BillyPan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Χρονια πολλα σε ολους παιδια , με υγεια κ παντα ορθιοι ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
horheperi 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2013 Χρόνια πολλά σε όλους! !! Πάντα με υγεία !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratis RR 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 Καλή χρονιά, και πάντα ασφαλή λυκοχιλιόμετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 Καλή χρονιά στην παρέα και πάντα ασφαλή χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά παιδιά! Πάντα όρθιοι και καλές μας βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven31 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Καλή χρονιά να έχουμε παίδες, με υγεία πάνω απ'όλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsos_100 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2014 Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και πάντα όρθιοι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimosx 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2014 Xρόνια πολλά,καλή χρονιά με χαρά,υγεία και τους λύκους πάντα όρθιους παιδιά!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Σε μία άσκοπη αναζήτηση μου στο χώρο του διαδικτύου βρήκα χρυσό νομίζω!! Καλά χρυσός μπορεί να μην είναι, αλλά σίγουρα θα φανούν χρήσιμα σε όλους μας πιστεύω.. Έχουμε και λέμε λοιπόν.. Είσαι μάστορης; Θες να λύσεις κάθε μέρος της μηχανής σου και να το δέσεις πάλι μόνος σου; Θες να αλλάξεις κάτι μόνος σου και φοβάσαι μην περισσέψει καμία βίδα; Μην φοβάσαι, ο κατάσκοπος είναι εδώ για σένα με το μοναδικό αυτό βιβλιαράκι σε μορφή pdf που σου δείχνει αναλυτικότατα πώς, τί και γιατί!!!!! Στην προνομιακή τιμή των 0 €! --> LACATASCOPA ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ! Επίσης για τους πρώτους 20 που θα τηλεφωνήσουν ΤΩΡΑ στο 690-70-80-90-100-ΦΤΟΥΚΑΙΒΓΑΙΝΩ δώρο το μοναδικό Service Manual του Sym Wolf 250 (πάντα σε μορφή pdf) για να σας κρατάει συντροφιά τα κρύα βράδια του χειμώνα, όταν θα έχετε όρεξη για λίγο διάβασμα και δε γουστάρετε με τίποτα να διαβάσετε κάποιο κρυόκωλο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά!!! LACATASCOPA ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Είσαι τεράστιος ρε LaCatascopa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Ωραίος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Μπράβο φίλε! Ευχαριστούμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 γεια σας παιδια χαθηκατε ολοι ρε τι εγινε? Οποιος ψαχνει για καλο μαστορα για τα μηχανακια μας..... θα προτεινα το μοτοΣταυρος στο αιγαλεω πισω απο το γηπεδο πολυ καλος εγω εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος σε σχεση με αυτον που το πηρα.....ειναι ο πρωτος που οταν του παω το μηχανακι για σερβις μετα θα το πλυνει κιολας!!!! και περνει τα ιδια λεφτα με τον προηγουμενο..... και το μηχανακι το κανει φυλλο φτερο το τσεκαρει παντου.... αυτα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλούς και απ΄ότι βλέπω είναι και εξουσιοδοτημένος.. Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω, γιατί έχω πάρει ήδη προσφορά.. Ελπίζω να μου κάνει καλύτερη τιμή ή τουλάχιστον την ίδια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από πολλούς και απ΄ότι βλέπω είναι και εξουσιοδοτημένος.. Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω, γιατί έχω πάρει ήδη προσφορά.. Ελπίζω να μου κάνει καλύτερη τιμή ή τουλάχιστον την ίδια.. παρτο απο οπου βρεις πιο φθηνα και για σερβις πηγαινε το εκει...... και εγω αυτο εκανα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Μου φαίνεται πιο "σωστό" να το πηγαίνω για service από εκεί που το πήρα.. Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω πως άλλη προσοχή δίνει ο άλλος όταν το έχεις πάρει από αυτόν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Μου φαίνεται πιο "σωστό" να το πηγαίνω για service από εκεί που το πήρα.. Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω πως άλλη προσοχή δίνει ο άλλος όταν το έχεις πάρει από αυτόν.. δεν θα διαφωνησω αλλα ο συγκεκριμενος που το πηρα ναι μεν ειχε την καλυτερη τιμη μου το αφησε το 125, 1950ε. αλλα απο εμπειρια φιλων ξερω πως ειναι απατεωνας στα σερβις..... το πηρα απο αυτον γιατι συμφερε την τσεπη μου και εψαξα να βρω εναν καλο μαστορα για να ειμαι σιγουρος οτι οταν λεει αλλαξα το ταδε να ειναι και αληθεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 +125 στο ΜοτοΣταύρο πάντα προσέχει το λύκο μου. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Με βάζετε σε σκέψεις τώρα γιατί έχω σέρβις (βασικά είχα πριν 100χλμ) τώρα. Την μηχανή την αφήνετε ή μπορείς να κανονίσεις να περιμένεις; Γιατί να την αφήσω στο Αιγάλεω και να ψάχνω πως θα γυρίσω και ξαναπάω δεν το βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Εγώ ξέρω σίγουρα ότι είναι απατεώνας αυτός που μου έδωσε τη προσφορά, αλλά δουλεύει φίλος μου εκεί, επομένως μπορώ να ξέρω από μέσα τα πράγματα και τουλάχιστον εμένα δε θα μπορεί να με κλέψει.. Αλλά το θέμα εμπειρία είναι κάτι που με ανησυχεί.. Θέλω έναν καλό μάστορα πάνω από τη μηχανή μου ρε ΓΑΜΩΤΟ!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Με βάζετε σε σκέψεις τώρα γιατί έχω σέρβις (βασικά είχα πριν 100χλμ) τώρα. Την μηχανή την αφήνετε ή μπορείς να κανονίσεις να περιμένεις; Γιατί να την αφήσω στο Αιγάλεω και να ψάχνω πως θα γυρίσω και ξαναπάω δεν το βλέπω. αν θελεις μπορεις να κατσεις με ραντεβου πας εξαλλου εγω εκει καθομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sized 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Το wolfακι δεν παιρνει μπρος παιδια, την αφησα 3 βδομαδες χωρις να την βαλω μπρος, καθως ελειπα, και τωρα δεν παιρνει καθολου, προσπαθω απο εχτες, με τσοκ, χωρις τσοκ. Τιποτα. Πηρα μπουζι για να αλλαξω και παλι τιποτα. Για το μπουζι κραταω μια επιφυλαξη καθως εβαλα της NGK το DR8EA. Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη μαγκες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Kill Switch; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sized 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 Αν εννοεις αν εχω ξεχασμενο τον δολοφονο, οχι νταξει ειπαμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες