Jump to content
Zapard

Yamaha Crypton X 135 αγορα

Recommended Posts

Παιδες ψαχνω για yamaha crypton x 135 και διαθετω το πολυ μεχρι 1000 ευρω.Αν καποιος ενδιαφερεται μιληστε εδω και μετα βλεπουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με 1000 ευρώ μην περιμένεις να βρει κάποιο να αξίζει

Αν επιτρέπετε private γιατί το πουλάς δεν είσαι ευχαριστημένος από το innova ;

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν επιτρέπετε private γιατί το πουλάς δεν είσαι ευχαριστημένος από το innova ;

Ευχαριστημενος ειμαι αλλα ξενερωμενος, θελω να πηγαινει ακομη πιο γρηγορα και επειδη πολυ το φοβαμαι να πειραξω το ιννοβα το πουλαω μπας και βρω κανα GLX ή κανα Crypton.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι καλο μπορω να βρω παιδες σε αυτη την τιμη??εκει μεχρι 1000 ευρω

υπαρχουν πολλα παπια τα οποια μπορεις να αγορασεισ με 1000 ευρω, μπορεις να βρεις και ενα innova καρμπυρατερατο με τοσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα το διπλωμα δν ειναι προβλημα..ουτως η αλλως 17,5 ειμαι αρα δν μπορω για 125 αλλα απο 15 με 125 μηχανακι κυκλοφορουσα..εε και δν μας λεει και τπτ η αστυνομια αμα δν μας δει να κανουμε μαλακιες.Για πειτε τωρα τι μπορω να βρω (ενα innova που βρικα σε αγγελια ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2632050/ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρα ειναι αυτο φιλε , μετα μπορεις να κοιταξεις και για Kawasaki Kazer, Modenas , Crypton R που ειναι και αυτα φτηνα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερεις τι με προβληματιζει ομως, να παρω αυτο μεταχειρισμενο ή να δωσω 1700 να παρω το kawasaki zx 135 καινουριο?

γιατι τ ειδα σ αυτο τ βιντεο και μ ειπε ο ανθρωπος πως ειναι καλο και οικονομικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερεις τι με προβληματιζει ομως, να παρω αυτο μεταχειρισμενο ή να δωσω 1700 να παρω το kawasaki zx 135 καινουριο? γιατι τ ειδα σ αυτο τ βιντεο και μ ειπε ο ανθρωπος πως ειναι καλο και οικονομικο

2095 είναι η τιμή του ζχ130 με ακτινωτές ζάντες και 2195 με αλουμινίου

http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=25&make=&variant=&price-from=&price-to=%3C1000&so=dm&or=d&registration-from=&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E100&engine_size-to=%3C150&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&created=

διάβασε και αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=90489&s=

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστο τ 2ο τ ποστ :\ πρεπει παντα να προσεχουμε, αλλα δν ειμαι τοσο τς "σουζας" .Ουτε με το ποδηλατο δν καταφερα ποτε να κανω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερεις τι με προβληματιζει ομως, να παρω αυτο μεταχειρισμενο ή να δωσω 1700 να παρω το kawasaki zx 135 καινουριο?

γιατι τ ειδα σ αυτο τ βιντεο και μ ειπε ο ανθρωπος πως ειναι καλο και οικονομικο

Αποξη μου ειναι να παρεις το μεταχειρισμενο, καταρχας γιατι γλυτωνεις το στρωσιμο και συνολικα γυρω στα 2000 χλμ χασιμο χρονου. Η επιλογη σου ειναι πολυ καλη παντος, δυνατο μηχανακη χωρις προβληματα και μεγαλη καταναλωση βενζινης και φτηνα ανταλλαχτικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2095 είναι η τιμή του ζχ130 με ακτινωτές ζάντες και 2195 με αλουμινίου

http://www.car.gr/cl...e=&hi=&created=

διάβασε και αυτό http://www.moto.gr/f....php?t=90489&s=

με 1000 ευρω μπορουμε να του προτεινουμε να παρει cbr125,παει καλυτερα απ ολα τα παπια και απο αποψης τελικης αλλα και σταθεροτητας,φρενων κ,.λ.π...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλη καταναλωση βενζινης?μιπως εννοεις μικρη φιλε?

αυτο εννοω απλα δεν καταλαβες το τροπο που το ειπα , 3-3,5 λιτα / 100 χλμ.

με 1000 ευρω μπορουμε να του προτεινουμε να παρει cbr125,παει καλυτερα απ ολα τα παπια και απο αποψης τελικης αλλα και σταθεροτητας,φρενων κ,.λ.π...

Μιλαμε ομως για μια καθαρα υπερβολικα ασχημη "μηχανη" , προσπαθει να κλεψει την εμφανιση μιας κανονικης street μηχανης και το αποτελεσμα ειναι να ειναι σαν αναποδο γαμωτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλαμε ομως για μια καθαρα υπερβολικα ασχημη "μηχανη" , προσπαθει να κλεψει την εμφανιση μιας κανονικης street μηχανης και το αποτελεσμα ειναι να ειναι σαν αναποδο γαμωτο.

ασχημη ξεασχημη,εχει καλυτερα κρατηματα απο οποιοδηποτε παπακι και αλλα πολλα συν που τα παπακια δεν προκειται να αποκτησουν ποτε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασχημη ξεασχημη,εχει καλυτερα κρατηματα απο οποιοδηποτε παπακι και αλλα πολλα συν που τα παπακια δεν προκειται να αποκτησουν ποτε..

Οπως? Γιατι εγω δεν θα το ελεγα..καλυτερα κρατηματα μπορει αλλα οχι μεγαλες διαφορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο εννοω απλα δεν καταλαβες το τροπο που το ειπα , 3-3,5 λιτα / 100 χλμ.

Έχεις οδηγήσει το ανάποδο γαμώτο ποτέ ; Δεν νομίζω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις οδηγήσει το ανάποδο γαμώτο ποτέ ; Δεν νομίζω !

οχι αλλα δεν χρειαζετε, μου φτανει που το βλεπω στα φαναρια διπλα μου και ποσο μαλλον οταν το περναω με αρκετη ανεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να είσαι πολύυυυυυυυ μεγάλος ... πιλότος !

και το innova να το πας στα dragster !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια αυτο εδω που ειναι και κοντα στην περιοχη μου(αρτα) πως το βλεπετε? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2618629/ τι προβληματα μπορει να παρουσιαζει?θα καει πολυ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως ειναι διχρονο και αν οντως ειναι τοτε ναι καιει αρκετα. παντος να ξερεις πως ειναι εργαλειο και γρηγορο !! +1 απο μενα για αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγάλε με το καλό το δίπλωμα σου και μετά πάρε ένα crypton r (πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2601564/) και είσαι κομπλέ

Γενικά μου αρέσουν πολύ τα δίχρονα αλλά δίχρονο παπί δεν αξίζει να πάρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα