Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Μη μου λέτε παιδιά για βελτιώσεις γιατί θα πουλήσω νεφρό....:2funny:

Άμα δε χαλάσει δεν αλλάζει τίποτα έχω πισινό τιτάνιο λέμε (θα βγάλω από το ποδάρι)......όντως και μένα μου φάνηκε σκληρούτσικη πέρα από την πλάκα αλλά επί του παρόντος δεν θα πειράξω κάτι, θα δούμε σιγά σιγά και αργότερα.

Ευχαριστώ παιδιά νάστε καλά ας το πάρω με το καλό πρώτα να το στρώσω και όταν αρχίσει το καλό χλμ θα δω τι θα παίξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για τα περί logo... Ξεχνάτε και τους άλλους συγγενείς της πλατφόρμας, και αυτούς που θα προκύψουν στο μέλλον...

Το Integra στο κατούρι πηγάδησε; :laugh:

η επίσημη ονομασία είναι 

Nc700x

Nc700s 

Nc700D Integra https://en.m.wikipedia.org/wiki/Honda_NC700D_Integra 

Το ίδιο και στο 750

Honda Integra δεν "υπάρχει" διότι "ανήκει" σε αυτοκίνητο αυτή η ονομασία.https://en.m.wikipedia.org/wiki/Honda_Integra

Οπότε το λογότυπο nc τα καλύπτει όλα καθώς όλα είναι μέλη του nc(new concept) family. Ακόμα και τα μελλοντικά.

Όποιος είναι ειδικός ας πάρει ιδέες από τα 4 σχέδια του Hidef και από τα  4 που πρότεινα εγώ αν αρεσουν,και να τα συνδιάσει,να τα τελειοποιησει και να γινει,διότι στην βράση κολλάει το σίδερο.

Τροποποιήθηκε από τον damianos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην οικογένεια παίζουν και τα NM4 & CTX700... Ok... Ίσως πολύ το ψειρίζω... :laugh:

έχεις δίκιο σε αυτό αλλά δεν ξέρεις που αλλού θα βάλει η χόντα αυτό μοτέρ στο μέλλον.τουλάχιστον να μείνουμε σε αυτά που είναι ακριβώς τα ίδια(πλαίσιο,γωνία κάστερ κλπ) και έχουν μόνο διαφορετικά πλαστικά.

2014-honda_ctx_frame_structure_comparisoimg_dimensions.gif

Πλάκα κάνω εννοείται. Διότι θα μου πεις《 το Integra έχει άλλο ψαλίδι》 και θα σου πω 《ναι τους φουστιδες,δεν το έχουν βάλει ακόμα στο 750x!》 Και η κουβέντα τελειωμό δεν έχει. Βάλε εκεί ένα NC  με μεγάλα γράμματα και είσαι κομπλέ με το logo. 

Τροποποιήθηκε από τον damianos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όσους σύντροχους ενδιαφέρονται για χαμήλωμα 35 χιλιοστών υπάρχει ΑΥΤΟ  που μπαίνει ΕΤΣΙ  από τον κατάλογο ΑΥΤΟΝ. 

Εδώ τόχει ο K SHOCK το κιτάκι.

Να σας κάνω και μια ερώτηση σχετικά με τη συντήρηση για όσους ασχολούνται με το <<φτιάξτο μόνος σου>>. Με το εγχειρίδιο συντηρήσεως ξέρει κάποιος σύντροχος τι γίνεται? Υπάρχει κάπου ?

Εντάξει δεν βλέπω κάτι τερατώδες αλλά επειδή είμαι ψείρας και του δυναμόκλειδου θάθελα να τόχω γιαυτό ρωτάω, οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κάνω την εξής ερώτηση αν ξέρει κάποιος;στο Integra γιατί έχουν βάλει αλουμινινένιο ψαλίδι και στο NC όχι.Μήπως παίζει ρόλο στο σκουτεροειδές επειδή ακι η αντίστοιχη κατηγορία του έχουν αλουμινένεια ψαλίδια και για αυτό το κάνανε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην οικογένεια παίζουν και τα NM4 & CTX700... Ok... Ίσως πολύ το ψειρίζω... :laugh:

Ναι Στελιο μου. Η γενικη ιδεα ειναι με το NC σκετο να καλυψουμε και υα 700-750κυβικα(και πιθανον οτι αλλα προκυψουν) και τα integra.

Νομιζω ειμαστε αρκετοι με δαυτα :)

Σιγουρα θα το καταληξουμε μεχρι το τελος της βδομαδας ωστε να να το αναρτησουμε στο fb, να το ετοιμασω για αυτοκολλητα και μπλουζακια κλπ :)

Επισης, θα σας αρεσε η ιδςα NC Forum?? (!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όσους σύντροχους ενδιαφέρονται για χαμήλωμα 35 χιλιοστών υπάρχει ΑΥΤΟ  που μπαίνει ΕΤΣΙ  από τον κατάλογο ΑΥΤΟΝ. 

Να σας κάνω και μια ερώτηση σχετικά με τη συντήρηση για όσους ασχολούνται με το <<φτιάξτο μόνος σου>>. Με το εγχειρίδιο συντηρήσεως ξέρει κάποιος σύντροχος τι γίνεται? Υπάρχει κάπου ?

Εντάξει δεν βλέπω κάτι τερατώδες αλλά επειδή είμαι ψείρας και του δυναμόκλειδου θάθελα να τόχω γιαυτό ρωτάω, οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ προκαταβολικά.

καλημερα στη παρεα το κιτ χαμηλωματος ειναι ενδιαφερον προταση για οσους εχουν ανασφλαλεια με το πατημα γνκ.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι τι επιπτωσεις εχει στην πισω αναρτηση αλλα και στο αν την καταπωνει παραπανω.επισης οσον αφορα τη γεωμετρια μηπως τη χαλαει και αλλαζει τη συμπεριφορα της μοτο?δεν γνωριζω τπτ απλα ρωτω.επισης περι ασφαλειας δλδ πχ υπαρχει περιπτωση να σπασουν κοπουν και να προκληθει καποιο ατυχημα ας πουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα στη παρεα το κιτ χαμηλωματος ειναι ενδιαφερον προταση για οσους εχουν ανασφλαλεια με το πατημα γνκ.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι τι επιπτωσεις εχει στην πισω αναρτηση αλλα και στο αν την καταπωνει παραπανω.επισης οσον αφορα τη γεωμετρια μηπως τη χαλαει και αλλαζει τη συμπεριφορα της μοτο?δεν γνωριζω τπτ απλα ρωτω.επισης περι ασφαλειας δλδ πχ υπαρχει περιπτωση να σπασουν κοπουν και να προκληθει καποιο ατυχημα ας πουμε?

Καλημέρα σύντροχε.

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω μιας και ακόμα ούτε καν τόχω το εργαλείο και θα το αποκτήσω σε λίγο καιρό. Ψάχνομαι απλά στα πλαίσια της ρήσης <<των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν>>.

Υποθετικά θα σου πω ότι η HYPERPRO είναι εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την ανάρτηση της μοτοσυκλέτας. Δεν μπορεί να πουλάει κάτι μη δοκιμασμένο. Αυτό που αναφέρει σαφώς στις οδηγίες της είναι ότι μπορεί να χρειαστεί <<κόντημα>> το πλαϊνό σταντ λόγο μειώσεως του ύψους της μοτό. Και μένα δεν μου αρέσει αυτό αλλά σκοπεύω να βάλω και κεντρικό σταντ για πολλούς λόγους και υπάρχει περίπτωση σοβαρή αν είναι λογικός ο πωλητής να ζητήσω να το βάλουν πριν καν την καβαλήσω οπότε δεν με ενδιαφέρει και πολύ το πλαινό. 

Σχετικά με την απόδοση της αναρτήσεως όπως το βλέπω προσωπικά το θέμα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι μιας και δεν αλλάζει κάτι στην ανάρτηση αν παρατηρήσουμε το σχήμα αλλά ας πουν και οι άλλοι σύντροχοι την γνώμη τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σύντροχε.

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω μιας και ακόμα ούτε καν τόχω το εργαλείο και θα το αποκτήσω σε λίγο καιρό. Ψάχνομαι απλά στα πλαίσια της ρήσης <<των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν>>.

Υποθετικά θα σου πω ότι η HYPERPRO είναι εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με την ανάρτηση της μοτοσυκλέτας. Δεν μπορεί να πουλάει κάτι μη δοκιμασμένο. Αυτό που αναφέρει σαφώς στις οδηγίες της είναι ότι μπορεί να χρειαστεί <<κόντημα>> το πλαϊνό σταντ λόγο μειώσεως του ύψους της μοτό. Και μένα δεν μου αρέσει αυτό αλλά σκοπεύω να βάλω και κεντρικό σταντ για πολλούς λόγους και υπάρχει περίπτωση σοβαρή αν είναι λογικός ο πωλητής να ζητήσω να το βάλουν πριν καν την καβαλήσω οπότε δεν με ενδιαφέρει και πολύ το πλαινό. 

Σχετικά με την απόδοση της αναρτήσεως όπως το βλέπω προσωπικά το θέμα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι μιας και δεν αλλάζει κάτι στην ανάρτηση αν παρατηρήσουμε το σχήμα αλλά ας πουν και οι άλλοι σύντροχοι την γνώμη τους

επισης αυτο που αναρωτιεμαι ειναι οτι εφοσον μικρινει η αποσταση της πισω αναρτησης δν θα πρεπει να μικρινει την ιδια αποσταση και το μπροστινο?αλλιως θα γινει λιγο τσοπερ?παντως με ενδιαφερει και μενα αυτη η ας το πουμε πατεντα,εαν καποιο μελος εχει προχωρησει στην εν λογω κινηση ας μας ενημερωσει για την ολη ιστορια.εννοειται πως δν αμφισβητω τη hyperpro ειναι σοβαρη εταιρεια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν μπορείς να βρείς έξω πόσο πρέπει να σφίγγει το δυναμόκλειδο οτιδήποτε πάνω στη μηχανή. Αυτές τις τιμές τις έχουν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Θα το ψάξω και θα σου απαντήσω. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας πεί.

Να κάνω την εξής ερώτηση αν ξέρει κάποιος;στο Integra γιατί έχουν βάλει αλουμινινένιο ψαλίδι και στο NC όχι.Μήπως παίζει ρόλο στο σκουτεροειδές επειδή ακι η αντίστοιχη κατηγορία του έχουν αλουμινένεια ψαλίδια και για αυτό το κάνανε;

Ακριβώς. Πιστεύω ότι γίνεται για εμπορικούς λόγους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Service Manual φυσικά και υπάρχει (και σε PDF) αλλά πρέπει να το αγοράσει κάποιος...

Καλημέρα σύντροχε.

Σχετικά με την απόδοση της αναρτήσεως όπως το βλέπω προσωπικά το θέμα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι μιας και δεν αλλάζει κάτι στην ανάρτηση αν παρατηρήσουμε το σχήμα αλλά ας πουν και οι άλλοι σύντροχοι την γνώμη τους.

Αν χαμηλώσει η μοτοσικλέτα πρέπει να χαμηλώσουν αντίστοιχα και τα stands.

Η γεωμετρία αλλάζει, και αν θυμάμαι καλά με το χαμήλωμα θες μεγαλύτερη ακτίνα για να στρίψεις...

Μιχαήλ; :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλώντας εκ πείρας (ακόμη και απο εποχές προ Internet, με τα BBS), θα έλεγα ότι δεν είμαστε τόσοι πολλοί ώστε να υπάρξει συνέχεια...

Άλλωστε πιστεύω η αλληλεπίδραση με άλλους είναι περισσότερο οφέλημη για όλους.

Αν δεν έχουν αντίρρηση και τα παιδιά του myBike ίσως να κάναμε κάποια υποενότητα εδώ... Κάτι τέτοιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απ οτι εχω καταλάβει μιλάτε για logo στο Facebook οτι θα φτιάξετε!!! Αν ναι είναι άδικο γιατι εμεις που δεν έχουμε δεν θα μαθαίνουμε τα νέα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σύντροχε.

Aλλαζει η γεωμετρια αλλα για χρηση νορμαλ μεσα στην πολη δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Υπαρχει μονο σε οριακη οδηγηση,οσοι εχουν θεμα υψους προχωρανε αφοβα,ειναι πιο σημαντικο να ελεγχεις καλυτερα το μηχανακι και αν χρειαστει να βαλεις κανενα ποδι κατω παρα οταν χρειαστει να σου πεσει σε κανενα ποδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά θα το σκεφτώ και θα πράξω αναλόγως, φυσικά θα ενημερώσω πλήρως αν κάνω κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά θα το σκεφτώ και θα πράξω αναλόγως, φυσικά θα ενημερώσω πλήρως αν κάνω κάτι.

Σαββα γιατι το εχεις αποκλεισει το INTEGRA που εχει υψος σελας 790mm?

Λογο του ότι δεν εχει χωρο απο κατω?

Σε αυτό πιστευω θα πατας μια χαρα κατω.

Εγω για το INTEGRA θα παω τωρα που πουλησα το δικο μου.

Εγω θα χρειαστω και σκαψιμο σελας γυρω στους 2 ποντους για να παταω λιγο καλυτερα!

Ελπιζω να μην χασω πολύ από την ανεση της.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα δες αν φτάνεις πλέον στο ύψος του S. Στην περίπτωση αυτή λογικά θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα stands απο το S...

Δες και στα forums εκτός. Κάποιοι το έχουν κάνει ήδη.

Μόλις τώρα βρήκε ένας ότι με το πλαϊνό πρέπει να έχει κλήση 18°.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα γιατι το εχεις αποκλεισει το INTEGRA που εχει υψος σελας 790mm?

Λογο του ότι δεν εχει χωρο απο κατω?

Σε αυτό πιστευω θα πατας μια χαρα κατω.

Εγω για το INTEGRA θα παω τωρα που πουλησα το δικο μου.

Εγω θα χρειαστω και σκαψιμο σελας γυρω στους 2 ποντους για να παταω λιγο καλυτερα!

Ελπιζω να μην χασω πολύ από την ανεση της.

Δεν κάνει το INTEGRA για τη χρήση που θέλω.

Σάββα δες αν φτάνεις πλέον στο ύψος του S. Στην περίπτωση αυτή λογικά θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα stands απο το S...

Δες και στα forums εκτός. Κάποιοι το έχουν κάνει ήδη.

Μόλις τώρα βρήκε ένας ότι με το πλαϊνό πρέπει να έχει κλήση 18°.

Κάποιο λινκ αν υπάρχει Στέλιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω κρατήσει κάτι συγκεκριμένο. Τα διαβάζω κατά καιρούς απο το '12.

Ο τελευταίος δεν λέει τίποτα... Απάντησε στον εαυτό του... :D

http://nc700.co.uk

http://nc700-forum.com

Αν ψάξεις στο Google με τους όρους "lowering nc700" θα τα βρεις όλα πιστεύω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω κρατήσει κάτι συγκεκριμένο. Τα διαβάζω κατά καιρούς απο το '12.

Ο τελευταίος δεν λέει τίποτα... Απάντησε στον εαυτό του... :D

http://nc700.co.uk

http://nc700-forum.com

Αν ψάξεις στο Google με τους όρους "lowering nc700" θα τα βρεις όλα πιστεύω!

Ευχαριστώ Στέλιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα σήμερα με το φιλαράκι μου που έχει το ΜΤ-07 στην στενή για ένα καφεδάκι,δεν είχε και πολύ κόσμο αλλά μου άρεσε η διαδρομή,ήταν η πρώτη εκδρομή του ΝC και θα πω τις ελάχιστες  εντυπώσεις μου.

Το μηχανάκι ήταν όπως το περίμενα άνετο,τα 230 κιλά που είναι ούτε που φαίνονται μόλις γυρίσουν οι ρόδες ,ο φίλος μου που είναι και 1.85 που το καβάλησε στατικό δεν το περίμενε ότι είναι 230 κιλά αν δεν του το έλεγα,αυτό ίσως έχει να κάνει και με το ύψος του κάθε ανθρώπου αλλιώς εγώ που είμαι 1,70 αλλιώς αυτός που είναι 1.85 και πως πατάει κάτω,εδώ να μου πείς έχω καβαλήσει F800GS συναδέρφου με ύψος σέλας στα 89-90 εκατοστά αλλά έπαιρνα φόρα σαν την μακριά γαιδούρα για να την καβαλήσω και να οδηγηθεί στον κλεινόν άστυ και δεν θα κολλήσουμε στους 83 πόντους του NC.

Η σέλα του είναι λίγο σκληρή και σου πιάνεται ο κώλος λίγο,πιστέυω μια σέλα της shad σαν του ασπρομάτη να είναι καλύτερη,όπως και μια πιο φαρδιά ζελατίνα θα ήταν ακόμα καλύτερη να κόβει λίγο από τα πλάγια,περιμένουμε την givi να ασχοληθεί με αυτό γιατί οι υπάρχον δεν κανουν γιατί βρίσκει το τιμόνι.

Οσοι επίδοξοι εγχώριοι Valendino Rossi λένε το μηχανάκι τάφο μιας και έχουν συνηθίσει να οδηγάνε πάνω από 1000 cc και 1000 άλογα ιπποδύναμη εδώ στο βλακανιστάν,να πώ ότι με νορμάλ και ανθρώπινες ταχύτητες μέχρι και το φάσμα των 150χλμ το μηχανάκι είναι δυνατό για αυτά που δίνει με ροπή και προπάντων με ασφάλεια γιατί δεν έχουμε δρόμους και οδηγική παιδεία,και προπάντων η προσωπική μου γνώμη προφταίνεις πολλά αν δεν κινείσαι με την ταυτότητα στο στόμα αλλά και μπορείς να απολαύσεις και τα τοπία,αλλιώς υπάρχουν και οι πίστες,αυτά από ένα μη χερά και κότα στους δρόμους παρά τα 46 χρόνια μου και τις 13 μηχανές και scooter που έχω αλλάξει στο σύνολο από τα 23 μου χρόνια.

Στο θέμα οικονομίας τώρα εθνική ήμουνα από 120-140 χλμ και μετά από Χαλκίδα για στενή μέσος όρος γύρω στα 70-80 χλμ,το μηχανάκι έδειχνε μέση κατανάλωση σταθερά όταν πηγαίναμε στα 3,5 λίτρα/100 χλμ και έπεσε στον γυρισμό σταθερά από την Στενή που γυρνάγαμε στα 3,3 λίτρα/100,πέστε μου πιο μηχανάκι καίει τόσο;κανένα ,ο φίλος με το MT-07 και δικάβαλος είχε 2 λίτρα παραπάνω,αλλά και μόνος του που γυρνάει κάτω από 5 λίτρα από ότι μου είπε δεν έχει δεί,νορμάλ οδηγός σαν εμένα και αυτός.

το sym citicom 300 πχ που είχα για ένα χρόνο είχα κατανάλωσει από 4.7-5.2 λίτρα /100,το κωλόπαπο είχε 2.5-3 λίτρα/100,και μηχανή 750 μου έδειξε όταν την φουλάρισα όταν ήρθα 3.6 λίτρα /100 με το fuel πρόγραμμα που έχω στο κινητό.

Αυτό που διαπίστωσα με το DCT είναι το εξής,προσωπική μου γνώμη,μπορείς σε εθνική να το έχεις στο drive και όταν πιάνεις στροφές κτλ να το γυρνάς είτε σε μια διαβάθμιση του S1-S2-S3,είτε να το παίζεις στο manual να σου κρατάει στα εσάκια την ταχύτητα που θέλεις ή να την επιλέγεις εσύ,στο D σου βάζει την μεγαλύτερη σχέση και νομίζεις ότι σαν να βαράει πειράκια το ακούς λίγο εφόσον σου επέλεξε μεγαλύτερη σχέση με λίγες στροφές,ενώ πάει αν του ανοίξεις το γκάζι, ενώ με το S σου κράταγε 1-2 σχέσεις κάτω που ήταν πιο καλύτερα που είχες διαδοχικά στροφές ή manual όπως είπα.Μια φορά πάντως γλίτωνες να χορεύεις κλακέτες αν είχες με συμπλέκτη,πάτα συμπλέκτη βάλε πάνω-κάτω όπως έκανε ο φίλος μου και εγώ ατάραχος κυριολεκτικά μόνο γκάζι και φρένο χαλαρά να απολάμβάνω τοπίο και άνετη οδήγηση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ από το μίνι σεντόνι που έγραψα για να εκφέρω την άποψην μου.

Είτε το πάρουν μερικοί εδώ μέσα σαν διαφήμηση είτε όχι έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην BIG HONDA για το συγκεκριμένο μηχανάκι που έβγαλε και έδωσε στον κόσμο την σήμερον ημέρα για την ποιότητα κατασκευής που έχει και την οικονομία που προσφέρει.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημήτρης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

........................Είτε το πάρουν μερικοί εδώ μέσα σαν διαφήμηση είτε όχι έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην BIG HONDA για το συγκεκριμένο μηχανάκι που έβγαλε και έδωσε στον κόσμο την σήμερον ημέρα για την ποιότητα κατασκευής που έχει και την οικονομία που προσφέρει.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημήτρης

Τα ίδια είχα γράψει και εγώ όταν έκανα ταξίδι μαζί του...(σχεδόν) Με ενα κακό για την BIG HONDA......ο Σαρακάκης........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aλλαζει η γεωμετρια αλλα για χρηση νορμαλ μεσα στην πολη δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Υπαρχει μονο σε οριακη οδηγηση,οσοι εχουν θεμα υψους προχωρανε αφοβα,ειναι πιο σημαντικο να ελεγχεις καλυτερα το μηχανακι και αν χρειαστει να βαλεις κανενα ποδι κατω παρα οταν χρειαστει να σου πεσει σε κανενα ποδι.

ρε βασιλη αν οσο το χαμηλωσεις πισω το χαμηλωσεις κ μπροστα δν ερχεσαι παλι στα ιδια??αλλωστε και το s το ιδιο μηχανακι δν ειναι αλλα ουσιαστικα πιο χαμηλο???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι Στελιο μου. Η γενικη ιδεα ειναι με το NC σκετο να καλυψουμε και υα 700-750κυβικα(και πιθανον οτι αλλα προκυψουν) και τα integra.

Νομιζω ειμαστε αρκετοι με δαυτα :)

Σιγουρα θα το καταληξουμε μεχρι το τελος της βδομαδας ωστε να να το αναρτησουμε στο fb, να το ετοιμασω για αυτοκολλητα και μπλουζακια κλπ :)

Το NC σχετο είναι καλή ιδέα

Το Forum  ειναι επίσης πολυ καλη, το ειχα προτεινει πιο παλιά. Προχτές εψαχνα το ποστ φιλου για τις μαλακές πλαινές..δε μπορουσα να το βρω. Ηταν κατι πολύ ωραίες νομιζω της SW με πλαινα σιδεράκια που μπαινοβγαίνουν..λιγο ακριβές αλλά ωραίες.

Οπως είναι και αυξάνεται ο ογκος των μηνυμάτων ..η αναζήτηση δυσκολεύει. Εχουμε μπεί αρκετοί νέοι και θα μπαίνουν συνέχεια κι άλλα παιδιά..Πολύ ωραία. ΑΝτε να βρεις τα ποστ πχ για τη μπαταρία τα λάδια η τις ωραίες εκδρομές. Ειναι όλα σειριακά... Με το φορουμ..θα μετακινηθούμε με τη μια...... με τα ίδια ονόματα και θα έχουμε ενοτητες ...περιφερειακά... συντήρηση...εκρομές..κλπ όπως οι εγγλέζοι

Νομίζω σε λίγο καιρό πρέπει να φτιάξουμε ένα  NCforum.gr  η κατι παρομοιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα