HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 FAQ!!! Αστο Πανο... we drink it... Μοναδικη ευκαιρια ο Θοδωρης.. αν ειναι και αυτος 35+ we drink it2 ( εις την δευτερα....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Παιδια ακυρως εγω για μπασκετ,εκατσε δουλεια ....εαν προλαβω θα ερθω.........στο τελος ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Αστο Πανο... we drink it... Μοναδικη ευκαιρια ο Θοδωρης.. αν ειναι και αυτος 35+ we drink it2 ( εις την δευτερα....) 42 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 εγώ βάζω και στοιχηματάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 50 ευρω στον Ξουραφη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 εγώ βάζω και στοιχηματάκι... εισαι σιγουρος γατακι?χαχα 50 ευρω στον Ξουραφη!! βαλε κατι ακομα ρε.....γερολαδα....χαχα Μετα της διακοπες στοιχημα τα σουβλακια και μπυρες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Τελικά ποιά μέρα κανονίστηκε για να ξέρουμε.... όχι οτι θα αρνηθώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 παιδες 31 ετων κ νεος στο φορουμ να ερθω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 παιδες 31 ετων κ νεος στο φορουμ να ερθω ? μα και βέβαια!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Θα παιξουμε 35+ με 35- ηλικιες να δειτε κλαμα...οι μικροι...χεχε Eιμαι 33.... τον ηπιατε μετριο!!! Κ ο midnek einai 34 μην ξεχνιομαστε ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Θα έρθω και εγώ αλλά δεν θα φαίνομαι (γιατί είμαι νίντζας) και δεν με δει κανένας σας Επειδή είμαι 29....κάθε φορά που θα σας βάζουν καλάθι οι μεγάλοι θα προσθέτετε 3 πόντους στο σκορ υπέρ σας γιατί θα βάζω τρίποντα, αλλά δεν θα με βλέπετε (γιατί είμαι νίντζας) και ούτε την μπάλα θα βλέπετε. Εντάξει? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Για πε ρε Νίντζα πότε θα πας εσύ για να μην έρθω εγώ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Eτσι που το πατε θα ειμαστε εγω και ο Pavlakiv,και ολοι σας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Τελικά ποιά μέρα κανονίστηκε για να ξέρουμε.... όχι οτι θα αρνηθώ Παμε Τριτη οκ? Εκλεισε Τριτη 31/7 ωρα 20;00 στα γηπεδα στου Παπαγου. :) Κωστη.. Ολα τα γραφει εδω οκεικ :) εγώ βάζω και στοιχηματάκι... Αλεξανδρε προσεχε τι λες και γραφεις γιατι να σου θυμησβ οτι θα παιζω και εγω στην ομαδα των ''νεων'' Και προφανως ξερεις πολυ καλα πως στην ομαδα που παιζω παντα χανει :lol: Eτσι που το πατε θα ειμαστε εγω και ο Pavlakiv,και ολοι σας Χαχχ ναι οντως. Ειχα μιλησει μαζι του και το ειχαμε στανταρει οτι θα ερθει, αλλα αυτο εγινε προ ημερων.. εχει εξαφανιστει και φοβαμαι πως. Θα χασει τα σουβλακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Μέσα και γω για δεύτερο γύρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Στο παιχνιδι μπορει να χασω αλλα στα σουβλακια με τιποτα χαχαχα, ειναι μεχρι να βρω τα σκοπευτικα μου και τα πατηματα μου τρομαρα μου τα λεμε αυριο μονο εγω με τον VForever αντιπαλοι των υπολοιπων χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Δυστυχως δε θα μπορεσω αυριο, η συζηγος δουλευει βραδυ με αποτελεσμα να κατσω με τα παιδια, κριμα την επομενη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Φερε και τα παιδια........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Ωραια,μονος μου και ολοι σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Στο γουδι στην πλατεια του Α. Θωμα, εχει ενα καλο μαγαζακι.... Και πιο οικονομικο. (νομιζω) δοκιμασμενο εδω και λιγο καιρο στα σουβλακια και πολυ προσφατα σε κοντοσουβλια, εξοχικο, κοκορετσι κλπ. Απλα το ριχνω ως προταση... δνε με χαλαει και ο Αβρααμ φυσικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Macgyver2180 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Kαλησπερα και απο εμενα.... παρακολουθω καιρο το site και μετα απο προτροπη του φιλου Θοδωρη " vforever" λεω να σας γνωρισω αυριο στο μπασκετακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 τελικά ποιες είναι οι ομάδες? 35< 1. xourafis 2. HLIAS 35> 1. ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 35< 1. xourafis 2. HLIAS 3. Patapios 35> 1. ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2012 :sopase: Καλόμαθε η γριά στα σύκα, και τη νύχτα τα ανεζήτα :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες