streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Παω μια βολτα σε ενα νετκαφε, 2 ψηφοι ειναι διαφορα, δε μπορει θα το γυρισουμε. Εκτος και αμα παιζει νοθεια μιας και την ψηφοφορια ανοιξε διαχειριστης γνωστων μοτοσυκλετιστικων φρονηματων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Δεν μου λέτε... Υποκινάτε τους ψηφοφόρους με πλάγιες μεθόδους διαχειραγώγησης.... :P Βάλατε επίτηδες πρώτα το YAMAHA και στον τίτλο, και στην δημοσκόπηση... Επίτηδες για να πέσει πρώτα το μάτι του εκεί... ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!! :P ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!!!! χαχαχαχα Anyway, καλές και οι 2 εταιρείες, αλλά ψήφισα honda. Τα θεωρώ ποιο σκυλιά, με λιγότερο προβλήματα. Ποιο γουστόζικα βέβαια τα yamaha, και με λίγο χαμηλότερη τιμή(συνήθως) απότι τα honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ε ναι είναι μέχρι να δεις πόσο κάνει καινούργιο ένα R1... :P :P :P :P χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Tα καλα ,φθηνα, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και αξιοπιστα μοντελα που καποτε ειχε η yamaha ειναι σαν το σεντονι του yamahakia666, ολο τα περιμενουμε και ποτε δεν ερχοντε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Tα καλα ,φθηνα, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και αξιοπιστα μοντελα που καποτε ειχε η yamaha ειναι σαν το σεντονι του yamahakia666, ολο τα περιμενουμε και ποτε δεν ερχοντε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Μία από τις φωτογραφίες ήθελε μία μικρή αλλαγή... Βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω όμως και δεν είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα... :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Tα καλα ,φθηνα, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και αξιοπιστα μοντελα που καποτε ειχε η yamaha ειναι σαν το σεντονι του yamahakia666, ολο τα περιμενουμε και ποτε δεν ερχοντε. Πηγαινε στον ταφο σου γατακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Πηγαινε στον ταφο σου γατακι. Τι εγινε το..............................νεκροσέντονο ? :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angel5 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Δεν κοιμομαστε σημερα εαν δεν δουμε σεντονι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Πηγαινε στον ταφο σου γατακι. αγορινα μου μας χαλασε το καρμπυρατερ βλεπω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ακομα τρως ή ηταν δικαιολογια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 αγορινα μου μας χαλασε το καρμπυρατερ βλεπω; Δεν εχω CBF ρε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 δεν θα τον λεμε yamahakias666 θα τον λεμε minarelli συναρμολογημενο στη γαλλια οπως η μηχανη του Δεν εχω CBF ρε. α ναι εχεις tps... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 λιγα τα λογια για τα cbf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 δεν θα τον λεμε yamahakias666 θα τον λεμε minarelli συναρμολογημενο στη γαλλια οπως η μηχανη του Made in Japan ειμαι Βραζιλιανε..... λιγα τα λογια για τα cbf Σιγα το καλσον σπορε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Made in Japan ειμαι Βραζιλιανε..... Σιγα το καλσον σπορε. made in japan to xt απο ποτε; απο σημερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Σεντονι αυριο δεν εχει τηλεθεαση τωρα. made in japan to xt απο ποτε; απο σημερα; Απο ποτε εχω XT και δεν το ξερω? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 http://youtu.be/6f6CXcoQHgA άσχετο; :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Σεντονι αυριο δεν εχει τηλεθεαση τωρα. Απο ποτε εχω XT και δεν το ξερω? που ξεπεσες ρε 666 ?? αντε να ξεφυγεις τωρα !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Πιο γρηγορα θα βγουν οι smashing pumpkins sto rock in rio παρα το βρωμοσεντονο σου τιποτενιε ακατονομαστε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Σεντονι αυριο δεν εχει τηλεθεαση τωρα. Απο ποτε εχω XT και δεν το ξερω? α τενερε εχεις; ε γραψτο καλυτερα πανω να καταλαβαινουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 α τενερε εχεις; ε γραψτο καλυτερα πανω να καταλαβαινουμε. Γραφει ρε γκαβουλιακα ΧΤΖ Πιο γρηγορα θα βγουν οι smashing pumpkins sto rock in rio παρα το βρωμοσεντονο σου τιποτενιε ακατονομαστε. Δεν εχει τηλεθεαση τωρα....Αυριο....Ασε μην ανυπομονεις θα σε κατακεραυνωσω κι εσενα γατακι της βραχονησιδας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Λέω να δώσω το Crypton πάντως, γιατί χαλάνε τα ηλεκτρικά του, βαράει μπιέλες, τα πλαστικά του έχουν ξεθωριάσει, μερικά σπάσανε κιόλας από μόνα τους, οι καθρέφτες έχουν θολώσει χωρίς λόγο, καίει λάδι και να πάρω Innova. Τι λέτε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες