klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αργάααα και σταθερά για 4 ώρες ξυπνάνε τα μπουμπούκια ένα-ένα. Στην αναμονή έχω πιει 4 καφέδες, Γαλλικούς και Νες εναλλάξ για ποικιλία συνοδεία με μερέντα, ψωμιά, λουκάνικα, ομελέτες κλπ χαριτωμένα των ξενοδοχείων. Πλησιάζει 12 η ώρα και ένα παιδί κατεβαίνει βόλτα στο χωριό παρακάτω (με το κοντοσούβλι) στο γυρισμό μας λέει ότι γίνεται ήδη χαμός από κόσμο, έχουν κλείσει τους δρόμους, εκτροπή σε χωματόδρομους. Στο τσακ-μπαμ αποφασίζουμε αλλαγή πλάνου και βόλτα στα Μετέωρα καθώς την είχαμε ακυρώσει χθες αφού φτάσαμε αργά το απόγευμα. Μαζεύουμε τα μπαγκάζια και την κάνουμε σιγά σιγά για ραντεβού με τους λοιπούς που ερχόντουσαν από βόρεια Ελλάδα κοντά στην Μητρόπολη. Σε μια φάση περνάει ένα μπλε τρανσάλπ και αναφωνούμε ο Κωστής !!! (kosths) Στέλνουμε τον Θωμά με το διαστημόπλοιο να τον προλάβει.......αλλά φάγαμε άκυρο δεν ήταν αυτός. Βγάζω το κινητό και βλέπω κλήση, οποία έκπληξη ήταν ο papasouzas. Μόλις φτάσαμε στο φράγμα μου λέει, την κάναμε για Μετέωρα του απαντώ. Το συζητάει με κάποιον δίπλα του (λες και δεν καταλάβαμε ποιος ήταν) και μου λέει οκ ερχόμαστε. Μετά από 1 ωρίτσα έχουμε φτάσει στο μεγάλο μετέωρο.......ζέστη πολύ ζέστη και ούτε ένα σημείο με δεντράκι. Βουρ όλοι για νερά στην καντίνα. Ο Μήτσος ρετάρει από τον ιδρώτα και παραμιλάει. "Και που λες Κλείτο όπως χουφτώνω την Μπελούτσι. ......" Κάτι τέτοια του έλεγε και του σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Εγώ το έριξα στο φωτογραφικόν Δοκίμασα και το ζουμ Πιο πέρα ο Θωμάς αναρωτιέται. -Μα για δεν θέλουν ; -Μία πατουσιά είναι η Νορβηγία. Και αφού δεν πήρε απάντηση μας έκανε τον ξεναγό. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2012 από τον klab 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Ωραίος Γιώργη νάσαι καλά φίλε ! Ψόφησα λέμε ! :tooth: :rotfl: Τι εκανα εγω ? Θα σε πάω για εξετάσεις χοληστερίνης - τριγλυκεριδίων ! Ομολόγησε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Πιο πέρα ο Θωμάς αναρωτιέται. -Μα για δεν θέλουν ; -Μία πατουσιά είναι η Νορβηγία. Αυτη η μια ΠΑΤΟΥΣΙΑ του Θωμα ειναι τρομερη ατακα . Την ακουω συχνα Θωμα , μην τους ακους, εγω ακολουθω ΚΑΙ εξωτερικο B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και όπως καθόμαστε να μαυρίσουμε σκάνε μύτη τα κομάντος, οι χωματεροί φίλοι μου. Παρκάρισαν στο μπουλούκι και βέβαια λαλημένοι και αυτοί από την ζέστη έπιασαν ίσκιο και νεράααααα και κους-κους με τον Μάνο. Καλό το θέαμα αλλά είχαν βαρέσει κόκκινο και τα στομάχια, οπότε κατεβήκαμε στους πρόποδες των βράχων για μαμ......ΨΗΤΟΥΡΕΣ !!! Αφού τσιμπήσαμε ελαφρά, χαιρετηθήκαμε με τα παιδιά και (τι σπάνιο) αλλάξαμε σχέδια για να πάμε από Ιόνια οδό αντί για Μπράλο κλπ. Παρασύραμε και τους Κώστα-naftilos-nsr (σιγά που δεν ήθελαν) και διακτινιστήκαμε σε μιάμιση ώρα στα Ιωάννινα για καφεδάκι. Ααα υπ όψιν αυτό που λέει στην τηλεόραση δεν είναι φωτομοντάζ. Χθες το είδα και έκλαψα από τα γέλια. Μόλις άρχισε να ψιλοπέφτει ο ήλιος την κάναμε με ελαφρά και ταξιδέψαμε υπό το φως του φεγγαριού μέχρι την Παλιοβούνα. Εκεί κάναμε την τελευταία στάση να θαυμάσουμε τον φεγγαρόλουστο πατραϊκό, να ασπαστούμε τα αδέρφια μας που συνέχισαν για Αθήνα και να βγάλω φωτογραφία την ψωνάρα που με περιμένει στην γωνία με ένα σετ Karoo. Μάγκες ευχαριστώ για όλα, ελπίζω να ξαναταξιδέψουμε μαζί και να χεστούμε πάλι στα γέλια Πάντα καλούς δρόμους και μου λείπετε ήδη. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2012 από τον klab 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Για σοδες δεν ειπες τιποτα...για σοδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Ρε ουστ κοπρίτη, έχω μπριζόλα για βραδυνό. Σόρρυ αγόρια που δεν απαντούσα αλλά περίμενα να ποστάρει κάποιος για να ρίξω το επόμενο κατεβατό. Στέφανε μαζί σου φίλε, θα βάλουμε χωμάτινα λάστιχα και θα περνάμε σούζα τα λαγκάδια με τα τετρακύλινδρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Ωραίος Γιώργη νάσαι καλά φίλε ! Ψόφησα λέμε ! :rotfl: Θα σε πάω για εξετάσεις χοληστερίνης - τριγλυκεριδίων ! Ομολόγησε ! Εγω δεν φταιω σε τιποτα. Ο Θωμας με παρεσειρε στον βουρκο με τα παιδακια :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Ξεχασα να σου πω Γιωργη...ειδα την Τασουλα στον πλαστηρα...ζητουσε το κινητο σου...ειπα να το δωσω...μετα λεω ΠΟΥΤΕ... ...αλλά αν δεν πεις για το κοντοσουβλι...ξερω που θα την βρω...και μετα να δω ποιος εχει τον ελεγχο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Είχα και ένα στραβό. Προχθές το βράδυ γυρίζοντας σπίτι από την εκδρομή κοπάνησα άσχημα το κράνος σε έναν τοίχο στο πάρκινγκ και την σακάτεψα την ζελατίνα. Γμτ μπλέξιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Μηπως ειναι απο τη...σουβλα; Να το θεσω καλυτερα μαλλον...με μουλτιπλ τσοϊζ... Πατηστε το ΣΩΣΤΟ κουμπι: Το κρανος ειναι ετσι γιατι: Α)Εσκυψε στη σουβλα να καταβροχθισει κοντοσουβλι και ειχε ενα ατυχηματακι(αφου ειχε φαει τουλαχιστο 10μετρα κοντοσουβλι) Β)Τα νυχια της Τασουλας στον πλαστηρα...ουτε ενα κινητο δεν της αφησες... Γ)Σου την ειχε στησει το περιστερι που χτυπησες τη γυναικα του στα Γιαννενα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Revenge......R.I.P. περιστέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 :rotfl: :rotfl: :rotfl:Καλημέρα Αρχηγοί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Απολύεσαι !!! ΥΓ χαχαχαχααχ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Γιώργο....χαραμίζεσαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Σαν τη γιαγια μου τη συχωρεμενη ..... με το μαντηλι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ... Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ξεράθηκα λέμε Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2012 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.... :vv: :tooth: :tooth: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Τι είναι αυτοί θεούλη μου χααχαχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.... :vv: :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Μην ξεχνιομαστε ε;... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Α δεν βάζεις μυαλό εσύ τα θες τα μπινελίκια σου, πάρε άλλη μία δόση να το θυμηθείς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει.... :vv: :tooth: :tooth: :rotfl: ΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! τρομερο !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Τα ΜΠΙΠ μου αρεσουν ρε μλκα!!!! :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Και κατι ελεγες για εντουρακι στο βιντεο....δεν χρειαζοταν να το πεις...φαινεται στη φωτο πιο πανω... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες