Jump to content
gas41

Ninja 250r ή κάτι άλλο;

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολο το φορουμ!

Θα ηθελα την βοηθεια σας καθως ειμαι νεος στον χωρο και δεν ξερω αν επιλεγω με τα σωστα κριτηρια.

Χρειαζομαι μια μηχανη για να κανω σε καθημερινη βαση 80χλμ μεσω αττικης οδου με 120-140χλμ/ω,

το θεμα μου ειναι ομως οτι ανηκω στην εργαζομενη γενια των 500€ και ετσι κολλαω να κοιταξω για κατι πιο μεγαλο.. Υπαρχει κατι αλπερα απο σκουτερ το οποιο θα μπορουσε να με εξυπηρετει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς ήρθες φίλε μου! Πιστεύω ότι για αυτές τις αποστάσεις ένα 250άρι μηχανάκι είναι ιδανικό. Και ο νίντζα είναι πολύ δυνατό, δικύλινδρο, με καλά φρένα και στρίβει κιόλας! Για μένα η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα κυβικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι δίπλωμα έχεις;;;

Αν έχεις απεριορίστων πάρε κάτι μεγαλύτερο στα 600 cc καλήτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και το sym wolf νομίζω θα σε καλύψει και έχει μικρό κόστος κτήσης

Δεν κάνει για αυτή τη δουλειά ο λύκος....πολύ αέρας για καθημερινή χρήση 80 χιλιομέτρων και 120-140 χιλιόμετρα.

Ο Ninja θεωρώ καλύτερος λόγω φέρινγκ και σκυφτής θέσης αλλά ιδανικά κάτι σε on/off.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το διπλωμα το εχω τα φραγκα για την καταναλωση και για την συντηρηση δεν ξερω αν εχω..

Κοίταξε, η κατανάλωση στο νιτζάκι με τέτοιες ταχύτητες θα είναι μεγάλη, καλύτερα να δεις κάτι σε v-strom, er6, που βρήσεις σε τέτοια λεφτά και είναι άκρος οικονομικά σε συντήρηση, χρήση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο το σκεφτηκα γι αυτο ηθελα μα μου πειτε και εσεις την γνωμη σας εχει ονομαστικη καταναλωση 4.8. με αυτα τα χιλιομετρα κατα ποσο μπορει να ανεβει με ηρεμη οδηγηση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοω στα 140 θα παραμενει ενα οικονομικο 250ρι ή θα μου και οσο ενα 600ρι;

To δεύτερο,κατά τη γνώμη μου.Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές.Δες xt,vstrom,er6,pegaso κτλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι περιπου στα ιδια ειναι..καπου στα 4.5 θα εχεις εκτος με τετοια ταχυτητα νομιζω με αυτες τις μηχανες + το νιντζα

το θεμα ειναι οτι μονο για αυτο θα το χεις? Αστικα τα 600αρια θα ανεβαινουν και το νιντζα θα κατεβαινει σε καταναλωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα τοτε για vstrom η κατι αλλο που προανεφεραν τα παιδια..το vstrom αμα σου αρεσει θα σε βολεψει..εχει και καλη ανεμοκαλυψη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι δεν με συγκινει το vstrom και το er6 αν και γυμνο το θεωρω ασχημο. Μου αρεσε το fazer αλλα ειναι αλλη φαση με αλλες καταναλωσεις.. Σε οικονομικα κατηγοριας vstrom τι αλλο παιζει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η αληθεια ειναι οτι δεν με συγκινει το vstrom και το er6 αν και γυμνο το θεωρω ασχημο. Μου αρεσε το fazer αλλα ειναι αλλη φαση με αλλες καταναλωσεις.. Σε οικονομικα κατηγοριας vstrom τι αλλο παιζει;

για ριξε κ μια ματια στο versys (kawasaki)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα 120-140 το gs θα σου καίει όσο και το νίντζα, μη σου πω και πιο λίγο. και ανώτερα φρένα, καλύτερο ταξίδι κλπ

πόσο τα βρίσκεις τα νιντζάκια;

το vstrom νομίζω καίει αρκετά παραπάνω αλλά ταξιδεύει καλύτερα.

χτ όχι γιατί άντε να κάνεις ταξίδι με αυτό.

πήγασος είναι παρόμοιο με το gs

transalp 650 καίει πολύ.

er ωραίο αλλά το ντυμμένο γι'αυτό που θες. πόσο τα βρίσκεις αυτά; τι κατανάλωση έχουν; δεν ξέρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την κατανάλωση που ανέφερες προηγουμένως, επειδή έχω κάνει μεθοδικές μετρήσεις :mB_kalo_e: , η κατανάλωση στα 120-140km/h θα κυμανθεί γύρω στα 5-5,5 lt/100km.

Όταν πηγαίνεις με 160 km/h κι οι στροφές είναι μια ανάσα απ'τα κόκκινα η κατανάλωση παίζει max 6 lt/100km κι αυτό είναι το ολικό μέγιστο που έχω δει.

Αντίστοιχα για ταχύτητες 80-100 km/h το ninjaki καίει 4-4,5 lt/100km.

Όλες οι παραπάνω μετρήσεις ισχύουν για πορεία σε αυτοκινητόδρομο, δηλαδή με σταθερό περίπου γκάζι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την κατανάλωση που ανέφερες προηγουμένως, επειδή έχω κάνει μεθοδικές μετρήσεις :mB_kalo_e: , η κατανάλωση στα 120-140km/h θα κυμανθεί γύρω στα 5-5,5 lt/100km.

Όταν πηγαίνεις με 160 km/h κι οι στροφές είναι μια ανάσα απ'τα κόκκινα η κατανάλωση παίζει max 6 lt/100km κι αυτό είναι το ολικό μέγιστο που έχω δει.

Όλες οι παραπάνω μετρήσεις ισχύουν για πορεία σε αυτοκινητόδρομο, δηλαδή με σταθερό περίπου γκάζι.

σαν πολλά είναι. ο κολλητός έχει νίντζα 250 και το είχα πάρει για κανά μήνα και δεν είδα ποτέ τόσο μεγάλη κατανάλωση. πάντως αν ισχύουν αυτά που γράφεις είναι εξωφρενικά μεγάλη κατανάλωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δες για κανενα f650gs BMW..Κατι τετοιες διαδρομες τις εχουνε για ζεσταμα και σιγουρα αρκετα οικονομικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ninja εχει 4.8 καταναλωση.αι το βρισκεις με περπου 3.5 χιλ. Το gsr κανει για την χρηση που θελω;

κατηγορηματικά όχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο ειναι να εχουμε και πραγματικες μετρησεις για σωστη συγκριση.

Με τα triumph τι παιζει συγκρινονται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα