Jump to content
HLIAS

Kawasaki vs Suzuki. Οι αλλοι 2 αιωνιοι εχθροι.

329 ψήφοι

1. 1. Ποια η καλύτερη μεταξύ αυτών των δυο

2. 2. Eσυ που ψήφισες παραπάνω έχεις

Recommended Posts

Η Suzuki δεν ειναι αυτη η παλαιολιθικη εταιρια που ανακαλυψε την υδροψηξη λιγο πριν το ετος 2000.........? :tooth:

Και τα φρενα το 2011.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η Suzuki δεν ειναι αυτη η παλαιολιθικη εταιρια που ανακαλυψε την υδροψηξη λιγο πριν το ετος 2000.........? :tooth:

Δεν εχω αλλα like σου λεω!!!!!!!!!!! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα 250 δεν ειναι ανταξιο του RGV :vv: . Ουτε σε ευθεια, ουτε σε πιστα

Να εχεις χαρη που ειμαστε στο 2012 και οχι στο 1990,να σου πω εγω ποιο ηταν μπρος απο το άλλο................ :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να εχεις χαρη που ειμαστε στο 2012 και οχι στο 1990,να σου πω εγω ποιο ηταν μπρος απο το άλλο................ :sopase:

αλλο ωμη δυναμη και αλλο γραμμικοτιτα σαν τετραχρονου :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τι αντιπαλες εταιριες ;;;;

Αφου για 3-4 χρονια ειχαν ενωθει , εβγαζε η μια τα μηχανακια της αλλης στα χρωματα της(Suzuki drz400e/s , Kawasaki klx400r/sr κα πολλα ακομα) και βγαλαν και καινουρια μοντελα παρεα(Suzuki rmz250 , Kawasaki kxf250 ) .

vstrom 1000+ klv 1000.......ακριβως τα ιδια λεμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τι αντιπαλες εταιριες ;;;;

Αφου για 3-4 χρονια ειχαν ενωθει , εβγαζε η μια τα μηχανακια της αλλης στα χρωματα της(Suzuki drz400e/s , Kawasaki klx400r/sr κα πολλα ακομα) και βγαλαν και καινουρια μοντελα παρεα(Suzuki rmz250 , Kawasaki kxf250 ) .

ναι

εχεις δικιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξε ψηφο και σταση και ερχομαι!!!!!!!! Αλητη Ταμπουριωτη Πειραιωτη!!!!!!!

Επρεπε να δεις Γερασιμε τον Μαικ την κυριακη στην Αρβανιτσα οταν σκασανε κατι λαχανί ΖΧ 10...... :spiteful:

Τα γουσταρει τα πρασσινακια............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....θα κλαταρει ο σερβερ το βραδυ απο εγγραφες. :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter: :hunter:

Μιχάλη, εισαι σε κρισιμη εβδομάδα ''διαζυγίου''. :crazy: Τωρα έπρεπε να ''σκάσει'' τετοιο τόπικ ? :crazy::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου εχει ανεβει η πιεση μ`εσας εδωπερα.θα βλεπω πρασινα ανθρωπακια στον υπνο μου το βραδυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηφησα suzuki για συναισθηματικους λογους. Αφου ηταν τα 2 πρωτα μηχανακια μου. Address scooter και Fx 125 παπι. Κατα τα αλλα τα kawasaki μου αρεσουν πιο πολυ.Αν και σχεδιαστικα μερικα μοντελα ειναι πολυ ματσο και καγκουραδικα για τα γουστα μου. Η suzuki μια ζωη φαινεται να ακολουθει και να αντιγραφει τις αλλες Ιαπωνικες εταιριες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Streetwise ψηφισε Σουζουκι.

Μαλλον καποιο Ζ τον εκανε να πονεσει.................. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2717.jpg

τι λετε για αυτο? δεν ειχε αντιπαλο στην εποχη του αν και επασχε απο φρενα. πριν εμφανιστει το blackbird..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω παντως normal μοτοσυκλετιστη με Ζ δεν εχω πετυχει ολο κατι καγκαρους ξεκρανωτους βλεπω που το πανε κοτα απο καφετερια σπιτι και απο το σπιτι στη δουλεια. Τι ρατσα μοτοσυκλετιστων ειναι αυτοι οι ζεταδες! Φερτε μου ενα Ζ να το πατησω κατω. Δυο ζεταδες ειχα πετυχει και οι δυο σε ευθειες προσπαθουσαν να τελικιασουν.Αφου δε στριβουν τα παρταλια, που να στριψει η φοραδα των 230 κιλων με τα ατσαλινα πλαισια, τα δοκαρια για ψαλιδι και τους σουμιεδες για αναρτησεις? -_-

Τροποποιήθηκε από τον streetwise

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα. Suzuki. Κόβουν. Πλαίσιο. !!

(άλλωστε είναι τα μόνα που δεν έχω οδηγήσει ακόμα) :crazy:

KawaΣάαααααακηηηηη!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω παντως normal μοτοσυκλετιστη με Ζ δεν εχω πετυχει ολο κατι καγκαρους ξεκρανωτους βλεπω που το πανε κοτα απο καφετερια σπιτι και απο το σπιτι στη δουλεια. Τι ρατσα μοτοσυκλετιστων ειναι αυτοι οι ζεταδες! Φερτε μου ενα Ζ να το πατησω κατω. Δυο ζεταδες ειχα πετυχει και οι δυο σε ευθειες προσπαθουσαν να τελικιασουν.Αφου δε στριβουν τα παρταλια, που να στριψει η φοραδα των 230 κιλων με τα ατσαλινα πλαισια, τα δοκαρια για ψαλιδι και τους σουμιεδες για αναρτησεις? -_-

Εχω μια υποψια οτι οι Ζηταδες ειναι τουριστες που δεν γνωριζουν τους δρονμους του νησιου,διαφορετικα............................... :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου έχω μια παρέα να βγάλεις τα κέφια σου....

http://www.kawasaki-bikers.gr/core/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψηλόφτερα και Kawasaki.

1996. KLX 650 .

Ενα μοτό που ακόμη με ''στοιχειώνει''.

Πανάκριβο τότε....

Ακόμη και σήμερα στέκεται στα ίσα δίπλα σε άλλα. Τόσο σε σχεδίαση / πλαστικά / φρένα / αναρτήσεις και επιδόσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τα φρενα το 2011.

Kαι κατι εξτρα λαμακια στο λαιμο για να μην κοβουν πλαισιο.Αλλα αυτα συνεχιζουν να κοβουν, :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα. Suzuki. Κόβουν. Πλαίσιο. !!

(άλλωστε είναι τα μόνα που δεν έχω οδηγήσει ακόμα) :crazy:

KawaΣάαααααακηηηηη!!!!!!!

oριστε!!!δεν ειμαι ο μονος που το λεει!!

αυτο σας εχει ολους...

καααβα και τα μυαλα στα καγκελα!!!

Τροποποιήθηκε από τον daytonaman

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι κατι εξτρα λαμακια στο λαιμο για να μην κοβουν πλαισιο.Αλλα αυτα συνεχιζουν να κοβουν, :pray:

οριστε και η τρανη αποδειξη ρε πρασινιαρηδες,ιδου και ενας ανθρωπος μυαλομενος.εχει kawaσακη στην κατοχη του,ΑΛΛΑ εχει sutzuki για dream bike. :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παραλογο θα ηταν να ειχε Σουζουκι και στην κατοχη του και στο Ντρημμπαηκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα