Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Το ακούω από πολλά άτομα των οποίων εκτιμώ τις γνώσεις τους και μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις γιατί είχα κατασταλλάξει στα πιρέλλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Τα εχω στην "ερωμενη" (VFR) και ειμαι ικανοποιημενος. Εκει που με "προδωσε" πιστευω οτι θα με προδιδε και slick γομα πιστας σε soft. Σε σΚεση με το Μ5 που ειχα ειναι πολυ πιο γρηγορο σαν λαστιχο χωρις ομως να εχω παρατηρησει καμια τρελη ασταθεια στα πολλα. Απο φθορα, λογω του οτι εχω πααααρα πολυ ελαφρια τσεπη ελαφρυ χερι, στα 5k km δεν εχει παρουσιασει ιδιαιτερα δειγματα φθορας ουτε τετραγωνισματος (το πισω) και πιστευω οτι θα με βγαλει χαλαρα κανα 10ρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Το ακούω από πολλά άτομα των οποίων εκτιμώ τις γνώσεις τους και μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις γιατί είχα κατασταλλάξει στα πιρέλλι. μηπως ειναι πολυ μαλακα για εσενα κ θες καθε 5χιλ λαστιχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 μηπως ειναι πολυ μαλακα για εσενα κ θες καθε 5χιλ λαστιχα? Το πιθανότερο σενάριο αυτό είναι Ηλία αλλά σε αυτή την φάση δεν θέλω από το λάστιχο να μου δώσει χιλιόμετρα αλλά την σιγουριά και την ασφάλεια που ποτέ δεν ένιωσα με τα Μ5. Είμαι προετοιμασμένος για 2 πίσω 1 μπροστά αλλά είναι δεδομένο πως τα χιλιόμετρα θα είναι λίγα αυτόν τον χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Εγώ πάντως που τα έχω βάλει στο CBR400, μια χαρά λάστιχο είναι, όπως τα λέει ο Dant3. Ζεστένεται εύκολα, κρατάει ικανοποιητικά, εμπνέει εμπιστοσύνη και μόλις γυρίσω από το οδοιπορικό των 1500χλμ θα έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη, πέρα από το "μπατιλικώνει καλά στη Λούτσα και σε δρόμο γυαλόχαρτο γατζώνει" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Εγώ πάντως που τα έχω βάλει στο CBR400, μια χαρά λάστιχο είναι, όπως τα λέει ο Dant3. Ζεστένεται εύκολα, κρατάει ικανοποιητικά, εμπνέει εμπιστοσύνη και μόλις γυρίσω από το οδοιπορικό των 1500χλμ θα έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη, πέρα από το "μπατιλικώνει καλά στη Λούτσα και σε δρόμο γυαλόχαρτο γατζώνει" Τώρα λοιπόν μένει να μάθω πως συμπεριφέρεται το λάστιχο μετά τα 60 χλμ της τελικής σου :peep: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 Το πιθανότερο σενάριο αυτό είναι Ηλία αλλά σε αυτή την φάση δεν θέλω από το λάστιχο να μου δώσει χιλιόμετρα αλλά την σιγουριά και την ασφάλεια που ποτέ δεν ένιωσα με τα Μ5. Είμαι προετοιμασμένος για 2 πίσω 1 μπροστά αλλά είναι δεδομένο πως τα χιλιόμετρα θα είναι λίγα αυτόν τον χρόνο. οφφ τοπικ εχω ρωτησει κατι στο θεμα σου για το κρανος αν ξερεις πεσμου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Τώρα λοιπόν μένει να μάθω πως συμπεριφέρεται το λάστιχο μετά τα 60 χλμ της τελικής σου :peep: ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΕΛΙΑΡΗΔΩΝ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΒΑΛΕ ΤΑ Μ5 ΝΑ ΤΑΙΡΓΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ BMW ΣΟΥ Γουρνοτόμαρο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Ο,τι ειπαν οι προλαλησαντες και στο ενεργητικο τους μετρανε 11000 and counting. Μονο για το EVO δεν ανεφερε κανεις τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Ισως στην επομενη αλλαγη να τα βαλω τα evo. Εαν βεβαια δεν υπαρχει καμια τεραστια διαφορα στη τιμη με τα απλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Ο,τι ειπαν οι προλαλησαντες και στο ενεργητικο τους μετρανε 11000 and counting. Μονο για το EVO δεν ανεφερε κανεις τιποτα. Στο 1000αρι??? καλα πως το κανετε ρε παιδια? Ισως στην επομενη αλλαγη να τα βαλω τα evo. Εαν βεβαια δεν υπαρχει καμια τεραστια διαφορα στη τιμη με τα απλα. 295 μου ειπανε εδω που ρωτησα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Ισως στην επομενη αλλαγη να τα βαλω τα evo. Εαν βεβαια δεν υπαρχει καμια τεραστια διαφορα στη τιμη με τα απλα. Εκτος απο την τιμη ποια η διαφορα με τα απλα Στο 1000αρι??? καλα πως το κανετε ρε παιδια? :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Άψογα λάστιχα και για μένα τα S20. Καλύτερα από τα Sportsmart που φόραγα πριν σε κράτημα, ζέσταμα, τρόπο γλυστρίματος. Αλλά με αρκετά μικρότερη χιλιομετρική απόδοση. Στο Tiger το πίσω S20 μου βγάζει 10k χλμ max. To Sportsmart είχε βγάλει 17k! Τώρα που είμαι για αλλαγή εύκολα θα έβαζα τα Evo, αν δεν αποφασίσω και δοκιμάσω τίποτα άλλο όπως M7RR ή Sportsmart 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 http://www.visordown.com/product-features/bridgestone-battlax-s20-evo-tyre-review/24922.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 :lipssealed: θελεις να μου πεις λιγο κατι παραπανω? δλδ σε τι δρομο και πως εγιναν χοντρικα αυτα τα χιλιομετρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Καλά 10κ χιλιόμετρα δεν περιμένω να μου βγάλουν με την καμία (για το πίσω πάντα ). Το υπολογίζω βαριά στα 6-7 με Ελληνική άσφαλτο. Τώρα αν κάνεις και κανά ταξίδι στο εξωτερικό και συνυπολογίσεις αυξημένο φορτίο και ποιότητα ασφάλτου τότε και 5 να έβγαζαν ευχαριστημένος θα ήμουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Καλά 10κ χιλιόμετρα δεν περιμένω να μου βγάλουν με την καμία (για το πίσω πάντα ). Το υπολογίζω βαριά στα 6-7 με Ελληνική άσφαλτο. Τώρα αν κάνεις και κανά ταξίδι στο εξωτερικό και συνυπολογίσεις αυξημένο φορτίο και ποιότητα ασφάλτου τότε και 5 να έβγαζαν ευχαριστημένος θα ήμουν. το πρωτο πισω μου βγαλε 8κ και το δευτερο 7 και κατι στο περιπου θα μου βγαλει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 http://www.visordown.com/product-features/bridgestone-battlax-s20-evo-tyre-review/24922.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) θελεις να μου πεις λιγο κατι παραπανω? δλδ σε τι δρομο Πειραιας, Σουνιο, Πορτο Ραφτη, Λιμνη Μαραθωνα, Επιδαυρος,Αγ Ιωαννη Ρωσο, Βιλια, Πορτο Γερμενο, Λουτρακι (απο ΕΟ), Πατρα, Χαλκιδα, Παχη, Μεθανα, Τολο (και μπορει να εχω ξεχασει και τιποτα και καποια απο αυτα x10) και πως εγιναν χοντρικα αυτα τα χιλιομετρα? Μα με τον τροπο οδηγησης που κανω φιλε μου και που θα το χαρακτηρζα NORMAL και χωρις ακραιες καταστασεις.Παντα ελεγα οτι η ζωη οχι μονο ενος ελαστικου αλλα και γενικα της μηχανης εξαρταται και απο το τροπο οδηγησης. Γι αυτο και απ,οτι ειδα και μου ειπαν αλλα 5000χιλιομετρακια τα βγαζει . Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2014 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Τεσπα, τι να πω. Και εγω δε νομιζω να κανω κατι ακραιο απο οδηγηση, ισα ισα το προσεχω (οχι ανοιγματα, μπαντιλικια κτλ) Τεσπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Στροφιλικια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Τα εχω βαλει ολα μεσα Γιωργη αν δεις την 'λιστα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Ο Δημητρης μπορει να μην κανει μπαντιλικια αλλα το στιβει το λαστιχο στις στροφες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Ο Δημητρης μπορει να μην κανει μπαντιλικια αλλα το στιβει το λαστιχο στις στροφες.... Στο κεντρο ειναι το προβλημα Γιωργο :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Οδηγα πιο πολυ πλαγιασμενος.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες