Jump to content
Ins_S

καλησπερα,την γνωμη σας αν ειναι ευκολο

Recommended Posts

πολυ καλησπερα σας

Λοιπον σημερα μετα απο πολλα πολλα χρονια αγαπης για το duke ειπα να κανω την κινηση και να παρω απο εναν φιλο το duke του,01 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2410224/ αυτο εδω,το μοναδικο προβλημα(κ λιγο σημαντικο) ειναι οτι ειναι επεισης κ η πρωτη μου μηχανη!

Λιγα tips ,η εστω κατι που θα βοηθησει να φυγει το ανχος :shock: ,και με ειλικρίνεια αν εκανα μεγαλη μαλ.... η μικρη!

Αυτο που σκεφτηκα και εκανα αυτην την κινηση ειναι οτι δυστυχως λεφτα για να παω απο μικρο σε μεγαλυτερο δεν υπαρχουν κ ειμαι ειδη 25(ναι αρχισα λιγο αργα),θα μου πεις το εκανες ειδη τι την ζητας την γνωμη μας.Η απαντηση απλη,ειστε εμπειροι και θελω καποιες συμβουλες!

Ζηταω συγνωμη αν δεν επιτρεπετε το link που εβαλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πολυ καλησπερα σας

Λοιπον σημερα μετα απο πολλα πολλα χρονια αγαπης για το duke ειπα να κανω την κινηση και να παρω απο εναν φιλο το duke του,01 http://www.car.gr/cl...s/view/2410224/ αυτο εδω,το μοναδικο προβλημα(κ λιγο σημαντικο) ειναι οτι ειναι επεισης κ η πρωτη μου μηχανη!

Λιγα tips ,η εστω κατι που θα βοηθησει να φυγει το ανχος :shock: ,και με ειλικρίνεια αν εκανα μεγαλη μαλ.... η μικρη!

Να προσέχεις τα γκάζια ΠΟΛΥ στην αρχή και κράνος πάντα.

Τα άλλα έρχονται δεύτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω να ανταλλάξουμε μηχανάκια για κανα δίμηνο, και όταν συνηθήσεις το 250άρι, να έρθεις να προσπαθήσεις να το πάρεις πίσω... :mB_kalo_e:

Καλορίζικο το αργαλείο, το μόνο που σε συμβουλεύω και εγώ είναι προσοχή στο γκάζι και όλα μαθεύονται. Να πηγαίνεις χαλαρά στην αρχή, και σιγά σιγά να το μαθαίνεις. Και πάντα κράνος, ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αγγελια στο car που ποσταρες ειναι πανω απο 1μισι χρονο την θυμαμαι χαχα

Ναι φιλε μου το ξερω,βαλε κ αλλο μισο χρονο,τοσο σκεφτομαι αν θα την παρω η οχι,τελικα?μου τη πηρε τη καρδια ο ατιμος.

Εχει κατι ξεσπασματα που δεν τα περιμενα αλλα με υπομονη κ μερακι ισως και να εκανα καλη επιλογη :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον υπάρχει ερωτας,είναι αναπόφευκτο να μην έρθει στα χέρια σου. Απλά όταν την παρεις, εκτός από κράνος να έχεις μαζί σου πάντα και όλα τα εγγραφα γιατί θα σε σταματάνε οι μπάτσοι συνέχεια! :police: Ως γνωστόν, έχουν αδυναμία στα μαύρα duke ii!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα ναι φιλε μου γνωριζω,αλλα ουτως η αλλως αυτο μου χει γινει συνηθεια με τοσα ταξιδια λογο δουλειας,μπαινουν αυτοματα στην τσαντουλα :closedeyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φιλε μου το ξερω,βαλε κ αλλο μισο χρονο,τοσο σκεφτομαι αν θα την παρω η οχι,τελικα?μου τη πηρε τη καρδια ο ατιμος.

Εχει κατι ξεσπασματα που δεν τα περιμενα αλλα με υπομονη κ μερακι ισως και να εκανα καλη επιλογη :_w00t:

παντως αν θες μοταρντ και δεν παρεις δουκα δινω το fmx μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι για πρώταρη αυτό το πιστόλι. Πρέπει να εχεις ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ για να επιβιώσεις, που αν κρίνω από την απόφασή σου, μάλλον δεν έχεις. Καλύτερα, λέω, να σε τρομάξω παρά να σου δώσω θάρρος. Καλόβολτο και πάντα όρθιος!

Τροποποιήθηκε από τον Μενιδιάτης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχαχα είχα ακούσει πολλα για πρωτη μηχανή αλλα για duke II η αλήθεια είναι πως όχι..... Anyway να προσέχεις γιατι το Duke δεν είναι παπάκι κι αμα ανοίξεις το γκάζει λίγο πιο απότομα απ οτι πρεπει :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:

Αααα και μην ξεχάσω συντήρηση πάντα στην ώρα της και πολύ προσοχή γιατι δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους.. Καλόβολτος φίλε μου και πάντα όρθιος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλη επιλογη φιλε, καλοταξιδο και παντα ορθιος.

Να προσεχεις στην αρχη, η μηχανη ειναι οροσημο του "παιχνιδιου" στον δρομο γι αυτο προσοχη! σιγα σιγα τα γκαζια και μετα απο κανα χρονο παμε στις σουζες :mB_kalo_e:

Περα απο την πλακα, να εχεις παντα τα χαρτια οπως ειπε και ο φιλος απο επανω γιατι οι μπλε "φιλοι μας ( :police:) εχουν αδυναμια στα Duke :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι για πρώταρη αυτό το πιστόλι. Πρέπει να εχεις ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ για να επιβιώσεις, που αν κρίνω από την απόφασή σου, μάλλον δεν έχεις. Καλύτερα, λέω, να σε τρομάξω παρά να σου δώσω θάρρος. Καλόβολτο και πάντα όρθιος!

να σαι καλα φιλε,το οτι μπορει να εχω μυαλο αλλα οχι λεφτα για αλαγες μπορω να το βαλω στο παχνιδι η χαλαω τους κανονες?τελοσπαντων μπορει και να το ειπες με ολη την καλη σου την καρδια και να το επιασα λαθος,σε ευχαριστω οπως κ να εχει ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΝΤΑ κρανος,με ρεγουλο το γκαζι γιατι ειναι και πολυ παιχνιδιαρικο.οσο το προσεχεις θα σε προσεχει!παντα ζεσταμα(οχι πολυ ομως) και μετα κανε οτι θες.κριμα ειναι να μπλεκεις στη κινηση,οχι οτι θα παθει κατι αλλα θελει αερα.βρεσ καλο μαστορα κι οχι ψιλικατζη γιατι τα κτμ λιγοι τα ξερουν!καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Duke II δεν ειχε το συστημα με την ηλεκτρονικη της ΚΤΜ για διαφορετικη αποδοση της δυναμης?

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο την στιγμη που εχεις αγχος και λιγο φοβο μεσα σου ολα ειναι καλα. Θα τα ξεπερασεις αμεσος μολις καβαλησεις και δεις οτι το μηχανακι ειναι ποδηλατο. Παντα να φορας κρανος μπουφαν και γαντια γιατι αυτα σωζουν. Αυτο που θα σου πω να προσεξεις ειναι την στιγμη, μετα απο κανα εξαμηνο, που θα πεις οτι το εχεις. Εκει γινεται παντα η μ@λ@κι@. Κατα τα αλλα θα εισαι μια χαρα.

Υ.Γ. Καλες βολτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΝΤΑ κρανος,με ρεγουλο το γκαζι γιατι ειναι και πολυ παιχνιδιαρικο.οσο το προσεχεις θα σε προσεχει!παντα ζεσταμα(οχι πολυ ομως) και μετα κανε οτι θες.κριμα ειναι να μπλεκεις στη κινηση,οχι οτι θα παθει κατι αλλα θελει αερα.βρεσ καλο μαστορα κι οχι ψιλικατζη γιατι τα κτμ λιγοι τα ξερουν!καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος

Να σαι καλα φιλε,το κρανος εννοειτε και οτι θα το προσεχω εννοειτε.

Απο την στιγμη που εχεις αγχος και λιγο φοβο μεσα σου ολα ειναι καλα. Θα τα ξεπερασεις αμεσος μολις καβαλησεις και δεις οτι το μηχανακι ειναι ποδηλατο. Παντα να φορας κρανος μπουφαν και γαντια γιατι αυτα σωζουν. Αυτο που θα σου πω να προσεξεις ειναι την στιγμη, μετα απο κανα εξαμηνο, που θα πεις οτι το εχεις. Εκει γινεται παντα η μ@λ@κι@. Κατα τα αλλα θα εισαι μια χαρα.

Υ.Γ. Καλες βολτες

Ναι αυτο για το 6μηνο το εχω ξανακουσει :shock: σε ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον το προβλημα ειναι το εξης,τον πηρα χθες ολα καλα ολα ωραια,εχει ενα ζητημα με την μιζα το ηξερα εξαρχης(αμα δεν ειναι ζεστο δεν αναβει),αλλα αυτη η μανιβελα δε παλευετε,δε μπορω να το βαλω με τιποτα μπροστα :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να μας καλέσεις στην κηδεία σου...

Πλάκα κάνω έτσι το πα...πάντως να είσαι προσεκτικός...καλές βόλτες φίλε :thumbsup1:

Τροποποιήθηκε από τον xristos....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να μας καλέσεις στην κηδεία σου...

Πλάκα κάνω έτσι το πα...πάντως να είσαι προσεκτικός...καλές βόλτες φίλε :thumbsup1:

Ναι..οχι και τοσο ωραια πλακιτσα η αληθεια ειναι αλλα οκ.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα