Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 πολυ καλησπερα σας Λοιπον σημερα μετα απο πολλα πολλα χρονια αγαπης για το duke ειπα να κανω την κινηση και να παρω απο εναν φιλο το duke του,01 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2410224/ αυτο εδω,το μοναδικο προβλημα(κ λιγο σημαντικο) ειναι οτι ειναι επεισης κ η πρωτη μου μηχανη! Λιγα tips ,η εστω κατι που θα βοηθησει να φυγει το ανχος ,και με ειλικρίνεια αν εκανα μεγαλη μαλ.... η μικρη! Αυτο που σκεφτηκα και εκανα αυτην την κινηση ειναι οτι δυστυχως λεφτα για να παω απο μικρο σε μεγαλυτερο δεν υπαρχουν κ ειμαι ειδη 25(ναι αρχισα λιγο αργα),θα μου πεις το εκανες ειδη τι την ζητας την γνωμη μας.Η απαντηση απλη,ειστε εμπειροι και θελω καποιες συμβουλες! Ζηταω συγνωμη αν δεν επιτρεπετε το link που εβαλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 πολυ καλησπερα σας Λοιπον σημερα μετα απο πολλα πολλα χρονια αγαπης για το duke ειπα να κανω την κινηση και να παρω απο εναν φιλο το duke του,01 http://www.car.gr/cl...s/view/2410224/ αυτο εδω,το μοναδικο προβλημα(κ λιγο σημαντικο) ειναι οτι ειναι επεισης κ η πρωτη μου μηχανη! Λιγα tips ,η εστω κατι που θα βοηθησει να φυγει το ανχος ,και με ειλικρίνεια αν εκανα μεγαλη μαλ.... η μικρη! Να προσέχεις τα γκάζια ΠΟΛΥ στην αρχή και κράνος πάντα. Τα άλλα έρχονται δεύτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Εγώ λέω να ανταλλάξουμε μηχανάκια για κανα δίμηνο, και όταν συνηθήσεις το 250άρι, να έρθεις να προσπαθήσεις να το πάρεις πίσω... Καλορίζικο το αργαλείο, το μόνο που σε συμβουλεύω και εγώ είναι προσοχή στο γκάζι και όλα μαθεύονται. Να πηγαίνεις χαλαρά στην αρχή, και σιγά σιγά να το μαθαίνεις. Και πάντα κράνος, ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 εννοειτε παντα κρανος φιλε μου και σε ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 η αγγελια στο car που ποσταρες ειναι πανω απο 1μισι χρονο την θυμαμαι χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 η αγγελια στο car που ποσταρες ειναι πανω απο 1μισι χρονο την θυμαμαι χαχα Ναι φιλε μου το ξερω,βαλε κ αλλο μισο χρονο,τοσο σκεφτομαι αν θα την παρω η οχι,τελικα?μου τη πηρε τη καρδια ο ατιμος. Εχει κατι ξεσπασματα που δεν τα περιμενα αλλα με υπομονη κ μερακι ισως και να εκανα καλη επιλογη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Εφόσον υπάρχει ερωτας,είναι αναπόφευκτο να μην έρθει στα χέρια σου. Απλά όταν την παρεις, εκτός από κράνος να έχεις μαζί σου πάντα και όλα τα εγγραφα γιατί θα σε σταματάνε οι μπάτσοι συνέχεια! Ως γνωστόν, έχουν αδυναμία στα μαύρα duke ii! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 χαχα ναι φιλε μου γνωριζω,αλλα ουτως η αλλως αυτο μου χει γινει συνηθεια με τοσα ταξιδια λογο δουλειας,μπαινουν αυτοματα στην τσαντουλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Ναι φιλε μου το ξερω,βαλε κ αλλο μισο χρονο,τοσο σκεφτομαι αν θα την παρω η οχι,τελικα?μου τη πηρε τη καρδια ο ατιμος. Εχει κατι ξεσπασματα που δεν τα περιμενα αλλα με υπομονη κ μερακι ισως και να εκανα καλη επιλογη παντως αν θες μοταρντ και δεν παρεις δουκα δινω το fmx μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Θα το χω στα υποψιν μου αδελφε αν και αυριο τον περνω μια και καλη στα χερια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι για πρώταρη αυτό το πιστόλι. Πρέπει να εχεις ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ για να επιβιώσεις, που αν κρίνω από την απόφασή σου, μάλλον δεν έχεις. Καλύτερα, λέω, να σε τρομάξω παρά να σου δώσω θάρρος. Καλόβολτο και πάντα όρθιος! Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2012 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 χαχαχαχαχαχαχαχα είχα ακούσει πολλα για πρωτη μηχανή αλλα για duke II η αλήθεια είναι πως όχι..... Anyway να προσέχεις γιατι το Duke δεν είναι παπάκι κι αμα ανοίξεις το γκάζει λίγο πιο απότομα απ οτι πρεπει :shoot: :shoot: :shoot: Αααα και μην ξεχάσω συντήρηση πάντα στην ώρα της και πολύ προσοχή γιατι δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους.. Καλόβολτος φίλε μου και πάντα όρθιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barber@ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Σε ζηλευω φιλε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Πολυ καλη επιλογη φιλε, καλοταξιδο και παντα ορθιος. Να προσεχεις στην αρχη, η μηχανη ειναι οροσημο του "παιχνιδιου" στον δρομο γι αυτο προσοχη! σιγα σιγα τα γκαζια και μετα απο κανα χρονο παμε στις σουζες Περα απο την πλακα, να εχεις παντα τα χαρτια οπως ειπε και ο φιλος απο επανω γιατι οι μπλε "φιλοι μας ( ) εχουν αδυναμια στα Duke Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Δεν είναι για πρώταρη αυτό το πιστόλι. Πρέπει να εχεις ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ για να επιβιώσεις, που αν κρίνω από την απόφασή σου, μάλλον δεν έχεις. Καλύτερα, λέω, να σε τρομάξω παρά να σου δώσω θάρρος. Καλόβολτο και πάντα όρθιος! να σαι καλα φιλε,το οτι μπορει να εχω μυαλο αλλα οχι λεφτα για αλαγες μπορω να το βαλω στο παχνιδι η χαλαω τους κανονες?τελοσπαντων μπορει και να το ειπες με ολη την καλη σου την καρδια και να το επιασα λαθος,σε ευχαριστω οπως κ να εχει ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 ΠΑΝΤΑ κρανος,με ρεγουλο το γκαζι γιατι ειναι και πολυ παιχνιδιαρικο.οσο το προσεχεις θα σε προσεχει!παντα ζεσταμα(οχι πολυ ομως) και μετα κανε οτι θες.κριμα ειναι να μπλεκεις στη κινηση,οχι οτι θα παθει κατι αλλα θελει αερα.βρεσ καλο μαστορα κι οχι ψιλικατζη γιατι τα κτμ λιγοι τα ξερουν!καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) To Duke II δεν ειχε το συστημα με την ηλεκτρονικη της ΚΤΜ για διαφορετικη αποδοση της δυναμης? Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2012 από τον gilles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nkls 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Απο την στιγμη που εχεις αγχος και λιγο φοβο μεσα σου ολα ειναι καλα. Θα τα ξεπερασεις αμεσος μολις καβαλησεις και δεις οτι το μηχανακι ειναι ποδηλατο. Παντα να φορας κρανος μπουφαν και γαντια γιατι αυτα σωζουν. Αυτο που θα σου πω να προσεξεις ειναι την στιγμη, μετα απο κανα εξαμηνο, που θα πεις οτι το εχεις. Εκει γινεται παντα η μ@λ@κι@. Κατα τα αλλα θα εισαι μια χαρα. Υ.Γ. Καλες βολτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 ΠΑΝΤΑ κρανος,με ρεγουλο το γκαζι γιατι ειναι και πολυ παιχνιδιαρικο.οσο το προσεχεις θα σε προσεχει!παντα ζεσταμα(οχι πολυ ομως) και μετα κανε οτι θες.κριμα ειναι να μπλεκεις στη κινηση,οχι οτι θα παθει κατι αλλα θελει αερα.βρεσ καλο μαστορα κι οχι ψιλικατζη γιατι τα κτμ λιγοι τα ξερουν!καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος Να σαι καλα φιλε,το κρανος εννοειτε και οτι θα το προσεχω εννοειτε. Απο την στιγμη που εχεις αγχος και λιγο φοβο μεσα σου ολα ειναι καλα. Θα τα ξεπερασεις αμεσος μολις καβαλησεις και δεις οτι το μηχανακι ειναι ποδηλατο. Παντα να φορας κρανος μπουφαν και γαντια γιατι αυτα σωζουν. Αυτο που θα σου πω να προσεξεις ειναι την στιγμη, μετα απο κανα εξαμηνο, που θα πεις οτι το εχεις. Εκει γινεται παντα η μ@λ@κι@. Κατα τα αλλα θα εισαι μια χαρα. Υ.Γ. Καλες βολτες Ναι αυτο για το 6μηνο το εχω ξανακουσει σε ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Λοιπον το προβλημα ειναι το εξης,τον πηρα χθες ολα καλα ολα ωραια,εχει ενα ζητημα με την μιζα το ηξερα εξαρχης(αμα δεν ειναι ζεστο δεν αναβει),αλλα αυτη η μανιβελα δε παλευετε,δε μπορω να το βαλω με τιποτα μπροστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Σε ένα εξάμηνο θα το έχεις μάθει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 χαχαχαχα,σωστοτατος,μονο που τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abandon 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 Δε μπορεις καθολου με τη μανιβελα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) να μας καλέσεις στην κηδεία σου... Πλάκα κάνω έτσι το πα...πάντως να είσαι προσεκτικός...καλές βόλτες φίλε Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2012 από τον xristos.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ins_S 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 να μας καλέσεις στην κηδεία σου... Πλάκα κάνω έτσι το πα...πάντως να είσαι προσεκτικός...καλές βόλτες φίλε Ναι..οχι και τοσο ωραια πλακιτσα η αληθεια ειναι αλλα οκ.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες