vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) σας πάνε τα σπορτσάκια!!! Μπράβο ιδρωμένα μπόιζζζζ!!! ΥΓ: τον ΚΤΜάκια τον είδα πολύ δυνατό παίχτη από τις φωτό ΥΓ2: την επόμενη φορά θα έρω κι εγώ για υποστήριξη... όσο εσείς παίζεται μπάσκετ να δοκιμάζω τ αμηχανάκια σας να δω αν δουλεύουν σωστά!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2012 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Μα να'τον, έρχεται που ξεπροβάλει σαν ποδοβολητό σελήνης!!! Αλεξουυυυυυυυυυυυκοοοοοοοοοοοοοοοο Αααααααααα τον μαλακα που το θυμηθηκε!!!Χαχαχαχαχαχαχα κλαιωω!!! :rotfl: Χλαπατσας rulez!! Γεια σου ρε Ξουραφη γιγαντα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 ο αλεξανδρος ειναι γιγαντας ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2012 Λιακο εισαι παιχταρας ρε,απλα δεν σου εχει βγει ακομα σαν τον κεσελ ενα πραγμα που δε του βγηκε ποτε!"!?!?!?!?!? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 σαν τον κεσελ ενα πραγμα που δε του βγηκε ποτε!"!?!?!?!?!? Στο επόμενο είμαι μέσα σήμερα γυρναω Αθήνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Παμε Τεταρτη? Την ιδια ωρα, στο ιδιο μερος, με την ιδια καταληξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Ε πες το μας ότι βράκες αφορμή για την κατάληξη τώρα και άσε το μπάσκετ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Δεν γινεται να το κανουμε Τριτη Λιακο?Τεταρτη φευγω ταξιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Αμε Αμε και Τεταρτη γινεται... :) Μητσακο, ειναι προφανες οτι γιατι την καταληξη παμε... Απλα ριχνουμε σταχτη στα ματια των γυναικων μας.. Ξεκινας με το... -Μαρια ( τυχαιο το ονομα), παω για μπασκετ με τα παιδια.. -Μπραβο αγορι μου να πατε να γυμναστειτε -Yeah sure.................................................................. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Αμά πω στη μικρή ότι πάω για μπάσκετ με έχει χωρίσει καπάκια μου έχει φάει όλα τα μελλοντικά μου λεφτά και μου έχει πάρει την επιμέλεια των μελλοντικών παιδιών μου.....γιατί θα πει ρε μπάρμπα το ξενοπήδημα μπάσκετ το βαφτήσατε? Ενω αν της πω κουτσουμπιλό πάω να πιω μπύρες με τους παπάρες τους μηχανόβιους να γίνουμε κόκαλα και να πούμε για κάνα fcr (αθάνατο είναι!) είναι πιο νορμάλ η φάση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Μεσα και εγω αν και θα προτιμουσα τριτη ......οτι θετε....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Παμε Τριτη οκ? Εκλεισε Τριτη 31/7 ωρα 20;00 στα γηπεδα στου Παπαγου. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Τριτη ει μια χαρα μεσα και εγω....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Την προηγουμενη φορα που ηρθα, εκανα 3 - 4 μερες να συνερθω..... Θα δω, μπορει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Θα παιξουμε 35+ με 35- ηλικιες να δειτε κλαμα...οι μικροι...χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Θα κοιταξω μηπως μπορεσω και περασω κι εγω απο κει να γνωριστουμε, τωρα αν θα παιξω δεν ξερω, μπορει να μεινω μονο για την καταληξη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2012 Θα παιξουμε 35+ με 35- ηλικιες να δειτε κλαμα...οι μικροι...χεχε Αμα ερθει xourafis, midnek και κουρκουλος στους μικρους, πιειτε τσαϊ απο τωρα μεγαλοι!! Εγω ντεν μπορει Τριτη μαγκες, καλα να περασετε!!!! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Αμα ερθει xourafis, midnek και κουρκουλος στους μικρους, πιειτε τσαϊ απο τωρα μεγαλοι!! Τσου ρε Λακη!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Τσου ρε Λακη!!!!!!!!!! Ασε το σπαμ Βαγγο, εχεις αγωνα σημερα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ασε το σπαμ Βαγγο, εχεις αγωνα σημερα!!! 10 ωρα ξεκιναω.περιμενω τον κατσαπλια... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Εεεεεεεεεεεεεεεεετσι!!! Αντε τα λεμε απο κοντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Αμα ερθει xourafis, midnek και κουρκουλος στους μικρους, πιειτε τσαϊ απο τωρα μεγαλοι!! Εγω ντεν μπορει Τριτη μαγκες, καλα να περασετε!!!! :) Εεεεεεε, εγώ με τους μεγάλους είμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 FAQ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2012 Εεεεεεε, εγώ με τους μεγάλους είμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες