Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Αυτο εχω και εγω (του 2014 το δικο μου)και ζελατίνα της civi...ειναι 3εκ ποιο ψηλή απο της χοντα Ειμαι 188...δεν εχω αέρα στο κρανος !!! Δεν θέλει τρύπες ...

Θανάση σε πολλά χλμ η ζελατίνα της GIVI κάνει εμφανείς ταλαντώσεις με το spoiler επάνω ?

Όταν λέω πολλά μη φανταστείς κάτι υπερβολικό, 150 σερί πορεία εννοώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γενικά πιστεύω οτι όλα τα αξεσουάρ τις μηχανής μας είναι πολύ ακριβά!! Είτε είναι γνήσια είτε after market!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικά πιστεύω οτι όλα τα αξεσουάρ τις μηχανής μας είναι πολύ ακριβά!! Είτε είναι γνήσια είτε after market!!!

100άρες κάργα και όταν είδα τα θερμαινόμενα γκρίπς λιποθύμησα αλλά τα μαμημένα δεν έχουνε καμία σχέση με OXFORD κλπ......οπότε θα τα φάει η Χόντα, ο κουμπαράς ήδη γεμίζει για τις παραμονές του χειμώνα.....θεωρούσα το 160άρι του SH ότι ήτανε πολύ...πού νάξερα .....τα διπλά λέμε...α πα πα πα πα....δηλαδή άμα πηγαίνει με την ιπποδύναμη σκέψου να παραγγείλεις για κανά RR..πουλάς νεφρό....:2funny: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κ*αύλες πληρώνονται... Νόμος! :D

Αυτό πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να επεξηγηθεί στις κυράδες μας...α χα χα χα χα χα ....:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω 3 πραγματάκια θελω ακόμα και έκλεισα!! Εξάτμιση που η γνήσια είναι σαν θερμοσίφωνας, πίσω φτερό για τις λάσπες, φρυδακι για τον αέρα και το πολύ πολύ να βάλω και προβολακια έτσι για ομορφιά γιατι μου αρεσουν παρα πολυ!!! ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τελευταίο που θα άλλαζα είναι η εξάτμιση... Θα προτιμούσα να τα δώσω για μια καλή ανάρτηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω οπτικά το χαλάει αρκετά αυτη η εξάτμιση. Ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο ποιό λεπτή.Μαζεμένη!!! και να είχε λιγο ποιο μπάσο ήχο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτάξτε η εξάτμιση δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα αλλά ρε παιδιά η μηχανή γίνεται κούκλα με μια ωραία εξάτμιση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με την αλλαγη της εξατμισης κερδιζεις σε εμφανιση με την αλλαγη πισω αναρτησης κερδιζεις σε ουσια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θανάση σε πολλά χλμ η ζελατίνα της GIVI κάνει εμφανείς ταλαντώσεις με το spoiler επάνω ?

Όταν λέω πολλά μη φανταστείς κάτι υπερβολικό, 150 σερί πορεία εννοώ.

Δεν μου κανει...καμμια ταλάντωση... την έχω κόψει για να μπουν οι χούφτες μου (sw -Motech  ) που σου έδειξα... ουτε στα 180 ένοιωσα κατι... και απο ορατότητα δε μου κόβει  αυτο που περιγραφεις

Τροποποιήθηκε από τον gthanasis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου κανει...καμμια ταλάντωση... την έχω κόψει για να μπουν οι χούφτες μου (sw -Motech  ) που σου έδειξα... ουτε στα 180 ένοιωσα κατι... και απο ορατότητα δε μου κόβει  αυτο που περιγραφεις

αυτό είναι καλο νέο για μενα γιατι τις εχω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά σύντροχοι κοπτοραπτική δεν θέλω πουθενά απολύτως, ξέρω λοξός είμαι αλλά κάτι με πιάνει όταν ακούω κοπτοραπτική οπουδήποτε και δεν το κάνω με τίποτα λέμε.

Χτες νεότερα....με τη μάνα ζελατίνα και το φρυδάκι εθνική επιστροφή με ταχύτητες μέχρι και 170 πορεία μια χαρά ήμουνα και ζελατίνα πεντακάθαρη (κράνους) ούτε κουνήματα ούτε τίποτα και να πω έτσι για την ιστορία ότι μικτή κατανάλωση είχα επαρχιακό με σχετικά μικρές ταχύτητες (Αθήνα, Κάζα, Αλεποχώρι, Ψάθα, Περαχώρα, Βουλιαγμένη, Λουτράκι, εθνική νέα και πίσω) και μετά από Κόρινθο μέχρι Αθήνα μαζί με Ζ750 που παρέα πληρώναμε στα διόδια της Ελευσίνας, μετρημένο στην αντλία και ξεχειλισμενο και ξέρετε από κλέψιμο κλπ κλπ, 3,49λίτρα στα 100 που δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση.

Ένδειξη οργάνου 3,4/100 μέση κατανάλωση οπότε ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ και δεν ξαναμετράω σε βενζινάδικο, δεν υπάρχει κανείς λόγος πλέον.

Το εργαλείο απλά κεντάει και τώρα πια το λέω με απόλυτη σιγουριά. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος, είναι απόλυτα αυτό πούθελα 1.000%.:thumbsup:

Αφιερωμένες στην παρέα : 

EmBb1bTx_Qhca_TDnwqTztv5V8dx5G7avZ77WyoZ

MRqEPAhm7S3Yr-BWdfM2mfTl4p6HpsutaGlXf9o6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα Παληκαρια!!

Λοιπον, παιζει μια κοντινη βολτιτσα για καφεδακι στο Σεσι.

Οποιος θελει να παμε μαζι, ραντεβου 10.30 στη Μεσογειων, προς Παλληνη, μετα τη γεφυρα του Σταυρου!

https://goo.gl/maps/bwbvHouDAdL2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα Παληκαρια!!

Λοιπον, παιζει μια κοντινη βολτιτσα για καφεδακι στο Σεσι.

Οποιος θελει να παμε μαζι, ραντεβου 10.30 στη Μεσογειων, προς Παλληνη, μετα τη γεφυρα του Σταυρου!

https://goo.gl/maps/bwbvHouDAdL2

Μέσα θα είμαι εκεί, κάτσε σε ευδιάκριτο σημείο δεξιά να σε δω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα θα είμαι εκεί, κάτσε σε ευδιάκριτο σημείο δεξιά να σε δω.

Τετοιο κομμαδι δε γινεται να μην το δεις :P

Οσοι ξυπνησετε αργοτερα, ελατε εκει !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά σύντροχοι κοπτοραπτική δεν θέλω πουθενά απολύτως, ξέρω λοξός είμαι αλλά κάτι με πιάνει όταν ακούω κοπτοραπτική οπουδήποτε και δεν το κάνω με τίποτα λέμε.

Σάββα ειχα βάλει τις χούφτες γιατι μου άρεσαν και ειχαν επιπλέον προστασία με το σίδερο (σου το έδειξα) και έψαχνα για ζελατίνα λόγω ύψους επέλεξα την civi αφού ήταν η ψηλότερη και απο της μαμάς (την ψηλή) ,για να αποφύγω να βάλω το φριδάκι που τελικά το έβαλα γιατί και με την civi ο αέρας με κτυπαγε στο πανω μέρος απο το κράνος και με έπιανε ο αυχένας.(ηλικία γαρ πιθανότερο ) . Με το που εβαλα την civi ήθελε λίγο κόψιμο 2-3 εκ την σημάδεψα με μαρκαδόρο την έβγαλα και πήγα  http://www.mpf-windshields.com/el/ μου την έκοψε σε 3 λεπτά. Δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα απλα μειώθηκαν τα πλαϊνά που ήταν μεγαλύτερα απο τις αλλες ζελατίνες πιθανόν για να κόβουν αέρα απο τα χέρια. Εκανα κοπτοραπτική με απόλυτη ασφάλεια ,ως γνήσιος Ελλην, αφου έπρεπε να λύσω το πρόβλημα που παρουσιαστηκε ,τα ειχα πληρώσει τα χρήματα και την είχα πάρει απο το εξωτερικό!!!!! Εξαρτάται που κάνουμε κοπτοραπτικη για μένα. Επίσης δεν γνωρίζω αν αυτά τα φρυδάκια που φοράμε αντέχουν απο στη δύναμη του αέρα (και δεν σπάσουν τη ζελατίνα απο την αντίσταση του αερα)....Ποιες οι  προδιαγραφές του  ωστε να μπαίνει χωρίς πρόβλημα στις ζελατίνες ???

Επίσης κατι ακόμα μια που τα  ψάχνεις το θέματα και ετσι πρέπει  ...ποια ειναι η σωστή γωνία που πρέπει να εχει το φρυδακι απο τις 4 νομίζω θέσεις του, ωστε να ανεβάζει τον αέρα πανω απο το κράνος... (Τα μαστορια μου λένε δοκιμάζεις και βλέπεις.. εγώ δεν κατάφερα να δοκιμάσω και το έχω στην ποιο ψηλη θέση  και με κλίση όπως της ζελατίνας).Εχω στείλει μαιλ στη εταιρία εδω και ενα χρόνο για να μου πει αλλά δεν απάντησε...

Έβαλα λοιπόν δυο προβληματισμους μου ,αντοχή ζελατίνας (που τοποθετείται )και σωστή κλίση για το βέλτιστο αποτέλεσμα 

ΥΣ Το γράφω πάλι γιατί οι χούφτες αυτές  (sw -Motech  ) βρίσκουν πάνω στη ζελατίνα της civi Δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις ζελατίνες στα του 2016. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εθεαθει Σαββας στη μεσογειων κατα τις 10.00!!!

ποσους ειδες εσυ σημερα; :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσους ειδες εσυ σημερα; :mB_kalo_e:

η ερωτηση σου μου θυμιζει τον παλιο προβληματισμο του χαρυ κλην  ποσους λουτσους φαγατε σημερα χα χα χα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν βολταρουν τα NC....πρεπει να ερθεις και εσυ!   :P

DSC00472_zpshsq8fi16.jpg

στο βαθις η ασπρη φευγει λιγο μπροστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα