tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Ναι η εξάτμιση είναι η καλύτερη αλλαγή σε σχέση με τον θερμοσύμφωνα του προηγούμενου μοντέλου. Η μαμά είναι ναι, έχω ήδη παραγγείλει την ποιο ψηλή της givi Καλορίζικο φίλε!!! ευχομαι ατέλειωτα χλμ ευχαρίστησης κ ξεγνοιασιάς! Ειμαι και γω στο τσακ , κοιτουσα μεταχειρισμενα αλλά δε με χαλάει το καινουργιο!! Αν επιτρεπεται απο που τη πηρες και τιμη;; Σου κανανε καλη εκπτωση. ειμαι και γω επαρχία και ψάχνομαι. Αν δε θες να δημοσιευσεις στειλε pm. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thepcxdude 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Από τον Δαβανόπουλο στην Θεσσαλονίκη, μου έκανε την καλύτερη προσφορά στο μετρητοίς, 8.600 και την είχε και ετοιμοπαράδοτη στο χρώμα που ήθελα. Έχει άλλη και μια μπλε ετοιμοπαράδοτη και μια κόκκινη dct το προηγούμενο μοντέλο σε τιμή κάτω από 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias.2008 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Καλοτάξιδη!!!Άντε να δουμε πότε θα έρθει και η δική μας ώρα....Ελπίζω σύντομα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Από τον Δαβανόπουλο στην Θεσσαλονίκη, μου έκανε την καλύτερη προσφορά στο μετρητοίς, 8.600 και την είχε και ετοιμοπαράδοτη στο χρώμα που ήθελα. Έχει άλλη και μια μπλε ετοιμοπαράδοτη και μια κόκκινη dct το προηγούμενο μοντέλο σε τιμή κάτω από 8καλές τιμες.... αντε τωρα που εβγαλε κι ο ντραγκι το μπαζουκα κ μοιραζει χρημα..να βγαλουμε κι εμεις τα νεροπιστολα μας να πάρουμε το μηχανάκι!!! Καλες βόλτες φίλε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Γεια σας και από εμένα. Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι έγινε το αγαπημένο μου site.Είμαι άπειρος στο χώρο της μοτοσυκλέτας και θα ήθελα να με βοηθήσετε με την εμπειρία σας. Ενδιαφέρομαι για το NC. Στη Θεσ/νίκη έχουμε τον Δαβανόπουλο. Πήγα και οι τιμές μετρητοίς δεν ήταν αυτές που αναφέρει ο thepcxdude. Στο νέο, 9.150€ με δώρα 600€, στο παλιό 8.200€ χωρίς δώρα. Και από χρώματα (αν θέλεις να δεις κάποιο άλλο π.χ το ασημί), μόνο από την οθόνη στο σπίτι και πολύ φαντασία. Με μια ματιά στο car.gr είδα ότι στην Αθήνα υπάρχουν πολλοί πωλητές (αντιπρόσωποι;) με προσφορές κ.λ.π.1) Πιστεύετε ότι αξίζει να πάει κάποιος στην Αθήνα και αν ναι σε ποιον;Με το άπειρο μάτι μου δεν είδα συγκλονιστικές διαφορές ανάμεσα στο παλιό και στο νέο. Η σέλα ίδια, αλλά η νέα εξάτμιση κούκλα.2) Νομίζετε ότι είναι χοντρό λάθος να πάρει κάποιος για 1.000€ το παλιό;Και τέλος για να μην σας κουράζω3) Αν σκεφθώ για μεταχειρισμένο, να προτιμήσω του 2012 με το C-abs ή του 2014;Θα χαιρόμουν αν είχα πολλές απαντήσεις μπας και καταλήξω κάπου. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για το απλό η το DCT ενδιαφέρεσαι; Προσωπικά θεωρώ πάρα πολλά τα λεφτά για το μοντέλο του '16. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2016 από τον Whiteyez Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Για το απλό η το DCT ενδιαφέρεσαι; Προσωπικά θεωρώ πάρα πολλά τα λεφτά για το μοντέλο του '16.Για το DCT ενδιαφέρομαι. Πόσο έκανε καινούριο το 2014 όταν πρωτοβγήκε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tryxx 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Για το DCT ενδιαφέρομαι. Πόσο έκανε καινούριο το 2014 όταν πρωτοβγήκε;από οσο παρακολουθω περίπου στα ιδια..9000 με δωρα αναλογα ή καλυτερη τιμη μετρητοίς... Το νέο είναι 150ε ακριβοτερο..στο κατάλογο.. σεμσχεση μετο παλιο....γενικα είναι ακριβη η χοντα.... αλλά καλή απ οτι λένε τα παιδια εδω μεσα... αν στα δωρα σου βαλει σταντ αξιοπρεπη μπαγκαζιερα χουφτες κ συναγερμο ..δεν είναι ασχημα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Το θέμα είναι ότι μου είπε 9.150 και 8.200 την προηγούμενη ενώ ο φίλος παραπάνω πήρε 8.600 το νέο μοντέλο. Στα δώρα επιλέγω εγώ ότι θέλω ως 600€. Θα προτιμούσα όμως στην παρούσα φάση την έκπτωση. Αξεσουάρ αργότερα και λίγα λίγα. Άλλος έμπορος στη Θεσ/νίκη υπάρχει ή είναι ο μοναδικός; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) Το νέο του 2016 με dct 8450 eurohttp://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2236636/ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2016 από τον damianos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Για το DCT ενδιαφέρομαι. Πόσο έκανε καινούριο το 2014 όταν πρωτοβγήκε;Δίνω το δικό μου αν ενδιαφέρεσαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costagio 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 Το θέμα είναι ότι μου είπε 9.150 και 8.200 την προηγούμενη ενώ ο φίλος παραπάνω πήρε 8.600 το νέο μοντέλο. Στα δώρα επιλέγω εγώ ότι θέλω ως 600€. Θα προτιμούσα όμως στην παρούσα φάση την έκπτωση. Αξεσουάρ αργότερα και λίγα λίγα. Άλλος έμπορος στη Θεσ/νίκη υπάρχει ή είναι ο μοναδικός;υπάρχει η HONDA NIKHTAKHΣ στην Καραμανλή με Παπαναστασίου γωνία (πρώην Ν ΕΕγνατία ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 Δίνω το δικό μου αν ενδιαφέρεσαι.Παρτο με κλειστα ματια......μονο αυτο λεω !!!!! ο ποιο σχολαστικος....αυτος που ρωραγαμε για ολα....το δικο του ειναι τουμπανο αμορτισερ...προστατευτικα κοκ !!!! για να βαλεις στο νεο ολα αυτα θα φτασει 11000......δες το 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Φιλε billy εχω την glanol ( πρωην wenol ) αλλα για το χοντρο το πουρι δεν κανει πολλα πραγματα. Λεω μηπως υπαρχει κατι πιο δυνατο για την χοντρη δουλεια.....Προσοχή στον λ εκεί πέρα γιατί άμα τον χαλάσετε δεν ταιριάζει κανένας άλλος πέρα από μαμάς δηλαδή ακριβός. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2016 από τον Mi_ka 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thepcxdude 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Το θέμα είναι ότι μου είπε 9.150 και 8.200 την προηγούμενη ενώ ο φίλος παραπάνω πήρε 8.600 το νέο μοντέλο. Στα δώρα επιλέγω εγώ ότι θέλω ως 600€. Θα προτιμούσα όμως στην παρούσα φάση την έκπτωση. Αξεσουάρ αργότερα και λίγα λίγα. Άλλος έμπορος στη Θεσ/νίκη υπάρχει ή είναι ο μοναδικός;Δεν ζήτησες έκπτωση; Εγώ από την αρχή του ζήτησα την καλύτερη τιμή στο μετρητοίς χωρίς δώρα κτλ κτλ... Τα 600€ σε δώρα με τιμές καταλόγου δεν σε συμφέρει για κανένα λόγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexNC 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα και καλη σαρακοστη και απο εμενα!Ειμαι ο Αλεξανδρος απο Αθηνα, πρωην κατοχος Beverly 300ie για 5 ευχαριστα χρονια.Μπραβο για το καλο περιεχομενο και το ψηλο επιπεδο! Με βοηθησατε πολυ για την επιλογη του επομενου μου δικυκλου!Ειμαι σε αναμονη ενος καινουριου NC750X του 2016 σε μαυρο ματ.Hδη εχω ξεκινησει να μαζευω και τα καλουδια του...Πιο συγκεκριμενα περιμένω ενα top case SW-Motech TRAX ADV 38 lt. με αρκετα extra καλουδια,ενα μικρο tank bag της Givi για τα κοντινα ταξιδακια,ενα πισω hugger της Barracudaκαι σιγα σιγα θα πρεπει να αποφασισω για καγκελα ή μανιταρια, συναγερμο & διπλο σταντ.Σχολια και συμβουλες ολα δεκτα!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2016 από τον alexNC 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Με το καλό να σου έρθει!πάντα όρθιος! Πάει τελείωσε! Μπλοκ όχι μόνο στον billy αλλά γενικά για το θρεντ του nc απο μένα!αι σιχτίρ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Δεν ζήτησες έκπτωση; Εγώ από την αρχή του ζήτησα την καλύτερη τιμή στο μετρητοίς χωρίς δώρα κτλ κτλ... Τα 600€ σε δώρα με τιμές καταλόγου δεν σε συμφέρει για κανένα λόγο. Το ζήτησα και μου είπε ότι δεν γίνεται και ότι στην πραγματικότητα είναι 8.600 γιατί εμπεριέχονται δώρα 600€ κλπ.Ο φίλος από Αθήνα θα το πάρει σε μαύρο και μεις ούτε χρώματα δεν μπορούμε να δούμε. Τα νεύρα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Καλησπερα και καλη σαρακοστη και απο εμενα!Ειμαι ο Αλεξανδρος απο Αθηνα, πρωην κατοχος Beverly 300ie για 5 ευχαριστα χρονια.Μπραβο για το καλο περιεχομενο και το ψηλο επιπεδο! Με βοηθησατε πολυ για την επιλογη του επομενου μου δικυκλου!Ειμαι σε αναμονη ενος καινουριου NC750X του 2016 σε μαυρο ματ.Hδη εχω ξεκινησει να μαζευω και τα καλουδια του...Πιο συγκεκριμενα περιμένω ενα top case SW-Motech TRAX ADV 38 lt. με αρκετα extra καλουδια,ενα μικρο tank bag της Givi για τα κοντινα ταξιδακια,ενα πισω hugger της Barracudaκαι σιγα σιγα θα πρεπει να αποφασισω για καγκελα ή μανιταρια, συναγερμο & διπλο σταντ.Σχολια και συμβουλες ολα δεκτα!!πάντα όρθιος...αν δε βαριέσαι ψάχνεις πριν(στις σελίδες) και βρίσκεις τα πάντα!!!!! αλλά αν βαριέσαι για εκδρομές συμπεριφορα κοκ ρωτας τον Βασίλη και για εξτρά τον ασπροματη (Whiteyez)και το Στελιο !!!!! Εγω αυτο έκανα.... Η μηχανή εχει περάσει ακτινογραφία...... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fixisko 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Προσοχή στον λ εκεί πέρα γιατί άμα τον χαλάσετε δεν ταιριάζει κανένας άλλος πέρα από μαμάς δηλαδή ακριβός.Τι προτεινεις δηλαδη για καθαρισμα εκει φιλε Mi_ka ??? ή δεν ασχολουμαι καθολου ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2016 Νομίζω δεν έχει νόημα να ασχοληθείς με αυτό το σημείο. Θα ξαναγίνει έτσι πολύ γρήγορα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 ακριβώς όπως οι χυτές πολλαπλές εξαγωγές στα αυτοκίνητα που δεν τις βλέπουμε πίσω από τις λαμαρίνες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexNC 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Μόλις έμαθα οτι τα 2016 δεν εχουν προβλεψη για συναγερμο (αναλογη δλδ αναμονη πλεξουδας) και η τοποθετηση συναγερμου γινεται μονο με κοψιμο της πλεξουδας της μηχανης, το οποιο συνεπαγεται και ακυρωση της εγγυησης... Μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος? Μου φαινεται λιγο ακυρο, αν και μου το ειπαν απο την αντιπροσωπεια. Και σε αυτους εχει κανει εντυπωση απ οτι καταλαβα. Του 2015 και πριν υπηρχε κανονικα αναμονη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Γενικά ισχύει. Πείραγμα, σφάξιμο της καλωδίωσης ισοδυναμεί με ακύρωση της εγγύησης.Τον αν υπάρχει η φίσα ή όχι (OPTION 6P Connector) είναι κάτι που πρέπει ψαχτεί... Αν μπορεί κανείς να βρει το σχεδιάγραμμα των ηλεκτρικών θα το δούμε.Δυστηχώς δεν είναι και τόσο άκυρο. Διαφορές στην καλωδίωση είχαν π.χ. πάντα τα NC700X με τα S και ο 6P στο S είχε λιγότερες γραμμές... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2016 Μόλις έμαθα οτι τα 2016 δεν εχουν προβλεψη για συναγερμο (αναλογη δλδ αναμονη πλεξουδας) και η τοποθετηση συναγερμου γινεται μονο με κοψιμο της πλεξουδας της μηχανης, το οποιο συνεπαγεται και ακυρωση της εγγυησης... Μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος? Μου φαινεται λιγο ακυρο, αν και μου το ειπαν απο την αντιπροσωπεια. Και σε αυτους εχει κανει εντυπωση απ οτι καταλαβα. Του 2015 και πριν υπηρχε κανονικα αναμονη...Στου 2012 το μοντέλο υπάρχει κανονικά αναμονή απλά εκεί μπαίνουν και τα θερμαινόμενα γκριπς, δεν μπορείς να έχει βέβαια και συναγερμό και θερμαινόμενα μαζί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες