Jump to content
Ins_S

Καλησπερα.μια βοηθεια με την αναθεματισμενη την μανιβελα του duke 2001

Recommended Posts

δεν μπορω να τον βαλω μπρος με την μανιβελα κ η μιζα εχει βει οff,τιποτα να βοηθησει?

πως το κανω εγω,αποσυμπιεζω κατεβαζω μεχρι κατω την μανιβελα αφηνω κ το ανεβαζω μεχρι πανω,μετα κατεβαζω 1/4 μεχρι να σφυξει και του δινω με οση δυναμη μπορω,κανενα αποτελεσμα :P

ενα χερι βοηθειας περικαλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συνήθως η διαδικασία είναι η εξής.

Κατεβάζεις μανιβέλα μέχρι να βρεις την συμπίεση, μέχρι δηλαδή να βρεις αντίσταση.

Πατάς αποσυμπιεστή για να σπάσεις την συμπίεση και κατεβάζεις την μανιβέλα ίσα ίσα να περάσει αυτό το σημείο.

Αφήνεις αποσυμπιεστή και επιστρέφεις την μανιβέλα στην πάνω θέση.

Βαράς μία καλή.

Το αν θέλει ή όχι γκάζι εξαρτάται από το καρμπ, συνήθως το γκάζι δεν το ακουμπάμε γιατί μπουκώνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πατάς 1-2-3 φορες (οσες χρειαστεί) μεχρι να βρεις συμπίεση, μετα αφήνεις την μανιβέλα να ερθει στο πανω πανω σημείο και την κατεβάζεις μια και εξω για να πάρει μπροστά.

Οσες ποιο πολλές φερες προσπαθήσεις τοσο το χειρότερο, αν ειναι δυνατόν να παρει με την πρώτη μανιβελιά οκ.

Η μανιβέλα θέλει τέχνη και οσοι δεν ειχαν μοτοσυκλέτα με μανιβέλα δεν πρέπει να λέγονται μοτοσυκλ...... :lipssealed: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α , εντωμεταξυ μαλλον δε θελει σουπερ ταχυτητα κατεβασματος.. σε εμενα πχ εχει μια συγγεκριμενη ταχυτητα που πρεπει να κατεβει η μανιβελα κ περνει με τη μια.. αλλιως αμα κανεις σα μανιακος δε περνει που να βαρας το κωλο σου πανω στη μανιβελα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η βαζεις μια δευτερα και το πας στην κατηφορα

-αφου κυλησει για λιγο αφηνεις αποτομα τον συμπλεκτη με δευτερα στο κιβωτιο και πηδας δυνατα στη σελα (καθιστος εννοειτε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πατάς 1-2-3 φορες (οσες χρειαστεί) μεχρι να βρεις συμπίεση, μετα αφήνεις την μανιβέλα να ερθει στο πανω πανω σημείο και την κατεβάζεις μια και εξω για να πάρει μπροστά.

Αυτό που λες ισχύει για μηχανάκια τα οποία έχουν αυτόματο αποσυμπιεστή στον εκκεντροφόρο.

Και πάλι το καλύτερο βέβαια είναι άπαξ και βρεθεί η συμπίεση να την 'σπας' πατώντας ένα 'κλικ' ακόμα. Αλλιώς θα πρέπει να την σπάσεις όταν κάνεις την καλή μανιβελιά και αυτό κόβει την φόρα.

Δεν ξέρω αν το Duke έχει αυτόματο αποσυμπιεστή ή όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γιατί δεν έχει μίζα?

Χαλασμένο ΚΤΜ πήγες και πήρες?

:P

φιλαρακι ειναι,μου το ξεκαθαρισε,δεν το λες κ χαλασμενο λογο μιας μιζας :_thumbsup:

θετικη σκεψη!μαλακ... :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την αγόρασες από φίλο. Μάλιστα...

Εκείνος δεν σου έδειξε τα χούγια της μανιβέλας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πρωτο ειναι τη μηχανη ειναι??καθε μηχανη εχει τον τροπο της νομιζω......στο dr το 350 που ειχα εγω παταγα τον αποσυμπιεστη κατεβαζα μανιβελα σιγα μεχρι ο αποσυμπιεστης να ανεβει παλι πανω και μετα μια καλη μανιβελια χωρις γκαζι αμα ειναι ζεστο με τσοκ αμα ηταν κρυο........αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια απο μανιβελες!ελπιζω να βοηθησα λιγακι......τωρα το δικο σου μπορει να εχει αλλο τροπο αντελως διαφορετικο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πατας αποσυμπιεστη και κατεβαζεις μια φορα τη μανιβελα, αφηνεις αποσυμπιεστη και κατεβαζεις αλλη μια μεχρι να ακουστει ενα "κλανκ", εχεις βρει συμπιεση και δεν καταιβενει αλλο, πατας αποσυμπιεστη και περνας λιγο τη συμπιεση, λιγο ομως, αφηνεις τη μανιβελα να παει επανω και δινεις μια καλη. ΠΟΤΕ γκαζι για να το βαλεις μπροστα γιατι θα φας γερη αναποδη.

Ελπιζω να βοηθησα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κατι αλο.

Τα μηχανακια μας εχουν θεμα με το κομπλερ της μιζας και βγαινει πολυ ευκολα off, απ' οτι μου ειπε ενας μαστορας αυτο γινεται γιατι παιρνει αναποδες στροφες ο κινητηρας οταν ειναι κρυο και το σπαει, το χειμωνα και οταν εχει υγρασια, ειδικα τα πρωινα, να το βαζεις μπρος με τη μανιβελα αμα μαθεις το κολπο ειναι πανευκολο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κατι αλο.

Τα μηχανακια μας εχουν θεμα με το κομπλερ της μιζας και βγαινει πολυ ευκολα off, απ' οτι μου ειπε ενας μαστορας αυτο γινεται γιατι παιρνει αναποδες στροφες ο κινητηρας οταν ειναι κρυο και το σπαει, το χειμωνα και οταν εχει υγρασια, ειδικα τα πρωινα, να το βαζεις μπρος με τη μανιβελα αμα μαθεις το κολπο ειναι πανευκολο.

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου,την πηγα σε κατηφοριτσα σημερα κ μολις γυρισα απο την βολτα!θα δοκιμασω αυριο αυτο που μου ειπες, αν και θα αλαξω τα καρβουνακια αλλα δε πειραζει να το μαθω κιολας πως γινεται.

Την αγόρασες από φίλο. Μάλιστα...

Εκείνος δεν σου έδειξε τα χούγια της μανιβέλας?

καλη σου συνεχεια αγορινα μου :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω ιδεα για το θεμα

αλλα

:offtopic: οταν εδινα για το Α1 με το FX ο εξεταστης ζητησε να το βαλω μπρος με τη μανιβελα και δεν επερνε μπρος με τιποτα, και τελικα πηρε με την 6η φορα. γ@μημενη μανιβελα :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω ιδεα για το θεμα

αλλα

:offtopic: οταν εδινα για το Α1 με το FX ο εξεταστης ζητησε να το βαλω μπρος με τη μανιβελα και δεν επερνε μπρος με τιποτα, και τελικα πηρε με την 6η φορα. γ@μημενη μανιβελα :offtopic:

αστα να πανε εχω αγανακτησει,ασε που μου εφαγε κ το ποδι η ρουφιανα,αλλα που θα παει θα της τον παρουμε τον αερα :aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αστα να πανε εχω αγανακτησει,ασε που μου εφαγε κ το ποδι η ρουφιανα,αλλα που θα παει θα της τον παρουμε τον αερα :aggressive:

η μιζα απο οτι καταλαβα δεν;;

και γιατι δεν την επισκευαζεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει δουκα ll ενα φιλαρακι μου και του το ζηταω συνεχως βολτα.. μου λεει αν το βαλεις μπροστα με μανιβελα παρτο και φυγε.ωραια λεω θα παρουμε βολτα το κατεμι.παω να βαρεσω ρε αμαν ρε ζαμαν δεν περνει με τιποτα.. τι επαιζα με αποσυμπιεστες τι με κλακ τι με κλικ δεν επαιρνε με τιποτα...ειχα ιδρωσει.. αστο μου λεει κανει τα μαγικα του και σε 10 δευτερολεπτα το μηχανακι δουλευε...

φυσικα μανιβελιες με κλειστο γκαζι γιατι παιζει να μπουκωσει.ειναι μεχρι να βρεις τον τροπο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στην αρχη μεχρι να το μαθω εκανα την αριστερη τη γαμπα μου μαυρη απο τις αναποδες που ετρωγα :kaaaala:

Στο τελος μπηκα youtube και το ειδα πως γινεται.

Α! Μπες και γραψε ktm duke η lc4 kickstart και δες το πως γινεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η μιζα απο οτι καταλαβα δεν;;

και γιατι δεν την επισκευαζεις;

δε ξερω κ πως απομονωνω το μυνημα σου,τελοςπαντων αυριο θα αλαξω τα καρβουνακια,αλλα επιβαλετε κ η καλη μας η μανιβελα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχει δουκα ll ενα φιλαρακι μου και του το ζηταω συνεχως βολτα.. μου λεει αν το βαλεις μπροστα με μανιβελα παρτο και φυγε.ωραια λεω θα παρουμε βολτα το κατεμι.παω να βαρεσω ρε αμαν ρε ζαμαν δεν περνει με τιποτα.. τι επαιζα με αποσυμπιεστες τι με κλακ τι με κλικ δεν επαιρνε με τιποτα...ειχα ιδρωσει.. αστο μου λεει κανει τα μαγικα του και σε 10 δευτερολεπτα το μηχανακι δουλευε...

φυσικα μανιβελιες με κλειστο γκαζι γιατι παιζει να μπουκωσει.ειναι μεχρι να βρεις τον τροπο

χαχαχα σωστος ο φιλος!!

Εγω στην αρχη μεχρι να το μαθω εκανα την αριστερη τη γαμπα μου μαυρη απο τις αναποδες που ετρωγα :kaaaala:

Στο τελος μπηκα youtube και το ειδα πως γινεται.

Α! Μπες και γραψε ktm duke η lc4 kickstart και δες το πως γινεται.

το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να μπω και να δω αυτο το βιντεο που λες,αλλα μεταξυ μας(ειμαι λιγο κοντος) μεταξυ μας παντα,ε και οπως καταλαβενεις κανω αναρριχηση απο αριστερα με το δεξι ποδι,νομιζω οτι καταλαβα τωρα τι θελει με το post σου,θα διξει αυριο,τωρα εχει φραπε ,επιβαλετε ρεπο αυριο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διαδικασια ειναι ακριβως οπως την περιεγραψε ο Τζουτζ στην αρχη, ακριβως ετσι βαζω το δικο μου μπρος με την πρωτη το πολυ δευτερη μανιβελια, αν νιωσεις οτι μουκωσει τοτε πατα αποσυμπιεστη δωσε 2-3 στροφες το μοτερ να αδειασει και μετα παλι προσπαθησε, χωρις γκαζι οπως ειπαν τα παιδια γιατι αν δωσεις εστω και λιγο θα ανεβασει συμπιεση και μπορει να σταματησει η μανιβελια στη μεση, αν το βαζεις σε κατηφορα να βαζεις μεγαλη ταχυτητα και να πατας και λιγο αποσυμπιεστη για να μην παρεις το σαζμαν στο χερι.

Τροποποιήθηκε από τον Ninjatasos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα