jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παιδιά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Γεια σου ρε Σάββα μεγάλε!!! Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Για πες και το ελάχιστο της κατανάλωσης.. Πέφτει κατω από 3?αν αναφέρεσαι στο αστείο ποστ στο θέμα των mt θα σου πω ότι και με το r1 έχω δει μηδέν κατανάλωση. Κατέβηκα ένα βουνό σβηστος. :-P Οι καταναλώσεις μετριούνται σε ίδιες συνθήκες και ρυθμούς. Εν προκειμένω λίγες σελίδες πίσω ένας φίλος πήγε Εύβοια με ένα mt σε ίδιους ρυθμούς και το γιαμαχακι ήταν 1.5 λίτρο πάνω. Λογικό φυσικά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Α αδερφέ μου να πω την αμαρτία μου δεν μπορώ να υπολογίσω γιατί μιλάμε για 600 χλμ επαρχιακό, εθνική τα πάντα όλα και ήμουνα και σκούπα που ξέρεις τι κάνει η σκούπα σε ομάδα, συνεχή ανοιγοκλεισίματα ...θα βάλω κανά βιντεάκι από επαρχιακό όταν είναι έτοιμα καταρχη καλημέρα . καταναλώσεις λοιπον . το σαββατο εκανα αθηνα αρτα νομιζω πως γεμισα για δευτερη φορα στα 377 km . εβαλα βενζινη 2 φορες , πρωτη 9,590 lit και στο τελος 5,12 lit . μεχρι κορινθο παραπολυς αερας οποτε από 130 km επεσα στα 120 ( η μοτο δεν ειχε θεμα αλλα εβλεπα συνεχεια καταναλωση πανω από 4,5 εψως 5) στη συνεχεια εως το ριο παι ειχε αερα αλλα οι ταχύτητες επεσαν λογω κατάστασης δρομου και λοιπον οχημάτων. υπηρχαν φορες που εβλεπα ταχύτητες από 85 εως 105 με καταναλωση εστω και οριακα κατω από 4 αλλα και στο 4,5 (μαλλον λογω αερα) υπηρχαν και 3,6 όμως. από ατιριο καοι μετα οι ταχύτητες ηταν μ.ο 95 δηλαδή από 80 εως 110 σπανια πιο πανω. ειχα το D .στο τελος η μετρηση μου εδειξε 3,9. γενικως συμπαθητικα αλλα με αυτά που εχω ακουσει η εχω διαβασει προς το προν βγαζω το συμπερασμα πως α) η θελει και άλλο στρώσιμο (2000 km ) β) η κατι δεν παει καλα . παρακαλω τα συμπερασματα αλλα και τα σχολια σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Ρε συ vf σαν πολλα μου ακούγονται!! Εμένα στην πόλη και μου καίει 3.9!! Όσο και αέρα να είχε 4 με 4.5 και με τις ταχύτητες που λες μου φαίνεται υπερβολικό!! Στα 1000 έκανες τελευταίο σέρβις; Σου άλλαξε το φίλτρο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Ο,τι λέει ο Billy. Συγκρίσεις μόνο στις ίδιες συνθήκες...Ο αέρας επηρεάζει σημαντικά την κατανάλωση, το βάρος, η θερμοκρασία περιβάλλοντος (τώρα έχουμε μπει στην οικονομική σεζόν...), ο αέρας στα λάστιχα, και κυρίως το χέρι μας, με πόσες στροφές το πας και πόσο απότομα το ανοίγεις...Όχι δεν είναι θέμα στρωσίματος... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 αν αναφέρεσαι στο αστείο ποστ στο θέμα των mt θα σου πω ότι και με το r1 έχω δει μηδέν κατανάλωση. Κατέβηκα ένα βουνό σβηστος. :-P Οι καταναλώσεις μετριούνται σε ίδιες συνθήκες και ρυθμούς. Εν προκειμένω λίγες σελίδες πίσω ένας φίλος πήγε Εύβοια με ένα mt σε ίδιους ρυθμούς και το γιαμαχακι ήταν 1.5 λίτρο πάνω. Λογικό φυσικά. Επιβεβαιώνω και εγώ τον billy ότι με φίλο που πήγαμε στην Στενή Ευβοίας δικάβαλος αυτός είχε 1.5 plus παραπάνω από μένα,αλλά και μονοκάβαλος μου έχει πει περίπου το ίδιο είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 παιδια επειδη εκανα την ιδια διαδρομη χθες,ειχε πραγματικα πολυ αερα.Μια καταναλωση της ταξεως των 4,5-4,8 λιτρων με 130 σταθερα ειναι απολυτα λογικη.Δεν υπαρχει μηχανακι που να καιει κατω απο 5,5 τουλαχιστον σε τετοιες συνθηκες.Επιπλεον το οργανο δεν ειναι παντα ακριβες,γεμιζουμε μεχρι ταπα και βαζουμε βενζινη μολις αναβοσβηνει το λαμπακι και μας εχει περασει σε ρεζερβα.Στην ευθεια ολα αυτα.Φυσικα παιζει παντα να σε κλεψει και το βενζιναδικο,μου εχει τυχει ουκ ολιγες φορες.Ο καθενας μπορει να γραφει καταναλωσεις,και το Μπουσα που πηγαμε βολτα την προηγουμενη ειχε μεσο ορο 6,9 ενω εγω ειχα 5 λιτρα.Τον περιμενα καθε 50 km 10 λεπτα ομως.Εγω με το ιδιο μηχανακι και στυλ οδηγησης θα εκαιγα 8,5 τουλαχιστον.Φανταστειτε τωρα ενας με μπουσα να μπαινει σε φορουμ και να γραφει ''ε σιγα το NC που καιει λιγο εγω εχω 200 αλογα και καιω 6,9.Πανω απο ολα ο καθενας μας πρεπει να κρινει τι διαβαζει και απο ποιον. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Εγώ Δημήτρη (VF 750) στην πόλη που κινούμαι κέντρο μου δείχνει από 4.5 περίπου ως 5.2,αλλά είναι σαν να πάς με 1-2-3 το πολύ,έξω στις 2 εκδρομές που πήγαμε με τα παιδιά η κατανάλωση μου ήταν σταθερά 3.3-3.5/100 και με ταχύτητες από 120-170 χλμ,μάλιστα κάποια στιγμή μου έδειξε και 3,0/100,στην πόλη με την κίνηση έχει λίγο παραπάνω,το SYM CITYCOM 300 που είχα κάποια εποχή μου έδειχνε στην πόλη από 4.7-5.5/100 και μιλάμε για 450cc μικρότερο και 50 κιλά ελαφρύτερο περίπου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Πανω απο ολα ο καθενας μας πρεπει να κρινει τι διαβαζει και απο ποιον. Respect....!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Δεν έχει θέμα, στο δρόμο και εγώ το Σάββατο με τον αέρα, χαμός, μην ανησυχείς σύντροχε, μια χαρά είσαι, εμείς είχαμε μαζί και ένα 250άρι που μας ψιλοέβγαλε την ψυχούλα και γιαυτό μάλλον ήμασταν τόσο χαμηλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Δεν θυμάμαι σε ποιον είπα και σε ποιον δεν είπα, οπότε αν το ξαναπώ δεν πειράζει, γέρος εδώ με αρχές αλτσχάιμερ.....Καλορίζικη, καλοτάξιδη, άπεφτη και αγρατζούνιστη η κούκλα σου ! Ευχαριστώ όλους για τις ευχές.Μέχρι τώρα διάβαζα αυτές τις 4 λέξεις σαν μια ευχή που τη λέμε σαν ποιηματάκι, μηχανικά.Τώρα συνειδητοποιώ τη δύναμη των λέξεων. Ευχαριστώ και πάλι. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 καταρχήν καλησπέρα ΔΙΟΡΘΩΣΗ στο πηγαινε εκανα 370 km και όχι 377Μολις γυρισα παλι 370 km με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς ΣΥΝΘΗΚΕΣ .από αρτα εως το αντιριο ειχα τον αερα πλαγιο εως ουριο όχι όμως φοβερες ταχύτητες λογω κινησης αλλα ειχα χαμηλοτερη καταναλωση σε μεγαλύτερες ταχύτητες. από ριο προς αθηνα δεν ειχα κακο αερα κυριος πλαγιο παντως καλυτερα από το σαββατο που πηγαινα και παλι ειχα καλυτερες καταναλώσεις με μεγαλυτετρες ταχύτητες , πχ .120 εως 135 από 3,8 εως 4,3 αναλογα από αερα ανηφορα προσπερασεις κτλ, βαβαια ο δρομος δεν ενδυκνητσι για πολλα γιατι αμα σε παει καροτσα μι νταλικα ... οποτε 80 εως105 η 110 km από 3,5 και από πιο κατω . πριν την κορινθο αρχισαν παλι οι αεριδες αλλα καλυτερα από το σαββατο, μονο σε καοποιες περιπτώσεις στα 90 km 4 εως 4,4. ειχα και πιο χαμηλα οποτε λεω να παω με ένα ντεποζιτο. λοιπον παιδια μετα τα διοδια της κορινθου ( και αν θυμαμαι καλα μετα και από τα επομενα ) υπαρει πινακιδα που λεει για αθηνα 55 km , περιπου ΕΚΕΙ τσουπ η ρεσερβα . προσπαθουσα να πηγενω με καταναλωση όχι πανω από 4 ( όχι παντα , αερας ανηφορες ) και από 3,5 . ταχύτητες από 80 εως 105 .εδώ να αναφερω πως εφυγα από αθηνα Κτημα Συγγρου -αττικη οδο - κεντρο ατρας και επιστροφή. τα αποτελέσματα εχουν 55 km με τη ρεζερβα , 370 km συνολικα , μεση καταναλωση στον υπολογιστη 3,5 ΚΑΙ lit που εβαλα στο βενζιναδικο 12.91. παντως μαγκες θυμαστε στις παλιες ταινιες πως κατεβαινε από το αλογο o John Wayne ? μετα από 20 χρονια που ειχα να κανω ταξιδι με δικη μου μηχανή καταλαβαίνετε πως ημουν και εγω το σαββατο και σημερα . αυτααααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 μηπως να ασχοληθειτε περισσοτερο με την βολτα παρα με την καταναλωση...μη σας γινει εμμονη... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Α χα χα χα χα πάμε να δείτε και από βόλτα λίγο μιας και εγώ με αυτά ασχολούμαι Λιάκο, πάρτε μερικά καρεδάκια : 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Σάββα το πρωτο τραγούδι όλα τα λεφτα!!!ν Η Honda είπε θα σου πληρώσει τα δικαιώματα να το βαζει στη διαφήμισή της!!! NC... πράγματι Rock n Roll Queen!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλημέρα πέρα για πέρα με συνέχεια βόλτας..... με διαδρομή.....α πα πα πα πα, με μια λέξη Ο ΜΟ Ρ Φ Ι Α, απλά και όμορφα πράματα με SIMPLE MAN : 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Λοιπόν αδερφέ Σάββα εκτός απο τις μαγευτικές διαδρομές που μας προσφέρεις μας προσφερεις και καταπληκτική μουσική!!! Μας ταξιδεύεις με όλη την σημασία τις λέξεις!!! Τρελός ροκάς!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Λοιπόν αδερφέ Σάββα εκτός απο τις μαγευτικές διαδρομές που μας προσφέρεις μας προσφερεις και καταπληκτική μουσική!!! Μας ταξιδεύεις με όλη την σημασία τις λέξεις!!! Τρελός ροκάς!!!! Αδερφέ σύντροχε Γιάννη μοτό και ROCK είναι δύο έννοιες που πάνε μαζί πακέτο για μένα αλλά προσθέτω και άλλα είδη γιατί η μουσική είναι όμορφη και ταξιδιάρα και αυτή και δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα. Πριν εξαφανιστώ άλλο ένα στη συνέχεια αυτής της βόλτας - μαγευτικής διαδρομής : 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Διαδρομαρες,μουσικαρες και τα καλυτερα παιδια στην παρεα!Τι αλλο να ζητησει κανεις?Αμα ειχατε και 5-6 Τσεχες μαζι θα ηταν ο παραδεισος! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos1978 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλησπέρα παιδιά. .....σήμερα έκανα το service των 1000χμ,και ενημερώθηκα ότι το Nc750xd παίρνει 3,7L λάδι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 ρε σεις παιδια τι ωρα αυριο στο πανοραμα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλησπέρα παιδιά. .....σήμερα έκανα το service των 1000χμ,και ενημερώθηκα ότι το Nc750xd παίρνει 3,7L λάδι!!!!Ορίστε ?Κάπου είναι πολύ μπερδεμένος αυτός που τόπε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 ρε σεις παιδια τι ωρα αυριο στο πανοραμα ?ας απαντησει καποιος εκτως αν ακυρωθηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 ας απαντησει καποιος εκτως αν ακυρωθηκεΜετα τις 7 εχουμε πει, οτι ωρα θελεις ελα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες