Jump to content
Theoharis

Λιγη Βοηθεια!!!!

Recommended Posts

Γεια σε ολους!!!Λοιπον παιδια το θεμα εχει ως εξης...πολυ καλος φιλος θελει να παρει scooter(μετα απο πολλες προτροπες για μηχανη δεν καταφερα κατι :wallbash: ) κ ειναι αναμεσα σε beverly 300 k beverly 400 κ τα 2 μοντελο του 10 η του 9...χλμ θα εχει κ μεσα στην πολη αλλα κ εξω...δηλαδη 60 τις 100 μεσα στην πολη κ 40 τις 100 εξω....τι θα προτεινατε ρε παιδια?ποιες οι διαφορες τους πιο πολυ στην συντηρηση κ στις βενζινες...παρακαλουνται οι γνωστες να δωσουν τα φωτα τους! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

100 κυβικά. Τι άλλη διαφορά περιμένεις να έχουν? 100 κυβικά!

(γράφεται 60% ή 60 τοις εκατό).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100 κυβικά. Τι άλλη διαφορά περιμένεις να έχουν? 100 κυβικά!

(γράφεται 60% ή 60 τοις εκατό).

Συγνωμη φιλε μου εχεις δικιο απλα το εγραφα λιγο βιαστικα.δεν ξερω φανταζομαι οτι δεν εχουν πολλες διαφορες αλλα για αυτο ρωταω.

προσπάθησε κι'άλλο....

Ο καθενας κανει τις επιλογες του αφου αυτο θελει εγω μονο να τον βοηθησω μπορω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σε ολους!!!Λοιπον παιδια το θεμα εχει ως εξης...πολυ καλος φιλος θελει να παρει scooter(μετα απο πολλες προτροπες για μηχανη δεν καταφερα κατι :wallbash: ) κ ειναι αναμεσα σε beverly 300 k beverly 400 κ τα 2 μοντελο του 10 η του 9...χλμ θα εχει κ μεσα στην πολη αλλα κ εξω...δηλαδη 60 τις 100 μεσα στην πολη κ 40 τις 100 εξω....τι θα προτεινατε ρε παιδια?ποιες οι διαφορες τους πιο πολυ στην συντηρηση κ στις βενζινες...παρακαλουνται οι γνωστες να δωσουν τα φωτα τους! :mB_kalo_e:

σου εχει πει σε τι τιμη τα εχει βρει τα συγκεκριμενα;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου εχει πει σε τι τιμη τα εχει βρει τα συγκεκριμενα;;

3200..κ τα 2 καπου εκει παιζουν..κ στα ιδια χλμ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλιστα, με αυτα τα λεφτα υπαρχει μεγαλη γκαμα σε scooter που μπορει να δει (σε μεταχειρισμενο παντα) τωρα οσον αφορα τις διαφορες μεταξυ των beverly μη φανταστεις οτι θα ειναι και μεγαλες για 100 cc διαφορα, για το 400αρι δε ξερω αλλα για το 300αρι επειδη ετυχε να το εχουμε και μεις στην οικογενεια παλιοτερα το tourer '10 ειχε καλη καταναλωση γυρω στα 3,5 με 4 αν θυμαμαι..και δες και κατι που βρηκα για το beverly tourer 300 που ισως ενδιαφερει τον φιλο!

36 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας δύο χρόνων

1ο Service (1.000 χλμ.)

Λάδια (2 λίτρα), φίλτρο λαδιού, ρύθμιση βαλβίδων

Σύνολο: 71 ευρώ

2ο Service (5.000 χλμ.)

Λάδια (2 λίτρα), φίλτρο λαδιού

Σύνολο: 62,80 ευρώ

3ο Service (10.000 χλμ.)

Λάδια (2 λίτρα), φίλτρο λαδιού, μπουζί, ρύθμιση βαλβίδων, έλεγχος ιμάντα κίνησης

Σύνολο: 151 ευρώ

4ο Service (15.000 χλμ.)

Λάδια (2 λίτρα), φίλτρο λαδιού

Σύνολο: 62,80 ευρώ

5ο Service (20.000 χλμ.)

Λάδια (2 λίτρα), φίλτρο λαδιού, μπουζί, ρύθμιση βαλβίδων, αλλαγή ιμάντα κίνησης

Σύνολο: 221,30 ευρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει και το sh 300 της honda , το εχει φιλαρακι εχει κανει 38.000 χλμ ,χωρις την παραμικρη βλαβη εκτος των service . το εχω οδηγησει πολλες φορες , για μενα το καλυτερο scooter σχεδον σε ολες τις κατηγοριες .ανταλλακτικα λιγο τσιμπημενες οι τιμες λογω honda ,αλλα μηπως η piaggio ειναι φθηνη .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει και το sh 300 της honda , το εχει φιλαρακι εχει κανει 38.000 χλμ ,χωρις την παραμικρη βλαβη εκτος των service . το εχω οδηγησει πολλες φορες , για μενα το καλυτερο scooter σχεδον σε ολες τις κατηγοριες .ανταλλακτικα λιγο τσιμπημενες οι τιμες λογω honda ,αλλα μηπως η piaggio ειναι φθηνη .....

Το sh ειναι καλυτερα απο το συγκεκριμενο beverly, και σε θεμα γκαζιου και γενικα σαν scooter, απλα στην Piaggio πληρωνεις εκτος απο το ονομα και το στυλ, γιατι κακα τα ψεματα ειναι πανεμορφα ολα τα scooter της σειρας, απ' το 1ο beverly που βγηκε λιγο μετα το 2000 μεχρι το 350s!

Το sh ειναι καλυτερα απο το συγκεκριμενο beverly, και σε θεμα γκαζιου και γενικα σαν scooter, απλα στην Piaggio πληρωνεις εκτος απο το ονομα και το στυλ, γιατι κακα τα ψεματα ειναι πανεμορφα ολα τα scooter της σειρας, απ' το 1ο beverly που βγηκε λιγο μετα το 2000 μεχρι το 350s!

***χωρις αυτο να σημαινει πως το beverly αξιζει μονο για το στυλ και την φινετσα ετσι;;; αλιμονο! :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gilera nexus :wub: . Aφου το θελει για πιο πολυ εκτος πολης καλο θα ηταν το 300αρι, αλλα το 500αρι ακομα καλυτερο ! Αλλα εκει ανεβαινουμε αρκετα στα κυβικα αλλα φυσικα και στα λεφτα. Απο ανεση και οικονομια δεν πιανεται το ατιμο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

gilera nexus :wub: . Aφου το θελει για πιο πολυ εκτος πολης καλο θα ηταν το 300αρι, αλλα το 500αρι ακομα καλυτερο ! Αλλα εκει ανεβαινουμε αρκετα στα κυβικα αλλα φυσικα και στα λεφτα. Απο ανεση και οικονομια δεν πιανεται το ατιμο :)

Πιο γκαζιαρικο το nexus οντως, αλλα το tourer θα ελεγα οτι ειναι πιο ανετα μονο και μονο για την θεση οδηγησης που εχει επειδη το nexus ερχεται λιγο σαν πιο "μηχανης" στησιμο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο γκαζιαρικο το nexus οντως, αλλα το tourer θα ελεγα οτι ειναι πιο ανετα μονο και μονο για την θεση οδηγησης που εχει επειδη το nexus ερχεται λιγο σαν πιο "μηχανης" στησιμο :P

Ναι δεν μ αρεσει καθολου εμφανισιακα :lipssealed: . Πιστευω οτι θα τον βολεψει το nexus γιατι το θελει για εκτος . Επισης ειναι αρκετα μεγαλο και ανετο και για 2ο ατομο. Kαι κατω απο την σελα εχει αφθονο χωρο. Το μονο κακο ειναι τα service , αλλα τα εχει η piaggio αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι δεν μ αρεσει καθολου εμφανισιακα :lipssealed: . Πιστευω οτι θα τον βολεψει το nexus γιατι το θελει για εκτος . Επισης ειναι αρκετα μεγαλο και ανετο και για 2ο ατομο. Kαι κατω απο την σελα εχει αφθονο χωρο. Το μονο κακο ειναι τα service , αλλα τα εχει η piaggio αυτα.

Αν θυμαμαι καλα στο nexus δε χωραει full face κρανος κατω απο την σελα σε αντιθεση με το beverly που χωραει :blush2:

Τροποποιήθηκε από τον Karavasilator19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θυμαμαι καλα στο nexus δε χωραει full face κρανος κατω απο την σελα σε αντιθεση με το beverly που χωραει :blush2:

Xωραει χωραει. " ένα κράνος κλειστού τύπου ή δύο jet και κάποια μικροπράγματα. " απο εδω >> http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/89290.asp Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xωραει χωραει. " ένα κράνος κλειστού τύπου ή δύο jet και κάποια μικροπράγματα. " απο εδω

Καλη φαση αν χωραει, απλα θυμομουν οτι ενα απ τα 2 nexus (300 η 500) δεν χωρουσε full face απο κατω :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...!!αν το 300 cc καει 3.5-4 ποσο λετε να παει το 400cc???Παντως για μενα το sh300 ειναι απο τις καλυτερες λυσεις εχω ακουσει τα καλυτερα λογια!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...!!αν το 300 cc καει 3.5-4 ποσο λετε να παει το 400cc???Παντως για μενα το sh300 ειναι απο τις καλυτερες λυσεις εχω ακουσει τα καλυτερα λογια!!!

Δεν εχουν μεγαλες διαφορες με το 400αρι μη νομιζεις, σχεδον καθολου βασικα, τωρα οσον αφορα το Honda Sh οπως ειπα και πριν ειναι λιγο καλυτερο και πιο δυνατο σαν scooter απ' το Beverly αλλα προσωπικα θα προτιμουσα το beverly επειδη δε μου αρεσει το sh εμφανισιακα + του οτι το beverly θα καλυπτε επισης τις αναγκες μου!

Δεν εχουν μεγαλες διαφορες με το 400αρι μη νομιζεις, σχεδον καθολου βασικα, τωρα οσον αφορα το Honda Sh οπως ειπα και πριν ειναι λιγο καλυτερο και πιο δυνατο σαν scooter απ' το Beverly αλλα προσωπικα θα προτιμουσα το beverly επειδη δε μου αρεσει το sh εμφανισιακα + του οτι το beverly θα καλυπτε επισης τις αναγκες μου!

***και κακα τα ψεματα οι Ιταλοι δε πιανονται απο αποψη σχεδιασμου και design!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως οτιδηποτε ιταλικο εχει αλλη χαρη!!!του εδειξα κ αυτο ομως που εμενα προσωπικα αν κ τα scooter δεν μου πολυαρεσουν αυτο δεν ειναι τοσο ασχημο :) big_Kymco_Xciting_300R_1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πήρα 3400 το cbr μου...

Είναι λίγο ακριβά τα μικρά ή είναι η ιδέα μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως οτιδηποτε ιταλικο εχει αλλη χαρη!!!του εδειξα κ αυτο ομως που εμενα προσωπικα αν κ τα scooter δεν μου πολυαρεσουν αυτο δεν ειναι τοσο ασχημο :) big_Kymco_Xciting_300R_1.jpg

Πολυ καλο και αυτο που εχει ιδιο κινητηρα με του beverly αν θυμαμαι αλλα ειναι πιο "μαουνα"! Και που να δεις το πιο καινουργιο μοντελο που εχει γινει facelift μπροστα με φωτα LED, τσεκαρε.. Κymco Xciting 300

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας παρακαλώ... μην τα βάζετε και φωτογραφίες... ανακατεύομαι!

Μα γιατι ειστε τοσο anti-scooter-ικοι;;;;;; :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι άσχημα με τόσο όγκο και τόση πλαστικούρα.

Δεν θυμίζουν μοτοσικλέτα. Τι λέω? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ.

Εντάξει είναι άνετα και γκαζιάρικα, αλλά :shit:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ μεγαλη διαφορα σε καταναλωση!!μεσα πολη που το θελει κυριως να παρει 300αρι.....εχουμε και Νεξους 300 του '10 αν θελει :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι άσχημα με τόσο όγκο και τόση πλαστικούρα.

Δεν θυμίζουν μοτοσικλέτα. Τι λέω? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ.

Εντάξει είναι άνετα και γκαζιάρικα, αλλά :shit:

Σε καταλαβαινω τι θες να πεις, μπορει να μην ειναι μοτοσυκλετες αλλα πλεον ειναι τα no1 σε πωλησεις παγκωσμιως και αυτο λεει πολλα φιλε μου :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα