QSpec 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Respect μονοκύλινδρε εκδρομικέ! Κάτι αντίστοιχο έκανα τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε. Εικόνες για μια ζωή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Πολύ όμορφα!! Πραγματικά ωραία ιδέα!! Φύση, Μοτοσυκλέτα, Ελευθερία, επίσκεψη σε τόπους πονεμένους για μας τους Έλληνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2012 Το μακρινό (καλά όχι και τόσο!) 2010, αφού είχα μείνει άνεργος και αφού είχαμε καταφέρει να κάνουμε εκείνο το εκπληκτικό ταξίδι στην Ιταλία με φίλους VFRάδες (και όχι μόνο), συζητούσαμε συχνά-πυκνά με το Φυσικό γι αυτό το ταξίδι στην Πίνδο, χωρίς ακόμα να έχω χωμάτινο..!!! Το ψάξιμο για DRZ ήταν ενδελεχές και για καιρό. Έψαχνα, έψαχνα και δεν έβρισκα με τίποτα κάτι που να καλύπτει τις προϋποθέσεις μου. Βάλε και το ότι έμεινα άνεργος, το budget μειώθηκε, έπρεπε να βρω κάτι value for money, σκ@τ@... Κι όμως ήρθε εκείνη η μέρα που βρήκα κάτι να μου αρέσει, στο Βόλο! Τηλέφωνα με συνοπτικές διαδικασίες σε καλό φίλο στο Βόλο, πάει να το τσεκάρει, το μηχανάκι θέλει μαζέματα αλλά μηχανικά είναι ΟΚ, για την τιμή του είναι Super και τα όνειρα για το ταξίδι στην Πίνδο άρχισαν να παίρνουν μορφή... Αμ δε. Υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο. Μου θελα track day βλέπεις, να βγάλουμε γούστα στην πίστα, να ξεκαβλώσουμε ρε παιδί μου. Και το κάναμε. Και περάσαμε και super!! Τίποτα δε θα' παιρνα πίσω, τώρα που το σκέφτομαι 2 χρόνια μετά. Ήταν υπέροχα. Κι ας έφυγα απ' την πίστα με ασθενοφόρο, μια τσακισμένη κλείδα και ένα σπασμένο καρπό. Το μηχανάκι τελικά το πήρα, με σπασμένο χέρι, το είχα κάνα μήνα χωρίς να μπορώ να το οδηγήσω..!!! Το ταξίδι έμελλε να το κάνεις μόνος σου και χαίρομαι πολύ που το αποφάσισες. Στο επόμενο θα βρεθούμε, που θα πάει... :) Μερικές φωτογραφίες κι από μένα, απ' το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής σου και την πρώτη βόλτα μας παρέα με το DRZ μου. :) :cheers: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 είσαι τεράστιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snpl 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Συγχαρητηρια για την ωραια περιγραφη και τις φωτο! Πάντα τετοια! παραθέτω και εγώ ένα παλιό άρθρο απο αντιστοιχη εκδρομη το '05. Μπορει κάποιος να βρει πληροφορίες που ίσως είναι ακόμη χρήσιμες στην εποχη του gps... http://www.off-road.gr/article847-mode=thread.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 snpl ωραιο λινκ!!!Αποθηκευω να εχω... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Ναι ε;...Παρεα θετε; Ναι θελουμε παρεα.. Οταν οι χαρτες ανοιξουν για τα καλα θα το καταλαβετε ολοι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Ναι θελουμε παρεα.. Οταν οι χαρτες ανοιξουν για τα καλα θα το καταλαβετε ολοι :) Κατι σαν την βασηλοπιτα ενα πραμα θα ειναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Στεφανε θα ερθω με το GS...κανε κομποδεμα απο τωρα,γιατι Δευτερα ανοιγουν οι αντιπροσωπειες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Ετοιμαστείτε για Σεπτέμβρη............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Στεφανε θα ερθω με το GS...κανε κομποδεμα απο τωρα,γιατι Δευτερα ανοιγουν οι αντιπροσωπειες... Τα ρεζερβουαρ ειναι γεματα. Δεν φοβομαστε κυριε ! Ετοιμαστείτε για Σεπτέμβρη............... Εγω που ειχα ετοιμαστει για τον Μαιο τι να κανω τωρα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Να πω ότι δε ζήλεψα... θα πω ψέμματα. Ανατρίχιασα από το σκηνικό με το βοσκό του Καταρράκτη και τη γυναίκα του... άλλη ζωή, άλλος κόσμος. Φυσικέ έγινες πολύ πιο "πλούσιος" μετά από αυτό το οδοιπορικό. Κατι που φαινεται από τη 1η στιγμή βέβαια σε όποιον (θα) σε γνωρίζει κι από κοντά. Αντε και στα δικά μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2012 Η περιγραφή ήταν απίθανη και οι φωτογραφίες φανταστικές.Προσωπικά εγώ είμαι τόσο κότα που ούτε καν θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι παρόμοιο,σε άγνωστα για μένα μέρη μόνος.Με ανατριχιάζει μπορώ να πώ αυτή η άγρια ομορφιά.Με παρέα όμως θα το έκανα εύκολα.Τι να πώ 1000 μπράβο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Να φερω και τον Φοιβο για ανιπερισπασμο/αμυνα εδαφους-εδαφους για πιθανα τσοπανοσκυλα;......Ή θα το παλεψουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Να φερω και τον Φοιβο για ανιπερισπασμο/αμυνα εδαφους-εδαφους για πιθανα τσοπανοσκυλα;......Ή θα το παλεψουμε; Δεν θα σου πω ψεματα, μεγαλη αγελη τσομπανοσκυλων την τρεμω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν θα σου πω ψεματα, μεγαλη αγελη τσομπανοσκυλων την τρεμω. Μη σε νοιαζει...Δυο μερες πριν ξεκινησουμε θα βαλω τις μποτες στο σπιτι τού Φοιβου...θα παρουν τη μυρωδια του και ή που δεν θα μας πλησιαζει κανενα ή που θα πηγαινει μπροστα το GS με μενα και πισω καμμια πεντακοσαρια τσομπανοσκυλα να μεταναστευουν απο Πινδο μεχρι Πατρα...κομβοΪ!!!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2012 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Ενταξει τοτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2012 Aψογος ο φιλος μας ο φυσικος!!!!!!!! καταφερε και με καθηλωσε μια ωρα να διαβασω το θεμα του..........+1000 δεν εχω λογια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
left950 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2012 RESPECT!!! έζησες ολη την ορεινη ελλαδα σε ενα ταξιδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες