Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Έγραψα αναλυτική απάντηση αλλά δεν την βλέπω Άκη δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά με τον σέρβερ του φόρουμ, αργεί δεν ξέρω, έτσι είναι αδύνατον να συζητήσουμε φίλε μου....να ορίστε κοίτα τώρα έπεσε η απάντησή σου που πήρα mail με αυτή πριν από 8 λεπτά, πώς να κάνεις συζήτηση ? Άκρως ενοχλητικό αυτό με τον σέρβερ εδώ..

Όχι δεν ανέβηκε κάτι Άκη ή δεν μπήκε κάτι εδώ αν εννοείς αυτό.

Άκη άμα έχεις παιδιά μεγάλα ρώτα τα και θα σου το δείξουν είναι μανούλες σε αυτά τα πιτσιρίκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όχι κάτι δεν αντιγράφεις σωστά.

Δεν βγάζω άκρη. Θα το δείς από κοντά κάποια στιγμή

Όποτε θές να το δοκιμάσεις κιόλας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποτε θές να το δοκιμάσεις κιόλας

Νάσαι καλά Άκη. 

'Οπως πάει η έρευνα όμως το βλέπω νάρχεται σφαιράτο, λίγοι μείνανε και αποφασίζω....λέω του αλλουνού σήμερα για test ride κάτι μου μάσαγε, κάτι να σας πάρω τηλέφωνο και κάτι χαζά δηλαδή έτσι θέλουνε να πουλήσουνε? Ξεφτίλα δηλαδή....αύριο θα δοκιμάσω σε άλλον αυτόν ήδη έφαγε μαύρο και λεφτά δικά μου δεν θα δει. Δεν έχει νόημα να πω ποιος κλπ από κοντά αυτά θα τα πούμε όταν στρώσω και ξεκινήσουμε καμιά βόλτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νάσαι καλά Άκη. 

'Οπως πάει η έρευνα όμως το βλέπω νάρχεται σφαιράτο, λίγοι μείνανε και αποφασίζω....λέω του αλλουνού σήμερα για test ride κάτι μου μάσαγε, κάτι να σας πάρω τηλέφωνο και κάτι χαζά δηλαδή έτσι θέλουνε να πουλήσουνε? Ξεφτίλα δηλαδή....αύριο θα δοκιμάσω σε άλλον αυτόν ήδη έφαγε μαύρο και λεφτά δικά μου δεν θα δει. Δεν έχει νόημα να πω ποιος κλπ από κοντά αυτά θα τα πούμε όταν στρώσω και ξεκινήσουμε καμιά βόλτα.

Εχω ακούσει και εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τα test ride. Αν θέλεις πάντως να δοκιμάσεις κάτι από το δικό μου (μοντέλο 2015) και είσαι Αθήνα πές μου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ακούσει και εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τα test ride. Αν θέλεις πάντως να δοκιμάσεις κάτι από το δικό μου (μοντέλο 2015) και είσαι Αθήνα πές μου. 

Νάσαι καλά Άκη, ναι Αθήνα είμαι. Άμα θέλετε κανά καφεδάκι αύριο μετά τις 19.00 πείτε να μαζευτούμε να γνωριστούμε.

Τόπο και ώρα και θάμαι εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νάσαι καλά Άκη, ναι Αθήνα είμαι. Άμα θέλετε κανά καφεδάκι αύριο μετά τις 19.00 πείτε να μαζευτούμε να γνωριστούμε.

Τόπο και ώρα και θάμαι εκεί.

Μπορώ και εγώ αύριο αλλά κατά τις 8. Αν βολεύει μέσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορώ και εγώ αύριο αλλά κατά τις 8. Αν βολεύει μέσα

8 μια χαρά, πες μέρος και όποιος θέλει ευπρόσδεκτος θα το δούνε τα παιδιά από εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

8 μια χαρά, πες μέρος και όποιος θέλει ευπρόσδεκτος θα το δούνε τα παιδιά από εδώ.

Εγώ είμαι στην Τερψιθέα. Που θέλεις? Εσύ που είσαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω μπορω αν θελετε ισως ομως ερθω και σας βρω αργοτερα.Σαββα εχω τηλ σου οποτε θα σε παρω αν τελικα μαζευτειτε!:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είμαι στην Τερψιθέα. Που θέλεις? Εσύ που είσαι?

Εγώ είμαι κέντρο Άκη, τι λέτε να πούμε κατά Γλυφάδα μεριά στα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΔΩ  ή κατά κέντρο στο ΘΗΣΕΙΟ  να βρεθούμε έξω από την είσοδο του Ηλεκτρικού και καθόμαστε σε μία από τις δεκάδες καφετέριες εκεί ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είμαι κέντρο Άκη, τι λέτε να πούμε κατά Γλυφάδα μεριά στα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΔΩ  ή κατά κέντρο στο ΘΗΣΕΙΟ  να βρεθούμε έξω από την είσοδο του Ηλεκτρικού και καθόμαστε σε μία από τις δεκάδες καφετέριες εκεί ?

Σάββα εμένα με βολεύει πολύ για τα Δελφίνια και λόγω καιρού και θάλασσας είναι πολύ ωραία. Όμως αν σε βολεύει κάπου αλλού δεν έχω πρόβλημα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα εμένα με βολεύει πολύ για τα Δελφίνια και λόγω καιρού και θάλασσας είναι πολύ ωραία. Όμως αν σε βολεύει κάπου αλλού δεν έχω πρόβλημα. 

Τότε ΔΕΛΦΙΝΙΑ και ώρα 20.00 εκεί μπροστά, θα δείτε το SH και θα καταλάβετε, δεν υπάρχει περίπτωση α χα χα χα χα ! Σούστειλα και τηλέφωνο Άκη μην τυχόν και τύχει καμιά στραβή, πάλι θα ταράξουμε την υπερήλικη νεολαία εκεί εμείς τα νιάτα...α χα χα χα χα , πολύ ωραία ! 

κεντρο θησειο και εγω αν γινεται τεταρτη  τεστ τραιβ που πηγες ?

Έκλεισε τώρα για Δεφίνια αύριο σύντροχε, θα σας τα πω από κοντά τα λοιπά.

Τροποποιήθηκε από τον ΣΑΒΒΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε ΔΕΛΦΙΝΙΑ και ώρα 20.00 εκεί μπροστά, θα δείτε το SH και θα καταλάβετε, δεν υπάρχει περίπτωση α χα χα χα χα ! Σούστειλα και τηλέφωνο Άκη μην τυχόν και τύχει καμιά στραβή, πάλι θα ταράξουμε την υπερήλικη νεολαία εκεί εμείς τα νιάτα...α χα χα χα χα , πολύ ωραία ! 

Έκλεισε. Σε περιμένω εκεί στις 8. Σου έστειλα και εγώ. Φυσικά όποιος άλλος μπορεί ευπρόσδεκτος. Και μιλάμε και για Τετάρτη για τον φίλο Sabre 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έκλεισε. Σε περιμένω εκεί στις 8. Σου έστειλα και εγώ. Φυσικά όποιος άλλος μπορεί ευπρόσδεκτος. Και μιλάμε και για Τετάρτη για τον φίλο Sabre 

ΟΚ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην να ζητησω συγνωμη σε ολους που δεν ενημερωσα εδω για τη Σαββατιατικη βολτα που πηγαμε στην Ευβοια.Κανονιστηκε τελευταια στιγμη και ισα που προλαβα να τη βαλω γρηγορα στο γκρουπακι μας στο FB.

Σταση στη Στενη για καφεδακι.

13173207_10154125786344804_8441718146630

13147775_10154125786354804_4426031186954

13198416_10154125789534804_1049842768327

13173595_10154125789554804_4705258977644

13177685_10154125790499804_1783994999090

Ανηφοριζοντας για Κυμη οπου θα τρωγαμε.Εδω ενα τρομερο σημειο,η τριτη παραλια ειναι η γνωστη μας Χιλιαδου

13130931_10154125792524804_7347983958933

NC 2016 γραφει στο φακο!

13130825_10154125795894804_7601551293271

Καλυτερο τυροπιταρι ακομη και απο του Μπατζαβαλη τολμω να πω.Πολυ υλικο μεσα!

13119861_10154162936079910_3898513428587

13173173_10154162935959910_6038402727957

Και ενας χαλαρωτικος καφες στην Αμαρυνθο

13147336_10154125800029804_9181037600450

13131025_10154125800009804_1357318104621

Αυτα για να δειτε ποσο ωραια θα περασουμε την Κυριακη!Οσοι πιστοι προσελθετε!:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μου λες Μπίλ όταν θάναι για τις βόλτες θα χωριζόμαστε σε ομάδες <<νεαρών στριφτερών>>, και <<οδηγώ και σε σκέφτομαι ?>> α χα χα χα χα χα ΔΕΣΦΙΝΑ με τον Μπίλυ μόνο που το σκέφτομαι πεθαίνω....θα φτάνει ο Μπίλυ και εγώ θα χαζεύω πεταλούδες, τοπίο κλπ και μόλις φτάνω ..τώρα φεύγουμε ....:2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μου λες Μπίλ όταν θάναι για τις βόλτες θα χωριζόμαστε σε ομάδες <<νεαρών στριφτερών>>, και <<οδηγώ και σε σκέφτομαι ?>> α χα χα χα χα χα ΔΕΣΦΙΝΑ με τον Μπίλυ μόνο που το σκέφτομαι πεθαίνω....θα φτάνει ο Μπίλυ και εγώ θα χαζεύω πεταλούδες, τοπίο κλπ και μόλις φτάνω ..τώρα φεύγουμε ....:2funny:

:laugh: ο καθενας φυσικα παει με το ρυθμο που θελει και νιωθει ασφαλης,πιστευω αυτη ειναι η μαγικη συνταγη στις βολτες για να περνανε ολοι καλα φυσικα.Εννοειται οπου υπαρχουν διασταυρωσεις γινεται μια ανασυγκροτηση και συνεχιζουμε!

Γενικα διαφωνω με κατι σκουπες και πλοηγους που ακουω σε διαφορες βολτες και σαφως και δε θα συμμετειχα σε τετοιου ειδους convoy!:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεε παιδιά δεν πάει ωραία αυτο που κάνετε!!! Πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πως ζηλεύω που θα πάτε για καφε όλοι μαζί!!! Καταραμένα νησιά!! Αποκομμένοι είμαστε ρε γαμωτο!! Καλά να περάσετε ρε συντροχοι!!! και προσοχή στον δρόμο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:laugh: ο καθενας φυσικα παει με το ρυθμο που θελει και νιωθει ασφαλης,πιστευω αυτη ειναι η μαγικη συνταγη στις βολτες για να περνανε ολοι καλα φυσικα.Εννοειται οπου υπαρχουν διασταυρωσεις γινεται μια ανασυγκροτηση και συνεχιζουμε!

Γενικα διαφωνω με κατι σκουπες και πλοηγους που ακουω σε διαφορες βολτες και σαφως και δε θα συμμετειχα σε τετοιου ειδους convoy!:tooth:

Ωραίος ! 

Άσε θα πούμε πολλά στον καφέ θάχει τρελά γέλια λέμε !

Επί του παρόντος καληνύχτα παιδιά.

Υ.Γ. Γιάννη μην ανησυχείς θα μαζέψουμε κανά φράγκο και θαρθούμε Κρήτη να σας ενοχλήσουμε, βρες φθηνά δωμάτια και κάτι θα γίνει και κατά εκεί πού θα πάει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεε παιδιά δεν πάει ωραία αυτο που κάνετε!!! Πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πως ζηλεύω που θα πάτε για καφε όλοι μαζί!!! Καταραμένα νησιά!! Αποκομμένοι είμαστε ρε γαμωτο!! Καλά να περάσετε ρε συντροχοι!!! και προσοχή στον δρόμο....

Εκεί που είσαι είναι καλύτερα από παντού Γιάννη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να είστε καλα ρε παιδιά.. Ελπιζω να περάσετε καλα και να το χαρείτε!! Δεν πειράζει πού κάποιοι απο εμάς είμαστε μακριά και μόνο που μπορούμε μεσα απο εδω και ανταλλάσουμε ιδέες και τα λέμε είναι σαν να γνωριζόμαστε σαν φίλοι χρόνια!!! Καληνύχτα σε όλους!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα