gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Το άτιμο πάλι δεν έχει λάστιχο! e ναι άδικο εχω?????? Μπράβο Στελιο ανεβηκες και εκπροσώπησες το Νότο.... Το νεο dct όπως το κατάλαβα εγω ειναι πάρα πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το δικό μου ....Ειδικά σε κλειστά κομμάτια (s2), αλλά και γενικά είδα διαφορά και στο d δεν πέφτουν τόσο γρήγορα οι ταχύτητες πχ η 6 μπαίνει στα 66χλμ/Ω ,ενώ στο νέο στα 75 χλμ/Ω Επίσης το manual με το dct ειναι τελείως διαφορετικά μηχανάκια...ακόμα και στη κατανάλωση!!!!Για τα dct νομίζω η κατανάλωση στα 2016 θα κυμαίνεται στα 5 λ/100χλμ σε σχέση με τα 4.5λ/100χλμ του 2012 και 4λ/100χλμ του 2012(700cc) {Κανονική οδήγηση κανονικές ταχύτητες } 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VF 750 sabre 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Xρονια πολλα σε ολους.Υπενθυμιζω οτι σημερα πινουμε μπυρα στο Χαλανδρι απεναντι απο το νοσοκομειο Υγεια στο Beer Academy στις 21.30!Οσοι πιστοι προσελθετε! παιδια γεια σας αν εχετε κανονισει κατι για καφε το σ κ πειτε το και σε μενα . για λογους που δεν είναι της παρουσης εν εχω λογαριασμο στο facebook Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Ok, τα νέα modes θα προσθέσουν μια επιπλέον ευκολία αφού ενδεχομένως θα κάνεις λιγότερες διορθώσεις αλλά και πάλι τα προηγούμενα παραμένουν εξαιρετικά μηχανάκια!Το δικό μου το νιώθω ακόμη λες και είναι καινούριο, και δεν με χαλάει σε κάτι! :D Για την κατανάλωση μάλλον θα καίει όπως και το προηγούμενο 750... Θα δούμε... παιδια γεια σας αν εχετε κανονισει κατι για καφε το σ κ πειτε το και σε μενα . για λογους που δεν είναι της παρουσης εν εχω λογαριασμο στο facebookΔεν είσαι ο μόνος άνευ fb! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Ο νέος του 2016 παιδιά έχει αν θυμάμαι από μνήμης καλά τα εξής : - Νέα σχεδίαση.- Τρία επίπεδα χαρτογράφησης στην απόδοση της έκδοσης DCT και όταν ο αναβάτης έχει επιλέξει τη λειτουργία “S” (Sport).- Νέο πιρούνι Showa με βαλβίδα τεχνολογίας “dual-bending”, με ρύθμιση σε απόσβεση επαναφοράς και συμπίεσης. Το μονό αμορτισέρ απέκτησε ρυθμιζόμενη προφόρτιση του ελατηρίου του.- Φώτα LED μπροστά και πίσω.- Ψηλότερη κατά 70mm ζελατίνα φέρινγκ.- Αυξημένος κατά 1 λίτρο (22 από 21) ο αποθηκευτικός χώρος για το κράνος- Νέο τελικό εξάτμισης, με πλέον κόμπακτ διαστάσεις και χαμηλότερο βάρος, σχεδιασμένο να παράγει περισσότερο βαθύ (μπάσο) ήχο.Επιπλέον δεν ξέρω βέβαια αν αξίζουν δίνουν με 1.200 παραπάνω στην τιμή το ADVENTURE PACK που περιλαμβάνει :-Εξάτμιση ACRAPOVIC (η μάνα μια χαρά ωραιότατη είναι, καμία σχέση με πριν)-Διπλό σταντ (αυτό μάλιστα)-Κάγκελα προστασίας καλύτερα από τα GIVI που πάνε γύρω γύρω από τη μοτό.-Προβολάκια LED πάνω στα κάγκελα.-Τριβάλιτσο.-ΧούφτεςΑυτά έχω βρει μέχρι τώρα στο νετ θα επιβεβαιωθούν βέβαια επιτόπου με ανάλογες ερωτήσεις στο Αρχιερατείο.Υ.Γ. Για θερμαινόμενα γκριπς δε λέει τίποτα τι πακέτο είναι αυτό χωρίς θερμαινόμενα το φελέκι μου μέσα ? Και φωτό : Έχει και μήνυμα στην οθόνη και διαφορετικά μπλιμπλικοχρωματάκια,,σκεφτείτε φάση να σου λέει με το που το ανάβεις ΘΕΛΩ ΧΛΜ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΡΕ ΜΟΥΧΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΝΑ ΤΙΝΑΞΩ ΤΟ DCT ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΓΟΥΝΑ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 ποια είναι αυτα τα κέγκελα που πάνε γυρω γυρω από τη μοτο και είναι και προστασίαςγιατί τα Honda που πάνε γύρω γυρω είναι απλά για ομορφιά..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Αυτά που φαίνονται στην φωτό είναι η κλασική βάση για τα φώτα. Μόνο εδώ τα βαπτίζουν κάγκελα προστασίας... Ο,τι να'ναι... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 ποια είναι αυτα τα κέγκελα που πάνε γυρω γυρω από τη μοτο και είναι και προστασίαςγιατί τα Honda που πάνε γύρω γυρω είναι απλά για ομορφιά.....Αυτά τα Χόντα που πάνε γύρω γύρω δεν τάχω δει ζωντανά, μάπα λες είναι ε ? Καλά και τι τα δίνουνε τότε το φελέκι μου ? Αυτά που φαίνονται στην φωτό είναι η κλασική βάση για τα φώτα. Μόνο εδώ τα βαπτίζουν κάγκελα προστασίας... Ο,τι να'ναι...Α χα χα χα βρε τους παμπόνηρους και καλά <<κάγκελα προστασίας>> ! Μούφα Στέλιο ε ?Της GIVI τι λένε ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Ότι ειπώθηκε πιο πάνω. Στην ουσία είναι βάσεις για τα προβολάκια. Οσο αφορά το πακέτο, γνώμη μου να επιλέξεις μόνος σου ότι θέλεις και σε ότι μέγεθος θέλεις (οι πλαινές βαλίτσες που δίνει το πακέτο είναι πολύ μικρές) . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 της Givi είναι νομιζω τα καλύτερα κατα τη γνώμη μου...αυτά ζήτησα κι εγώ σε μια προσφορά που πήρα πρόσφατα επίσης οι βαλίτσες τρεκερ (νομιζω έτσι τις λένε) είναι πιο ταιριαστες από τις μαμάαυτες δεν τις ζήτησα....... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Όχι καθόλου μούφα. Πωλούνται ως διακοσμητικά (Ornament) και βάση για τα προβολάκια τους, όπως και τα πλαϊνά αλουμίνια με τη φτερούγα...Cowl Ornament Kit 08P70-MGS-D31 Tubular steel cowl ornament to emphasise the bike's rugged appearance. Finished in metallic silver to match the crankcase cover. Also serves as Front LED Fog Light Stay. Front LED Fog Light Kit 08V72-MGS-D30 A pair of adjustable bright white LED Front Fog Lights, for those gloomy days and nights or when riding in fog. Must be combined with Cowl Ornament Kit, LED Fog Light Attachment Kit and Relay Kit. Αν εδώ είμαστε καραγκιόζηδες, ασόβαροι, γκαζμάδες ή κοιτάζουμε να κοροϊδέψουμε τον κόσμο αυτό είναι άλλο θέμα...Λίγο επαφή να έχεις με το περιβάλλον το βλέπεις οτι δεν προστατεύει κάτι... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Και εγώ συμφωνώ για τις Givi. Απλώς οι τρεκερ που λες είναι πανάκριβες. Υπάρχουν και οι v35(πιο απλές) αλλά καλές. Αμα έχεις τα λεφτά όμως οι τρεκερ είναι πανέμορφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Οι Trekker είναι οι μόνες IMHO που δένουν σε αυτή τη μηχανή...Πλαϊνές δεν θα έβαζα σε καμία περίπτωση. Μόνο σαμάρια αν τα χρειαζόμουν και τίποτα μόνιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Πολύ τέρατα αυτές οι trekker και είναι της GIVI : Δεν ξέρω πολύ μουλάρια μου φαίνονται και από τιμή 252 ευρώ μόνο η κεντρική... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οι Trekker είναι οι μόνες IMHO που δένουν σε αυτή τη μηχανή...Πλαϊνές δεν θα έβαζα σε καμία περίπτωση. Μόνο σαμάρια αν τα χρειαζόμουν και τίποτα μόνιμο. Καλά τα σαμάρια αλλά με αυτήν την μηχανή κάθε φορά που θες βενζίνη θα παιδεύεσαι λίγο.αυτές είναι πολύ όμορφες αλλά πολύ ακριβές Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2016 από τον akis12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Η 46L είναι ok. Ούτε πολύ μεγάλη (52L) ούτε πολύ μικρή (33L). Αυτή έχω...Πλαινές & κεντρικές είναι οι ίδιες από όσο θυμάμαι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Η 46L είναι ok. Ούτε πολύ μεγάλη (52L) ούτε πολύ μικρή (33L). Αυτή έχω...Πλαινές & κεντρικές είναι οι ίδιες από όσο θυμάμαι.Το μόνο κακό είναι πως ότι μέγεθος να έχεις ποτέ δεν φτάνει και θες μεγαλύτερη. Και εγώ πιστεύω ότι 46-47L είναι η χρυσή ισορροπία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Καλά τα σαμάρια αλλά με αυτήν την μηχανή κάθε φορά που θες βενζίνη θα παιδεύεσαι λίγο.αυτές είναι πολύ όμορφες αλλά πολύ ακριβέςΑν ο ιμάντας περνάει κάτω απο τη σέλα που το πρόβλημα; Ασφαλώς και θέλει ψάξιμο...Οι outback είναι ακόμη πιο ωραίες και μάλλον πιο ανθεκτικές, αλλά δεν ξέρω τι λένε απο βάρος σε σχέση με τις άλλες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Αν ο ιμάντας περνάει κάτω απο τη σέλα που το πρόβλημα; Ασφαλώς και θέλει ψάξιμο...Οι outback είναι ακόμη πιο ωραίες και μάλλον πιο ανθεκτικές, αλλά δεν ξέρω τι λένε απο βάρος σε σχέση με τις άλλες...Προσοχή με τον ιμάντα κάτω από την σέλα γιατί έχει το λαμάκι που σέρνεται για να ανοιγοκλείνει η πίσω σέλα. Και από το λαμάκι να περάσει θα στραβώσει το λαμάκι από το βάρος των σαμαριών. Είχα και εγώ σαμάρια από παλιά μου μηχανή και πήγαν άχρηστα γαμώτο. Αναγκάστηκα και πήρα πλαινές βαλίτσες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Γδέρνουν παιδιά όσο και να προσέξετε πρόσφατα τόδαμε ξανά και αρχίσαμε τις αλοιφές κλπ σε σύντροχο σε μια χιλιάρα που πήγαμε, Δεν το αποφεύγεις.Με μια 47άρα και στο NC ίσως και 50άρα λόγο μεγέθους μια χαρά κουβαλάς ότι χρειάζεσαι, άντε και ένα tank bag και για μονοκάβαλο είναι μια χαρά. Πλαϊνές άμα είσαι δικάβαλος και άμα είναι να πας τεράστιο ταξίδι κατά τη γνώμη μου.Αυτή η treker πάντως όντως είναι δύναμη που την είδα λεπτομερώς. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Προσοχή με τον ιμάντα κάτω από την σέλα γιατί έχει το λαμάκι που σέρνεται για να ανοιγοκλείνει η πίσω σέλα. Και από το λαμάκι να περάσει θα στραβώσει το λαμάκι από το βάρος των σαμαριών. Είχα και εγώ σαμάρια από παλιά μου μηχανή και πήγαν άχρηστα γαμώτο. Αναγκάστηκα και πήρα πλαινές βαλίτσες.Κρίμα. Υπάρχουν και σαμάρια που μπαίνουν όπως κάποια της Oggio που είναι με λεπτούς ιμάντες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Γδέρνουν παιδιά όσο και να προσέξετε πρόσφατα τόδαμε ξανά και αρχίσαμε τις αλοιφές κλπ σε σύντροχο σε μια χιλιάρα που πήγαμε, Δεν το αποφεύγεις.Με μια 47άρα και στο NC ίσως και 50άρα λόγο μεγέθους μια χαρά κουβαλάς ότι χρειάζεσαι, άντε και ένα tank bag και για μονοκάβαλο είναι μια χαρά. Πλαϊνές άμα είσαι δικάβαλος και άμα είναι να πας τεράστιο ταξίδι κατά τη γνώμη μου.Αυτή η treker πάντως όντως είναι δύναμη που την είδα λεπτομερώς.Αχ φίλε Σάββα, μόλις μου πάτησες τον κάλο. Ταξιδεύω σχεδόν κάθε ΣΚ με την γυναίκα μου. Έχω την givi maxxia 56L πίσω, πλαινες τις givi v35, ένα μικρό tank bag (8L) και πάλι ζορίζομαι. Πόσο σας ζηλεύω τον billy και τους υπόλοιπους που ταξιδεύουν μόνοι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Με μια 47άρα και στο NC ίσως και 50άρα λόγο μεγέθους μια χαρά κουβαλάς ότι χρειάζεσαι, άντε και ένα tank bag και για μονοκάβαλο είναι μια χαρά. Πλαϊνές άμα είσαι δικάβαλος και άμα είναι να πας τεράστιο ταξίδι κατά τη γνώμη μου.Αυτή η treker πάντως όντως είναι δύναμη που την είδα λεπτομερώς.Πλαινές θες και αν πατάς χώμα, αν γενικά θες περισσότερη ευστάθεια, καθώς διατηρείς το κέντρο βάρους χαμηλά, σε αντίθεση με την κεντρική... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Αχ φίλε Σάββα, μόλις μου πάτησες τον κάλο. Ταξιδεύω σχεδόν κάθε ΣΚ με την γυναίκα μου. Έχω την givi maxxia 56L πίσω, πλαινες τις givi v35, ένα μικρό tank bag (8L) και πάλι ζορίζομαι. Πόσο σας ζηλεύω τον billy και τους υπόλοιπους που ταξιδεύουν μόνοι.Και εμείς Άκη θα θέλαμε τις συντρόφους μας μαζί πίστεψέ με αλλά δυστυχώς η δική λόγο προβλήματος υγείας δεν μπορεί αλλιώς είναι ωραία φίλε μου και ας κουβαλάω ότι νάναι από μπαγκάζια, απλά σιγά σιγά θα το συζητήσετε και θα μειώνετε πράγματα που δεν χρειάζονται πραγματικά, εγώ ταξιδεύω Σπαρτιάτικα με ένα σακ βουαγιάζ που χωράει στην μπαγκαζιέρα και δεν μου λείπει τίποτα, το μόνο που θάθελα θάτανε ένα γκαζάκι, καφέ και ένα μπρίκι, τίποτα άλλο. Πλαινές θες και αν πατάς χώμα, αν γενικά θες περισσότερη ευστάθεια, καθώς διατηρείς το κέντρο βάρους χαμηλά, σε αντίθεση με την κεντρική...Στέλιο με τέτοιο μηχανάκι που το κέντρο βάρους του είναι σχεδόν τέλειο τι να το κάνεις και άλλο κάτω.Είναι δύσκολο πολύ δύσκολο να πηγαίνεις δικάβαλος και τριβάλιτσος φίλε μου, πρόσφατα διαπιστωθέν και πάλι, εδώ δεν θα συμφωνήσω μαζί σου καθόλου ιδιαίτερα σε σφιχτό επαρχιακό μετά από 11 ώρες καβάλα πραγματικά πεθαίνεις και εσύ και το μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Και όμως επιρρεάζει ακόμη και το NC. Στην διαδρομή που έκανα προς Γραμμένη Οξειά φάνηκε. Γενικά την γεμάτη βαλίτσα την καταλαβαίνω... Ο καθένας Σάββα έχει τα όρια & τις αντοχές του... Τα οποία βέβαια αλλάζουν ως ένα σημείο αν είναι κάτι που κάνεις αρκετά συχνά και όχι μια στις τόσες. Και η βόλτα θέλει προπόνηση, και καλή σωματική κατάσταση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2016 Και εμείς Άκη θα θέλαμε τις συντρόφους μας μαζί πίστεψέ με αλλά δυστυχώς η δική λόγο προβλήματος υγείας δεν μπορεί αλλιώς είναι ωραία φίλε μου και ας κουβαλάω ότι νάναι από μπαγκάζια, απλά σιγά σιγά θα το συζητήσετε και θα μειώνετε πράγματα που δεν χρειάζονται πραγματικά, εγώ ταξιδεύω Σπαρτιάτικα με ένα σακ βουαγιάζ που χωράει στην μπαγκαζιέρα και δεν μου λείπει τίποτα, το μόνο που θάθελα θάτανε ένα γκαζάκι, καφέ και ένα μπρίκι, τίποτα άλλο.Σάββα εγώ με την γυναίκα μου πενηνταρίζουμε πια, είμαστε και από το γυμνάσιο μαζί, έχουμε κάνει άπειρα ταξίδια μαζί, και είναι λίγο αργά να αλλάξει μυαλά. Για την δικιά σου σύντροφο εύχομαι περαστικά να είναι και να πάτε πολλά ταξίδια παρέα. Για την δικιά μου η μόνη λύση είναι να αποκτήσει πρόβλημα υγείας και να έρχομαι παρέα σας. χα χα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες