Jump to content
Zapard

Yamaha Crypton X 135 αγορα

Recommended Posts

Έχεις οδηγήσει το ανάποδο γαμώτο ποτέ ; Δεν νομίζω !

πες τα ρε φιλε..οι περισσοτεροι σχηματιζουν αποψη χωρις καν να εχουν οδηγησει την μηχανη που "θαβουν"...

οδηγηστε το πρωτα και μετα ελατε να τα ξαναπουμε...δεν μπορουμε ετσι απλα να σχηματιζουμε αποψη για κατι που δεν το εχουμε πιασει στα χερια μας ποτε....

και εγω στην αρχη ημουν της αποψης οτι ειναι αποτυχια αυτη η μηχανη ,αλλα οταν την οδηγησα ειδα τεραστιες διαφορες σε σχεση με το παπι που ειχα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοιτα μετα τ διπλωμα για 50αρι ποτε βγαζω για 125+; δν παει μετα για μηχανη κανονικα το διπλωμα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγάλε με το καλό το δίπλωμα σου και μετά πάρε ένα crypton r (πχ http://www.car.gr/cl...s/view/2601564/) και είσαι κομπλέ

Γενικά μου αρέσουν πολύ τα δίχρονα αλλά δίχρονο παπί δεν αξίζει να πάρεις

γενικα καθε ειδους παπι...ειναι σκοτωστρες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γενικα καθε ειδους παπι...ειναι σκοτωστρες...

Αν τα πηγαίνεις όπως πρέπει είναι οκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα μετα τ διπλωμα για 50αρι ποτε βγαζω για 125+; δν παει μετα για μηχανη κανονικα το διπλωμα;

οχι, βγαζεισ το διπλωμα για 50αρι και στα 18 σου ξαναβγαζεις απο την αρχη διπλωμα για 125 κυβικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Zapard

Στα 16 βγάζεις για 50cc

Στα 18 για μηχανή με μέχρι 34 ίππους

Στα 21 απεριόριστο

από το 2013 οι κατηγορίες θα γίνουν 16-50cc 18-125cc 21-μέχρι περίπου 45-50 ίππους (δεν θυμάμαι ακριβώς) 24- απεριόριστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τα πηγαίνεις όπως πρέπει είναι οκ

με τα λαστιχακια που εχουν ουτε για αστειο δεν μπορεις να τα εμπιστευτεις..τεραστια η διαφορα..στο ενα πατας φρενα και κοκαλωνει χωρις να πεταξει κωλους ,διπλωμα τιμονιου κλπ...και στο αλλο λιγο πατας το μπροστα η το πισω και προσπαθεις να το μαζεψεις,για να μην πω την αποτομη γεωμετρια που εχουν τα παπακια και δν συγχωρουν λαθη..

η αποψη μου ειναι μακρια απο παπια...αν γινομουν ξανα πιτσιρικας και ειχα την δυνατοτητα να διαλεξω, θα επελεγα σαν πρωτο μηχανακι μια μοτοσυκλετα,εστω ενα rs50...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τς πληροφοριες παιδες, μαλλον προς μεταχειρισμένο Innova το κοβω

Αν ενδιαφερεσε πουλαω εγω το δικο μου μοντελο του 09 Injection.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάρε crypton R είναι πιο αξιόπιστο

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Private ποσο τ δινεις αγορι?γτ εγω μπορω να δωσω μεχρι εκει 1000 ευρω :\ βαλε καμια φωτο να το δουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@stayros

και μενα αυτο μοου ειπαν αλλα ειναι πολλα τα λεφτα ρε :S

δεν λέω το χ που είναι ακριβό αλλά τo R στα μεταχειρισμένα είναι στην ίδια τιμη με το ιννοβα

Αυτό είναι το R58.jpg

και αυτό το Χ 184_PH377.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι διαφορες εχει το R με το Χ? και στην τελικη τι ειναι καλυτερο το innova ή το crypton-R που ειναι και στα ιδια λεφτα που λες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια καταλήγω σε αυτο εδω, θελω γνωμες pls http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2533836/ τι προβληματα μπορει να παρουσασει ??ειναι πειραγμενο στο μοτερ??γιατι μου ειπαν αν ειναι πειραγμενο στο μοτερ εχει προβληματα..τι μπορει να καει το συγκεκριμενο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω οχι για αυτο το Crypton X και σου εξηγησα το γιατι σε πμ.

Τροποποιήθηκε από τον PrivaTe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά καταρχάς καλησπέρα σας. ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να μαθω ποσο θα κοστισει να αγορασω καινουργια το yamaha crypton x (συν χαρτια, ασφαλεια, ενα καλο κρανος και οτι αλλο χρειαζετε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά καταρχάς καλησπέρα σας. ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να μαθω ποσο θα κοστισει να αγορασω καινουργια το yamaha crypton x (συν χαρτια, ασφαλεια, ενα καλο κρανος και οτι αλλο χρειαζετε)

Υπολιγιζε 3000 ευρω συν πλην ισως μερικα χρηματα!! Εγκυημενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε zapard απλά έτυχε να διαβάσω την συζήτηση και θα ήθελα να σου πω ότι δεν είναι ανάγκη να κάνεις σούζα για να δημιουργήσεις ένα πολύ σοβαρό ατύχημα είτε για εσένα είτε για τον συνοδηγό σου είτε για οποιονδήποτε βγει μπροστά σου.Προσωπικά όποιον μηχανόβιο γνωρίζω ο οποίος ασχολείται χρόνια με μηχανάκια εννοώ ότι ξέρει τα γνωστά souzes endo ktl και είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα οδηγούσε συνετά και ξαφνικά συνέβη κάτι...!(η πλειοψηφία τουλάχιστον)Θέλω να καταλήξω στο γεγονός ότι ειδικά κάποιος που ξεκινάει να οδηγάει μηχανάκι τρώει καμία τούμπα η κάποιος σε κλείνει και επειδή η πάπια δεν έχει abs ούτε την πρόσφυση που έχουν άλλα οχήματα αρκεί ένα απότομο φρενάρισμα και τέλος.Και μην σκεφτείς με τον κλασσικό γνωστό ελληνικό τρόπο, οι άλλοι ήταν βλάκες η απρόσεχτοι εγώ δεν πρόκειται να την πατήσω,γιατί η οδήγηση του δίκυκλου έχει τα μυστικά της και φυσικά την πόρωση, οπότε βγάλε πρώτα δίπλωμα και μετά κάνε και την αγορά σου(με 1000 ευρώ βγάζεις δίπλωμα και αγοράζεις και ένα astrea grand που είναι δάσκαλος).Ας απαντήσω και στο ερώτημα σου.Με 1000 ευρώ δεν βρίσκεις ούτε crypton x που να βαράει μπιέλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα