Zapard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2012 Παιδες ψαχνω για yamaha crypton x 135 και διαθετω το πολυ μεχρι 1000 ευρω.Αν καποιος ενδιαφερεται μιληστε εδω και μετα βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Παρα πολυ δυσκολο να βρεις, πουλαω εγω Innova Injection ΄09 γυρω στα 1400 ευρω συζητησιμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Με 1000 ευρώ μην περιμένεις να βρει κάποιο να αξίζει Αν επιτρέπετε private γιατί το πουλάς δεν είσαι ευχαριστημένος από το innova ; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Αν επιτρέπετε private γιατί το πουλάς δεν είσαι ευχαριστημένος από το innova ; Ευχαριστημενος ειμαι αλλα ξενερωμενος, θελω να πηγαινει ακομη πιο γρηγορα και επειδη πολυ το φοβαμαι να πειραξω το ιννοβα το πουλαω μπας και βρω κανα GLX ή κανα Crypton. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zapard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Τι καλο μπορω να βρω παιδες σε αυτη την τιμη??εκει μεχρι 1000 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Πες τι δίπλωμα έχεις και σου λέμε και τι βρίσκεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Τι καλο μπορω να βρω παιδες σε αυτη την τιμη??εκει μεχρι 1000 ευρω υπαρχουν πολλα παπια τα οποια μπορεις να αγορασεισ με 1000 ευρω, μπορεις να βρεις και ενα innova καρμπυρατερατο με τοσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zapard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Κοιτα το διπλωμα δν ειναι προβλημα..ουτως η αλλως 17,5 ειμαι αρα δν μπορω για 125 αλλα απο 15 με 125 μηχανακι κυκλοφορουσα..εε και δν μας λεει και τπτ η αστυνομια αμα δν μας δει να κανουμε μαλακιες.Για πειτε τωρα τι μπορω να βρω (ενα innova που βρικα σε αγγελια ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2632050/ ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 μια χαρα ειναι αυτο φιλε , μετα μπορεις να κοιταξεις και για Kawasaki Kazer, Modenas , Crypton R που ειναι και αυτα φτηνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zapard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Ξερεις τι με προβληματιζει ομως, να παρω αυτο μεταχειρισμενο ή να δωσω 1700 να παρω το kawasaki zx 135 καινουριο? γιατι τ ειδα σ αυτο τ βιντεο και μ ειπε ο ανθρωπος πως ειναι καλο και οικονομικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zapard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Αντε ρε Private εμφανίσου να μας δωσεις λιγο φως :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Ξερεις τι με προβληματιζει ομως, να παρω αυτο μεταχειρισμενο ή να δωσω 1700 να παρω το kawasaki zx 135 καινουριο? γιατι τ ειδα σ αυτο τ βιντεο και μ ειπε ο ανθρωπος πως ειναι καλο και οικονομικο 2095 είναι η τιμή του ζχ130 με ακτινωτές ζάντες και 2195 με αλουμινίου http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=25&make=&variant=&price-from=&price-to=%3C1000&so=dm&or=d®istration-from=®istration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E100&engine_size-to=%3C150&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&created=διάβασε και αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=90489&s= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zapard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Σωστο τ 2ο τ ποστ :\ πρεπει παντα να προσεχουμε, αλλα δν ειμαι τοσο τς "σουζας" .Ουτε με το ποδηλατο δν καταφερα ποτε να κανω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Ξερεις τι με προβληματιζει ομως, να παρω αυτο μεταχειρισμενο ή να δωσω 1700 να παρω το kawasaki zx 135 καινουριο? γιατι τ ειδα σ αυτο τ βιντεο και μ ειπε ο ανθρωπος πως ειναι καλο και οικονομικο Αποξη μου ειναι να παρεις το μεταχειρισμενο, καταρχας γιατι γλυτωνεις το στρωσιμο και συνολικα γυρω στα 2000 χλμ χασιμο χρονου. Η επιλογη σου ειναι πολυ καλη παντος, δυνατο μηχανακη χωρις προβληματα και μεγαλη καταναλωση βενζινης και φτηνα ανταλλαχτικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zapard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Μεγαλη καταναλωση βενζινης?μιπως εννοεις μικρη φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 2095 είναι η τιμή του ζχ130 με ακτινωτές ζάντες και 2195 με αλουμινίου http://www.car.gr/cl...e=&hi=&created= διάβασε και αυτό http://www.moto.gr/f....php?t=90489&s= με 1000 ευρω μπορουμε να του προτεινουμε να παρει cbr125,παει καλυτερα απ ολα τα παπια και απο αποψης τελικης αλλα και σταθεροτητας,φρενων κ,.λ.π... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Μεγαλη καταναλωση βενζινης?μιπως εννοεις μικρη φιλε? αυτο εννοω απλα δεν καταλαβες το τροπο που το ειπα , 3-3,5 λιτα / 100 χλμ. με 1000 ευρω μπορουμε να του προτεινουμε να παρει cbr125,παει καλυτερα απ ολα τα παπια και απο αποψης τελικης αλλα και σταθεροτητας,φρενων κ,.λ.π... Μιλαμε ομως για μια καθαρα υπερβολικα ασχημη "μηχανη" , προσπαθει να κλεψει την εμφανιση μιας κανονικης street μηχανης και το αποτελεσμα ειναι να ειναι σαν αναποδο γαμωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Μιλαμε ομως για μια καθαρα υπερβολικα ασχημη "μηχανη" , προσπαθει να κλεψει την εμφανιση μιας κανονικης street μηχανης και το αποτελεσμα ειναι να ειναι σαν αναποδο γαμωτο. ασχημη ξεασχημη,εχει καλυτερα κρατηματα απο οποιοδηποτε παπακι και αλλα πολλα συν που τα παπακια δεν προκειται να αποκτησουν ποτε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 ασχημη ξεασχημη,εχει καλυτερα κρατηματα απο οποιοδηποτε παπακι και αλλα πολλα συν που τα παπακια δεν προκειται να αποκτησουν ποτε.. Οπως? Γιατι εγω δεν θα το ελεγα..καλυτερα κρατηματα μπορει αλλα οχι μεγαλες διαφορες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 αυτο εννοω απλα δεν καταλαβες το τροπο που το ειπα , 3-3,5 λιτα / 100 χλμ. Μιλαμε ομως για μια καθαρα υπερβολικα ασχημη "μηχανη" , προσπαθει να κλεψει την εμφανιση μιας κανονικης street μηχανης και το αποτελεσμα ειναι να ειναι σαν αναποδο γαμωτο. Έχεις οδηγήσει το ανάποδο γαμώτο ποτέ ; Δεν νομίζω ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Έχεις οδηγήσει το ανάποδο γαμώτο ποτέ ; Δεν νομίζω ! οχι αλλα δεν χρειαζετε, μου φτανει που το βλεπω στα φαναρια διπλα μου και ποσο μαλλον οταν το περναω με αρκετη ανεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πρέπει να είσαι πολύυυυυυυυ μεγάλος ... πιλότος ! και το innova να το πας στα dragster ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zapard 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 Παιδια αυτο εδω που ειναι και κοντα στην περιοχη μου(αρτα) πως το βλεπετε? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2618629/ τι προβληματα μπορει να παρουσιαζει?θα καει πολυ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 αυτο δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως ειναι διχρονο και αν οντως ειναι τοτε ναι καιει αρκετα. παντος να ξερεις πως ειναι εργαλειο και γρηγορο !! +1 απο μενα για αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Βγάλε με το καλό το δίπλωμα σου και μετά πάρε ένα crypton r (πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2601564/) και είσαι κομπλέ Γενικά μου αρέσουν πολύ τα δίχρονα αλλά δίχρονο παπί δεν αξίζει να πάρεις Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες