midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 IN!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 ωραια,, να πουμε στις 20;00 εκει? Κωστη, Τεραθλιε, ελα μολις μπορεσεις :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Μεσα και γω :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Μέσα και εγώώώώώώ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μέσα και εγώώώώώώ............. ειπα και εγω που ειναι το αστερι της 3αδας μας...... ........ και μετα σουβλακομπυροκατασταση...... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Ρε σεις....κάνα δικάβαλο δε παίζει? έχασα το μπασκετάκι τις προάλλες...κρίμα να το χάσω και αύριο :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Ρε σεις....κάνα δικάβαλο δε παίζει? έχασα το μπασκετάκι τις προάλλες...κρίμα να το χάσω και αύριο :( θα σε πεταξω μαλλον εγω.αρκει καποιος να σε γυρισει γιατι θα ερθω μαλλον για λιγακι και δεν θα παιξω κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Θα ειμαι παραλια απο το πρωι, αν γυρισω νωρις θα ερθω. Δεν ξερω που ομως..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 θα σε πεταξω μαλλον εγω.αρκει καποιος να σε γυρισει γιατι θα ερθω μαλλον για λιγακι και δεν θα παιξω κιολας θενκς αγορίνα. το θέμα είναι οτι δεν αγγαρεύω κανέναν να με πάει σπίτι μου...σε κάποιο σταθμό μετρό να μπω όπου βολεύει τον καθένα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 Μέσα και εγώώώώώώ............. :shoot: θενκς αγορίνα. το θέμα είναι οτι δεν αγγαρεύω κανέναν να με πάει σπίτι μου...σε κάποιο σταθμό μετρό να μπω όπου βολεύει τον καθένα :) Ναι ρε δίπλα είναι το μετρό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) Θα ειμαι παραλια απο το πρωι, αν γυρισω νωρις θα ερθω. Δεν ξερω που ομως..... Ελα ρε!!!!! θα σε εχουμε για μαυρο ............... Ρε σεις....κάνα δικάβαλο δε παίζει? έχασα το μπασκετάκι τις προάλλες...κρίμα να το χάσω και αύριο :( εαν εισαι στο μετρο στην κατεχακη σε μαζευω εγω ........8.00 ωρα στην γωνια μεσογειων και κατεχακη....... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 23 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) To ψήνω να έρθω, αρκεί να μου πει κάποιος που ακριβώς είναι. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον NERRY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εδώ είναι. Δείτε τη δορυφορική εικόνα και παρατηρήστε ότι τα γηπεδάκια είναι λίγο πιο δυτικά απ'την άσφαλτο. Υπάρχει ένας χωματόδρομος ακριβώς στη βόρεια πλευρά των δέντρων ο οποίος καταλήγει εκεί. Giorgo_S εγώ μπορώ να έρθω και φύγω μέσω μετρό Εθνικής Άμυνας. Μπάλα θα φέρει κανείς ή θα το(ν) παίξουμε; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον Terathlios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ok παίδες ευχαριστώ όσους προσφέρθηκαν. Θα ανέβω με τον Dant3 και στο κατέβα όποιος μπορεί στο μετρό Κατεχάκη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Εδώ είναι. Δείτε τη δορυφορική εικόνα και παρατηρήστε ότι τα γηπεδάκια είναι λίγο πιο δυτικά απ'την άσφαλτο. Υπάρχει ένας χωματόδρομος ακριβώς στη βόρεια πλευρά των δέντρων ο οποίος καταλήγει εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Up.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Ok παίδες ευχαριστώ όσους προσφέρθηκαν. Θα ανέβω με τον Dant3 και στο κατέβα όποιος μπορεί στο μετρό Κατεχάκη :) απο κατεχακη θα σε παρω και εγω με τον παπιο και μετα ολο και καποιος θα σε γυρισει,τοσοι προσφερθηκαν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Guest star edit: οξυγονο θα φερει κανεις? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Βρε, μπάλα θα φέρει κανείς;; Ή θα πάμε και θα κοιτάμε το γήπεδο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Εgω ντεν εχει μπαλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Εγω εχω,και θα τη φερω, αλλα ειναι για τον........................ μπεο οεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Guest star edit: οξυγονο θα φερει κανεις? Σουβλακια θες? Βρε, μπάλα θα φέρει κανείς;; Ή θα πάμε και θα κοιτάμε το γήπεδο; θα φερει ο βαγγελας ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Βαγγελα ο γιατρος στην ηλικια σου σε αφηνει να παιζεις μπασκετ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 Παταπη, μην αγχωνεσαι, εχουμε γιατρο στην παρεα ( αν θυμαμαι καλα) οποτε ειμαστε κομπλε χααχαχχα Μπαλα θα φερουν οι γνωστοι,αγνωστοι ετσι για να εουμε πολλες να ριχνουμε στο απεναντι γηπεδακι :kill: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειμαι μεσα για σημερα αρκει να το βρω, θα φερω και μπαλα. Μπορει να ερθει και η συζυγος, αν ερθει τη μαμησατε ! Μαϊκλ Τζορνταν και Καρημ Αμπντουλ Τζαμπαρ...... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2012 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες