akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον απίστευτο τύπο Gash21 που παρόλο που τον περίμενε η οικογένεια του για βόλτα ήρθε μαζί μας μέχρι το Γαλαξίδι για καφέ και μετά έφυγε να προλάβει και την οικογένεια. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον απίστευτο τύπο Gash21 που παρόλο που τον περίμενε η οικογένεια του για βόλτα ήρθε μαζί μας μέχρι το Γαλαξίδι για καφέ και μετά έφυγε να προλάβει και την οικογένεια.Και σε σένα και ελπίζω να μην έφαγες πολύ ξύλο σύντροχε...Καλή επιτυχία ολόψυχα ! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον απίστευτο τύπο Gash21 που παρόλο που τον περίμενε η οικογένεια του για βόλτα ήρθε μαζί μας μέχρι το Γαλαξίδι για καφέ και μετά έφυγε να προλάβει και την οικογένεια......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Και σε σένα και ελπίζω να μην έφαγες πολύ ξύλο σύντροχε...Καλή επιτυχία ολόψυχα ! Λίγο ακόμα να αργούσα δεν θα μου ξαναμίλαγε η κόρη μου 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Μαθαίνω και το facebook λέμε 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Προς LixouriΤελείωνε πάρτο γιατί χάνεις πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Υπο την επιβλητική θεα της Γκιώνας.Μια ιστορική φωτο! 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Υπο την επιβλητική θεα της Γκιώνας.Μια ιστορική φωτο! Κορυφαία φωτογραφία. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 ποιος είναι αυτός τέρμα αριστερά?????ποιος ναναι ........ποιος ναναιδε χρειάζεται λέμε να βγάλεις το κράνος μιλάνε τα λάστιχα για σένα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Πραγματικά υπέροχη φωτό. Ένα μεγάλο μπράβο στον Billy που την σκέφτηκε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Μπράβο παιδιά τέλεια βόλτα, παρέα, φωτο και μάσα!!! Μ΄ αρέσει που μόλις μπαινω στο mybike το thread είναι πάντα ψηλά!!! Το πιο hot νημα !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Είμαστε καυτοί, είμαστε πολλοί και είμαστε παντού ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Να ειστε καλα ρε παιδια!Η φωτο ειναι εμπνευσμενη απο παρεα μου που τσουλαγε σε αυτα τα μερη 20 χρονια πριν.Καποιοι απο τη συγκεκριμενη παρεα δεν ειναι μαζι μας,αγωνιζομενοι τη δεκαετια του 90 με πολλες διακρισεις. 3 θανοντες και οι 2 με R1,εγω ημουν ο 3ος που πηρε και παντα με στοιχειωνε η ιδεα...τελικα δοξα το Θεο ειμαι εδω και σας γραφω. 2013 2010 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Να 'σαι σίγουρος Billy πως σε βλέπουνε από κεί που είναι και ευχαριστιούνται Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2016 από τον akis12 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zaxas87 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 καλα η φωτο με ολα τα nc EPIC!!!!!Μπραβο παιδια για το βολτακι,και ετσι για την ιστορια ποσα χλμ ηταν η βολτα και μιας και εισασταν αρκετοι απο καταναλωσεις τι επαιξε?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Ήτανε τόσο ωραία η βόλτα που εγώ τουλάχιστον δεν πρόσεξα τίποτα ούτε από κατανάλωση ούτε από απόσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά θα τρελαθώ!!!! Διάβασα σε ενα post εδω στο mybike οτι απο το 17 τα τέλη κυκλοφορίας του nc θα ειναι στα 100€!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως!!! Αν όντως ισχύει θα βγάλω πινακίδα και ας με κυνηγάει όλοι η αστυνομία τις Ελλάδος!!! Κ εαν με πιάσουν θα μου δουν τα αρχ.....α. Μπουρδελο κράτος!!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2016 από τον Γιαννης Κρήτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Γράψαμε μου φαίνεται κανά 600άρι χλμ ήτανε και από κατανάλωση 3,5 /100 σε όλη τη διαδρομή με ταχύτητες μέχρι και 130 και μετά που άνοιξα προσωπικά μιας που έφτασα τα πρέπεοντα χλμ στρωσίματος μέχρι και 150 πήγε στα 3,6/100.Οι βενζινάδες ψαχνόντουσαν, 7.5, 8 ευρώ..α χα χα χα χα ούτε ο Θεούλης το SHάκι έται, άμα τόχωνα εθνική με 140άρες πορεία πήγαινε το 4,5άρι σύννεφο και ήθελα ανεφοδιασμό κάθε 140 χλμ. Τώρα βάλαμε στον Μπράλο, ήρθα σπίτι και έχω μισό τεπόζιτο και άστρωτος κλειστός κινητήρας, έχω πάθει πλάκα προσωπικά και δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο.Προσωπικά είμαι άκρως ικανοποιημένος με πορεία με 140-150 στην εθνική, δεν θέλω παραπάνω και έχει περιθώρια φυσικά από εκεί για καμιά στραβή κλπ. με την τελική πούχει.Εργαλείο για ατελείωτες βόλτες λέμε ! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Και του λέω του Billy και του Σάββα να μην γράφουν για καταναλώσεις γιατί θα μας αυξήσουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά αυτοί δεν ακούνε. Χώρια την πλάκα Γιάννη θα δούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, αν και δεν πιστεύω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Ρε παιδιά θα τρελαθώ!!!! Διάβασα σε ενα post εδω στο mybike οτι απο το 17 τα τέλη κυκλοφορίας του nc θα ειναι στα 100€!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως!!! Αν όντως ισχύει θα βγάλω πινακίδα και ας με κυνηγάει όλοι η αστυνομία τις Ελλάδος!!! Κ εαν με πιάσουν θα μου δουν τα αρχ.....α. Μπουρδελο κράτος!!!!Πού το λέει επίσημα αυτό για τα μοτό Γάννη?Υπόθεση έκανε ο Αντώνης που δεν ξέρω (αν και τη δικαιολογεί κατά την άποψή του) απο πού προέκυψε και με ποιο συνειρμό από τα αυτοκίνητα .Άσε να δούμε κάτι επίσημο και μετά να το συζητήσουμε αν και από τούτους εδώ από τη μέχρι σήμερα πορεία τους όλα τα περιμένω, μακράν η μακακία τους πάει σύννεφο...και φυσικά θα ψάχνουνε την ψήφο τους την επόμενη δόση..... Και του λέω του Billy και του Σάββα να μην γράφουν για καταναλώσεις γιατί θα μας αυξήσουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά αυτοί δεν ακούνε. Χώρια την πλάκα Γιάννη θα δούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, αν και δεν πιστεύωΑ χα χα χα χα 3 γυναίκες έχω, καλσόν σκισμένα κάργα...θάχω πολλέεεεεεεες επιλογές...... ...και μην αρχίσω για τα γαμωδιόδια των δρόμων που χοροπηδάς στη δεξιά λωρίδα σαν δεν ξέρω τι ε?Πούναι οι μούντζες?Μισό... κοπρόσκυλα να μην αρχίσω τα γαλλικά βραδιάτικα .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Ο ονομαζομενος mr slow το λεει στο θέμα τέλη κυκλοφορίας 2017 λιγο ποιο κάτω. Δεν ξέρω αν ειναι αλήθεια η όχι αλλα παιδιά εχω εκνευριστεί αφάνταστα!!! Πραγματικά τα όπλα και στα βουνά για γιουρουσια!!!! Μπασταρδοι!!!! Ρουφιανοι!!! Μας εχουν πιεί το αίμα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Ο ονομαζομενος mr slow το λεει στο θέμα τέλη κυκλοφορίας 2017 λιγο ποιο κάτω. Δεν ξέρω αν ειναι αλήθεια η όχι αλλα παιδιά εχω εκνευριστεί αφάνταστα!!! Πραγματικά τα όπλα και στα βουνά για γιουρουσια!!!! Μπασταρδοι!!!! Ρουφιανοι!!! Μας εχουν πιεί το αίμα!!!Υποθέσεις είναι αυτά που λέει ξαναλέω δεν έχει γραφεί πουθενά κάτι για μοτό.Στο γιουρούσι όμως συμφωνώ απολύτως και θα αρχίσω την προσαρμογή έστορα κοντόκανης στο εργαλείο και όποιον πάρει ο Χάρος.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Και του Στελιου 2 απο δεξια....και αυτα μιλανε...τα αλλα απατητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) Γράψαμε μου φαίνεται κανά 600άρι χλμ ήτανε και από κατανάλωση 3,5 /100 σε όλη τη διαδρομή με ταχύτητες μέχρι και 130 και μετά που άνοιξα προσωπικά μιας που έφτασα τα πρέπεοντα χλμ στρωσίματος μέχρι και 150 πήγε στα 3,6/100.Οι βενζινάδες ψαχνόντουσαν, 7.5, 8 ευρώ..α χα χα χα χα ούτε ο Θεούλης το SHάκι έται, άμα τόχωνα εθνική με 140άρες πορεία πήγαινε το 4,5άρι σύννεφο και ήθελα ανεφοδιασμό κάθε 140 χλμ. Τώρα βάλαμε στον Μπράλο, ήρθα σπίτι και έχω μισό τεπόζιτο και άστρωτος κλειστός κινητήρας, έχω πάθει πλάκα προσωπικά και δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο.Προσωπικά είμαι άκρως ικανοποιημένος με πορεία με 140-150 στην εθνική, δεν θέλω παραπάνω και έχει περιθώρια φυσικά από εκεί για καμιά στραβή κλπ. με την τελική πούχει.Εργαλείο για ατελείωτες βόλτες λέμε ! Ακριβώς όπως τα λέει ο Σάββας για τις καταναλώσεις,σταθερά ύστερα εθνική με 130-150 χλμ.Ουτε παπί να ήτανε ή μαλλο με το παπί που είχα είδα και 3,2 λίτρα /100.από εκεί να καταλάβεται τη μηχανή έφτιαξε η Honda,που και πηγαίνει γρήγορα,και στρίβει όπως έβλεπα και έχετε δεί και μέσα από άλλα πόστ ταξιδιωτικά τον billy,Hondara σε ευχαριστούμε για το εργαλείο που έβγαλες και ας το λένε οι <<γρήγοροι εγχώριοι>> valendino rossi τάφο. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2016 από τον jimeta 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες