bip..bip 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 Η φτώχεια θέλει καλοπέραση...οπότε μέσα και εγώ... Δεν έχω ιδέα που βρίσκονται τα Goodys Αγ. Στέφανο αλλά που θα μου πάνε :crazy: Ας πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι ύποπτοι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2012 αναχώρηση προς Χιλιαδού στην Εύβοια..... Μπανάκι ρεεεεεεεε τόσα χλμ μέσα στην ζέστα... Κοκκινο-μπλέ = την ιδια σκεψη θα εχουν μπόλικοι αρούκαλοι κουτακηδες ΕΙΔΙΚΑ αυτη την Κυριακή.... Χωρις να θελω να επέμβω στο θεμα, απλά επειδη ειναι ''εργο''..........χιλιοπαιγμενο εκει κατω. Βλαστημας απο την κινηση που'χει, και φτανεις ουσιαστικα σε μια..........''Λούτσα'' αντι για Χιλιαδού... Δεν βαζω πρόταση για αλλού, μονο κατοπιν αδειας του..........................Νίντζα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Δεν βαζω πρόταση για αλλού, μονο κατοπιν αδειας του..........................Νίντζα! Φοβασαι ωρε Θανας????? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Φοβασαι ωρε Θανας????? :P Πε ρε Τανάση, πε. 1. Λαβας Τυρίς και αμόρε δύο... 2. Σπύρος 99% 3. bip..bip Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αισίως, γεμίζετε ταξί... Δεν το παίρνετε κιόλας, να μη σας φάει η ζέστη...??? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2012 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αισίως, γεμίζετε ταξί... Δεν το παίρνετε κιόλας, να μη σας φάει η ζέστη...??? Αντί να σχολιάζεις εδώ μέσα κοίτα λίγο το κινητό σου, έχεις μήνυμα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Με αφορμή διπλανό σχόλιο να αναφέρω πως πριν δυο βδομάδες που ήμουν στη Χιλιαδού ανακάλυψα (κατόπιν υπόδειξης μια ντόπιας)ένα πολύ όμορφο σημείο.... Βλέποντας τη θάλασσα στο τελείωμά της από τη δεξιά πλευρά έχει κάποια πεσμένα βράχια....Περνάς από κάτω και αντικρύζεις αυτό.... Τρελή καβάντζα η σπηλιά.....Η δροσία σε όλο της το μεγαλείο! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Μμμμμμ, με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 UP !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Επειδή δεν βλέπω να περπατάει το θέμα, έκατσε και μεροκαματάκι σπέσιαλ για αύριο, πάει άπατη η Εύβοια για μένα. Σορρυ γκάιζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 α ρε γμτ ολα απατα πανε πια.Κριμα φιλε νιντζα (και μ'αρεσει και η υπογραφη σου ταμαλα ) Και τα καλαβρυτα κι αυτο εδω.Κριμα! Λοιπον τι λετε τοτε για μια Χαλκιδα η ενα Λουτρακι η και ενα Ρωσσο.Εαν δεν κανονιστει τιποτα (θα περιμενω ολο το βραδυ γιατι θα δουλευω) εγω χτυπαω Μεγαρα Παχη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Δεν πειράζει Αντρέα αν είναι για μεροκάματο do not worry be happy . Οπότε εγώ λέω για Λουτράκι ........ Κανένας άλλως ??? ΥΓ. Θα έχω και ρακέτες μαζί μου , φέρτε τα μπαλάκια εσείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Επειδή δεν βλέπω να περπατάει το θέμα, έκατσε και μεροκαματάκι σπέσιαλ για αύριο, πάει άπατη η Εύβοια για μένα. Σορρυ γκάιζ No problem Απλά να κανονίσουμε καμια βόλτα νότια ή βόρεια Εύβοια μέσα στο καλοκαίρι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bip..bip 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 δεν προχωρησε το νταβαντουρι τελικα.....καλα να περνατε σε οποια παραλια και να εισαστε.. :peep: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 :P ΄Άστα διάλα ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Έχω και αποκλειστική φωτογραφία όσων είχαν σκοπό να συμμετάσχουν, μέσα σ' αυτούς κι εγώ. :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες