lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Σάββα γι αυτό που συζητάγαμε βρήκα το manual από το 700 αμα σε ενδιαφέρει Θα έχει μάλλον διαφορετικά ηλεκτρολογικά αλλα θα πάρεις μια ιδέα.....μπορεί και δύο.....773 σελίδες !!!!! όπως το ζήταγες ΤΟΜΟΣ εδώ θα το δεις και το παίρνεις κιολας 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Κύριοι υπάρχει ένα πολύ θετικό σε όλα αυτά. Το μηχανάκι με τον καιρό αποδεικνύει την αξία του και κρατά τιμή. Μη ξεχνάτε πως κάποια στιγμή θα είστε στη θέση του πωλητή και θα βγείτε κερδισμένοι.υπάρχουν μηχανάκια που σου βγαίνει η Παναγία να τα δώσεις και βγαίνεις και χαμένος. Κάποιος λόγος υπάρχει που κρατάνε τιμή τα χοντακια τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι παλιότεροι ξέρουν ;-) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ποιος είσαι? ΟΣέρλοκ Lixouri? Που το ξετρύπωσες to manual ρε τσακάλι????? Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2016 από τον akis12 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Σάββα γι αυτό που συζητάγαμε βρήκα το manual από το 700 αμα σε ενδιαφέρει Θα έχει μάλλον διαφορετικά ηλεκτρολογικά αλλα θα πάρεις μια ιδέα.....μπορεί και δύο.....773 σελίδες !!!!! όπως το ζήταγες ΤΟΜΟΣ εδώ θα το δεις και το παίρνεις κιολαςΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ένα ευχαριστώ είναι λίγο ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos78 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Θαναση φυσικα και δεν αξιωνω να μου χαρησουν μηχανακι γι αυτο αλλωστε και θα το αγορασω καινουριο.Απλα εκρινα πως στην συγκεκριμενη περιοδο δεν βρησκω λογο να αγορασω καποιο απο τα υπαρχοντα αστερια.Ολοκληρωνοντας τη σκεψη μου θα ελεγα οτι αποφευγω τους εμπορους για αγοροπωλησιες μεταχειρησμενων σαν το διαολο.Επιλεγω να μιλαω με ιδιωτες οχι γιατι βλεπω το προιον, αλλα επειδη βλεπω τους ιδιους. Ετσι κι αλλιως στις αγγελιες ΟΛΑ αστερια ειναι (servise σε εξουσιοδοτημενα, φυλασωμενα σε κλειστο χωρο, με φροντηδα και προδερμ)..... Οποτε οταν δεις τον ιδιοκτητη εχεις καλυτερη αποψη απο την συμπεριφορα του και μονο.Εχω δωσει και εχω αγορασει αρκετα οχηματα στα 38 μου χρονια πολλα εκ των οποιων τα τελευταια χρονια. Δεν μου χαρησε καποιος οπως δεν χαρησα και εγω. Οτι εδωσα και πηρα ηταν σε ιδιωτες ή απο ιδιωτες και χαιρομαι καθε αγορα μου οπως χαιρονται και καθε αγορα τους.Σε καθε περιπτωση ισχυει ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Τους τελευταιους 3 μηνες κοιταω για την αποκτηση του X και η πρωτη μου επιλογη ηταν το μεταχειρησμενο, αλλα τελικα για ολους τους παραπανω λογους στραφηκα στο καινουργιο. Στο 3μηνο αυτο εχουν φυγει 3 μηχανακια απο ιδιωτες και τιποτα αλλο, σε αντιθεση με τα μοντελα του 16 που απο εμφανισης τους εχουν δωσει 60 περιπου κομματια σε manual και DCT.Σε καθε περιπτωση δεν μιλαω σαν υποψηφιος αγοραστης αλλα και ως ενας ισως μελλοντικος πωλητης της συγκεκριμενης μοτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Εγώ παιδιά ειμαι άρρωστος με τα καινούργια!!! Προτιμώ να μην αγοράσω παρά να πάρω μεταχειρισμένα!!!! Κακό πιστεύω αυτό γιατί μπορεί να χανψ ευκαιρίες!!! Μέχρι στιγμής πάντως μου έχει βγει σε καλό!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Θαναση φυσικα και δεν αξιωνω να μου χαρησουν μηχανακι γι αυτο αλλωστε και θα το αγορασω καινουριο.Απλα εκρινα πως στην συγκεκριμενη περιοδο δεν βρησκω λογο να αγορασω καποιο απο τα υπαρχοντα αστερια.Ολοκληρωνοντας τη σκεψη μου θα ελεγα οτι αποφευγω τους εμπορους για αγοροπωλησιες μεταχειρησμενων σαν το διαολο.Επιλεγω να μιλαω με ιδιωτες οχι γιατι βλεπω το προιον, αλλα επειδη βλεπω τους ιδιους. Ετσι κι αλλιως στις αγγελιες ΟΛΑ αστερια ειναι (servise σε εξουσιοδοτημενα, φυλασωμενα σε κλειστο χωρο, με φροντηδα και προδερμ)..... Οποτε οταν δεις τον ιδιοκτητη εχεις καλυτερη αποψη απο την συμπεριφορα του και μονο.Εχω δωσει και εχω αγορασει αρκετα οχηματα στα 38 μου χρονια πολλα εκ των οποιων τα τελευταια χρονια. Δεν μου χαρησε καποιος οπως δεν χαρησα και εγω. Οτι εδωσα και πηρα ηταν σε ιδιωτες ή απο ιδιωτες και χαιρομαι καθε αγορα μου οπως χαιρονται και καθε αγορα τους.Σε καθε περιπτωση ισχυει ο νομος της προσφορας και της ζητησης. Τους τελευταιους 3 μηνες κοιταω για την αποκτηση του X και η πρωτη μου επιλογη ηταν το μεταχειρησμενο, αλλα τελικα για ολους τους παραπανω λογους στραφηκα στο καινουργιο. Στο 3μηνο αυτο εχουν φυγει 3 μηχανακια απο ιδιωτες και τιποτα αλλο, σε αντιθεση με τα μοντελα του 16 που απο εμφανισης τους εχουν δωσει 60 περιπου κομματια σε manual και DCT.Σε καθε περιπτωση δεν μιλαω σαν υποψηφιος αγοραστης αλλα και ως ενας ισως μελλοντικος πωλητης της συγκεκριμενης μοτο.Αυτη τη στιγμη αν μιλαμε για DCT συμφερει το 700αρι μεταχειρισμενο κοντα στα 6000.Γλιτωνεις 2500 τουλαχιστον και + οτι εξτρα θα εχει πανω αν εχει.Σε γενικες γραμμες οι διαφορες μεταξυ των μοντελων στην πραξη ειναι πολυ μικρες,το 700 ειναι και λιγο πιο οικονομικο μιας και τα συγκρινουμε συνεχως στις βολτες.Απο εκει και περα αν εχεις εμφανισιακο κριτηριο τοτε ναι το 2016 ειναι πολυ μπροστα.Σε γενικες γραμμες παντως παιρνοντας σημερα ενα 700 γλιτωνεις πολλα λεφτα και αν θες να το πουλησεις σε 4-5 χρονια,δε θα εχει πεσει πολυ η τιμη του.Σκεψου το. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terios123 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Πηγαίνετε και ρωτήστε : Παπαγεωργίου Κώστα Μιχαλακοπούλου 198 και MOTORRAD Θηβών 244 Περιστέρι και δεν θα χάσετε, τα προηγούμενα μοντέλα και όχι μόνο παίρνουν πολύυυυ νερό στο κρασί.Επίσης στη Νέα Μάκρη αν δεν σας πέφτει μακρυά να παραλάβετε γιατί είναι και θέμα το πως θα πάει κάποιος από το κέντρο και έχει σημασία και αυτό, επίσης ρωτήστε και όταν λέω ρωτήστε εννοώ να πάτε από εκεί, καβαλάτε τα SH και ορμάτε...Dct του 2016 λοιπον 8350 με 8700 μετα απο ερευνα αγορας σε Αθηνα, Θεσσαλονικη, Βολο και λαρισα. Αφορα τιμη μετρητοις χωρις δωρα. (Δωρα που σου κανουν οι εμποροι που χρεωνουν οτι να ναι απλα δεν ειναι δωρα. Θα κρατησω τα 700ευρω των δωρων τους και θα τα αγορασω εγω σε τιμη πραγματικης αγορας και οχι τιμοκαταλογου φαρμακοβιομηχανιας). 2015 οπου υπαρχει stock η τιμη ειναι διαπραγματευσιμη. Η honda ετσι κι αλλιως για τα 15 τα εριξε επισημα στα 8590 και απο κει και κατω παιζει.... Πριν απο 1.5 μηνα πηρα προσφορα για το ιδιο stock στα 8100 και την Μ.Δευτερα τελικη στα 7100 + πινακιδες 95ευρω.Τωρα σε χθεσινη αναζητηση στο car παιζει μοτο στα 7300 εισαγωγης απο γερμανια με ανφιβολα χλμ απο εμπορο. Και απο 7500 εως πανω απο 8000!!!!!!!! Μεταχειρο απο ιδιωτες..... Ποσα θελουν να μας τρελανουν.... Ενδεικτικα στη Γερμανια καινουργιο εχει 1000ευρω κατω και μεταχειρο απο 4000 εως 5500 ητοι σχεδων 50% κατω απο το καινουργιο. Εδω οι κατοχοι θελουν απο 80 εως 130% της τιμης του καινουριου....Οχι δεν θα παρω........... ΕυχαριστωΠριν βγει το 16 σκεφτομουννα παω να παρω απο γερμανια με τιμη κοντα στα 4000 εως 4500 με εξτρακια, 500 ευρω τελωνια και θα μου εμενε και κανα 2500αρι σε σχεση με την εδω αγορα. Χωρια που θα εκανα και το ταξιδακι μου να γουσταρω.......Ακομα σκεφτομαι αν βρω κανα 16 εξω να το παρω απο εκει......Σαββα και Tasos78 σας ευχαριστω πολύ για τις πληροφοριες!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Ποιος είσαι? ΟΣέρλοκ Lixouri? Που το ξετρύπωσες to manual ρε τσακάλι?????τόσο πολύ που το χω ψάξει.......... θυμόμουνα ότι κάπου το χε πάρει το μάτι μου!!!!είδες οτι ακόμα και τις αγγελίες ξέρω απ έξωΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ένα ευχαριστώ είναι λίγο ! μην το ξαναπείς! ξέρεις πόσα έχω μάθει εγώ από εσάς εδώ μέσα!έπρεπε να το χα ανεβάσει με το που το βρήκα αλλά δεν είχα δώσει και πολύ σημασία τότε γιατί έψαχνα το manual του 2016.......αλλάευτυχώς που δεν το έβαλα τότε γιατί θα έχανα το κέρασμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Σάββα πήρες nc; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Έχει δίκιο ο Billy. Άμα κάποιος θέλει μεταχειρισμένο το 700 είναι μονόδρομος. Είναι στην ουσία ίδιο με το 750. Ότι έχει χάσει το έχει χάσει από το πρώτο χέρι. Έτσι όταν θέλεις να το πουλήσεις δεν χάνεις σχεδόν τίποτα. Άσε που άμα έχει σοβαρά αξεσουάρ είναι super περίπτωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos78 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 τόσο πολύ που το χω ψάξει.......... θυμόμουνα ότι κάπου το χε πάρει το μάτι μου!!!!είδες οτι ακόμα και τις αγγελίες ξέρω απ έξωμην το ξαναπείς! ξέρεις πόσα έχω μάθει εγώ από εσάς εδώ μέσα!έπρεπε να το χα ανεβάσει με το που το βρήκα αλλά δεν είχα δώσει και πολύ σημασία τότε γιατί έψαχνα το manual του 2016.......αλλάευτυχώς που δεν το έβαλα τότε γιατί θα έχανα το κέρασμα Αν βρεις και του 2016 σφυρα!!!!! Εκει να δεις κερασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σαι καλα παντος γιατι και αυτο ειναι πολυ καλο βοηθημα και ενας μπουσουλας για αρκετα πραγματακια ακομα και για το 16. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ενα ενδιαφερον βιντεακι απο ενα NC700 με 93.000km.Στο 2.38 αν σταματησετε το βιντεο βλεπετε σε τι καταπληκτικη κατασταση βγαινουν τα μπουζι μετα απο 48,000.Δεν ξερω γιατι το κανει στα 93.000 ενω θα επρεπε στα 96.000km.Σε καθε περιπτωση το βαζει και μπροστα στο τελος και ο ηχος του μοτερ ειναι οπως ενος καινουργιου.Ευκολη και γρηγορη συντηρηση. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2016 από τον billy84 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Κύριοι υπάρχει ένα πολύ θετικό σε όλα αυτά. Το μηχανάκι με τον καιρό αποδεικνύει την αξία του και κρατά τιμή. Μη ξεχνάτε πως κάποια στιγμή θα είστε στη θέση του πωλητή και θα βγείτε κερδισμένοι.υπάρχουν μηχανάκια που σου βγαίνει η Παναγία να τα δώσεις και βγαίνεις και χαμένος. Κάποιος λόγος υπάρχει που κρατάνε τιμή τα χοντακια τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι παλιότεροι ξέρουν ;-) Εδώ θα διαφωνήσω. Όχι μόνο το nc αλλά σχεδόν σε όλες οι μάρκες, στα μοντέλα ίδιου κυβισμού βλέπεις τα ίδια πράγματα.Π.χ Vstrom καινούρια 8.995, και μοντέλο 2012, 6.700 ως 7.000€. Άρα δε βλέπω ότι αυτό ισχύει μόνο στη Honda.Σαν να σου λέει ο ιδιοκτήτης: Πρέπει να αποταμιεύω κάθε χρόνο 500€. Και σε 4 χρόνια αφού έκανα τα ταξιδάκια μου, δώσε μου 7.000, θα βάλω και εγώ άλλα 2.000 και την ξαναγοράζω καινούρια.Κάποια στιγμή θα είμαι στη θέση του πωλητή. Και πως θα βγω κερδισμένος σε 4 χρόνια που δε θα μπορώ να τη πουλήσω σ' αυτή τη τιμή; Αφού κι εγώ δε δίνω 7.000 αλλά δίνω 9.000 για καινούρια όπως και τόσοι άλλοι στο forum. Στις 4.000 ο άλλος το σκέφτεται. Στις 7.000 με τίποτα. Την αξία του το nc θα τη δείξει όταν τα πρώτα (του 2012) γίνουν 7 ετών και έχουν ζήτηση. Και μακάρι να είναι έτσι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εδώ θα διαφωνήσω. Όχι μόνο το nc αλλά σχεδόν σε όλες οι μάρκες, στα μοντέλα ίδιου κυβισμού βλέπεις τα ίδια πράγματα.Π.χ Vstrom καινούρια 8.995, και μοντέλο 2012, 6.700 ως 7.000€. Άρα δε βλέπω ότι αυτό ισχύει μόνο στη Honda.Σαν να σου λέει ο ιδιοκτήτης: Πρέπει να αποταμιεύω κάθε χρόνο 500€. Και σε 4 χρόνια αφού έκανα τα ταξιδάκια μου, δώσε μου 7.000, θα βάλω και εγώ άλλα 2.000 και την ξαναγοράζω καινούρια.Κάποια στιγμή θα είμαι στη θέση του πωλητή. Και πως θα βγω κερδισμένος σε 4 χρόνια που δε θα μπορώ να τη πουλήσω σ' αυτή τη τιμή; Αφού κι εγώ δε δίνω 7.000 αλλά δίνω 9.000 για καινούρια όπως και τόσοι άλλοι στο forum. Στις 4.000 ο άλλος το σκέφτεται. Στις 7.000 με τίποτα. Την αξία του το nc θα τη δείξει όταν τα πρώτα (του 2012) γίνουν 7 ετών και έχουν ζήτηση. Και μακάρι να είναι έτσι. Τα NC700 δεν ειχαν 9000 αλλα 7500,Οπως και τωρα του 2016 παιζει και στα 7650.Οποτε η μεταπωλητικη αξια του ειναι υψηλοτερη.Bεβαια και το VStrom σαν ενα καλοπουλημενο μοντελο φυσικα και κραταει τιμη οπως και το TDM. με μια προχειρη αναζητηση παντως βρισκεις και με 5500 προσφατες αγγελιες http://www.car.gr/used-bikes/suzuki.html?sort=pra®istration-to=<2016&fs=1&exterior_color=&kteo=&engine_size-to=&variant=VSTROM&gearbox_type=&engine_power-from=&significant_damage=&hi=&radius=®istration-from=>2012&engine_size-from=&category=&engine_power-to=&offer_type=sale&mileage-from=&price-from=&modified=&st=&rg=&mileage-to=&price-to=&fuel_type=&postcode= ενω οι τιμες που αναφερεις υπαρχουν σε αγγελιες ομως εχουν ανανεωθουν μηνες.Υπαρχουν και καποια σε μαντρες που παντα ζητανε οτι θελουν σε ολα τα μηχανακια. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2016 από τον billy84 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos78 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Εδώ θα διαφωνήσω. Όχι μόνο το nc αλλά σχεδόν σε όλες οι μάρκες, στα μοντέλα ίδιου κυβισμού βλέπεις τα ίδια πράγματα.Π.χ Vstrom καινούρια 8.995, και μοντέλο 2012, 6.700 ως 7.000€. Άρα δε βλέπω ότι αυτό ισχύει μόνο στη Honda.Σαν να σου λέει ο ιδιοκτήτης: Πρέπει να αποταμιεύω κάθε χρόνο 500€. Και σε 4 χρόνια αφού έκανα τα ταξιδάκια μου, δώσε μου 7.000, θα βάλω και εγώ άλλα 2.000 και την ξαναγοράζω καινούρια.Κάποια στιγμή θα είμαι στη θέση του πωλητή. Και πως θα βγω κερδισμένος σε 4 χρόνια που δε θα μπορώ να τη πουλήσω σ' αυτή τη τιμή; Αφού κι εγώ δε δίνω 7.000 αλλά δίνω 9.000 για καινούρια όπως και τόσοι άλλοι στο forum. Στις 4.000 ο άλλος το σκέφτεται. Στις 7.000 με τίποτα. Την αξία του το nc θα τη δείξει όταν τα πρώτα (του 2012) γίνουν 7 ετών και έχουν ζήτηση. Και μακάρι να είναι έτσι.Αυτο ακριβως λεω..... Με αυτο ακριβως το σκεπτικο βλεπω μονοδρομο την αγορα του καινουριου!!!Κατα ποσο δε στην συγκεκριμενη εποχη που υπαρχουν ακομα λιγα stock καινουρια του 15 με τιμη στα 7100€. Σιγουρα ειναι θεμα το τι εδωσε ο καθενας μας για να το αγορασει, αλλα εαν θελεις να εισαι ρεαλιστικα στο παιχνιδι δεν κοιτας τι εδωσες εσυ για να το παρεις αλλα τι πρεπει να δωσει ο υποψηφιος αγοραστης για να αγορασει την εποχη που πουλας εσυ, σε σχεση με την αγορα καινουριων εκεινη τη στιγμη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Χλωμό να βρεθεί service manual μοντέλου που κυκλοφόρησε εντός της 5ετίας+. Η καλύτερη λύση είναι αγοράσει κάποιος την ηλεκτρονική έκδοση και μετά να μοιραστούν τα έξοδα...Το τελευταίο service manual που καλύπτει τα NC700 των Η.Π.Α. από το '12 έως το ΄15 (και τυχόν αναθεωρήσεις για τα πρώτα) έχει κωδικό 61MGS03. Αυτό των Ρώσων είναι το 1ο του '12.Και μην ξεχνάτε το Honda Common Service Manual του '04, και το τελευταίο Parts Catalogue... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Παιδια φυσικα σε μια αγορα καινουργιου παντα χανεις οταν το πουλησεις στην τετραετια.Το θεμα ειναι ποσο χανεις!Αν ενα μοντελο κραταει τιμη δε χανεις πολλα αυτη ειναι η αληθεια.Και μη σκεφτεστε ατομικα,εσεις μπορει να διαθετετε 2 χιλιαρικα για να παρετε το καινουργιο ενας αλλος ομως μπορει να μην τα διαθεσει και να προτιμησει να τα κρατησει παιρνοντας ενα μεταχειρισμενο 2τιας με δεδομενη αξιοπιστια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Και για να σας βοηθήσω εμένα μου είχε στοιχίσει μαζί με τα έξτρα 9000+ dct, 700 και το πουλησα κάτω από 7 μπορουσα να περιμένω και να ζητάω όσα θέλω εάν όμως θέλεις να φύγει το βάζεις σε μια ρεαλιστική τιμή σύμφωνα με το τι γίνεται στην αγορα .Και πουλάς τα διάφορα έξτρα που έχεις βάλει χωριστά. Στο 99% των περιπτώσεων κανείς δεν εκτιμά το επιπλέον κόστος... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos78 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σε οτι εχω πουλησει το κριτηριο της τιμης που διαμορφωσα ηταν στο απλο σκεπτικο: ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ. Ενδεικτικα στα χρονια της κρισης πουλησα σε λιγοτερο απο βδομαδα τα εξης: APRILIA PEGASO STRADA 660 του 05, SUZUKI VStom 650 K8, HONDA INNOVA, SYM SYMPHONY SR150, MAZDA 6, HYUNDAI ATOS. Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2016 από τον tasos78 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Τα NC700 δεν ειχαν 9000 αλλα 7500,Οπως και τωρα του 2016 παιζει και στα 7650.Δηλαδή κάποιος έδωσε 7500 και μετά από 4 χρόνια ζητάει 6700-7000; Παιδια φυσικα σε μια αγορα καινουργιου παντα χανεις οταν το πουλησεις στην τετραετια.Αυτό λέω αλλά από την ανάποδη. Στη τετραετία ΔΕ θεωρώ ότι χάνεις αν πάρεις πίσω τα 7000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Σάββα πήρες nc;Όχι.........δεν το παρέλαβα ακόμα, ες αύριον τα σπουδαία, έχουν να μπουν καλούδια επάνω... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Σε οτι εχω πουλησει το κριτηριο της τιμης που διαμορφωσα ηταν στο απλο σκεπτικο: ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ. Ενδεικτικα στα χρονια της κρισης πουλησα σε λιγοτερο απο βδομαδα τα εξης: APRILIA PEGASO STRADA 660 του 05, SUZUKI VStom 650 K8, HONDA INNOVA, SYM SYMPHONY SR150, MAZDA 6, HYUNDAI ATOS. Μαντρα εχεις ρε φίλε!!! Η λεφτα για πέταμα; Γιατι ετσι οπως τα λες εσυ πρέπει να εχεις χάσει πολλες χιλιαδες € πουλώντας τα μεταχειρισμένα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Οχι φιλε μου αν δεις θα βρεις αγγελιες απο 5300!Πες 2 χιλιαρικα κατω περιπου. Σε οτι εχω πουλησει το κριτηριο της τιμης που διαμορφωσα ηταν στο απλο σκεπτικο: ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ. Ενδεικτικα στα χρονια της κρισης πουλησα σε λιγοτερο απο βδομαδα τα εξης: APRILIA PEGASO STRADA 660 του 05, SUZUKI VStom 650 K8, HONDA INNOVA, SYM SYMPHONY SR150, MAZDA 6, HYUNDAI ATOS. Για μενα σωστος εισαι!Απλα ο καθενας εχει διαφορετικα κριτηρια για αυτο και βλεπεις και διαφορετικες τιμες.Ο θανασης πιο πανω σου λεει ''εγω το πονεσα μου κοστισε τοσο με τα εξτρα ζηταω τοσα μετρητα''.Ο Nik999 ειχε αναγκη να φυγει γρηγορα και το εβαλε σε τιμη που εφυγε με τη μια.Εγω σα Βασιλης ειμαι περισσοτερο κοντα στον Νικο,θα ηθελα να φυγει γρηγορα και ας εχανα 500-1000 ευρω.Για διαφορετικους λογους ομως,υπομονης κυριως και οχι αναγκης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos78 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Μαντρα εχεις ρε φίλε!!! Η λεφτα για πέταμα; Γιατι ετσι οπως τα λες εσυ πρέπει να εχεις χάσει πολλες χιλιαδες € πουλώντας τα μεταχειρισμένα!!!Οχι ρε Γιαννη, αλλαγες εκανα, εδωσα αυτα και πηρα κατι αλλο. Απο αυτα μονο το MAZDA και το SYM ηταν στα χερια μου απο καινουργια. Τωρα κοιταω για το NC γιατι εχω ενα χρονο μη μοταιος μετα το VStrom και μου την εχει σφυριξει!!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες