Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Η Suzuki δεν ειναι αυτη η παλαιολιθικη εταιρια που ανακαλυψε την υδροψηξη λιγο πριν το ετος 2000.........? Και τα φρενα το 2011. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Η Suzuki δεν ειναι αυτη η παλαιολιθικη εταιρια που ανακαλυψε την υδροψηξη λιγο πριν το ετος 2000.........? Δεν εχω αλλα like σου λεω!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Κανενα 250 δεν ειναι ανταξιο του RGV :vv: . Ουτε σε ευθεια, ουτε σε πιστα Να εχεις χαρη που ειμαστε στο 2012 και οχι στο 1990,να σου πω εγω ποιο ηταν μπρος απο το άλλο................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Να εχεις χαρη που ειμαστε στο 2012 και οχι στο 1990,να σου πω εγω ποιο ηταν μπρος απο το άλλο................ αλλο ωμη δυναμη και αλλο γραμμικοτιτα σαν τετραχρονου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ρε τι αντιπαλες εταιριες ;;;; Αφου για 3-4 χρονια ειχαν ενωθει , εβγαζε η μια τα μηχανακια της αλλης στα χρωματα της(Suzuki drz400e/s , Kawasaki klx400r/sr κα πολλα ακομα) και βγαλαν και καινουρια μοντελα παρεα(Suzuki rmz250 , Kawasaki kxf250 ) . vstrom 1000+ klv 1000.......ακριβως τα ιδια λεμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ρε τι αντιπαλες εταιριες ;;;; Αφου για 3-4 χρονια ειχαν ενωθει , εβγαζε η μια τα μηχανακια της αλλης στα χρωματα της(Suzuki drz400e/s , Kawasaki klx400r/sr κα πολλα ακομα) και βγαλαν και καινουρια μοντελα παρεα(Suzuki rmz250 , Kawasaki kxf250 ) . ναι εχεις δικιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Αλλαξε ψηφο και σταση και ερχομαι!!!!!!!! Αλητη Ταμπουριωτη Πειραιωτη!!!!!!! Επρεπε να δεις Γερασιμε τον Μαικ την κυριακη στην Αρβανιτσα οταν σκασανε κατι λαχανί ΖΧ 10...... Τα γουσταρει τα πρασσινακια............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 ....θα κλαταρει ο σερβερ το βραδυ απο εγγραφες. :hunter: :hunter: :hunter: Μιχάλη, εισαι σε κρισιμη εβδομάδα ''διαζυγίου''. Τωρα έπρεπε να ''σκάσει'' τετοιο τόπικ ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 τι να πει μωρέ η μπουζούκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 μου εχει ανεβει η πιεση μ`εσας εδωπερα.θα βλεπω πρασινα ανθρωπακια στον υπνο μου το βραδυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ψηφησα suzuki για συναισθηματικους λογους. Αφου ηταν τα 2 πρωτα μηχανακια μου. Address scooter και Fx 125 παπι. Κατα τα αλλα τα kawasaki μου αρεσουν πιο πολυ.Αν και σχεδιαστικα μερικα μοντελα ειναι πολυ ματσο και καγκουραδικα για τα γουστα μου. Η suzuki μια ζωη φαινεται να ακολουθει και να αντιγραφει τις αλλες Ιαπωνικες εταιριες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ο Streetwise ψηφισε Σουζουκι. Μαλλον καποιο Ζ τον εκανε να πονεσει.................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 τι λετε για αυτο? δεν ειχε αντιπαλο στην εποχη του αν και επασχε απο φρενα. πριν εμφανιστει το blackbird.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Eγω παντως normal μοτοσυκλετιστη με Ζ δεν εχω πετυχει ολο κατι καγκαρους ξεκρανωτους βλεπω που το πανε κοτα απο καφετερια σπιτι και απο το σπιτι στη δουλεια. Τι ρατσα μοτοσυκλετιστων ειναι αυτοι οι ζεταδες! Φερτε μου ενα Ζ να το πατησω κατω. Δυο ζεταδες ειχα πετυχει και οι δυο σε ευθειες προσπαθουσαν να τελικιασουν.Αφου δε στριβουν τα παρταλια, που να στριψει η φοραδα των 230 κιλων με τα ατσαλινα πλαισια, τα δοκαρια για ψαλιδι και τους σουμιεδες για αναρτησεις? -_- Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον streetwise 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Τα. Suzuki. Κόβουν. Πλαίσιο. !! (άλλωστε είναι τα μόνα που δεν έχω οδηγήσει ακόμα) KawaΣάαααααακηηηηη!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Eγω παντως normal μοτοσυκλετιστη με Ζ δεν εχω πετυχει ολο κατι καγκαρους ξεκρανωτους βλεπω που το πανε κοτα απο καφετερια σπιτι και απο το σπιτι στη δουλεια. Τι ρατσα μοτοσυκλετιστων ειναι αυτοι οι ζεταδες! Φερτε μου ενα Ζ να το πατησω κατω. Δυο ζεταδες ειχα πετυχει και οι δυο σε ευθειες προσπαθουσαν να τελικιασουν.Αφου δε στριβουν τα παρταλια, που να στριψει η φοραδα των 230 κιλων με τα ατσαλινα πλαισια, τα δοκαρια για ψαλιδι και τους σουμιεδες για αναρτησεις? -_- Εχω μια υποψια οτι οι Ζηταδες ειναι τουριστες που δεν γνωριζουν τους δρονμους του νησιου,διαφορετικα............................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Eγω παντως normal μοτοσυκλετιστη με Ζ δεν εχω πετυχει ολο κατι καγκαρους ξεκρανωτους βλεπω που το πανε κοτα απο καφετερια σπιτι και απο το σπιτι στη δουλεια. Τι ρατσα μοτοσυκλετιστων ειναι αυτοι οι ζεταδες! Φερτε μου ενα Ζ να το πατησω κατω. Δυο ζεταδες ειχα πετυχει και οι δυο σε ευθειες προσπαθουσαν να τελικιασουν.Αφου δε στριβουν τα παρταλια, που να στριψει η φοραδα των 230 κιλων με τα ατσαλινα πλαισια, τα δοκαρια για ψαλιδι και τους σουμιεδες για αναρτησεις? -_- Σου έχω μια παρέα να βγάλεις τα κέφια σου.... http://www.kawasaki-bikers.gr/core/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Ψηλόφτερα και Kawasaki. 1996. KLX 650 . Ενα μοτό που ακόμη με ''στοιχειώνει''. Πανάκριβο τότε.... Ακόμη και σήμερα στέκεται στα ίσα δίπλα σε άλλα. Τόσο σε σχεδίαση / πλαστικά / φρένα / αναρτήσεις και επιδόσεις. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Και τα φρενα το 2011. Kαι κατι εξτρα λαμακια στο λαιμο για να μην κοβουν πλαισιο.Αλλα αυτα συνεχιζουν να κοβουν, 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα. Suzuki. Κόβουν. Πλαίσιο. !! (άλλωστε είναι τα μόνα που δεν έχω οδηγήσει ακόμα) KawaΣάαααααακηηηηη!!!!!!! oριστε!!!δεν ειμαι ο μονος που το λεει!! αυτο σας εχει ολους... καααβα και τα μυαλα στα καγκελα!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 λιακο εισαι μεγαλο ζουζουνι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 λιακο εισαι μεγαλο ζουζουνι... Δεν φταιω εγω... Τα παιδια το ζητησανε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Kαι κατι εξτρα λαμακια στο λαιμο για να μην κοβουν πλαισιο.Αλλα αυτα συνεχιζουν να κοβουν, οριστε και η τρανη αποδειξη ρε πρασινιαρηδες,ιδου και ενας ανθρωπος μυαλομενος.εχει kawaσακη στην κατοχη του,ΑΛΛΑ εχει sutzuki για dream bike. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Το παραλογο θα ηταν να ειχε Σουζουκι και στην κατοχη του και στο Ντρημμπαηκ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες