo.gl/maps/bwbvHouDAdL2 Μέσα θα είμαι εκεί, κάτσε σε ευδιάκριτο σημείο δεξιά να σε δω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Μέσα θα είμαι εκεί, κάτσε σε ευδιάκριτο σημείο δεξιά να σε δω.Τετοιο κομμαδι δε γινεται να μην το δεις :P Οσοι ξυπνησετε αργοτερα, ελατε εκει !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 εθεαθει Σαββας στη μεσογειων κατα τις 10.00!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Προσωπικά σύντροχοι κοπτοραπτική δεν θέλω πουθενά απολύτως, ξέρω λοξός είμαι αλλά κάτι με πιάνει όταν ακούω κοπτοραπτική οπουδήποτε και δεν το κάνω με τίποτα λέμε.Σάββα ειχα βάλει τις χούφτες γιατι μου άρεσαν και ειχαν επιπλέον προστασία με το σίδερο (σου το έδειξα) και έψαχνα για ζελατίνα λόγω ύψους επέλεξα την civi αφού ήταν η ψηλότερη και απο της μαμάς (την ψηλή) ,για να αποφύγω να βάλω το φριδάκι που τελικά το έβαλα γιατί και με την civi ο αέρας με κτυπαγε στο πανω μέρος απο το κράνος και με έπιανε ο αυχένας.(ηλικία γαρ πιθανότερο ) . Με το που εβαλα την civi ήθελε λίγο κόψιμο 2-3 εκ την σημάδεψα με μαρκαδόρο την έβγαλα και πήγα http://www.mpf-windshields.com/el/ μου την έκοψε σε 3 λεπτά. Δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα απλα μειώθηκαν τα πλαϊνά που ήταν μεγαλύτερα απο τις αλλες ζελατίνες πιθανόν για να κόβουν αέρα απο τα χέρια. Εκανα κοπτοραπτική με απόλυτη ασφάλεια ,ως γνήσιος Ελλην, αφου έπρεπε να λύσω το πρόβλημα που παρουσιαστηκε ,τα ειχα πληρώσει τα χρήματα και την είχα πάρει απο το εξωτερικό!!!!! Εξαρτάται που κάνουμε κοπτοραπτικη για μένα. Επίσης δεν γνωρίζω αν αυτά τα φρυδάκια που φοράμε αντέχουν απο στη δύναμη του αέρα (και δεν σπάσουν τη ζελατίνα απο την αντίσταση του αερα)....Ποιες οι προδιαγραφές του ωστε να μπαίνει χωρίς πρόβλημα στις ζελατίνες ???Επίσης κατι ακόμα μια που τα ψάχνεις το θέματα και ετσι πρέπει ...ποια ειναι η σωστή γωνία που πρέπει να εχει το φρυδακι απο τις 4 νομίζω θέσεις του, ωστε να ανεβάζει τον αέρα πανω απο το κράνος... (Τα μαστορια μου λένε δοκιμάζεις και βλέπεις.. εγώ δεν κατάφερα να δοκιμάσω και το έχω στην ποιο ψηλη θέση και με κλίση όπως της ζελατίνας).Εχω στείλει μαιλ στη εταιρία εδω και ενα χρόνο για να μου πει αλλά δεν απάντησε...Έβαλα λοιπόν δυο προβληματισμους μου ,αντοχή ζελατίνας (που τοποθετείται )και σωστή κλίση για το βέλτιστο αποτέλεσμα ΥΣ Το γράφω πάλι γιατί οι χούφτες αυτές (sw -Motech ) βρίσκουν πάνω στη ζελατίνα της civi Δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις ζελατίνες στα του 2016. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 εθεαθει Σαββας στη μεσογειων κατα τις 10.00!!!ποσους ειδες εσυ σημερα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 ποσους ειδες εσυ σημερα; η ερωτηση σου μου θυμιζει τον παλιο προβληματισμο του χαρυ κλην ποσους λουτσους φαγατε σημερα χα χα χα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Οταν βολταρουν τα NC....πρεπει να ερθεις και εσυ! :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Οταν βολταρουν τα NC....πρεπει να ερθεις και εσυ! :P στο βαθις η ασπρη φευγει λιγο μπροστα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες