Jump to content
gkourmoul1

Γυμνό S 1000 RR από τη BMW

Recommended Posts

Και ακομα πιστευω πως στα χαρτια ειναι πιο δυνατη η S1000RR. Μολις εκανα μια μικρη αναζητηση και ειδα οτι το 0-100 της BMW ειναι 3.1 την στιγμη που το Κ7 της Hayabusa ειναι 2,76. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Ναι ειναι ομορφη ναι ισως ειναι η πιο δυνατη αλλα οχι τοσο ωστε να περασει καποια αλλα "τερατακια" .. και ας παρω παραδειγμα τα αυτοκινητα. Πολλοι θεωρουν την Λαμποργκινι και την R8 τα πιο δυνατα και ομορφα αυτοκινητα.. ΟΜΩΣ ενα τερας της ΙΑΠΩΝΙΑΣ τα εχει και τα δυο.. NISSAN GT-R. φιλικα :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και ακομα πιστευω πως στα χαρτια ειναι πιο δυνατη η S1000RR. Μολις εκανα μια μικρη αναζητηση και ειδα οτι το 0-100 της BMW ειναι 3.1 την στιγμη που το Κ7 της Hayabusa ειναι 2,76. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Ναι ειναι ομορφη ναι ισως ειναι η πιο δυνατη αλλα οχι τοσο ωστε να περασει καποια αλλα "τερατακια" .. και ας παρω παραδειγμα τα αυτοκινητα. Πολλοι θεωρουν την Λαμποργκινι και την R8 τα πιο δυνατα και ομορφα αυτοκινητα.. ΟΜΩΣ ενα τερας της ΙΑΠΩΝΙΑΣ τα εχει και τα δυο.. NISSAN GT-R. φιλικα :rolleyes:

Θα συμφωνησω μαζι σου ως προς τις 2 μηχανες. Ετσι και αλλιως η s1000rr δεν αγγιζει την τελειοτητα απλα ειναι ενα πολυ γρηγοργη για 1000αρι, τιποτε αλλο. Οχι οτι θα με χαλαγε να την αγοραζα καποια στιγμη (ειναι στα σχεδια μου ). ΣΤα κυβικα αυτα θα προτιμουσα το R1 , το special edition (motogp ), με την φανταστικη τεχνολογια που διαθετει , πιστευω αγγιζει την τελειοτητα (αξιζει καποιος που δεν ξερει τι διαθετει , να ψαξει και να μαθει )

στο Off topic τωρα,

Δυστυχως ο ιαπωνας εχει μεινει χρονια πισω

Διπλο turbocharger , και μην φανταστεις κανα V12 ...... γιατι ειναι V8 και στα 5000 κυβικα και κοντα 1100 αλογα !! Με τελικη 440 χλμ και τα 0-100 ερχονται πιο γρηγορα απο το bmw .Τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν ειναι οφφ τοπικ....

http://www.autoblog....ra-r-2013-4.jpg

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδί... το είπα και παραπάνω ότι το busa λόγω κυβισμού υπερτερεί στην επιτάχυνση από στάση καθώς τα 1000άρια αρχίζουν να αφηνιάζουν από τις 9000σαλ και πάνω. Το busa λόγω του κυβισμού βγάζει ροπές από τις 6000σαλ και ξεφεύγει ελάχιστα του BMW αλλά μετά μιλάνε τα άλογα και η αεροδυναμική. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφηστε τα Busa!! δεν σας περνει να ανοιξουμε συζητηση για BUSA VS S1000RR

απο εμπειρια επι του θεματος αλλο τιποτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφηστε τα Busa!! δεν σας περνει να ανοιξουμε συζητηση για BUSA VS S1000RR

Ρε δεν πα να ανοίξεις ότι συζήτηση θες :lol: Όπου τα κοντράρισαν σε στοκ κατάσταση και τα δύο, το busa χάνει. (κι ας είναι και 300κε περισσότερα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι απλα τα σπαει εμφανισιακα!!!!Το φαιριγκ να το κανεις τι??Για να πηγαινεις με 250 σκυφτος σαν σαρδελλα??και ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο για παραπανω απο μερικα δευτερα???Απλα με το γυμνο ειναι πιο δυσκολο(κατέπεκταση και πιο ασφαλες...)αλλα αυτο που βγαζει εμφανισιακα ειναι το κατι αλλο!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα,δεν ξερουμε ακριβως πως ειναι εμφανισιακα.Η πρωτη φωτογραφια ειναι μια ακυρη φωτοσοπια και οι δυο αλλες ειναι θολες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι απλα τα σπαει εμφανισιακα!!!!Το φαιριγκ να το κανεις τι??Για να πηγαινεις με 250 σκυφτος σαν σαρδελλα??και ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο για παραπανω απο μερικα δευτερα???Απλα με το γυμνο ειναι πιο δυσκολο(κατέπεκταση και πιο ασφαλες...)αλλα αυτο που βγαζει εμφανισιακα ειναι το κατι αλλο!!!!!!!

Στην εμφάνιση συμφωνούμε. Αλλά να πάρω μια μηχανή που να μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το 20-30 % του τετρακύλινδρου κινητήρα των 1000 κυβικών, δεν είναι λίγο οξύμωρο ;

Η σκέψη μου είναι ότι είναι μια μηχανή πόλης που αυτόματα σημαίνει, μονίμος κρύα 190άρια λάστιχα, πληθώρα αλόγων που έρχονται μετά τις 9.000 στροφές το οποίο θα το κάνω μόνο σε πρώτη-δευτέρα, φρένα άγκυρες με κρύα λάστιχα και χρήση με μέγιστη (επικίνδυνη εντός πόλης) ταχύτητα των 90 km/h.

Για το θέμα χρήσης εκτός πόλης πιστεύω είναι 1+1=2

Και όλα αυτά για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.

Για το θέμα που λές ότι πέρνεις μια μηχανή που έχει 190 επικίνδυνα άλογα (όπως μάλλον εννοείς), και της βγάζεις το φέρινγκ για να γίνει περισσότερο ασφαλής, δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό σαν διαδικασία.

Και στο κάτω κάτω για να είναι όμορφη σχεδιαστικά, θα πρέπει να 1.000 κυβικά ; Εάν ας πούμε ήταν 400 κυβικά δεν θα ήταν ωραία ;

Νομίζω ότι ο συλλογισμός μου είναι εμφανής και δεν έχω σκοπό να προσβάλω την οποιαδήποτε αντίθετη άποψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περισσοτερο ασφαλης γινεται αναγκαστικα γιατι δεν μπορεις να πας πανω απο 200 και να κρατησεις(αν μπορεις....) την ταχυτητα αυτη!Απο την πρωτη φωτο εκρινα και ειπα πως ειναι μουρλια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί να έβγαλε ζημιές μπορεί το 'να μπορεί το άλλο, αλλά δεν παλεύεται λέμε. Βάζεις 4ες 5ες και αγωνίζεσαι να κρατήσεις τον μπροστινό τροχό στην άσφαλτο!

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό! Ακριβως αυτο που λές!

επειδη εισαι απολυτος..και δεν ξερεις τι ξερω,ουτε που εχω φαει τα χρονια μου,ουτε αν το εχω οδηγησει..ουτε τι παιζει..δεν εχει νοημα να συνεχισω την κουβεντα.

αλλωστε εχει κυριευσει ολα τα πρωταθληματα και ολες τις πιστες το συγκεκριμενο..δε προφταινουν τις σαμπανιες...

Αλεξ, γιατί υποτιμάς τον συνομιλητή σου ρε συ?! Που ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο καθένας?! Και στη τελική... ούτε εσύ ξέρεις! Βασίζεσαι σε οτι έχεις ακούσει, διαβάσει κτλ!

το ιδιο πραμα λεμε..ναι ειναι απο τα καλυτερα,αλλα το οτι σηκωνεται με 4η και 5η δε εχει να πει κατι...

τις διακρισεις τις ανεφερα γιατι κ αλλες εταιριες μπηκαν σε πρωταθληματα εξω απο το χωρο τους και τσιμπησαν πρωτιες με το καλημερα,λογο της σωστης μελετης και δουλειας που ερηξαν..τεσπα,απλα σα γεγονος το αναφερω

Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο. Μέχρι στιγμής το... τέρας ιπποδύναμης έχει... ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ αλλά οχι διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο σε πίστες ενώ φήμη οτι σπάει σε επίπεδο δρόμου. Πονάει, αλλά είναι η αλήθεια! Η απρίλια, με το καλημέρα χτύπησε πρωτάθλημα(και μη πει κανείς οτι είναι μονο θέμα οδηγού γιατί θα αρχίσω τα παραδείγματα με τη μπουρούχα του γιατρού)

ΑΝ το είχες οδηγήσει - ΑΝ το είχες βάλει στο δυνατότερο mode (όχι στο Rain) δεν θα έλεγες αυτά που λες. Και όντως δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα.

(υστ: Αν δεν το ξέρεις ήδη... stock αυτό... stock και το Hayabusa, το S1000RR έχει μεγαλύτερη τελική (και με 300κε λιγότερο) Χάνει μόνο στο κομμάτι μεταξύ των 5 - 6 με 9000 χιλιάδων στροφών που λόγω κυβισμού το busa έχει περισσότερες ροπές)

Γιατί ρε Αλέξη, εσύ το ΕΧΕΙΣ οδηγήσει ή ξέρεις τι θα πεί slick mode καν και του την λές έτσι?! Και οι δύο μιλάτε με θεωρητικά δεδομένα και με γνώμονα αυτά που έχετε ακουσει και διαβάσει! Και αυτό είναι καλό γιατί έτσι γίνεται κουβέντα και διάλογος. Απο την άλλη όμως, κι εσύ Τσοςμη, αν ξεκινάς μια κουβέντα, συνέχισέ την και παρέθεσε τις εμπειρίες σου επι της πίστας ή επι του θέματος γενικότερα. Μη ξεκινάς κάτι και μετά λές ''δεν ασχολούμαι γιατί είναι περιττό΄΄ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Stzog Ναι τον έπιασα τον συλλογισμό σου, αλλά να σου ξαναπώ. Θα πάρω μια μηχανή που πιάνει 300 και θα της κάνω κάτι (οτιδήποτε είναι αυτό) για πηγαίνει ,μόνο με 120 ; Τότε γιατί να τα πληρώσω τα υπόλοιπα ; Για να λέω ότι έχω 1.000 ;

Δεν ξέρω ίσως και να είμαι και λίγο παράξενως.

Τροποποιήθηκε από τον nxcbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ζητουμενο δεν ειναι για ολους η τελικη ταχυτητα αλλα η επιταχυνση....

Πολύ σωστό αυτό που λές, αλλά επιτάχυνση "πόλης" μπορείς να πάρεις και από μονοκύλινδρο, που θα είναι και πιο εκμεταλλεύσιμοι και πιο παιχνιδιάρικοι και πιο ευέλικτοι. Τους άλλους τρεις κυλίνδρους γιατί να τους πληρώσω ;

Θα μου πεις, λόγω εμφάνισης, εκεί πάω πάσο!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποια Πολη λες βρε αδερφε???Βγαινεις μια βολτα επαρχιακο δικτυο και απολαμβανεις επιταχυνση...εχει καμια σχεση νομιζεις με μονοκυλινδρο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε επαρχειακό δρόμο να σου πω την αλήθεια, δεν έχω ευαριστηθεί κανένα 1000 που να έχω οδηγήσει εκεί. Σε κλειστά στροφιλίκια για εμένα μέχρι το 600 κυβικά, είναι καλά.(για τετρακύλινδρα)

Και μεγαλήτερη φόρα μπορώ να πετύχω στην είσοδο της στροφής και πιο πολύ μπορώ να εκμεταλευτώ το υπάρχον γκάζι στην έξοδο.

Κατά την γνώμη μου πάντα, ναι ένα μονοκύλινδρο των 600 κυβικών σε motard μορφή, σε επαρχειακό δρόμο, το ευχαριστιέμαι πιο πολύ και από το δικό μου. π.χ Σούνιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θέμα σε πόλη ή επαρχιακό είναι η διαθέσιμη ροπή στο χαμηλομεσαίο φάσμα στροφών. Αυτό κάνει την διαφορά και όχι τα άλογα και οι τελικές. Και πολλές φορές τα μονοκύλινδρα είναι πιο διασκεδαστικά γιαυτόν τον λόγο στο στροφιλίκι και στα κλειστά κομμάτια.

Τα τετρακύλινδρα σίγουρα δεν είναι διασκεδαστικά στους δρόμους αυτούς, και σε ανοικτό δρόμο μπορείς να δεις πραγματικά τις αρετές τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τζώνυ... δεν υποτίμησα κανέναν. Μιλάω πολύ ωραία και αναφέρω εμπειρίες ανθρώπων που το έχουν καβαλήσει πολλές φορές σε περιβάλλον πίστας, οι οποίοι είναι χρόνια στο κουρμπέτι και έχουν οδηγήσει ΤΑ SS. Το οδήγησαν και τρόμαξαν!

Επίσης, ο ξένος ειδικός Τύπος το έχει τεστάρει/κοντράρει με ότι μηχανάκι θες και βγαίνει πάντα το δυνατότερο/ταχύτερο.

Και μετά από αυτά, το παλικάρι μου λέει ότι δεν ξέρω τι έχει καβαλήσει και τι όχι! Εγώ λέω δεν το έχει καβαλήσει. Ούτε αυτό, ούτε όλα τα υπόλοιπα που το συγκρίνει ο ειδικός τύπος. Γιατί αν το είχε καβαλήσει, δεν θα τα έλεγε αυτά!

Τι δεν καταΛΛΛαβαίνεις λοιπόν και γιατί μου την μπαίνεις χωρίς λόγο? Μήπως είσαι εσύ ο ειδικός πάνω στην αξιολόγηση τέτοιων μοτοσυκλετών?

Κουβέντα κάνουμε και δεν έχω καμία όρεξη για μπιχτές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σχεδιαστικα πάντως ειδικά απο προφίλ μου κανει πολυ για Tuono....τώρα αν χρειάζονται 200 hp σε γυμνό......και 4κύλινδρο......κιολας.....μου φέρνει στο μυαλό ταινείς πορνο με εγχρωμους πρωταγωνιστές που το μοριο τους φτάνει μεχρι το γόνατο....αλλα θα χρησιμοποιήσουν πάλι μέχρι συγκεκριμένα cm.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To πιθανότερο είναι ότι θα κόψουν άλογα, και θα δώσουν μεγαλύτερες ροπές χαμηλότερα. Πιθανότατα θα αλλάξουν και τις σχέσεις του σασμάν.

Αν αφήσουν τον κινητήρα ως έχει, δεν κάνει για streetfighter, αλλά δεν νομίζω να τον αφήσουν έτσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τζώνυ... δεν υποτίμησα κανέναν. Μιλάω πολύ ωραία και αναφέρω εμπειρίες ανθρώπων που το έχουν καβαλήσει πολλές φορές σε περιβάλλον πίστας, οι οποίοι είναι χρόνια στο κουρμπέτι και έχουν οδηγήσει ΤΑ SS. Το οδήγησαν και τρόμαξαν!

Επίσης, ο ξένος ειδικός Τύπος το έχει τεστάρει/κοντράρει με ότι μηχανάκι θες και βγαίνει πάντα το δυνατότερο/ταχύτερο.

Και μετά από αυτά, το παλικάρι μου λέει ότι δεν ξέρω τι έχει καβαλήσει και τι όχι! Εγώ λέω δεν το έχει καβαλήσει. Ούτε αυτό, ούτε όλα τα υπόλοιπα που το συγκρίνει ο ειδικός τύπος. Γιατί αν το είχε καβαλήσει, δεν θα τα έλεγε αυτά!

Τι δεν καταΛΛΛαβαίνεις λοιπόν και γιατί μου την μπαίνεις χωρίς λόγο? Μήπως είσαι εσύ ο ειδικός πάνω στην αξιολόγηση τέτοιων μοτοσυκλετών?

Κουβέντα κάνουμε και δεν έχω καμία όρεξη για μπιχτές.

Διαφωνω βεβαια! Έχει βγεί το δυνατότερο. Οχι το ταχύτερο. Και το ξέρεις! :)

Εσύ πουθενά δεν είπες οτι δεν έχει καβαλήσει το s1000rr. Εγώ το ξέρω, αλλά ο άλλος μπορεί να μη το ξέρει εκτός αν θεωρείς οτι είσαι φίρμα και ΠΡΕΠΕΙ να ξέρουν όλοι τι κάνεις και τι δε κάνεις :P

Δεν σου την μπαίνω ρε ξάδερφε. Το οτι διαφωνώ, δε σημαίνει οτι σου την μπαίνω! Άλλη όρεξη δεν είχα...! Έλεος! Απλά, εκεί που διαφωνώ και με ενδιαφέρει να μην ακούγονται αερολογίες, εκεί το λέω! Οπως το λές κι εσύ, κουβέντα να κάνουμε.

Σχετικά με μπιχτές, ελπίζω να μην εννοείς εμένα, γιατί, ... ξέρεις αμα ρίχνω μπιχτές ή άμα τα χώνω χύμα και τσουβαλάτα. Αν ήθελα και είχα κάτι να ''χώσω'' θα το κανα. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν το κάνω. Θεώρησα οτι υποτιμάς τον συνομιλητή σου, και όπως θα το κάνα αν ήμασταν σε ένα φαγοτράπεζο, έτσι το κάνω κι εδώ.

Και... (αυτό θα τσούξει :crazy: ) ναι, μπορεί να μην είμαι Ο ειδικός αλλά σε σχέση με εσένα... οσο να ναι... έχω πέντε λόγια παραπάνω ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ χέρι κι όχι ''τι μου είπαν και τι διάβασα'' όπως και να το κάνουμε! Οταν θα μιλάς εσύ για το 36ωρο, ναι εκεί θα κάνω μόκο εγω! :shades: (ΤΩΡΑ, σου την μπαίνω :shoot: :shoot: ) :P

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To πιθανότερο είναι ότι θα κόψουν άλογα, και θα δώσουν μεγαλύτερες ροπές χαμηλότερα. Πιθανότατα θα αλλάξουν και τις σχέσεις του σασμάν.

Αν αφήσουν τον κινητήρα ως έχει, δεν κάνει για streetfighter, αλλά δεν νομίζω να τον αφήσουν έτσι.

True.

Αν ΔΕΝ κάνουν κάτι τέτοιο, είναι καταδικασμένο να αποτύχει εμπορικά κατά τη γνώμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γίνεται να μην δεν κόψουν παίδες.

Λογικά θα έχει γύρω στα άλογα του Tuono4 ή λίγα παραπάνω (5) για λόγους πρεστίζ και "κύρους".

Τώρα το αν ένα γυμνό με 170 άλογα είναι εκμεταλλεύσιμο ή όχι, μπορώ να απαντήσω ότι είναι εκμεταλλεύσιμο μόνο από γνώστες και μόνο μέσα σε πίστες.

Αλλά συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι άλλο; Γιατί αναρωτιώμαστε συνεχώς για το αν θα κάνει για εμάς και ότι στο δρόμο το ένα και στο δρόμο το άλλο... Το μηχανάκι μόνο και μόνο από την τιμή του (δεν ξέρω τα οικονομικά καθενός, γενικότερα μιλάω για τον μέσο Έλληνα) δεν είναι εφικτό. Ούτε τα άλογά του θα είναι. Ούτε το στήσιμό του. Οπότε θα το αγοράσει κάποιος που α)θα ξέρει ή β) θα είναι κάγκουρας με λεφτά πολλά και δεν θα ξέρει.

Ε αν θα το αγοράσει κανείς από τη β κατηγορία τότε ναι. Δεν θα εκμεταλλευτεί το μηχανάκι, το μηχανάκι θα εκμεταλλευτεί αυτόν. Στην α κατηγορία όμως, κάποιος σίγουρα θα εκμεταλλευτεί και τα άλογά του και τον τετρακύλινδρο κινητήρα του.

Μηχανάκια σαν τα SS που υπάρχουν, δεν βγήκαν από τις μοτοβιομηχανίες για βόλτες στο Σούνιο ή για ταξίδια ανά την Ελλάδα. Λέγονται Supersport, στα ελληνικά τα έχουμε μεταφράσει ως "πίστας" και είναι για την πίστα. Εκεί ο γνώστης θα τα εκμεταλλευτεί δεόντως λοιπόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γίνεται να μην δεν κόψουν παίδες.

Λογικά θα έχει γύρω στα άλογα του Tuono4 ή λίγα παραπάνω (5) για λόγους πρεστίζ και "κύρους".

Τώρα το αν ένα γυμνό με 170 άλογα είναι εκμεταλλεύσιμο ή όχι, μπορώ να απαντήσω ότι είναι εκμεταλλεύσιμο μόνο από γνώστες και μόνο μέσα σε πίστες.

Αλλά συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι άλλο; Γιατί αναρωτιώμαστε συνεχώς για το αν θα κάνει για εμάς και ότι στο δρόμο το ένα και στο δρόμο το άλλο... Το μηχανάκι μόνο και μόνο από την τιμή του (δεν ξέρω τα οικονομικά καθενός, γενικότερα μιλάω για τον μέσο Έλληνα) δεν είναι εφικτό. Ούτε τα άλογά του θα είναι. Ούτε το στήσιμό του. Οπότε θα το αγοράσει κάποιος που α)θα ξέρει ή β) θα είναι κάγκουρας με λεφτά πολλά και δεν θα ξέρει.

Ε αν θα το αγοράσει κανείς από τη β κατηγορία τότε ναι. Δεν θα εκμεταλλευτεί το μηχανάκι, το μηχανάκι θα εκμεταλλευτεί αυτόν. Στην α κατηγορία όμως, κάποιος σίγουρα θα εκμεταλλευτεί και τα άλογά του και τον τετρακύλινδρο κινητήρα του.

Για το θέμα των αλόγων και της ροπής, σίγουρα θα κάνουν τις αλλαγές που πρέπει, αφού άλλωστε επιβάλεται και είναι και πάγια τακτική όλων των εταιρειών, αλλά αυτό απλά θα βελτιώσει τα δεδομένα στο εφικτότερο δυνατό.

Μηχανάκια σαν τα SS που υπάρχουν, δεν βγήκαν από τις μοτοβιομηχανίες για βόλτες στο Σούνιο ή για ταξίδια ανά την Ελλάδα. Λέγονται Supersport, στα ελληνικά τα έχουμε μεταφράσει ως "πίστας" και είναι για την πίστα. Εκεί ο γνώστης θα τα εκμεταλλευτεί δεόντως λοιπόν.

Συμφωνούμε σε όλα, και ειδικά στην τελευταία πρόταση σου που με αφορά και άμεσα.

Το ότι προσωπικά αναρωτιέμαι, είναι απλά η γνώμη μου για αυτήν την κατηγορία μηχανών και απλά την παραθέτω, τίποτα παραπάνω.

Τώρα στο θέμα του να το αγοράσει ένας γνώστης του αντικειμένου που το θέλει για την πίστα, θα ήθελα να πω γιατί να πάρει το γυμνό και όχι κατευθείαν το s1000rr εφόσων είναι και το πιο κατάλληλο για τη χρήση που το θέλει.

Ίσως να φαίνεται ότι προσπαθώ να αφορίσω μια τόσο δημοφιλή κατηγορία μηχανών (και ίσως να το κάνω κι' όλας), που εφόσων την κάνει κέφι τόσος πολύς κόσμος σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμένα, παρ' όλα αυτά αυτή είναι η γνώμη μου.

Για το θέμα των αλόγων και της ροπής, σίγουρα θα κάνουν τις αλλαγές που πρέπει, αφού άλλωστε επιβάλλεται και είναι και πάγια τακτική όλων των εταιρειών, αλλά αυτό απλά θα βελτιώσει τα δεδομένα στο εφικτότερο δυνατό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα