ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Πέρα από την πρώτη που σχεδόν σε όλες τις μηχανές "κοπανάει" λίγο δεν έχω κάποιο αντίστοιχο θέμα..Αν είσαι ακόμα στην εγγύηση συνεργείο οπωσδήποτε.Κάτι λέγανε τα παιδιά για ένα θέμα με τις ταχύτητες. Ψάξε λίγο τις τελευταίες σελιδες στο thread και θα το βρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 καλησπέρα παίδες. είχα να γράψω καιρό γιατί είχα πολλές δουλειές! Λοιπόν δυστηχώε ο χάρης στο εγάλαιο φεύγει και πλέον δέν συνεργάζεται με τον γκοργολι... Για όσους το δεν το έχουν μάθει .... Ο χάρης ήταν μαστορας μεγάλος και ΜΟΝΟ σε αυτόν πήγαινα και είχα τον μάστορα μου και το κεφάλι μου ίσυχο. και επιδή όλοι οι μάστορες είναι λαμόγια κια ο χάρης είταν φιλότημος και σωστός και είμουν επαναπαβμένος γιατι οτι χάλαγε το πήγενα στο χαρη κλαι μου το έφτιαχνε τώρα πρέπει να βρώ άλλον. Θέλω να μου πήτε μετά απο τον χάρη ποιος είναι καλός μάστορας για σιμ που να είναι και συμβεβλιμένος με τον γκοργολι? Να μπορείς να του πάς το μηχανάκι και να μήν χρειάζεται να τον κυνηγάς, σάν τον χάρη δηάδή να μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη! Πήτε μου λοιπόν μάστορες που να είστε ικανοποιημενοι 100% να το πηγένω εκεί πλέον ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patalos88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Καλησπέρα σε όλο το team!Σε λίγο καιρό σκέφτομαι να αποκτήσω και εγώ έναν λύκο 250 και θέλω να ρωτήσω κάτι.Υπάρχει κάποιος αποθηκευτικός χώρος? Π.χ. κάτω από την σέλα? Δεν εννοώ κάτι τεράστιο εννοείται, ίσα ίσα να χωράει μια κλειδαριά δισκοφρένου ας πούμε και ένα ζευγάρι γάντια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Καλησπέρα σε όλο το team!Σε λίγο καιρό σκέφτομαι να αποκτήσω και εγώ έναν λύκο 250 και θέλω να ρωτήσω κάτι.Υπάρχει κάποιος αποθηκευτικός χώρος? Π.χ. κάτω από την σέλα? Δεν εννοώ κάτι τεράστιο εννοείται, ίσα ίσα να χωράει μια κλειδαριά δισκοφρένου ας πούμε και ένα ζευγάρι γάντια.Κατω από το σελάκι του συνοδηγού,δυστυχώς, χωράει μόνο ένα χαρτί Α4 διπλωμένο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Καλησπέρα σε όλο το team!Σε λίγο καιρό σκέφτομαι να αποκτήσω και εγώ έναν λύκο 250 και θέλω να ρωτήσω κάτι.Υπάρχει κάποιος αποθηκευτικός χώρος? Π.χ. κάτω από την σέλα? Δεν εννοώ κάτι τεράστιο εννοείται, ίσα ίσα να χωράει μια κλειδαριά δισκοφρένου ας πούμε και ένα ζευγάρι γάντια.φίλε το γουλφάκι δέν έχει χώρο ούτε για οξυγόνο.... τιποτα απολυτος ... κατω απο την σέλα δεν χωράνε ουτε τα χαρτιά της μηχανης να πουμε.... εγω έχω στουμπόσει ένα πανι μόνο και αυτό με το ζόρι... και αν πας και του βάλει κοβούκλιο το γαμ....ς θα γίνει Π-Α-Ν-Α-Σ-Χ-Η-Μ-Ο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patalos88 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Πωωω! Αυτό που φοβόμουν δηλαδή. Εντωμεταξύ μόνο να χωράει μια απο αυτές τις κλειδαριές δισκοφρένου ήθελα. Ούτε καν έτσι;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Πωωω! Αυτό που φοβόμουν δηλαδή. Εντωμεταξύ μόνο να χωράει μια απο αυτές τις κλειδαριές δισκοφρένου ήθελα. Ούτε καν έτσι;;μόνο αν βρείς κληδαρια σε πάχος α4 χαρτιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratis RR 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 το στυλ θέλει θυσίες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Αν με ρώταγε κάποιος θα έλεγα ότι μια κλειδαριά μικρή τη χωράει...αλλά μάλλον τα έχω ξεχάσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Αν με ρώταγε κάποιος θα έλεγα ότι μια κλειδαριά μικρή τη χωράει...αλλά μάλλον τα έχω ξεχάσει ναι αν ειναι τετοια χωραει https://img1.etsystatic.com/002/0/7846057/il_340x270.469756605_4c2w.jpg 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalymnos07 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Πέρα από την πρώτη που σχεδόν σε όλες τις μηχανές "κοπανάει" λίγο δεν έχω κάποιο αντίστοιχο θέμα..Αν είσαι ακόμα στην εγγύηση συνεργείο οπωσδήποτε.Κάτι λέγανε τα παιδιά για ένα θέμα με τις ταχύτητες. Ψάξε λίγο τις τελευταίες σελιδες στο thread και θα το βρεις.το θέμα είναι οτι απο την δεύτερη και πανω και κυρίως όταν ζεσταθεί δεν μπαίνουν εύκολα. Μίλησα με τον γκοργκολη και μου είπε οτι έτσι είναι το σασμάν σε αυτό το μοντέλο και πατάει στο οτι δεν υπάρχει άλλη εδώ στην περιοχή μου για να την συγκρίνω. Εγω πιστεύω οτι το προβλημα προέρχεται το οτι δουλεύει σε υψηλές στροφές 1800-2100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Σου λέει βλακείες για να μην πάει στην εγγύηση..Δεν ξέρω αν είμαι εγώ η εξαίρεση αλλά γενικά και άλλοι που έχουν/είχαν τον λυκάκι δεν έχουν/είχαν αυτό το θέμα..Στο συνεργείο τι σου λένε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalymnos07 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Οτι λεει βλακείες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Και δεν τον αφήνει ο γκοργκόλης να τα περάσει στην εγγύηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalymnos07 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Αρχιμαστορας για να μη το πω διαφορετικα δεν θεωρεί οτι υπάρχει προβλημα για να δικαιολογήσει κατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 ..........Είναι πρόβλημα στο σασμάν. Εμένα μου άλλαξαν το ελατήριο σταθεροποιητή στον μύλο ταχυτήτων. Είχε σπάσει η μία του άκρη. ...........................το είχα πάθει και εγώ αυτό. πήγαινε στον μάστορα ειναι το πυρακι από το σασμάν και στο αλλάζουνε δωρεάν..............2 πραγματα που έχουν πει τα υπόλοιπα παιδιά για το σασμαν.Δεν έχω ιδέα αν φταίει κάτι από τα 2 ή αν είναι αλλού το πρόβλημα..πάντως να κοπανάνε όλες οι ταχύτητες δεν είναι λογικό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalymnos07 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Αυτο ελεγα του βλάκα και μου ελεγε οτι στην συγκεκριμένη μηχανή ειναι ετσι και με ειπε και άσχετο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Ο Γκοργκολης δεν μας τα λέει καλά τώρατελευταία. .....Γιαυτό έφυγε και ο Χάρης από την συνεργασία..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalymnos07 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ο συμπλέκτης ειναι τέρμα εξω γιατι εαν τον ρυθμίσουμε ποιο μέσα χτυπάνε ακόμα ποιο πολυ. Πολυ καραγκιόζης πάντως ο τύπος Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 από τον Kalymnos07 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Προχτές έπεσε το μηχανάκι από το νύχι...Το τιμόνι ήρθε 10 πόντους επάνω ο λεβιέςτον ταχυτήτων ακούμπησε στον σκελετό και την άκουσε και ο καθρέφτης. ..Το τιμόνι το έφερα με μια ματσολα τον λεβιέ τον ίσιωμα και πήρα καινούργιους καθρέφτες πιο ωραίους!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimlertas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Καλά την έβγαλες. Σου εύχομαι ποτέ ξανά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Σε μάτιασα που δεν πήρες τηλέφωνο για καφέ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Σε μάτιασα που δεν πήρες τηλέφωνο για καφέ!μεσοβδόμαδα ρε; σχολαω αργά μίση Σαββατοκυριακο μόνο..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JPS2510 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Εννοείται για σ/κ βρε Γιάννο μου! Δεν χρειάζεται να πω βέβαια ότι η πρόσκληση είναι για όλους όσους θέλουν και μπορούν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NoFovos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Καλησπέρα σε όλο το team!Σε λίγο καιρό σκέφτομαι να αποκτήσω και εγώ έναν λύκο 250 και θέλω να ρωτήσω κάτι.Υπάρχει κάποιος αποθηκευτικός χώρος? Π.χ. κάτω από την σέλα? Δεν εννοώ κάτι τεράστιο εννοείται, ίσα ίσα να χωράει μια κλειδαριά δισκοφρένου ας πούμε και ένα ζευγάρι γάντια.Απλά τα πράγματα πας σε κατάστημα με αξεσουάρ και θα αγορασεις ένα tank bang με μαγνήτες. Βγάζει σε πολλά μεγέθη, και βγαίνει, μπαίνει για πλάκα.Έχω μόνιμα το αδιάβροχο και ψιλοπράγματα.Απλά δεν είναι να το αφήσεις στο δρόμο και να φύγεις ειδικά στην αθηνα, στο φάγανε τα πρεζόνια πριν στρίψεις την γωνία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες