gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Καλησπερα σε ολο το φορουμ! Θα ηθελα την βοηθεια σας καθως ειμαι νεος στον χωρο και δεν ξερω αν επιλεγω με τα σωστα κριτηρια. Χρειαζομαι μια μηχανη για να κανω σε καθημερινη βαση 80χλμ μεσω αττικης οδου με 120-140χλμ/ω, το θεμα μου ειναι ομως οτι ανηκω στην εργαζομενη γενια των 500€ και ετσι κολλαω να κοιταξω για κατι πιο μεγαλο.. Υπαρχει κατι αλπερα απο σκουτερ το οποιο θα μπορουσε να με εξυπηρετει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Καλώς ήρθες φίλε μου! Πιστεύω ότι για αυτές τις αποστάσεις ένα 250άρι μηχανάκι είναι ιδανικό. Και ο νίντζα είναι πολύ δυνατό, δικύλινδρο, με καλά φρένα και στρίβει κιόλας! Για μένα η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα κυβικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelospower 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 και το sym wolf νομίζω θα σε καλύψει και έχει μικρό κόστος κτήσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 ποιο το budget σου φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Γυρω στα 3 με 4 χιλιαρικα κοιταω για μεταχειρισμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Τι δίπλωμα έχεις;;; Αν έχεις απεριορίστων πάρε κάτι μεγαλύτερο στα 600 cc καλήτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 και το sym wolf νομίζω θα σε καλύψει και έχει μικρό κόστος κτήσης Δεν κάνει για αυτή τη δουλειά ο λύκος....πολύ αέρας για καθημερινή χρήση 80 χιλιομέτρων και 120-140 χιλιόμετρα. Ο Ninja θεωρώ καλύτερος λόγω φέρινγκ και σκυφτής θέσης αλλά ιδανικά κάτι σε on/off. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Το διπλωμα το εχω τα φραγκα για την καταναλωση και για την συντηρηση δεν ξερω αν εχω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Το διπλωμα το εχω τα φραγκα για την καταναλωση και για την συντηρηση δεν ξερω αν εχω.. Κοίταξε, η κατανάλωση στο νιτζάκι με τέτοιες ταχύτητες θα είναι μεγάλη, καλύτερα να δεις κάτι σε v-strom, er6, που βρήσεις σε τέτοια λεφτά και είναι άκρος οικονομικά σε συντήρηση, χρήση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Αυτο το σκεφτηκα γι αυτο ηθελα μα μου πειτε και εσεις την γνωμη σας εχει ονομαστικη καταναλωση 4.8. με αυτα τα χιλιομετρα κατα ποσο μπορει να ανεβει με ηρεμη οδηγηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Εννοω στα 140 θα παραμενει ενα οικονομικο 250ρι ή θα μου και οσο ενα 600ρι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Εννοω στα 140 θα παραμενει ενα οικονομικο 250ρι ή θα μου και οσο ενα 600ρι; To δεύτερο,κατά τη γνώμη μου.Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές.Δες xt,vstrom,er6,pegaso κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 ναι περιπου στα ιδια ειναι..καπου στα 4.5 θα εχεις εκτος με τετοια ταχυτητα νομιζω με αυτες τις μηχανες + το νιντζα το θεμα ειναι οτι μονο για αυτο θα το χεις? Αστικα τα 600αρια θα ανεβαινουν και το νιντζα θα κατεβαινει σε καταναλωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Θα ειναι το κυριο μεταφορικο μου μεσο και για κανενα ταξιδακι. Στη πολη δε πολυκυκλοφορω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 σιγουρα τοτε για vstrom η κατι αλλο που προανεφεραν τα παιδια..το vstrom αμα σου αρεσει θα σε βολεψει..εχει και καλη ανεμοκαλυψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Η αληθεια ειναι οτι δεν με συγκινει το vstrom και το er6 αν και γυμνο το θεωρω ασχημο. Μου αρεσε το fazer αλλα ειναι αλλη φαση με αλλες καταναλωσεις.. Σε οικονομικα κατηγοριας vstrom τι αλλο παιζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Η αληθεια ειναι οτι δεν με συγκινει το vstrom και το er6 αν και γυμνο το θεωρω ασχημο. Μου αρεσε το fazer αλλα ειναι αλλη φαση με αλλες καταναλωσεις.. Σε οικονομικα κατηγοριας vstrom τι αλλο παιζει; για ριξε κ μια ματια στο versys (kawasaki) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Τι να πω πρεπει να χω πολυ περιεργο γουστο.. Τα triumph ειναι καλα; αξιοπιστα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 στα 120-140 το gs θα σου καίει όσο και το νίντζα, μη σου πω και πιο λίγο. και ανώτερα φρένα, καλύτερο ταξίδι κλπ πόσο τα βρίσκεις τα νιντζάκια; το vstrom νομίζω καίει αρκετά παραπάνω αλλά ταξιδεύει καλύτερα. χτ όχι γιατί άντε να κάνεις ταξίδι με αυτό. πήγασος είναι παρόμοιο με το gs transalp 650 καίει πολύ. er ωραίο αλλά το ντυμμένο γι'αυτό που θες. πόσο τα βρίσκεις αυτά; τι κατανάλωση έχουν; δεν ξέρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Για την κατανάλωση που ανέφερες προηγουμένως, επειδή έχω κάνει μεθοδικές μετρήσεις , η κατανάλωση στα 120-140km/h θα κυμανθεί γύρω στα 5-5,5 lt/100km. Όταν πηγαίνεις με 160 km/h κι οι στροφές είναι μια ανάσα απ'τα κόκκινα η κατανάλωση παίζει max 6 lt/100km κι αυτό είναι το ολικό μέγιστο που έχω δει. Αντίστοιχα για ταχύτητες 80-100 km/h το ninjaki καίει 4-4,5 lt/100km. Όλες οι παραπάνω μετρήσεις ισχύουν για πορεία σε αυτοκινητόδρομο, δηλαδή με σταθερό περίπου γκάζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Για την κατανάλωση που ανέφερες προηγουμένως, επειδή έχω κάνει μεθοδικές μετρήσεις , η κατανάλωση στα 120-140km/h θα κυμανθεί γύρω στα 5-5,5 lt/100km. Όταν πηγαίνεις με 160 km/h κι οι στροφές είναι μια ανάσα απ'τα κόκκινα η κατανάλωση παίζει max 6 lt/100km κι αυτό είναι το ολικό μέγιστο που έχω δει. Αντίστοιχα για ταχύτητες 80-100 km/h το ninjaki καίει 4-4,5 lt/100km. Όλες οι παραπάνω μετρήσεις ισχύουν για πορεία σε αυτοκινητόδρομο, δηλαδή με σταθερό περίπου γκάζι. σαν πολλά είναι. ο κολλητός έχει νίντζα 250 και το είχα πάρει για κανά μήνα και δεν είδα ποτέ τόσο μεγάλη κατανάλωση. πάντως αν ισχύουν αυτά που γράφεις είναι εξωφρενικά μεγάλη κατανάλωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Το ninja εχει 4.8 καταναλωση.αι το βρισκεις με περπου 3.5 χιλ. Το gsr κανει για την χρηση που θελω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george3021 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 δες για κανενα f650gs BMW..Κατι τετοιες διαδρομες τις εχουνε για ζεσταμα και σιγουρα αρκετα οικονομικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Το ninja εχει 4.8 καταναλωση.αι το βρισκεις με περπου 3.5 χιλ. Το gsr κανει για την χρηση που θελω; κατηγορηματικά όχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gas41 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Για την κατανάλωση που ανέφερες προηγουμένως, επειδή έχω κάνει μεθοδικές μετρήσεις , η κατανάλωση στα 120-140km/h θα κυμανθεί γύρω στα 5-5,5 lt/100km. Όταν πηγαίνεις με 160 km/h κι οι στροφές είναι μια ανάσα απ'τα κόκκινα η κατανάλωση παίζει max 6 lt/100km κι αυτό είναι το ολικό μέγιστο που έχω δει. Αντίστοιχα για ταχύτητες 80-100 km/h το ninjaki καίει 4-4,5 lt/100km. Όλες οι παραπάνω μετρήσεις ισχύουν για πορεία σε αυτοκινητόδρομο, δηλαδή με σταθερό περίπου γκάζι. Καλο ειναι να εχουμε και πραγματικες μετρησεις για σωστη συγκριση.Με τα triumph τι παιζει συγκρινονται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες