Jump to content
gkourmoul1

Νέο «Battlax S20» από τη Bridgestone

Recommended Posts

Το ακούω από πολλά άτομα των οποίων εκτιμώ τις γνώσεις τους και μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις γιατί είχα κατασταλλάξει στα πιρέλλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα εχω στην "ερωμενη" (VFR) και ειμαι ικανοποιημενος. Εκει που με "προδωσε" πιστευω οτι θα με προδιδε και slick γομα πιστας σε soft.

Σε σΚεση με το Μ5 που ειχα ειναι πολυ πιο γρηγορο σαν λαστιχο χωρις ομως να εχω παρατηρησει καμια τρελη ασταθεια στα πολλα.

Απο φθορα, λογω του οτι εχω πααααρα πολυ ελαφρια τσεπη ελαφρυ χερι, στα 5k km δεν εχει παρουσιασει ιδιαιτερα δειγματα φθορας ουτε τετραγωνισματος (το πισω) και πιστευω οτι θα με βγαλει χαλαρα κανα 10ρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ακούω από πολλά άτομα των οποίων εκτιμώ τις γνώσεις τους και μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις γιατί είχα κατασταλλάξει στα πιρέλλι.

μηπως ειναι πολυ μαλακα για εσενα κ θες καθε 5χιλ λαστιχα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως ειναι πολυ μαλακα για εσενα κ θες καθε 5χιλ λαστιχα?

Το πιθανότερο σενάριο αυτό είναι Ηλία αλλά σε αυτή την φάση δεν θέλω από το λάστιχο να μου δώσει χιλιόμετρα αλλά την σιγουριά και την ασφάλεια που ποτέ δεν ένιωσα με τα Μ5. Είμαι προετοιμασμένος για 2 πίσω 1 μπροστά αλλά είναι δεδομένο πως τα χιλιόμετρα θα είναι λίγα αυτόν τον χρόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως που τα έχω βάλει στο CBR400, μια χαρά λάστιχο είναι, όπως τα λέει ο Dant3.

Ζεστένεται εύκολα, κρατάει ικανοποιητικά, εμπνέει εμπιστοσύνη και μόλις γυρίσω από το οδοιπορικό των 1500χλμ θα έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη, πέρα από το "μπατιλικώνει καλά στη Λούτσα και σε δρόμο γυαλόχαρτο γατζώνει"

:afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως που τα έχω βάλει στο CBR400, μια χαρά λάστιχο είναι, όπως τα λέει ο Dant3.

Ζεστένεται εύκολα, κρατάει ικανοποιητικά, εμπνέει εμπιστοσύνη και μόλις γυρίσω από το οδοιπορικό των 1500χλμ θα έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη, πέρα από το "μπατιλικώνει καλά στη Λούτσα και σε δρόμο γυαλόχαρτο γατζώνει"

:afro:

Τώρα λοιπόν μένει να μάθω πως συμπεριφέρεται το λάστιχο μετά τα 60 χλμ της τελικής σου

:peep: :peep: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιθανότερο σενάριο αυτό είναι Ηλία αλλά σε αυτή την φάση δεν θέλω από το λάστιχο να μου δώσει χιλιόμετρα αλλά την σιγουριά και την ασφάλεια που ποτέ δεν ένιωσα με τα Μ5. Είμαι προετοιμασμένος για 2 πίσω 1 μπροστά αλλά είναι δεδομένο πως τα χιλιόμετρα θα είναι λίγα αυτόν τον χρόνο.

οφφ τοπικ

εχω ρωτησει κατι στο θεμα σου για το κρανος αν ξερεις πεσμου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα λοιπόν μένει να μάθω πως συμπεριφέρεται το λάστιχο μετά τα 60 χλμ της τελικής σου :peep: :peep: :crazy:

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΕΛΙΑΡΗΔΩΝ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ, ΒΑΛΕ ΤΑ Μ5 ΝΑ ΤΑΙΡΓΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ BMW ΣΟΥ

Γουρνοτόμαρο :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο,τι ειπαν οι προλαλησαντες και στο ενεργητικο τους μετρανε 11000 and counting.

Μονο για το EVO δεν ανεφερε κανεις τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως στην επομενη αλλαγη να τα βαλω τα evo.

Εαν βεβαια δεν υπαρχει καμια τεραστια διαφορα στη τιμη με τα απλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο,τι ειπαν οι προλαλησαντες και στο ενεργητικο τους μετρανε 11000 and counting.

Μονο για το EVO δεν ανεφερε κανεις τιποτα.

:shock:

Στο 1000αρι???

καλα πως το κανετε ρε παιδια? :pray:

295 μου ειπανε εδω που ρωτησα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτος απο την τιμη ποια η διαφορα με τα απλα

:shock:

Στο 1000αρι???

καλα πως το κανετε ρε παιδια? :pray:

:lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άψογα λάστιχα και για μένα τα S20. Καλύτερα από τα Sportsmart που φόραγα πριν σε κράτημα, ζέσταμα, τρόπο γλυστρίματος. Αλλά με αρκετά μικρότερη χιλιομετρική απόδοση. Στο Tiger το πίσω S20 μου βγάζει 10k χλμ max. To Sportsmart είχε βγάλει 17k! Τώρα που είμαι για αλλαγή εύκολα θα έβαζα τα Evo, αν δεν αποφασίσω και δοκιμάσω τίποτα άλλο όπως M7RR ή Sportsmart 2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

θελεις να μου πεις λιγο κατι παραπανω?

δλδ σε τι δρομο και πως εγιναν χοντρικα αυτα τα χιλιομετρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά 10κ χιλιόμετρα δεν περιμένω να μου βγάλουν με την καμία (για το πίσω πάντα ). Το υπολογίζω βαριά στα 6-7 με Ελληνική άσφαλτο. Τώρα αν κάνεις και κανά ταξίδι στο εξωτερικό και συνυπολογίσεις αυξημένο φορτίο και ποιότητα ασφάλτου τότε και 5 να έβγαζαν ευχαριστημένος θα ήμουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά 10κ χιλιόμετρα δεν περιμένω να μου βγάλουν με την καμία (για το πίσω πάντα ). Το υπολογίζω βαριά στα 6-7 με Ελληνική άσφαλτο. Τώρα αν κάνεις και κανά ταξίδι στο εξωτερικό και συνυπολογίσεις αυξημένο φορτίο και ποιότητα ασφάλτου τότε και 5 να έβγαζαν ευχαριστημένος θα ήμουν.

το πρωτο πισω μου βγαλε 8κ και το δευτερο 7 και κατι στο περιπου θα μου βγαλει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελεις να μου πεις λιγο κατι παραπανω?

δλδ σε τι δρομο

Πειραιας, Σουνιο, Πορτο Ραφτη, Λιμνη Μαραθωνα, Επιδαυρος,Αγ Ιωαννη Ρωσο, Βιλια, Πορτο Γερμενο, Λουτρακι (απο ΕΟ), Πατρα, Χαλκιδα, Παχη, Μεθανα, Τολο (και μπορει να εχω ξεχασει και τιποτα και καποια απο αυτα x10)

και πως εγιναν χοντρικα αυτα τα χιλιομετρα?

Μα με τον τροπο οδηγησης που κανω φιλε μου και που θα το χαρακτηρζα NORMAL και χωρις ακραιες καταστασεις.Παντα ελεγα οτι η ζωη οχι μονο ενος ελαστικου αλλα και γενικα της μηχανης εξαρταται και απο το τροπο οδηγησης. Γι αυτο και απ,οτι ειδα και μου ειπαν αλλα 5000χιλιομετρακια τα βγαζει :grin:

.

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεσπα, τι να πω. Και εγω δε νομιζω να κανω κατι ακραιο απο οδηγηση, ισα ισα το προσεχω (οχι ανοιγματα, μπαντιλικια κτλ)

Τεσπα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Δημητρης μπορει να μην κανει μπαντιλικια αλλα το στιβει το λαστιχο στις στροφες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Δημητρης μπορει να μην κανει μπαντιλικια αλλα το στιβει το λαστιχο στις στροφες....

Στο κεντρο ειναι το προβλημα Γιωργο :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα