nyther 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Εν οψη ταξιδιου στην Ιταλια σημερα το πρωι αλλαξα τα Metzeler M3 που ειχα και εβαλα τα Roadsmart 2. Ηταν λαστιχα που ειχα ακουσει πολυ καλα σχολια και για το μπροστα και για το πισω. Η αγορα και η τοποθετηση εγινε σε γνωστο καταστημα της Θεσσαλονικης και πιστευω σε αρκετα καλη τιμη. Δεδομενου οτι εδω δεν βρηκα μια λεπτομερη αναφορα απο καποιον που τα εχει χρησιμοποιησει, μολις φυγει το κερωμα που εχει το λαστιχο και αρχισει να δουλευει στο 100% θα ακολουθησει αναλυτικη αναφορα εκ μερους μου Προς γνωση και ενδιαφερον καθαρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Καλοπάτητα και καλόστριφτα φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Με γειά! Περιμένουμε εντυπώσεις γιατί είμαι και γω έτοιμος για αλλαγή και τα σκέφτομαι...πόσο στα χρέωσε για να έχω μια ιδέα? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 14 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 Καλοφόρετα ! Πες και τιμούλα γιατί πρέπει και εγώ να αλλάξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Τελικά για πες πως σου έχουν φανεί έως τώρα τα λάστιχα εντυπώσεις συνολικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 EΔΩ θα δεις κάποιες αναφορές στα ελαστικά αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Ευχαριστώ ALX δεν έβρισκα την σελίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Τα φοραει ο αλαρμ στο cbr 600rr με 15.000χλμ και μου λεει τα καλυτερα ,γιατι σκεφτομαι να τα βαλω και εγω....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Πολύ καλά Λάστιχα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Τελικά για πες πως σου έχουν φανεί έως τώρα τα λάστιχα εντυπώσεις συνολικά Μάλλον ακόμα να φύγει το κέρωμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Dunlop εγγυηση...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nyther 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Τελικά δεν μπόρεσα να κάνω αρκετά χιλιόμετρα και να τα δοκιμάσω όπως θα ήθελα για να γράψω ένα αξιόπιστο review. Στις πρώτες εντυπώσεις τους ήταν άριστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Αυτά θα βάλω και εγώ την άνοιξη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες