dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 παιδια το πιο φτηνω μοτερ takegawa Που υπαρχει πόσο πάει και που μπορώ να το βρω.....??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StevenGalan 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 πολυ ακριβα βγαινουν , δεν αξιζουν τα λεφτα τους ... αυτα που βρηκα εγω πανε 4500 και 6000 αντιστοιχα.. Μηχανη μεγαλη περνεις με αυτα οχι μοτερ για παπακι .. http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_552&products_id=613 http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_552&products_id=1319 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 ξερω πως βγένουν στα 4000 για αυτο λεω υπαρχει κατι πιο φτηνω..... αλλα απο οτι βλεπω δν υπαρχει... :D κατι εξησου καλλο που να μην βγενει τόσο ακριβό και να αντέχει τα πυραγματα......(500) euro περιπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 κατι εξησου καλο σε 500 ευρω δεν υπαρχει...ουτε αντεχει πηραγματα....για κοιτα τα μοτερ racing ή αλλιως τα yx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Αυτά τα μοτέρ είναι εξειδικευμένα για συγκεκριμένο σκοπό... όπως κάτι τέτοιο για παράδειγμα: http://i47.tinypic.com/352j1h0.jpg Δεν είναι για να τα βάζεις πάνω να πηγαίνεις βόλτες... ή επειδή δε συμφέρει να φτιάξεις το μοτέρ σου να βάλεις καινούριο. Οπότε δεν θα σε νοιάξει το κόστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 οχι οτι δν αξιζουν και τα λεφτα τους ομως τα μοτερ takegawa!!!! αμα φορεσεις τετοιο μοτερ στο μηχανακι σου δν χρειαζεσαι τιποτα αλλο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Ισχύει 100% το «ό,τι πληρώνεις παίρνεις.» Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 μακαρι να υπηρχαν τα φραγκα για να φορεσουμε ολοι takegawa :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 μπορεις να φτιαξεις αξιοπιστο μοτερ <σαν takegawa> με 500€ η μονη διαφορα θα ειναι οτι δεν θα γραφει takegawa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 ναι και οτι ποτε δν θα φτασει την ποιοτητα την δυναμη και την αξιοπιστια απο τα takegawa!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 με 500 ευρω δεν μπορεις να λες καν τη λεξη takegawa. με αλλα τοσα κατι κανεις μπορεις να εχεις και δυναμη και ποιοτητα και αξιοπιστια ποτε ομως σαν της take. μη ξεχνας και τα λεφτα για τα τορναρισματα την εργασια του μαστορα κτλ. μπορεις αν θες και να βαλεις ξεχωριστα πραγματα της takegawa αν δεν θες ολοκληρο το μοτερ π.χ στροφαλο πιστονι εκκεντροφορο που κι αυτα και παλι εχουν μεγαλο κοστος. Για να μη τα πολυλεμε με 500 ευρο δεν κανεις και πολλα στο τομεα της βελτιωσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dorris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 οποτε το θέμα για την takegawa έληξε εδώ..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 ε ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 αυτο εχω κανει και εγω !!!! φοραω καποια πραγματακι της takegawa!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Για να μη τα πολυλεμε με 500 ευρο δεν κανεις και πολλα στο τομεα της βελτιωσης Εγω εχω ριξει περιπου 200€ και εχω ενα αξιοπρεπεστατο φτιαξιμο που παει πολυ καλα και δεν σπαει.Μερικα ανταλλακτικα οπως εξατμιση και καρμπυρατερ τα εχω παρει μεταχειρισμενα,αλλα το παν ειναι να ξερεις τι φτιαχνεις και γιατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 ειναι ομως λιγακι ακριβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 πολυ ακριβα βγαινουν , δεν αξιζουν τα λεφτα τους ... αυτα που βρηκα εγω πανε 4500 και 6000 αντιστοιχα.. Μηχανη μεγαλη περνεις με αυτα οχι μοτερ για παπακι .. http://mototrade.gr/...products_id=613 http://mototrade.gr/...roducts_id=1319 ε οχι και δεν αξιζουν τα λεφτα τους φιλε αμαρτια αυτο που ειπες. πανε την επιδοση του κινητηρα ΣΤΑ ΥΨΗ. ειναι γνησια made in japan. βεβαιως απευθυνονται σε ατομα που σκοπευουν να πανε σε drag racing και σε οσους πανε για κοντρες. θα συμφωνησω οτι ειναι ακριβα ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 οσο και να το εχεις φτιαξει τα takegawa δν τα φτανεις...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Powerman 212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 Εεεε ναι δεν τα φτανεις αλλα εκει που με 1000€ παιρνεις μια κεφαλη,παιρνεις ενα ολοκληρο μοτερ monster 4 βαλβιδο 170 κυβικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2012 αυτη ειναι η διαφορα!!!!!!!!!!!!! οτι πληρωνεις παιρνεις!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosC50 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 κι αμα δωσεις 1000 ευρω για κεφαλη και παρεις καμια takegawa doch 4βαλβιδη με 2 εκκεντροφορους και τη κουμπωσεις πανω σε κανα εργαλειο τοτε τι monster μοτερ μου λες μετα και 170 αστα...... :shoot: :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2012 σωστος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 καλα ρε παιδια τα πιστευετε αυτα που λετε?αξιζουν τα takegawa?δεν νομιζω!γιατι ενα μοτερ κανει 4000.χωρις καρπιλατερ ,ηλεκτρονικες εξατμησεις κτλπ.οποτε μαζι με αυτα πας γυρο στα 4700 και δεν μπορεις να εχεις τετοιο μοτερ και να το βαλεις σε ενα χρεπει μηχανακι οποτε βαλε 500 ενας καλος σκελετος glx και 700 για λαστηχα φρενα σελες χρωμα πλεξουδες και ολα τα σιναφι για υπολογιστε παει καπου 6000 χωρις λευτα για μαστορους και τα αλλα!λοιπον αξιζει?να εχεις ενα παπι που θα το βγαζεις καθε σαββατο για να το εχεις στην καφετερια?και το καλοκαιρι να φοβασε να το βγαλεις με την ζεστη!και μην αρχισετε ολοι που φορατε καμια ηλεκτονικη η μεμονομενα πραγματα οτι αντεχουν.γιατι ετσι ολα αντεχουν!και απλα θα παραμεινει ενα παπι που δυσκολα θα βρεις αγοραστη .οποτε τσαμπα τα λευτα!και το μηχανακι τ νομιζετε ?οτι επειδει einai takegawa θα πηγαινει με 200?οχι απλος θα κανει σουζα με 1,2,3,4 ευκολα?και ολοι οι καγκουρες θα εχουν επικεντρο το μηχανακι σου?ε και?και ενα καλο 54 με στροφαλο ,εκεντροφορο και ηλεκτρονικη μονο τακε και ολα τα υπολιπα απλα ομως σε καλο μαστορα παλει θα σηκονετε πανευκολα 1,2,3,4 οχι οπως το ολο τακε!δεν τα συγκρινο απλο μου φενετε βλακεια να δωσω πανο απο 1500 σε ενα 50αρι.τα λεω αυτα γιατι με αυτα τα λευτα περνει ενα φχ και το κανεις 80μμ και σου περισευουν και λευτα η κανα ζ72μμ που θα παταει το τακε για πλακα!και ειναι και πιο ωραιο και με συμπλεκτι και στο κατω κατω περνεις ενα χιλιαρι με αυτα τα λευτα και δινεις στα τακε και σε ολα τρελο τσαι!στο λεω εγω που ειναι 17 και ειχα και glx και φοραγα και πραγματα τακε ομως οταν πηρα το φχ αλλαξα μιαλα το ιδιο και με το z που πηρα και σελιγα χρονια που θα παρω μηχανη παλι τα ιδια θα λεω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες