Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Αν τραβήξεις την βίδα προς τα έξω βγαίνει; Αν όχι κατά την γνώμη μου ασε το έτσι, δεν θα έχεις θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν τραβήξεις την βίδα προς τα έξω βγαίνει; Αν όχι κατά την γνώμη μου ασε το έτσι, δεν θα έχεις θέμα.Δοκίμασα να την τραβήξω βάζοντας τη βίδα(6-7βόλτες),βγήκε λίιιιγο 1-2 mm ίσως.Αν βιδώσω εντελώς τη βίδα για να πιάσει καλά, λίγο wd-40,κ όταν αρχίσει να γυρνά η βίδα μαζί με αυτό το κολοκύθι να δοκιμάσω να τραβήξω ξανά(με πένσα;!)Θα βγεί ή μήπως έχει κάποιο είδος ασφάλειας μέσα; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 από τον vasilis_nav Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Αποκλείεται να βγεί η βίδα μαζί με το μέρος που βιδώνει η βίδα μέσα, να θες να το βγάλεις σου βγαίνει η πίστη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν το βγαλεις βαλε μετα αντιβαρα universal! Φωτο απο μεταχειρισμενα στο car.gr Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 από τον takis1964 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Αν το βγαλεις βαλε μετα αντιβαρα universal! Φωτο απο μεταχειρισμενα στο car.grΤι είναι όλο αυτό!!!Τα aftermarket δεν είναι ούτε τα μισά!!Θα πρέπει να βρώ τα πιο βαριά!!Προφανώς δε βγαίνουν εξαιτίας του μαυρου που είναι σαν γρανάζι;Μήπως μετά θα έχω έντονο τρέμουλο κ.τέτοια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Δοκιμασε να τα ξεβιδωσεις και πριν βγαλεις την βιδα να τα τραβηξεις! Εχω βγαλει πριν 15 χρονια αλλα δεν θυμαμαι πως,δοκιμασε και με ισιο κατσαβιδι να το κοντραρεις αφου βγαλεις το αντιβαρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Δοκιμασε να τα ξεβιδωσεις και πριν βγαλεις την βιδα να τα τραβηξεις! Εχω βγαλει πριν 15 χρονια αλλα δεν θυμαμαι πως,δοκιμασε και με ισιο κατσαβιδι να το κοντραρεις αφου βγαλεις το αντιβαρο! Οταν λες να το κοντραρω αφού βγάλω το αντίβαρο; Να έχω μόνο την βίδα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_nav 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 Εν τέλει...έβαλα την βίδα με το αντίβαρο,βίδωσα τόσο όσο να χωράει ένα χοντρό κατσαβιδι για κόντρα κ έβγαλα λίγο ακόμα το εσωτερικό(δεν έβγαινε άλλο,λόγο ασφάλειας)....βίδωσα κ είναι σε μια καλή κατάσταση !!Για την ώρα δεν ασχολούμαι άλλο,έχει δουλίτσα...ίσως αργότερα!!!Χρόνια πολλά σε όλους...Καλά Χριστούγεννα...Υγεία...και πάντα όρθιοι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fixisko 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 Εν τέλει...έβαλα την βίδα με το αντίβαρο,βίδωσα τόσο όσο να χωράει ένα χοντρό κατσαβιδι για κόντρα κ έβγαλα λίγο ακόμα το εσωτερικό(δεν έβγαινε άλλο,λόγο ασφάλειας)....βίδωσα κ είναι σε μια καλή κατάσταση !!Για την ώρα δεν ασχολούμαι άλλο,έχει δουλίτσα...ίσως αργότερα!!!Χρόνια πολλά σε όλους...Καλά Χριστούγεννα...Υγεία...και πάντα όρθιοι!!!Φιλε μου δεν ξερω τι ακριβως εννοεις, αλλα επειδη εχω και εγω τις givi , εχουν ενα κομματι αφρου-λαστιχου εκει που σφιγγει η βιδα (αναμεσα στο πλαστικο και στο χερουλι του τιμονιου) το οποιο δεν σφιγγει απολυτα, εχει λιγα μποσκα ακι κουνιεται και ειναι φυσιολογικο δεδομενου του λαστιχου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 Ευχομαι χρονια πολλα σε ολους με υγεια και καλες βολτες! Μερικες φωτο απο την κυριακατικη εκδρομη στη Λιμνη Τσιβλού και στη Ζαρούχλα Στην παρεα μας και ενα Busa το οποιο δεινοπαθησε στο δυσκολο και τεχνικο κομματι της αναβασης. Η πολυ ομορφη Ζαρούχλα Επρεπε να τα κλεψω για να φτασω το NC750 σε ιππους! Τζακι-απαιραιτητο αξεσουαρ για το χειμωνιατικο κοψιδι! Καποια στιγμη το NC αρπαξε λιγο ομως! Ανεβαινοντας τον Χελμο,απεναντι τα Αορανια! Καπου εδω μου ειπαν να γυρισουμε πισω,παλι καλα γιατι ειμαι ικανος να συνεχισω ακομη και μεσα στο βουνο με τα χιονια! Συνοψιζοντας,ναι η χειμωνιατικη βολτα εχει κρυο και χρειαζεται καλος εξοπλισμος για να μην ταλαιπωρηθεις.Ομως οι εικονες που αντικρυζεις ειναι απιστευτες συγκριτικα με το να περασεις τον ιδιο δρομο καλοκαιρι.Στην επιστροφη ηπιαμε ενα τελευταιο καφε στο Αιγιο απο το οποιο ξεκινησα 9,15 το βραδυ για Αθηνα.Στις 11 ημουν πισω.Οσοι ψαχνετε για χουφτες και θερμαινομενα γκριπ αποκλειστικα για το κρυο που τρωτε στο ταξιδι μπορω να σας προτεινω μια πολυ φθηνη λυση για τα χερια και αυτη ειναι οι αδιαβροχες γκετες χεριων οι οποιες μπαινουν πανω απο τα γαντια σας.Τα χερια μου παρεμειναν ζεστα σε ολο το ταξιδι και μιλαμε για πολυ χαμηλες θερμοκρασιες το βραδυ με ταχυτητες 160-180 οπου ηταν εφικτο.Επισης το ιδιο εφαρμοζω και με το πανω μερος του σωματος με ενα αδιαβροχο απο πανω απο το μπουφαν.Κανει πολυ μεγαλη διαφορα και αξιζει να το δοκιμασετε. 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μερικες φωτο απο την κυριακατικη εκδρομη στη Λιμνη Τσιβλού και στη ΖαρούχλαΤζακι-απαιραιτητο αξεσουαρ για το χειμωνιατικο κοψιδι!Πολύ ωραία η βόλτα σας και ωραίες οι φωτογραφίες σας αλλά,θα ήταν ωραιότερες αν λέω αν,μας δείχνατε και τα κοψίδια.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 από τον moto99 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2015 Γιαννη ξερεις οτι δε σου χαλαω χατηρι!Χρονια πολλα με υγεια και παντα τετοια---------> 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2015 Γιαννη ξερεις οτι δε σου χαλαω χατηρι!Χρονια πολλα με υγεια και παντα τετοια--------->Τώρα μάλιστα,αυτές είναι φωτογραφίες για να ολοκληρωθεί η βόλτα...... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Χαιρετω ολη την παρεα με τα NC και Χρονια Πολλα. Μια ερωτηση: Εχει καποιος απο εσας εμπειρια με το κιτ χαμηλωματος της πισω αναρτησης; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 από τον BOLDOR 900 F1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mits5056 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω εαν εχει ξανα ποστ.... υπαρχουν διαφορες μεταξυ nc700 με το dct με το κοντερ του? Σε καποια ειδα οτι η ωρα ειναι σε διαφορετικο σημειο και σε καποια αλλα ειδα να λενε ποια σχεση ειναι στο κιβωτιο. http://prntscr.com/9j3id1 και http://prntscr.com/9j3iqa Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 από τον Mits5056 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
damianos 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω εαν εχει ξανα ποστ.... υπαρχουν διαφορες μεταξυ nc700 με το dct με το κοντερ του? Σε καποια ειδα οτι η ωρα ειναι σε διαφορετικο σημειο και σε καποια αλλα ειδα να λενε ποια σχεση ειναι στο κιβωτιο. http://prntscr.com/9j3id1 και http://prntscr.com/9j3iqa Πρώτα απ'όλα καλωσήρθες! Το λεπόν,το ένα μοντέλο στην μια φωτογραφία είναι το nc750x DCT ενώ το άλλο στην άλλη φωτογραφία είναι το nc700x manual.Για την http://prntscr.com/9j3id1 Το ότι είναι DCT το καταλαβαίνεις από το κουτάκι που δείχνει ποια ταχύτητα έχεις έχει πάνω αριστερά ένα D ή ένα S και το ότι είναι το 750 και όχι το 700 το καταλαβαίνεις γιατί στην ίδια φωτό αριστερά στο καντράν,πάνω από την ώρα δείχνει μία κατανάλωση(0.4 l συγκεκριμένα) που σημαίνει πως έχει τον μετρητή κατανάλωσης,χαρακτηριστικό που έχουν μόνο τα 750 και τα dct και τα manual.Για την http://prntscr.com/9j3iqa καταλαβαίνεις ότι είναι το 700 το manual από το ότι δεν υπάρχει καθόλου κουτάκι που να σου δείχνει ποια ταχύτητα έχειςΜπούσουλαςNC700X manual: δεν έχει κουτάκι με τις ταχύτητεςNC700X DCT: έχει κουτάκι με τις ταχύτητες στο οποίο μέσα αναγράφεται και το γράμμα D ή S(εφόσον έχεις πατήσει το κουμπί,αλλιώς παύλα=νεκρά)NC750X manual: έχει κουτάκι με τις ταχύτητες και έχει και μετρητή κατανάλωσηςNC750X DCT: το ίδιο με το 700 DCT + μετρητή κατανάλωσης και αυτό.Ελπίζω να βοήθησα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2015 από τον damianos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Παιδια να θεσω το ερωτημα που εκανα παραπανω με διαφορετικο τροπο. Ξερει καποιoς τις ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ διαφορες στο μοντελο εισαγωγης της αντιπροσωπειας, με το μοντελο Low Ride. Αναφερομαι σε 750cc με DCT. Ειδικα το μοτερ εχει καμμια διαφορα; Το σκεφτομαι για παραεισαγωγη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Φίλε μου χωρίς να είμαι αδιακριτος δηλαδή πόσα γλιτώνεις με το να την φέρεις παραεισαγωγη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Φίλε μου χωρίς να είμαι αδιακριτος δηλαδή πόσα γλιτώνεις με το να την φέρεις παραεισαγωγη;Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το μοντελο LR. Αν το εφερνε ο Σαρακακης θα το επαιρνα απο αυτον. Δλδ με ενδιαφερει η συγκεκριμενη εκδοση και οχι η πιθανη διαφορα τιμης. Εναλλακτικα το υπαρχον μοντελο της αντιπροσωπειας με καποιo κιτ οπως αυτο ( http://www.lustracing.co.uk/suspension/honda-nc750x-lowering-kits.html ) ΕΑΝ δουλευει σωστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mits5056 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Πρώτα απ'όλα καλωσήρθες! Το λεπόν,το ένα μοντέλο στην μια φωτογραφία είναι το nc750x DCT ενώ το άλλο στην άλλη φωτογραφία είναι το nc700x manual.Για την http://prntscr.com/9j3id1 Το ότι είναι DCT το καταλαβαίνεις από το κουτάκι που δείχνει ποια ταχύτητα έχεις έχει πάνω αριστερά ένα D ή ένα S και το ότι είναι το 750 και όχι το 700 το καταλαβαίνεις γιατί στην ίδια φωτό αριστερά στο καντράν,πάνω από την ώρα δείχνει μία κατανάλωση(0.4 l συγκεκριμένα) που σημαίνει πως έχει τον μετρητή κατανάλωσης,χαρακτηριστικό που έχουν μόνο τα 750 και τα dct και τα manual.Για την http://prntscr.com/9j3iqa καταλαβαίνεις ότι είναι το 700 το manual από το ότι δεν υπάρχει καθόλου κουτάκι που να σου δείχνει ποια ταχύτητα έχειςΜπούσουλαςNC700X manual: δεν έχει κουτάκι με τις ταχύτητεςNC700X DCT: έχει κουτάκι με τις ταχύτητες στο οποίο μέσα αναγράφεται και το γράμμα D ή S(εφόσον έχεις πατήσει το κουμπί,αλλιώς παύλα=νεκρά)NC750X manual: έχει κουτάκι με τις ταχύτητες και έχει και μετρητή κατανάλωσηςNC750X DCT: το ίδιο με το 700 DCT + μετρητή κατανάλωσης και αυτό.Ελπίζω να βοήθησα.Πoπο φιλε μου ανοιξε τα ματια δεν οτι ειναι στο 750 και νομιζα οτι ειναι το 700 ...Ειμαι υποψηφιος αγωραστης για το nc700 dct μεταχειρισμενο και τα κοιταγα στο car. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το μοντελο LR. Αν το εφερνε ο Σαρακακης θα το επαιρνα απο αυτον. Δλδ με ενδιαφερει η συγκεκριμενη εκδοση και οχι η πιθανη διαφορα τιμης. Εναλλακτικα το υπαρχον μοντελο της αντιπροσωπειας με καποιo κιτ οπως αυτο ( http://www.lustracing.co.uk/suspension/honda-nc750x-lowering-kits.html ) ΕΑΝ δουλευει σωστα.Εαν το κατεβασεις πισω μετα θα θελει και μπροστα,12-13χιλ Αν το κατεβασεις πολυ μετα το σταντ το κραταει δεν το κραταειΕαν εχεις επιλογη στα μοχλικα 2-3 ποντους το πολυ ως αναφορα το πλαινο σταντΜετα θες επαναρυθμιση προβολεαΤο ειχα κανει σε ενα tiger 1050 ευτυχως χωρις θεμα στο σταντ στα 3 εκατοστα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 από τον takis1964 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BOLDOR 900 F1 131 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω για την απαντηση. Τα συνεπαγομενα απο το χαμηλωμα της πισω αναρτησης τα ξερω πολυ καλα, τοσο στη θεωρια, οσο και στην πραξη. Εχω κανει την μετατροπη σε μεγαλυτερα, ισχυροτερα και βαρυτερα μηχανακια. Οπως το BOLDOR 900 F1 για παραδειγμα ! Ομως ολα ειχαν την κλασσικη διαταξη με 2 αμορτισερ. Στο NC υπαρχει μοχλικο και η αλλαγη ενος ζευγους βραχιονων του ( του μοχλικου ), θα καταστησει πολυ δυσκολο εως αδυνατο για εναν ερασιτεχνη να υπολογισει τις μεταβλητες στην οδευση της διαδρομης του, αρα και στην συμπεριφορα του. Εκτος αν ημουν ο Χοιδας ! Λογικα αυτο θα το εχουν υπολογισει οι κατασκευαστες των lowering kits. Θα προτιμουσα γι'αυτο την εργοστασιακη εκδοση ( LR ), αν ηξερα οτι δεν εχει προβλημα ανταλλακτικων. ( δλδ. ολοιδιος κατα τα αλλα κινητηρας ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 από τον BOLDOR 900 F1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Κυριακατικη εξορμηση στον Μυτικα Αιτωλοακαρνανιας για καφε και ψαρακι!Η μερα πολυ καλη και ζεστη για τα δεδομενα της εποχης. Εδω στο Αιτωλικο με φιλο με CBR600f \ Αστακός Ο μυτικας οπως φαινεται προσεγγιζοντας τον Και λιγο ψαρικο καθως η μερα και το μερος το τραβαγε.Τρομερη η θεα απο το καταπρασινο νησι απεναντι,τον Καλαμο. Εδω η Αμφιλοχια! 17 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γιαννης Κρήτη 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Αδερφέ Billy Είσαι ο ήρωας μου... Με έκανες βραδιάτικα και συγκινήθηκα. Μπορεί πλέον να μένω στην Κρήτη αλλά γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο.. Όλα αυτά τα μέρη τα οποία πήγες βόλτα τα ξέρω απ εξω. Τα έχω εξερεύνηση σπιθαμή προς σπιθαμή... Μπράβο ρε φίλε καλές βόλτες Καλή χρονιά να έχεις και πάντα όρθιος.... Να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2015 θα καταστησει πολυ δυσκολο εως αδυνατο για εναν ερασιτεχνη να υπολογισει τις μεταβλητες στην οδευση της διαδρομης του, αρα και στην συμπεριφορα τουταλαιπωρία αλλά εφικτό - στο DR απλά διαπίστωσα πως πιο πολύ έχουν το μοχλικό για να ταιριάζουν εύκολα όποιο αμορτισέρ έχουν εύκολο στην παραγωγή και λίγο να γλυκαίνει το τερμάτισμα - το μαμά αμορτισέρ έχει ένα μεγάλου μήκους κωνικό ελαστικό στόπερ που παίζει μεγάλο ρόλο στην προοδευτικότητα - φτήνιες της Σουτζούκι που δε ξέρω αν είναι έτσι και στο NC, δηλαδή ελάχιστη προοδευτικότητα του μοχλικού εκτός από κοντά στο τερμάτισμα και πάλι όχι πολλά πράματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες