nyther 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ειτε ετσι,ειτε αλλιως.. γατακια και σκυλακια... :P πρωτη στην προτιμηση των καταναλωτων παραμενει η HONDA http://www.newsbeast...etes-tis-honda/ δεν μου δινει ποσοστα η χοντα(μακαρι να μου εδινε :D )ομως ειμαι ικανοποιημενος απο τα μοντελα της και με ορισμενα ερωτευμενος οπως: cbr250rr cb250 hornet nsr 250 xr250 ns400 rvf 400 vfr 400 nc30 cbr 400 nc23/nc29 xr 400 bros 400 cb400 super four kai to cb-1 cbr 600 f3 kai meta xr600/650 vfr rc 30 VFR 750 F RC36 RVF 750 RC45 το μοναδικο NR 750!! cbr 900/929/954 VTR 1000 SP1/2 cbr1000 cbr1100 +αλλα που εχω ξεχασει :popcorn: Οποιος εχει προβλημα με την HONDA να ερθει να μου το πει Γιατι κανουμε πολεμικαι τεχναι ???? Αθανατα μηχανακια χωρις κανενα προβλημα στα ηλετκρικα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Μονο 20 σελιδες σε μια μερα σα Honda παει το τοπικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Το μέλος daytonaman είπε την 26 Μάιος 2012 - 15:35: αν μου το εφερναν τζαπα κ γεματο βενζινη,γιατι οχι,αλλα θα ηταν λιγο ρισκο..φοβουμενος μην με αφησει απο κανενα βραχυκυκλωμα ???????????????????????????το ρ6? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Τι να πεις και εσυ,σαμπως και ξερεις?? Αντε πουλα το,παρε ενα cbr να τελειωνεις. Του '02,εχω ακουσει ειναι τα καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Χαβαλε εχει.....και μαλιστα πολιτισμενο μ' αρεσει που δεν εχουμε ξεφυγει.... Αντε να βαλετε καμμια σιδερια στα σταντ σας που κοβονται σαν βουτυρα , παλιοπετουγιες Αποκαλυφθηκα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Μονο 20 σελιδες σε μια μερα σα Honda παει το τοπικ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Μήπως... σε λένε ΜΠΕΟ και σου αρέσουν τα στημένα?! Mήπως στο pro ή το fifa σου αρέσει να βάζεις γκόλ... απο στημένα?! Μήπως έχεις πρόβλημα ... στύσης?! Λατρεύεις οποια γκόμενα σε ΣΤΗΝΕΙ στα ραντεβού σου? Υπάρχει ΚΑΙ εδώ λύση: R6! Το παίρνεις και ξαφνικά γίνεσαι χεράς! Ο Rossi θα σε παρακαλάει να του πείς το στήσιμο της μηχανής σου! Ο Στόνερ δε θα ολοκληρώσει ΚΑΝ την χρονιά ενώ ο Λορεντζο αντί για γλυφειτζούρια θα ρουφάει... το αυγό του! Δεν έχεις καθόλου χέρια?! Φυτρώνουν! Η R6 είναι η μόνη λύση για να πάς τεζα! Να πιείς το μηχανάκι! Να μαστιγώνεις το γκάζι, να στίβεις τα φρένα, να βάζεις φωτιά στην άτασφρο να πηγαίνεις δίχως αύριο κι όλα αυτά... γιατι ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ λέμε το μηχανάκι! Το μηχανάκι είναι χαρτί! Το μηχανάκι είναι κροτίδα! Το μηχανάκι είναι πένα. Ναι ρε σΕ μιλλλλάω! Μη την ψάχνεις! R6. Πιο στημένο, πεθαίνεις! χαχαχα οκ τωρα με επεισες!!! τελικα δεν μου παραθεσες μια λιστα ως συγκριση με την δικια μου και συνεχιζεις τρολαρισμα κ σπαμινκ..δεν λεει να χανω τον χρονο μου με καθε τρολ η σπαμερ εδω μεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 εχω ενα γνωστο που καποτε ειχε ενα SoupaTenere 750 οταν ειχα και εγω το TransVamp και μου την ελεγε οτι η γρια του μετα απο τοσα χρονια παταει το μπρικι μου και τετοια. Ο τυπος απο τοση ταλαιπωρια που του ειχαν ριξει τα καρμπυΛατερια ειχε φτιαξει καινουργιο λεξικο με βρισιες. Εν τελει πηρε ενα ΚΤΜ 950S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Το μέλος daytonaman είπε την 26 Μάιος 2012 - 15:35: αν μου το εφερναν τζαπα κ γεματο βενζινη,γιατι οχι,αλλα θα ηταν λιγο ρισκο..φοβουμενος μην με αφησει απο κανενα βραχυκυκλωμα ???????????????????????????το ρ6? ΟΧΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗς ΓΙΑΜΑΧΑ..αληθεια με στενοχωρει που δεν βλεπω τωρα πια καποιο fzr απο την εποχη 90... ειχε ο πατερας μου το 400αρι το πρωτο exup... πολυ ωραια κ δυνατη μηχανη,αλλα ειχε θεμα με τα ηλεκτρικα,εκτος του οτι ειχε εξαρχης θεμα με ηλεκρονικη κ βραχυκυκλωματα,καθε φορα που επιχειρουσε να ανοιξει μεγαλη σκαλα του εσβηνε η μηχανη...ουτε τα ιταλικα ετσι...:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Μεχρι και στο JoeBar το διακωμωδουσαν αυτο. Ο τυπος με το ΧΤ ειχε μονιμος προβλημα με τα ηλεκτρικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Εχω αποκλειστικες φωτογραφιες απο τα νεα μπλουζακια του mybike!!!!!!! συντομα και στο mybike store 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μεχρι και στο JoeBar το διακωμωδουσαν αυτο. Ο τυπος με το ΧΤ ειχε μονιμος προβλημα με τα ηλεκτρικα κομπλερ μιζας...και ποσα αλλα ακομα που κρυβουν απο υπερηφανεια... δεν ανεφερα ενα παπακι που ειχαμε ενα απο αυτα τα διχρονα..καθε φορα που εστριβες σβηναν τα φωτα..σε μηχανικο το πηγαμε,σε ηλεκτρονικο κ παλι τιποτα..πραγματικα αβυσσος η ψυχη της γυναικας αλλα και τα αδικαιολογητα προβληματα των γιαμαπα.. ρε ξεχασα να αναφερω και τους ψευτοδιακοπτες που βαζει η γιαμαπα εδω και 30 χρονια.. πραγματικα δεν μπορουσαν εξαρχης να επιλεξουν καλυτερης ποιοτητας υλικα και να κανουν μια υποτυπωδη αδιαβροχοποιηση? Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον daytonaman 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Μην λες για κομπλερ μιζας και το ακουσει το TTR μου, την εβαψα μετα.... Γατακια Yamahaιοι φτιαχτε κανα πιανο και αφηστε τα μηχανακια σε αυτους που ξερουν :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 έλα και κλείνει η ψαλίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Αστους ετσι και αλλιως η μαχη τελειωσε. Περνανε καινουργιες..............χορδες τωρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Αστους ετσι και αλλιως η μαχη τελειωσε. Περνανε καινουργιες..............χορδες τωρα! ετσι γατακια Hondaiοι, εχετε αρμονια? δεν εχετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 63 Υamaha - 59 honda Που την ειδαν την νικη??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εμεις ειμαστε πιο ροκαδες εχουμε τετοια. Με αρμονια παιζαμε μικροι στην γειτονια τα καλαντα τωρα ειμαστε πιο Mucho!! :P 63 Υamaha - 59 honda Που την ειδαν την νικη??? Γιαααα κατσε να ψηφισω και εγω ........... Πλακα πλακα κοιτα βρηκα ψαχνοντας ειναι εντελως κουφο!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Χαβαλε εχει.....και μαλιστα πολιτισμενο μ' αρεσει που δεν εχουμε ξεφυγει.... Αντε να βαλετε καμμια σιδερια στα σταντ σας που κοβονται σαν βουτυρα , παλιοπετουγιες Αποκαλυφθηκα!! πραγματικα εκτος των ηλεκτρικων ,εχουν γενικα ενα θεμα με τα υλικα που χρησιμοποιουν στα πλαστικα αλλα και στα μεταλλα.. σε γειτονικο φορουμ οπου ανακατασκευαζουν,βλεπεις κατι αρχαιολογιες cb του 70 (40 χρονων μηχανη δηλαδη) κ δεν εχει πουθενα σαπακια,ακομα και το χρωμα οσο και να το τριβουν δυσκολα φευγει,ενω αντιθετως το srx που ειναι 20-25 ετιας ειναι φουλ στις σαπιλες..ο αλλος ο κακομοιρος για μια αμοβολη εστειλε το ρεζερβουαρ και εγινε σουρωτηρι...μετα σου λενε για την αξιοπιστια της γιαμαπα..πια αξιοπιστια?στα μοτερ ναι ειναι καλη σε βαθος χρονου,αλλα σε ηλεκτρικα ,μεταλλα ,πλαστικα ειναι για τα μπαζα... εγω προσωπικα γουσταρω να περνω ενα εργαλειο που ειναι αξιοπιστο!!οχι μετα απο καθε βολτα να πηγαινω στο μαστορα... αυτο το θεωρω μεγαλο συν για μια εταιρεια!!τωρα αν ολοι την εχουν δει οπως οι ιταλοι,τοτε οτι και να πω ειναι λιγο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 yamaha 63 honda 61 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 63 Υamaha - 59 honda Που την ειδαν την νικη??? δεν εχει και τοση σημασια η ψηφοφορια.. κερδισμενοι ειναι οσοι εχουν ενα εντελως αξιοπιστο εργαλειο,ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ μαρκας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φιλε daytonaman, δεν θα ασχοληθω και πολυ μαζι σου, γιατι δεν αξιζει να παιρνεις ενα τετοιο θεμα στα σοβαρα εξ αρχης(οπως κανεις εσυ πχ). Θα σου πω μια ιστορια! Πριν 7-8 μηνες, εψαχνα μηχανακι. Ημουν πολυ κοντα στο cbr 600f4. Εξωτερικοι παραγοντες δεν με εκαναν να το αγορασω, αν και ακομα το βλεπω στον δρομο και το γουσταρω... Oσους πρωην κατοχους ρωτησα ρωτησα(ενας εξ αυτων ειχε CBR 600RR 05 και πηρε μετα το F4(νομιζω, το πρωτο με USD τελος παντων) )μου ειπαν οτι με το που το παρεις αλλαξε ελατηρια μπρος πισω και αμα βρεις και δαγκανες απο RR ακομα καλυτερα. Ξαναλεω δεν το εχω οδηγησει(φανταζομαι ουτε εσυ ομως!) αλλα δεν γινεται ολοι οι κατοχοι να παραδεχονται οτι στο θεμα στησιμο ηταν σουπα για πισταδικο μηχανακι, και να ερχεσαι εσυ να εκθειαζεις το φοβερο του στησιμο... Λεω εγω τωρα! Γενικα στα SS απο εταιρια σε εταιρια οι διαφορες ειναι σχετικα μικρες. Πιο ευκολα θα παρεις μηχανακι επειδη σ'αρεσει στην εμφανιση, παρα επειδη εχει λιγη ροπη παραπανω, 5 αλογα ή επειδη οπως λες στο εξωτερικο παιρνει πρωταθληματα. Γνωμη μου!(και προσωπικα θα επελεγα 675!) Και δευτερον, Οταν μιλας για ηλεκτρικα προβληματα στα ΧΤ πραγματικα μου ερχονται γελια! Εχω κανει 30κ χιλιομετρα με ΧΤ 500, ολα τερμα γκαζι, και τουλαχιστον 5-6κ απο αυτα σε εθνικες και επαρχιακο τσιτα... Σε ολες τις συνθηκες. Και πολλα χιλιομετρα με Βροχη! Ρε φιλε να μην μου εχει καψει ουτε ενα λαμπακι απο το φλας ή το κωλοφαναρο το γμημενο!! Ειναι σαν να σου λεω οτι το Africa επειδη εκαιγε ανορθωτες θα επρεπε οι κατοχοι να το πεταγαν στα σκουπιδια! Τραγικος συλλογισμος δεν νομιζεις; Αυτο που θελω να πω ειναι οτι περισσοτερο διαλεγουμε μοτο αναλογα με την κ@υλα μας, παρα με το αν το ενα ειναι καλυτερο ή οχι απο το αλλο... Και οι διαφορες που αναφερεις εσυ, ειναι το λιγοτερο φιφες μπλε!! Ανουσιες! Και δεν ντρεπομαι να πω πως εχω καψει ανορθωτη και σε virago 250(επασχαν παντα τα συγκεκριμενα) και εχω βαρεσει μπιελα σε Crypton X στα 17κ χιλιομετρα... Αλλα εκει μαλλον παιχτηκε μαλακια του μαστορα... Φιλικα και χωρις να ειμαι κολλημενος... Δεν ειμαι φιλοYamahakias ειμαι φιλοερυωπαιος!! Εdit: Προς τον φιλο που τον ρωτησα γιατι πηρε ΧΤ 500 αφου ηθελε νευρικο μηχανακι και μου την ειπε λες και του εθιξα το απολυτο μηχανακι: Ρε αδερφε, δεν ειδες οτι και εγω Εχω XT 500 στο αβαταρ;; Χαβαλε εκανα! :P Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 οι Ιταλοι δηλαδη τι εχουν;;;;μη ξεχναμε οτι ολα πλεον εκτος απο τη Suzuki που κι αυτη σιγα σιγα θα ερθει προς τα εκει φτιαχνονται στην Ιταλια....ολες ομως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Τι γίνεται εδώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ψήφισα φυσικά YAMAHA.Μέχρι τώρα ,έχουν περάσει από τα χέρια μου 4 ΥΑΜΑΗΑ. Παπί Α100 δίχρονο ,ΧΤ350 ,ΧΤ 600 ,FAZER 600.Έχω κάνει άπειρα χιλιόμετρα ,σε οτιδήποτε τερέν και ποτέ μα ποτέ δεν μου αρνήθηκαν κάτι.Μόνο βενζίνη και go!!!!!!!!!!!!!!. Δεν ξόδεψα ποτέ ,ούτε 1 δραχμή ή 1 ευρώ για ζημιές, σε αντίθεση με πολλούς φίλους που είχαν HONDA.Ειδικά εκείνα τα XLR έσπαγαν συνέχεια. Τι καλό έχει η HONDA? Καλό τμήμα marketing και καταφέρνει να πείσει, ότι φτιάχνει τις καλύτερες μηχανές.(μπούρδες) ΥΓ όσοι γουστάρουν τα ψηλόφτερα και τα on-off ,να ευχαριστούν που υπάρχει η YAMAHA. Και τις δύο κατηγορίες,τις δημιούργησε η YAMAHA με το ΧΤ και το TDR αντίστοιχα. ΥΓ2 ποια εταιρεία ,σάρωνε τα DAKAR? ΥΓ3 ποια εταιρεία ,πέταξε τους ευρωπαίους,από την κορυφή στο motocross? YAMAHA :worshippy: :worshippy: :worshippy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες