Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον απίστευτο τύπο Gash21 που παρόλο που τον περίμενε η οικογένεια του για βόλτα ήρθε μαζί μας  μέχρι το Γαλαξίδι για καφέ και μετά έφυγε να προλάβει και την οικογένεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον απίστευτο τύπο Gash21 που παρόλο που τον περίμενε η οικογένεια του για βόλτα ήρθε μαζί μας  μέχρι το Γαλαξίδι για καφέ και μετά έφυγε να προλάβει και την οικογένεια.

Και σε σένα και ελπίζω να μην έφαγες πολύ ξύλο σύντροχε...:laugh:

Καλή επιτυχία ολόψυχα ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και σε σένα και ελπίζω να μην έφαγες πολύ ξύλο σύντροχε...:laugh:

Καλή επιτυχία ολόψυχα ! 

Λίγο ακόμα να αργούσα δεν θα μου ξαναμίλαγε η κόρη μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος είναι αυτός τέρμα αριστερά?????

ποιος ναναι ........ποιος ναναι

δε χρειάζεται λέμε να βγάλεις το κράνος μιλάνε τα λάστιχα για σένα  :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο παιδιά τέλεια βόλτα, παρέα, φωτο και μάσα!!! 

Μ΄ αρέσει που μόλις μπαινω στο mybike το thread είναι πάντα ψηλά!!!  Το πιο hot νημα !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είμαστε καυτοί, είμαστε πολλοί και είμαστε παντού ! :thumbsup::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ειστε καλα ρε παιδια!Η φωτο ειναι εμπνευσμενη απο παρεα μου που τσουλαγε σε αυτα τα μερη 20 χρονια πριν.Καποιοι απο τη συγκεκριμενη παρεα δεν ειναι μαζι μας,αγωνιζομενοι τη δεκαετια του 90 με πολλες διακρισεις. 3 θανοντες και οι 2 με R1,εγω ημουν ο 3ος που πηρε και παντα με στοιχειωνε η ιδεα...τελικα δοξα το Θεο ειμαι εδω και σας γραφω.

2013

944405_10151709031309804_1973410854_n.jp

2010

198794_10150320629729804_583469_n.jpg?oh

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να 'σαι σίγουρος Billy πως σε βλέπουνε από κεί που είναι και ευχαριστιούνται

Τροποποιήθηκε από τον akis12

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα η φωτο με ολα τα nc EPIC!!!!!Μπραβο παιδια για το βολτακι,και ετσι για την ιστορια ποσα χλμ ηταν η βολτα και μιας και εισασταν αρκετοι απο καταναλωσεις τι επαιξε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήτανε τόσο ωραία η βόλτα που εγώ τουλάχιστον δεν πρόσεξα τίποτα ούτε από κατανάλωση ούτε από απόσταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά θα τρελαθώ!!!! Διάβασα σε ενα post εδω στο mybike οτι απο το 17 τα τέλη κυκλοφορίας του nc θα ειναι στα 100€!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως!!! Αν όντως ισχύει θα βγάλω πινακίδα και ας με κυνηγάει όλοι η αστυνομία τις Ελλάδος!!! Κ εαν με πιάσουν θα μου δουν τα αρχ.....α. Μπουρδελο κράτος!!!!

Τροποποιήθηκε από τον Γιαννης Κρήτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράψαμε μου φαίνεται κανά 600άρι χλμ ήτανε και από κατανάλωση 3,5 /100 σε όλη τη διαδρομή με ταχύτητες μέχρι και 130 και μετά που άνοιξα προσωπικά μιας που έφτασα τα πρέπεοντα χλμ στρωσίματος μέχρι και 150 πήγε στα 3,6/100.

Οι βενζινάδες ψαχνόντουσαν, 7.5, 8 ευρώ..α χα χα χα χα ούτε ο Θεούλης το SHάκι έται, άμα τόχωνα εθνική με 140άρες πορεία πήγαινε το 4,5άρι σύννεφο και ήθελα ανεφοδιασμό κάθε 140 χλμ. Τώρα βάλαμε στον Μπράλο, ήρθα σπίτι και έχω μισό τεπόζιτο και άστρωτος κλειστός κινητήρας, έχω πάθει πλάκα προσωπικά και δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο.

Προσωπικά είμαι άκρως ικανοποιημένος με πορεία με 140-150 στην εθνική, δεν θέλω παραπάνω και έχει περιθώρια φυσικά από εκεί για καμιά στραβή κλπ. με την τελική πούχει.

Εργαλείο για ατελείωτες βόλτες λέμε ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και του λέω του Billy και του Σάββα να μην γράφουν για καταναλώσεις γιατί θα μας αυξήσουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά αυτοί δεν ακούνε. Χώρια την πλάκα Γιάννη θα δούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, αν και δεν πιστεύω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά θα τρελαθώ!!!! Διάβασα σε ενα post εδω στο mybike οτι απο το 17 τα τέλη κυκλοφορίας του nc θα ειναι στα 100€!!!!!! Θα τρελαθούμε τελείως!!! Αν όντως ισχύει θα βγάλω πινακίδα και ας με κυνηγάει όλοι η αστυνομία τις Ελλάδος!!! Κ εαν με πιάσουν θα μου δουν τα αρχ.....α. Μπουρδελο κράτος!!!!

Πού το λέει επίσημα αυτό για τα μοτό Γάννη?

Υπόθεση έκανε ο Αντώνης που δεν ξέρω (αν και τη δικαιολογεί κατά την άποψή του) απο πού προέκυψε και με ποιο συνειρμό από τα αυτοκίνητα .

Άσε να δούμε κάτι επίσημο και μετά να το συζητήσουμε αν και από τούτους εδώ από τη μέχρι σήμερα πορεία τους όλα τα περιμένω, μακράν η μακακία τους πάει σύννεφο...και φυσικά θα ψάχνουνε την ψήφο τους την επόμενη δόση.....

Και του λέω του Billy και του Σάββα να μην γράφουν για καταναλώσεις γιατί θα μας αυξήσουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά αυτοί δεν ακούνε. Χώρια την πλάκα Γιάννη θα δούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, αν και δεν πιστεύω

Α χα χα χα χα 3 γυναίκες έχω, καλσόν σκισμένα κάργα...θάχω πολλέεεεεεεες επιλογές......:2funny:

...και μην αρχίσω για τα γαμωδιόδια των δρόμων που χοροπηδάς στη δεξιά λωρίδα σαν δεν ξέρω τι ε?

Πούναι οι μούντζες?

Μισό...:mB_faskelo: κοπρόσκυλα να μην αρχίσω τα γαλλικά βραδιάτικα ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ονομαζομενος mr slow το λεει στο θέμα τέλη κυκλοφορίας 2017 λιγο ποιο κάτω. Δεν ξέρω αν ειναι αλήθεια η όχι αλλα παιδιά εχω εκνευριστεί αφάνταστα!!! Πραγματικά τα όπλα και στα βουνά για γιουρουσια!!!! Μπασταρδοι!!!! Ρουφιανοι!!! Μας εχουν πιεί το αίμα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ονομαζομενος mr slow το λεει στο θέμα τέλη κυκλοφορίας 2017 λιγο ποιο κάτω. Δεν ξέρω αν ειναι αλήθεια η όχι αλλα παιδιά εχω εκνευριστεί αφάνταστα!!! Πραγματικά τα όπλα και στα βουνά για γιουρουσια!!!! Μπασταρδοι!!!! Ρουφιανοι!!! Μας εχουν πιεί το αίμα!!!

Υποθέσεις είναι αυτά που λέει ξαναλέω δεν έχει γραφεί πουθενά κάτι για μοτό.

Στο γιουρούσι όμως συμφωνώ απολύτως και θα αρχίσω την προσαρμογή έστορα κοντόκανης στο εργαλείο και όποιον πάρει ο Χάρος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράψαμε μου φαίνεται κανά 600άρι χλμ ήτανε και από κατανάλωση 3,5 /100 σε όλη τη διαδρομή με ταχύτητες μέχρι και 130 και μετά που άνοιξα προσωπικά μιας που έφτασα τα πρέπεοντα χλμ στρωσίματος μέχρι και 150 πήγε στα 3,6/100.

Οι βενζινάδες ψαχνόντουσαν, 7.5, 8 ευρώ..α χα χα χα χα ούτε ο Θεούλης το SHάκι έται, άμα τόχωνα εθνική με 140άρες πορεία πήγαινε το 4,5άρι σύννεφο και ήθελα ανεφοδιασμό κάθε 140 χλμ. Τώρα βάλαμε στον Μπράλο, ήρθα σπίτι και έχω μισό τεπόζιτο και άστρωτος κλειστός κινητήρας, έχω πάθει πλάκα προσωπικά και δεν μετανιώνω ούτε δευτερόλεπτο.

Προσωπικά είμαι άκρως ικανοποιημένος με πορεία με 140-150 στην εθνική, δεν θέλω παραπάνω και έχει περιθώρια φυσικά από εκεί για καμιά στραβή κλπ. με την τελική πούχει.

Εργαλείο για ατελείωτες βόλτες λέμε ! 

Ακριβώς όπως τα λέει ο Σάββας για τις καταναλώσεις,σταθερά ύστερα εθνική με 130-150 χλμ.Ουτε  παπί να ήτανε ή μαλλο με το παπί που είχα είδα και 3,2 λίτρα /100.από εκεί να καταλάβεται τη μηχανή έφτιαξε η Honda,που και πηγαίνει γρήγορα,και στρίβει όπως έβλεπα και έχετε δεί και μέσα από άλλα πόστ ταξιδιωτικά  τον billy,Hondara σε ευχαριστούμε για το εργαλείο που έβγαλες και ας το λένε οι <<γρήγοροι εγχώριοι>> valendino rossi τάφο.

Τροποποιήθηκε από τον jimeta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα