Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Γεια σας παιδες. Το ονομα μου ειναι Αλεξανδρος νεος κατοχος ενος Honda Hornet 2008 μοντελο μπλε χρωματος με χρυσο μπροστινο ψαλιδι συνδιασμος που με τρελανε απο την πρωτη ματια που ειχα για την συγκεκριμη μηχανη! Το κακο ειναι οτι δεν εχω ουτε ειχα παλια καμια εμπειρια με τετοια μηχανη παρα μονο με μικρα πολης το τελευταιο μαλιστα ενα scooter Honda pcx 125 του γαμπρου μου.Τρελη μεταβαση για εναν απειρο και η αληθεια ειναι πως το τρεμω πολυ!Μετα απο 1 μηνα συμβιωσης μαζι του ακομη δεν το εχω ανοιξει πανω απο τις 12.000 τρεμω και μονο στην αισθηση της επιταχυνσης του.Ειμαι κατοχος και ενος Honda S2000 αλλα καμια σχεση το ενα με το αλλο με μονο κοινο που και τα 2 τρελενονται ψιλα.Το 2ο το εχω απο το 2005 και πλεον και τα 2 ειναι πραγματικα κομματια της ζωης μου,της αδρεναλινης και του χαμογελου που εχω οταν γυρναω να κοιμηθω στο σπιτι!Ειναι πολυ σημαντικο να γυρνας απο μια βολτα και να χαζογελας με την συμπεριφορα τους.Ευχομαι να γνωρισω και απο εδω μεσα ατομα και να με βοηθησετε σαν νεο ιδιοκτητη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλώς ήρθες φίλε... Το ότι τη φοβάσαι τη μηχανή ίσως είναι και καλό γιατί θα προσέχεις περισσότερο. Ανέβασε καμία φωτογραφία όμως αν μπορείς να τη δούμε. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλώς ήρθες Αλέξανδρε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλως ορισες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλως ήρθες ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα. Θα σου πω αυτό που είπε σε μένα ένας παλιός μηχανόβιος, όταν του είχα πει εγώ όντως νέος οδηγός ότι με φοβίζει το γκάζι και η δύναμη της μηχανής μου. Μου είπε λοιπόν: "Όσο φοβάσαι την μηχανή δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι! όταν σταματήσεις να την φοβάσαι, τότε θα πρέπει να φοβάσαι..." Σκέψου το! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chopperakias123 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 καλώς ήρθες . καλές βόλτες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supernova400 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλώς ήρθες αλέξανδρε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα. Θα σου πω αυτό που είπε σε μένα ένας παλιός μηχανόβιος, όταν του είχα πει εγώ όντως νέος οδηγός ότι με φοβίζει το γκάζι και η δύναμη της μηχανής μου. Μου είπε λοιπόν: "Όσο φοβάσαι την μηχανή δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι! όταν σταματήσεις να την φοβάσαι, τότε θα πρέπει να φοβάσαι..." Σκέψου το! Ακριβώς τα ίδια μου είπε και ο Μέντορας μου στις μηχανές 26 χρόνια πριν ...................... Βρε μπας και ήταν ο ίδιος ??????????????????????????????????????????????? :D Αλέξανδρε καλώς όρισες :clapping: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) καλως ηρθες! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2012 από τον kostasV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Ακριβώς τα ίδια μου είπε και ο Μέντορας μου στις μηχανές 26 χρόνια πριν ...................... Βρε μπας και ήταν ο ίδιος ??????????????????????????????????????????????? :D Αλέξανδρε καλώς όρισες :clapping: Honda είχες και τότε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!Να ειστε ολοι καλα!27 ειμαι τωρα φιλε.Αν ημουν 1ος ετων και στο ειπα .....Ειμαι θεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Honda είχες και τότε; ΟΥΧΙ RD 80 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειδου το νεο μου αποκτημα...Βεβαια η φωτο ειναι απο εκεινες που το κοιτουσα οταν ηταν να το παρω αλλα αυτη βρηκα προχειρη!!! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2012 από τον Colin 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Καλωσήρθες Αλέξανδρε και καλή "διαμονή". Μεγειά και το σφιγκάκι σου. Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που σου έγραψε ο Μιχάλης (Viper4), εφάρμοσέ το, μόνο να κερδίσεις θα έχεις. Όσο για γνωριμία, είναι πανεύκολο. Έρχεσαι σε μια απ' τις πολλές συναντήσεις-βόλτες που κάνουμε και άμα δε σ' αρέσει ντύνεσαι και φεύγεις. :P Δε μας είπες όμως, Αθήνα είσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που σου έγραψε ο Μιχάλης (Viper4), εφάρμοσέ το, μόνο να κερδίσεις θα έχεις. Να το ψαξεις αυτό! Μπορεί να είναι σοβαρό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλωσήρθες Αλέξανδρε και καλή "διαμονή". Μεγειά και το σφιγκάκι σου. Συμφωνώ απόλυτα μ' αυτό που σου έγραψε ο Μιχάλης (Viper4), εφάρμοσέ το, μόνο να κερδίσεις θα έχεις. Όσο για γνωριμία, είναι πανεύκολο. Έρχεσαι σε μια απ' τις πολλές συναντήσεις-βόλτες που κάνουμε και άμα δε σ' αρέσει ντύνεσαι και φεύγεις. :P Δε μας είπες όμως, Αθήνα είσαι? Σε ευχαριστω!!! Οχι φιλε μου ειμαι απο θεσσαλονικη.Αν εχετε προς τα εδω καμια συναντησουλα θα χαρω να ερθω! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2012 από τον Colin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Σε ευχαριστω!!! Οχι φιλε μου ειμαι απο θεσσαλονικη.Αν εχετε προς τα εδω καμια συναντησουλα θα χαρω να ερθω! Οι θεσσαλονικείς συναντιούνται πάρα πολύ συχνά για καφεδάκι σε ανοιχτή συγκέντρωση. Να πας οπωσδήποτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2012 Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 καλώς ήρθες φίλε! καλά κάνεις και το πας με ρέγουλα το γκάζι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Καθε συμβουλη σας χρησιμη!Δυστηχως την συναντιση δεν την προλαβα αλλα καποια στιγμη θα ερθω να σας γνωρισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες