Jump to content
Pavlos_88

επιτελους σπιτι!

Recommended Posts

εχτες βγηκα επιτελους απο το νοσοκομειο και γυρισα σπιτι! πολυς πονος ακομα αλλα τουλαχιστον ειμαι σπιτακι μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Περαστικά ρε συ!!! Άντε υπομονή λίγο ακόμα να πάρεις τα πάνω σου! Τι έχουν πει οι γιατροί;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ σε ολους...χειρουργειο εκανα ολικη ρηξη εμπροσθιυ οπισθου χιαστου κακωση μιηνισκου και ραγισμεν επιγονατιδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1-1,5 στο κρεβατι μετα οσο μπορω να περπαταω με υποβοηθηση (πατεριτσες) οταν νιωσω δυνατο το ποδι παλι αφηνω και πατεριτσες αλλα μενω με ναρθηκα στο ποδι,στο διαστημα αυτο ταυτοχρονα ασκησεις για να δυναμωσω το ποδι μου και μετα αλλους 5-6 μηνες αποθεραπεια! και ολα αυτα για ενα μ@λ@κ@ γερο που δεν ξεχωριζει το κοκκινο απο το πρασινο!

Τροποποιήθηκε από τον Pavlos_88

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1-1,5 στο κρεβατι μετα οσο μπορω να περπαταω με υποβοηθηση (πατεριτσες) οταν νιωσω δυνατο το ποδι παλι αφηνω και πατεριτσες αλλα μενω με ναρθηκα στο ποδι,στο διαστημα αυτο ταυτοχρονα ασκησεις για να δυναμωσω το ποδι μου και μετα αλλους 5-6 μηνες αποθεραπεια! και ολα αυτα για ενα μ@λ@κ@ γερο που δεν ξεχωριζει το κοκκινο απο το πρασινο!

υπομονή φίλε όλα θα πάνε καλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φίλε. Βρες τρόπο να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον πολύ χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα σου φιλε και ποτε ξανα...Ειναι κριμα για μαλακια του καθε κουλου, στραβου,ανικανου να την πληρωνει καποιος αλλος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι τετοια διαβαζω και τρελενομαι!! Εχει μπλεξει ο καθε καραγκιοζης την δημοκρατια με την ασυδοσια. Δεν γινεται να περνας με κοκκινο , να χτυπας ανθρωπο και η μονη τιμωρια που σου επιβαλλεται να ειναι χρηματικη. Τι να το κανω εγω αν αυτος θα πληρωσει καποια χρηματα ( αν πληρωσει και οποτε πληρωσει ) οταν κυκλοφορει κανονικα ; Αφαιρεση διπλωματος και κατασχεση οχηματος για τουλαχιστον ενα εξαμηνο και λιγο ειναι. Επανεξεταση ολων των διπλωματων υστερα απο καποια ηλικια ωστε να ανανεωθουν μονο οσων ειναι σε θεση να οδηγουν ακομα. Αλλα τι συζηταμε τωρα , απο ενα κρατος ρδελομπου που ολα σαπιζουν δεν μπορεις να περιμενεις και πολλα. Τελικα τον Ελληνα μονο μια Χουντα μπορει να τον σωσει δυστυχως. Περαστικα σου ευχομαι φιλε μου και παντα ορθιος απο εδω και περα. Να εισαι καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα και γρηγορα γερος!!

Δυστηχως το θεμα με τους ηλικιωμενους που οδηγουν ειναι πολυπλοκο ..εχουμε στην οικογενεια παππου που δινουμε μαχες να αφησει το τιμονι.

Τροποποιήθηκε από τον sorips

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιδερένιος και ποτέ ξανά !

Εύχομαι να το ξανασκεφτεί ο γέρος αν θα οδηγήσει ξανά :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα